XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
John Murphy - In the house In a heartbeat
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Youtube
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Ittttttt háziszervíz 7db pc-s fej van még.
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Free burn online menüpont elvan halványodva. Minden másik menüpontbe betudok menni, csak a free burn online-ba nem.😞
köszi!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
http://topgearhungary.blogspot.com/
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Hogy lehetne megcsinálni? Valamely gomb megnyomásával lehetne gyorsítani a folyamaton?
Soha se vitatkozz idiótákkal. Mert lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
Soha se vitatkozz idiótákkal. Mert lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
Próbáld csökkentett üzemmódban.
Nyilván csak az ír, akinek gondja van, ezért azt fogod olvasni. Észlény.
Játszottam mind2 demóval,NBA Live grafja sokkal jobb(arcok fõleg)mozgás is sokat javult,2k8 mozgás nagyon brutális.Viszont a demoban soxor robotként mozognak,az arcok szörnyûek,viszont majdnem minden teszt õt hozza ki gyõztesként.
Aki már játszott mind2 játék teljes verziójával,az szóljon már pár szót pls.Végleges verzióban nincs már benne ez a fura mozgás,mint a demóban a 2k8-nál?
Mert szerintem kivételesen és szörnyû ezt kimondani de a demó alapján az ea játéka a jobb...
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Eladó xbox360 hoz flashelt hitachi drive tökéletes állapotban 15e
Vga kábel 4e
28db game verbatim és tdk lemezen 800/db
Táp 8e
[email protected]
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
az én mára már halottnak nyílvánított gépem:
2006 õszi,piros led 1x-újra golyózás,piros led 2x-vízhûtés,ezután még jött vagy 3x mire meguntam és beruházok egy arcadera-me játszani ugye kõ
úgyhogy ne okoskodjál itt,nyilván nem véletlenül foglalkozik a rrod-el a szaksajtó sem,de legalábbis gondolom nem csak az én gépem miatt😊
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Az enyém egy éves házilag buheráltam ahogy megvettem frankón suhan és megsem vagyok a haverod!(nem is kivánok az lenni)
Én viszont megértem ha valakinek padlót fog a gépe még hütésmoddal is piros led lesz mert nem csak a melegtöl lehet bibi hanem hogy gyenge az olvasófej. A 3 piros led nem csak a tulmelegedést jelezheti!
Vágom? <#felkialtas>#felkialtas>
Ez egy aláírás!
Értelemszerüen nem megy tönkre az összes gép.De majd ha esetleg a tiéd is tönkremegy,akkor az kellemetlen lesz,elhiheted.Én is tudok már 2 éves géprõl ami még mindig megy hibátlanul,de azt is tudom hogy az enyém már 2x ment tönkre.És nem házilag buheráltam meg...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Visca el Barca! Visca Catalunya!
Hát az ultimate esetében pedig azt rebesgették. Persze ettõl még lehet az benne.
"nem értem miért lepödsz meg a régiokorlátozáson, hisz a sima dvd-knek is van... Az már egy más kérdés, hogy már majdnem minden lejátszo és tv tudja kezelni az ntsc szabványt..."
Azért mert a HD DVD esetében nincs régiókód. Az meg hogy valami kezeli az Ntsc szabványt az nem régiókód. Attól hogy a készüléked lejátszik NTSC lemezt attól még azt a régiót nem fogja (persze itt is lesznek majd törések mint dvdnél)
"azt végképp nem értem, hogyha nem törték fel, az megint miért gond? szeretnéd otthon másolgatni, vagy mi?"
Többek között.
"sajna a drágább elõállíthatoságra nem tudok mit mondani, semelyik magyar oldalon nem találtam olyat, ahol hd-dvd-t arultak volna, viszont az xpressen egy blueray 9000Ft... "
Nem is magyarország a mérvadó hanem külföld.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
nem értem miért lepödsz meg a régiokorlátozáson, hisz a sima dvd-knek is van... Az már egy más kérdés, hogy már majdnem minden lejátszo és tv tudja kezelni az ntsc szabványt...
azt végképp nem értem, hogyha nem törték fel, az megint miért gond? szeretnéd otthon másolgatni, vagy mi?
sajna a drágább elõállíthatoságra nem tudok mit mondani, semelyik magyar oldalon nem találtam olyat, ahol hd-dvd-t arultak volna, viszont az xpressen egy blueray 9000Ft...