176877

-
Demók használata:
1. letöltés (JDownloader a legjobb) ---> kicsomagolás ---> (ha .iso fájl-t kapsz a tartalom kimásolása isóból tetszóleges helyre)
2. Nero Burning Rom 7.0. (vagy jobb) ---> ÚJ CD/DVD --->CD-ROM(UDF) / DVD-ROM(UDF) kiválasztása
3. Az alábbi könyvtárszerkezet kialakítása:
fentről lefelé a harmadik , a negyedik mappa ill. a fájl neve más lehet attól függően hogy milyen demót töltöttél le
4. katt az írás gombra ---> az UDF fülön az Xbox (TM) kompatibilitás mód engedélyezéséhez pipa -->
5. az írás fülön a sebesség DVD-esetében 4x CD esetében 16x-os legyen
6. Az XBOX mixed media disc-nek fogja látni de a game library-ből indítható a demó -
ati95 #63137 Kérdeznék valamit: xbox 360-on lehet demot játszani úgy hogy kiírom cd-re? Ha lehet akkor valaki segítene? Előre is kösz -
Köszönöm az eddigi hozzászólásokat mindenkinek!
Erősen leszűkült a kör, ebből már nem lesz nehéz választani. Mivel Bp.-től 250km-re lakom,(tehát mindenképpen neten kell hogy rendeljek) ezért kértem ki nálam tapasztaltabbak véleményét a webshopokkal kapcsolatban. -
Console corner erős összeköttetésbe van Wadarr mesterrel, meg haverom is vitte oda a boxot javíttatni és mondta ő is, h nagyon korrektek, meg vett is tőlük boxot.
Jah és az überkonzol-t se felejtsük ki. -
xbox1-et és játékokat vettem náluk, nagyon jó helyen vannak, a kinálat is remek és korrektek és olcsoak is voltak (a garit pedig bemondásra elfogadták és SZÓ NÉLKÜL cserélték a picit hibás kontrollert)
console corner ftw :) -
melyik játék? (eredeti?) -
Már lényegtelen megoldódott a probléma,de azért kösz! ^^ -
Eredeti? Másolt? Netre van kötve a box? Mi a játék címe? NXE fennt van?
Kicsit több infót ha lehetne...
-
Ragnar360 #63130 lol pont, hogy a CC egy rakás sz*r :DDD lol, méghogy a többit nem ajánlod, vicc - drágák és kontárok, nameg neméppen jóhelyen vannak - a kínálat se túlnagy, RÁADÁSUL maga a körítés (honlap etc.) meg a kínálat se minőségi - erről ennyit -
adom. -
Hi all! Segítség kellene,játszani szerettem volna a egy játékkal,amikor beraktam,akkor azt írta ki,h a updatelni kell ahhoz,h játszhassak vele,én elkezdtem az update-t,de kér vmi update lemezt,ami nekem nincs és most sehogy nem tudok kilépni ebből az updsteből :S :S
Vki tudna segíteni??? Előre is thx! -
reklám az, amikor egy nfs topikba belinkeled egy banknak a honlapját.
most egy xbox topikba egy xbox árusítással foglalozó boltnak a honlapját belinkelni ráadásul kérésre kurvára nem REKLÁM:D
spam spam... sokkal több, topikhoz nem kapcsolódó hozzászolás van már a topikba, most egy ehhez kapcsolódó má nem fér el. lol:) -
A KS-ről nekem is csak pozitív véleményem van. Régebben PS2 szoftvereket vettem ott, de pl. az új 360-am is ott vettem 2008 Nov.-ben. Tényleg korrektek és segítőkészek voltak. -
lg 32lg2000 most 80k a tesco ujság szerint ... sztem ez alá ne add, pláne ne 'acer tévével'. -
Mert ez mar SPAM. Továbbá nem reklámfórum. Leírta mindenki 1x, hogy szerinte mi a jó , de kellet lennie valakinek, aki kommentáljon és indítson el egy vitafórumot erről. Csak azt nem velem fogja.
Ez az SG. -
nekem miért nem válaszolsz?
-
Akkor te nagyon szerencsés vagy!
/pat -
Nyugodtan menj bele, ha tudsz valamit amit mi nem azt kérlek írd le, én ezekben a boltkban vásárolok, mindig korrektek, jó fejek, segítőészek, és a termékekkel sosem volt semmi bajom... -
akkor hova tartozik? leáldozott pc topikba? esetleg humorosba?:D -
Pecsa :D -
Hat nem. Tudnek meselni. Itt is voltak rajuk panaszok. De ne haragudj, nem megyek bele a temaba, mivel ez nem ide tartozik.
A lenyeg: A legmegbizhatobbak a CC. Naluk soha nem volt baj. -
Érdemes, szép lesz. Csak kell egy VGA kábelt is venned hozzá. -
Üdv :) érdemes ugy xbox360-at vennem hogy a monitorom csak vga csatlakozo van? (nativ felbontas 1920x1080) , vagy nagyon rondan nezne ki ha rákötném? -
rudymester #63115 A HDMI hiánya nem is fájó anyira, hiszen ott a DVI, de a kizárólagos PAL támogatottság kicsit furcsa. Sok játék 60hz-en dolgozik csak és nem hiszem, hogy egy sima PAL-os tv tudja fogadni.
Egyébként a legtöbb tv tunerja PALos, de a bemeneteken fogadja az NTSC jelet. Érdemes lenne kipróbálni, az én több éves 20"-os CRT-m is fogadja az NTSC jelet scart csatin. -
chicco24 #63114 Xbox360hoz szeretnék venni HD ready LCD tévét. Lenne is egy Acer 82cmes 2005ös LCD nagyon olcsón,de nincs neki HDMI csatlakozója csak DVI. Az nagy baj? És csak PAL-os. Az is gáz? -
Eddigi tapasztalatok alapján Platinum és gamestore.hu maximálisan korrektek! -
Nana... KonzolStudio még ha a softwerek drágák is, a hardwerekkel korrektek és az ügyintézés is az. Platinumshop, Überkonzol megbízható és jó áron adják. -
Console Corner. A legmegbízhatóbbak Budapesten. Többit nem ajánlom. -
Lehet igazad van, de végülis ez megvolt 5900ft-ból. -
Az is egy megoldás... csak vhol felesleg.. jobban jártál volna 7-8 ezer környékén egy fasza töltővel. -
Végre megoldódott az elem/akksi problémám. Play and charge kit, "oszt" csókolom. -
Hát attól én még bőven messze vagyok, és ahogy elnézegettem olyan irreális kérések vannak hogy nagy valószínűséggel ez is kimarad nálam (mármint az achivement gyűjtögetés.) 1000 GS-em még sose volt semmilyen játéknál, jelenleg az Oblivion és a GTA 4 esélyes erre (bár mindkettőhöz kéne a kiegészítő is hogy a teljes 1250 meglegyen, szóval nagyszerű hogy ezt így találták ki..) -
Nekem még a sorozatszámot se lehetett bediktálni, amíg el nem mondtam a telszámot, anyám leánykori nevét, apám nevét meg a lakcímemet. És nem volt jó az h a nevem mondta, hanem azt kellett ahogy vettük. Apámét kellett. Pedig már nem először hívtam őket. -
ocsi3 #63105 Köszönöm:
-
Ilyet. -
ocsi3 #63103 Sziasztok.Milyen tartozékot kell vennem,hogy a vezeték nélküli vezérlőmet tudjam PC-s játékokhoz is használni?
-
gamestore.hu -
Szevasztok!
A közeljövőben tervezek venni egy X360-at,a kérdésem csupán annyi, hogy melyik webshopba érdemes ezt megtennem? (konkrétan a megbízhtóságra, precízségére irányul a kérdés)
Köszi. -
Azt nekem is mondták, hogy jönni fognak érte, de ha ezek után még van pofájuk idejönni és elkérni a régit az biztos hogy felgyújtom a futárt!:D -
xbox360 vs. karcos lemezek
a teszt tanulsága szerint a régi meghajtós xboxok sokkal érzékenyebbek a vibráciora, mondhatni túl érzékenyek. könyvet dobsz az asztalra a box mellett és máris karcol ... (az ujak nem!)