XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

narumon
Biztos, hogy a floppyt akarod formázni? Nehogy véletlen a vinyódat formázd le 😊

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Véletlen nem Arcade géped van? Úgy tudom, Paradise-be a multi csak winyóval szerelt Xbox360nal megy.
Alwares
Ez éppen a Leave england de végülis lényegtelen, minden második ilyen 😊

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

JohnnySmith
28 nappal késõbb OST 😊
John Murphy - In the house In a heartbeat

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Adi
tök jó.. mi ez a zene?😊

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

woodbear
én voltam az 1. nézõje 😊)

Ez egy aláírás!

Igen van, még csak egy hete vettem a box-ot, szal még mûködnie kellene az 1hónapos gold elõfizetésnek. megis néztem az accountomban, és írta, h februárig van érvényes gold-om.

Alwares
Készítettem egy rövid videót a Mass Effect-bõl. Majd lesz jobb, hoszabb is, hát még ha lesz Tv tuner a gépemben!
Youtube

Alwares
Van gold elõfizetésed?

Adi
NAaaaa: itt a bal oldalt néézzd meg:
Ittttttt háziszervíz 7db pc-s fej van még.

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Hello! Burnout paradise demo-val hogyan lehet neten játszani?
Free burn online menüpont elvan halványodva. Minden másik menüpontbe betudok menni, csak a free burn online-ba nem.😞

Sephi
Xbox360 flashelt gépet vennék. Ajánlatokat varom az email címre vagy privibe 😄

köszi!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

woodbear
nekem az ki van szürkítve, ntfs miatt?

Ez egy aláírás!

Minstrel
a meghajtóra jobb klikk, utána formázás és ott van az inditólemez létrehozása jelölõnégyzet

http://topgearhungary.blogspot.com/

Sziasztok!Lehet hogy hülye kérdés de ilyen "problémát"nem találtam sehol!Film nézés kezdetén a ventilátorok nagyon belassulnak(szinte megáll)majd ha vége akkor felgyorsulnak olyan hangja van mint egy vadászgépnek!Játék közben semmi baja csak a filmnézésnél!Thx
woodbear
de pedig kéne, mert indítolemez kéne a flasheléshez, és nemtok csinálni

Ez egy aláírás!

Waczkor
Nekem is szar volt tegnap,meg ma is,lefuttattam a testet,mindent rendben talált,és utána igaz nem fénysebességgel,de felment(lassabban mint ahogy korábban).

XBOX Live Gamertag:Waczkor

torrente
Most éppen a Tomb Raider Legenddel játszom és elakadtam az angol pálya fõellenségénél, a hidránál. Már rájöttem, hogy kell kinyírni. Lõni kell a harangot, amitõl bekábul és aztán ki kell lõni a Dazzlerrel (?) a fényes pontot, majd meghúzni azt. A gondom az az, hogy ilyen gyorsan nem tudom megcsinálni (ráadásul négyszer!), mert lassan tér át Lara a fegyverrõl a kilövõs eszközre.
Hogy lehetne megcsinálni? Valamely gomb megnyomásával lehetne gyorsítani a folyamaton?

Nalam is ugyanaz a helyzet mint nalatok. A friends megy de a Marketplace nothing... 😞
dienesoft
Srácok, nem akarok kereskedni, de ha esetleg van valakinek felesleges eredeti Guitar Hero 3-ja vagy PES 2008-a, szóljon! Köszönöm! 😊

Minas Tiris
thanks

Soha se vitatkozz idiótákkal. Mert lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

De ha ismersz okos embereket visszahozzak ha meg nem vegyel uj gepet, amugy kezd eledezni a dolog mar varoszobaban vagyok cod 4 nel.
Minas Tiris
ok kösz remélem én abba az egytizedbe tartozom. Egyébként ha bannolnak liveról akkor már soha többé nem live-ozhatok??

Soha se vitatkozz idiótákkal. Mert lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

Olvasom masoknak is szarakodik haverokat latom beszelni is tudok veluk de a marketplace halott cod 4 se igazan mukodik. Megint valami gebasz van a masik oldaln. Flasheltem meg siman johetsz livre de 10 bol 9 helyen szarul csinaljak igy tuti lefogna loni.
Minas Tiris
Azt hallottam ha valakinek flash-elt a konzolja akkor nem tud csatlakozni live-ra. Ez Igaz?

Hali tud valaki valamit arrol hogy mi van a live-al? Valami idiota uzenetet kaptam status kod xyz passz es nem minden van megis mintha offline lennke.
Hát én a 2k8 al nyomom! MOndjuk nekem csak pc-n volt meg a live ott meg szar. Ez engem levett a lábamról. Nagyon jó, szép is én nem tapasztaltam semmi furát amit írtál a demoban. Egyszerûen úgy magával ragad hogy csak azt veszem észre hogy vége a meccsnek! Én csak alánlani tudom, és az a helyzet hogy az EA egy hóhányó társaság (lehet csak pc-n) én ezért is választottam ezt! Nem bántam meg!
Nem kell, az a téma még Win98 alatt ment úgy-ahogy.
Próbáld csökkentett üzemmódban.

Kérdezd meg a haverjaidat, hogy milyen rendszerességgel járnak fel fórumokra leírni, hogy náluk minden rendben?

Nyilván csak az ír, akinek gondja van, ezért azt fogod olvasni. Észlény.

Waczkor
NBA Live 08 vagy NBA 2k8?

Játszottam mind2 demóval,NBA Live grafja sokkal jobb(arcok fõleg)mozgás is sokat javult,2k8 mozgás nagyon brutális.Viszont a demoban soxor robotként mozognak,az arcok szörnyûek,viszont majdnem minden teszt õt hozza ki gyõztesként.
Aki már játszott mind2 játék teljes verziójával,az szóljon már pár szót pls.Végleges verzióban nincs már benne ez a fura mozgás,mint a demóban a 2k8-nál?
Mert szerintem kivételesen és szörnyû ezt kimondani de a demó alapján az ea játéka a jobb...

ThugEdge
mondjuk,ha figyelnél látnád,hogy nem sírok, csak elmondom az én gépem sztoriját...istencsászár<#nevetes1>

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Sziasztok!
Eladó xbox360 hoz flashelt hitachi drive tökéletes állapotban 15e
Vga kábel 4e
28db game verbatim és tdk lemezen 800/db
Táp 8e

[email protected]
Istencsászár
Ha visszakülted volna lehet h megoldódik a probléma 1bõl... de a magyar ember szeret buherálni, és még neki is áll feljebb ha nem jön össze.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

ThugEdge
barátom:
az én mára már halottnak nyílvánított gépem:

2006 õszi,piros led 1x-újra golyózás,piros led 2x-vízhûtés,ezután még jött vagy 3x mire meguntam és beruházok egy arcadera-me játszani ugye kõ
úgyhogy ne okoskodjál itt,nyilván nem véletlenül foglalkozik a rrod-el a szaksajtó sem,de legalábbis gondolom nem csak az én gépem miatt😊

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Ewergo
Hé hé kicsit visszább öcsibogyo! Ne az arcade gépeddel legyen nagy szád!
Az enyém egy éves házilag buheráltam ahogy megvettem frankón suhan és megsem vagyok a haverod!(nem is kivánok az lenni)
Én viszont megértem ha valakinek padlót fog a gépe még hütésmoddal is piros led lesz mert nem csak a melegtöl lehet bibi hanem hogy gyenge az olvasófej. A 3 piros led nem csak a tulmelegedést jelezheti!
Vágom? <#felkialtas>

woodbear
elfelejtettem hogy kell indító lemezt csinálni xp alatt 😄😄 valaki segítene? kösz

Ez egy aláírás!

Waczkor
Jaja tényleg a szerencsén múlik.

Akkor tehát mindenki csak halucinálja biztos hogy 3 vörös led villog ,meg a Live kitiltást is csak mi találtuk ki...
Értelemszerüen nem megy tönkre az összes gép.De majd ha esetleg a tiéd is tönkremegy,akkor az kellemetlen lesz,elhiheted.Én is tudok már 2 éves géprõl ami még mindig megy hibátlanul,de azt is tudom hogy az enyém már 2x ment tönkre.És nem házilag buheráltam meg...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Egyébént meg akik olyan hülyék hogy mindenféle szedett vedett leírások alapján buherálják otthon házilag a gépüket meg is érdemlik hogy meghal nekik, kész kabaré amiket itt olvasok: szédszetem a gépet ez meg az a kezemben maradt jujj most milesz. meg ehhez hasonlók! Nekem soha az életbe nem jutna eszembe szétszedni rajt semmit ha beszarik valami elviszem szakemberhez mondjuk ahol vette és ott megnézetem. inkább minthogy70-80k-s gépet után dobhassak ki az ablakon.
Szerintem ez a dashboard-ban járatás fél órán át ez kurva nagy hülyeség. én játékból valamikor simán a kikapcs gommbal lépek ki nem várok egy mp-t sem haveromnak másfél éve van premiumja még régi szériás ugye és õ is mindig igy kapcsolja ki és az ég világon semmmi baja nincs a gépének. Ehhez képest nekem új arcade-om van tehát az még tutibb is akkor mitõl féljek? egyébként nekem is hütésmodos tehát tök fölösleges márcsak ezmiatt is a dash-ban járatni! Amiket meg itt látok a forumon az már egyenesen nevetséges most vagy több haverom kurva szerencsés vagy itt mindenki kurva szerencsétlen. Tele van írva a forum ilyen baromságokkal hogy igy meg ugy meghal a gép meg ilyenek több haverom nak van már legalább 1 éve gépe mindegyik faszán megy és még soha semmi gond nem volt velük pedig RÉGIEK és egyikben sincs hütésmod ja és mindegyik ki van flashelve jó régi flashel ehhez képest nincsen egyikük gépe sem bannolva pedig sokat nyomulnak Live-on. Itt meg mindenki azzal jön hogy jajj kibasztak a live-ról meg szarrá ment a gépem elég érdekes ez számomra
finom tojásrántotta<#smile>

Visca el Barca! Visca Catalunya!

Silius
http://www.youtube.com/watch?v=oLabckoPC0g&feature=related
Egy próbát megér 😄

Silius
Tom, hogy hülyeségnek hangzik, de kb. 2 óra játék után a box hátúlján langyos levegõ jön ki, majd 30 perc dashboard járatás után sokkalta melegebb levegõt fújj ki. Ez lehetséges? Amúgy van benne hûtésmódosítás...

woodbear
http://www.youtube.com/watch?v=avWs4-wD15w&feature=related

3led, ennyi😄

Ez egy aláírás!

narumon
"arty => igyse ugyse lett volna hddvd-s box..."

Hát az ultimate esetében pedig azt rebesgették. Persze ettõl még lehet az benne.

"nem értem miért lepödsz meg a régiokorlátozáson, hisz a sima dvd-knek is van... Az már egy más kérdés, hogy már majdnem minden lejátszo és tv tudja kezelni az ntsc szabványt..."

Azért mert a HD DVD esetében nincs régiókód. Az meg hogy valami kezeli az Ntsc szabványt az nem régiókód. Attól hogy a készüléked lejátszik NTSC lemezt attól még azt a régiót nem fogja (persze itt is lesznek majd törések mint dvdnél)

"azt végképp nem értem, hogyha nem törték fel, az megint miért gond? szeretnéd otthon másolgatni, vagy mi?"

Többek között.

"sajna a drágább elõállíthatoságra nem tudok mit mondani, semelyik magyar oldalon nem találtam olyat, ahol hd-dvd-t arultak volna, viszont az xpressen egy blueray 9000Ft... "

Nem is magyarország a mérvadó hanem külföld.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
Ezt már megbeszéltük. Ezek a gépek elméletileg Refurbished felirattal kellene hogy ellátva legyenek (külföldön igy vannak). A Media Markt nem is biztos, hogy a magyar MStõl kapja a gépeket (sõt biztos, hogy nem). Szerintem partizánakcióról van szó, majd kiderül. Egyébként a forum amit belinkeltél oda is beirnék eztazt mert megy a sötétség a fogyasztóvédelemrõl. Aszondja állambácsi perel. A fogyasztóvédelem nem egyenlõ álambácsival és mégcsak nem is perel max birságot szab ki. Nomindegy.

woodbear
Az xbox360 ultimate-ben beépített hddvd olvasó lett volna!!

Ez egy aláírás!

Lizardman
egyetértek, ez most nem a M$ számlájára kellene irni, hanem a profitra éhes nagyáruházak számlájára... Ugyanis máshol Európában is árultak ilyen gépeket, de azokat megjeleölték, igy a vásárlok pontosan tudták mit is vesznek, de itt ez nem történt meg, és ez nem a M$ hibája...

Lizardman
arty => igyse ugyse lett volna hddvd-s box...
nem értem miért lepödsz meg a régiokorlátozáson, hisz a sima dvd-knek is van... Az már egy más kérdés, hogy már majdnem minden lejátszo és tv tudja kezelni az ntsc szabványt...
azt végképp nem értem, hogyha nem törték fel, az megint miért gond? szeretnéd otthon másolgatni, vagy mi?
sajna a drágább elõállíthatoságra nem tudok mit mondani, semelyik magyar oldalon nem találtam olyat, ahol hd-dvd-t arultak volna, viszont az xpressen egy blueray 9000Ft...