XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak azt neme ertem, mi ebben az MS resze... Egy nagy magyar kereskedelmi aruhazlanc hasznalt gepeket ad el ujkent. Hogy jossz te ahhoz, hogy ugy alkoss velemenyt arrol, hogy ki is a ludas, hogy kozben halvany lila fingod sincs rola mi es miert tortent? Disznosag a dolog, ez teny, de hogy az MS a hunyo, azt egyelore nagyon nem jelentenem ki. Az mondjuk mar par honapja is gyanus volt, hogy Mo-n sokszor 50 EURoval olcsobban lehet "uj" gepet kapni, mint mindenhol mashol Europaban.

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

arty
Lizardman: mire gondolsz? a régio korlátozásokra? a BD+ extra, eleddig nem feltört másolásvédelemre? a drágább elõállithatoságra? a lassan elindulo filmekre? az allandoan frissitendo keszulekeikre, amik a profilok miatt ossze-vissza kompatibilisek? egyaltalan hallottal mar a bluray profilokrol? tisztaban vagy egyaltalan az alapokkal, ami alapjan megtetted a kijelentesedet? 'szal a nagyobb tarolokapacitason tul mi az a 'több lehetõség', mire gondoltál ?

raadasul igy gondolom nem lesz hddvdvel egybeepitett x360 sem...

iguanodon:
- iXtreme flash/minden egyeb flash: csak kétrétegü, iXtreme kompatibilis xbox1 imidzsek indulnak el, megfelelõen beallitott layerbreakkel iráskor
- kivétel a samsung Xtreme 5.x flash: egyrétegü lemezrõl is indulo xbox1 imidzsek, ha a default.xbe fájl modositatlan az imidzsben
- játék az adott regionak megfelelõen fentvan a kompatibilitási listán és a legutolso kompatibilitási update fent van a boxon (winyoján)

lépésrõl lépésre nem fogom leirni, mit hogyan csinálj, remélem ez indulásnak elég >>> google

Kane and Lynchet végigjátszotta már vki? Eddig két befekezést találtam, nemtom van-e még???

Forza.

jAsOn VoOrHeEs
Kellemes Karácsonyi meglepetés! Köszönjük M$!

Bill bácsinak nem tán fogy a pénze... <#vigyor1> Ez írtó nagy ocsmányság az M$ részérõl.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Esetleg ha tudnád részletezni.
Megfelelõ inage, flash, kiírva.
Lizardman
valahogy sejteni lehetett... egyébként nem is baj, sokkal több lehetöség van a blue ray-ben szvsz mint a hd-dvd-ben...

woodbear
basszus, tényleg a feszkó...váá, akkor marad a magyar termék XD
kösz

Ez egy aláírás!

Lizardman
ne mondj hülyeséget, a garancia itt a legkevesebb probléma... (ugyanis a M$ garanciázza ezeket központilag, nem pedig ott, ahol vetted...) Viszont ha Amcsibol rendelnél, akkor azt felejtsd el, a régiokod, meg a más feszültségtípus miatt (egy adapter a boxhoz 10e körül van) Szal rendeljen csak itthonrol boxot...

Szerintem nem sokat nyernél rajta és a garanciát is nehezen tudnád érvényesíteni, ha gond van vele! Vedd meg itthon!
woodbear
Hello, ha amazonról rendelnék boxot akkor kb mennyi lehet a posta költség? illetve éérdemes-e kintrõl hozatni? egy 10-essel olcsóbb kint

Ez egy aláírás!

TothLaci
Mindenesetre nem lesz rossz a Blu-ray, ha elég olcsón lehet majd kapni hozzá üres lemezeket, írót, plusz olyan dolgokra fel lehet majd használni, mint most a DVD-t.
james69holden
wadarrhoz

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

lacy86
Köszönöm szépen a segítséget!!!!

TOvábbi szép napot!!

Üdv

Gigabyte EP35CDS3R ; Intel E7200 ; 2*2Gbyte DDR2-1066MHz ; Gigabyte 4850 (1Gbyte) ; 3*160Gbyte SATA vinyó

Box-om köv.héten megy szervízbe<#szomoru1>
Remélem olcsó lesz.
Azért megkérdem:olvasófej javíttatásra kihez küldjem?thx

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

narumon
Remélem kacsa. Megint lenyomnak a torkunkon egy sony féle szuperdrágaságot.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

A játékban látsz Keyboard konfigurációt?Nem látsz tehát nem kompatibilis klaviatúrával.Mint minden más sem X360-on.
Van 1 szerkentyü amivel viszont azzá lehet tenni de(persze az is csak hébe-hóba müxik) túl sokba kerül.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

lacy86
Szevasztok!!

Lehet hülyeséget szeretnék de billentyûzettel nem lehet játszani 360-on!
vettem két USB-s bill. meg egeret és a menüeb tok klekedni de a játékba meg nem! 😞 (cod4,moha)

tudtok segíteni?

köszi

lacy

Gigabyte EP35CDS3R ; Intel E7200 ; 2*2Gbyte DDR2-1066MHz ; Gigabyte 4850 (1Gbyte) ; 3*160Gbyte SATA vinyó

arty
- megfelelõ flash, megfelelõ xbox1 image, megfelelõen kiirva.
- xbox360 kompatibilitási frissités feltéve a gépre (akár lemezrõl is lehet, nem kell live)
- x360-nak kell legyen winyoja

ezek a feltételei

Forza.

arty
"Cobra11-hez hasonlo??
Sztem megse közelíti, ez egyenlõre rohadtul ütõsnek néz ki."

he? bevettél vmit? összefüggéstelen amit irsz...
Összefoglalom neked még1x:
A crashtime egy Cobra11 sorozatfeldolgozó játék aktuális részének alcime.

Forza.

Beteszed az xboxos játékodat, ha van LIVEod, akkor õ automatán letöltet veled egy frissítést, és már megy is. Csak originál.

PC, PS2, XBOX 360 GAMERTAG: me and badman Badmanize yourself!

rambuu
Hát ja rohadt nagy vita folyt, MGS4-nél is, Crysis-nál is.
Marhák ezek mind aki azt mondja hogy egy játék ne jöjjön ki valamelyik platformra!!

De érdekes módon, amikor ilyenrõl folyik a vita, "A NAGY PC-SEK" sose hozzák fel a GoW-ot... Hiszen ugyebár annál is az volt, hogy Only x360, és végül csak kijött PC-re.
De az nem gond, de hogy a Crysis kijöjjön boxra is az már gond.
Hát mennyen az ilyen a BUSBA aki ezt gondolja...

Hello. Már egy ideje görcsölök az Xbox Live beüzemelésével, végre sikerült a netet rákötnöm. Szeretnék csinálni egy Gamertagot, de mikor beírom a Windows Live ID címemet ezt irja ki: Xbox Live signup corrently unavalibe. Please try again. Nem tudja esetleg valaki miért van ez?
Akkor a Metal Gear Solid 4-es hirrõl ne is beszéljünk xD
akkora anyázás volt ott.hú vazz. le is törölték az egészet + még ki is bannoltak pár embert 😄

joshua
Olvastátok a hozzászólásokat? Te úristen mekkora vita folyt ott😄 Még jó hogy vár nem folyt😄

Szeva.
Hogyan lehetne egy xboxos játékot 360 kompatibilissá tenni, nem eredeti és nem tudom sehonnan megvenni eredetiben.
Azt hogy is tudom elérni h 360-on fussanak az Xbox1 játékok? mit kell letölteni, honnan kell letölteni és hogy kell installálni, elõre is köszi!

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

a crysis-t valószínû (szerintem) azért akarják kiadni konzolra is mert ugye pc-n nem lett akkora durranás mint várták. ha meg kiadják konzolra akkor valószínû többet kaszálnak vele 😄.

Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.

dienesoft
Elnézést kérek Alwarestól, hogy b*szogattam Live-on, de kie kellett próbálni. De mostmár tudom, hogy mûködik, köszi! 😊

rambuu
Ja és a lényeg amiért ma érdemes volt felkelni...
Far Cry 2 x360-ra
Crysis x360-ra

És a Crysisról pl. Hardwired-en is eléggé meggyõzõen beszélnek.

Kaplan
Csinálja csak, hogyha neki jól esik..😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

rambuu
Cobra11-hez hasonlo??
Sztem megse közelíti, ez egyenlõre rohadtul ütõsnek néz ki.

rambuu
RAgnar egyre érdekesebb vagy <#buck>
Sztem vedd kevesebbre a GoW-ozást me a károdra megy...

Hi all! Végre sikerült megcsinálni a Live-ot, jött egy szakember, akinek volt fogalma arról mi az MTU ^^ Akkor szóval aki fel akar venni Friend-nek, nevem: Beni521.

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

arty
csak nem a mentési rendszer miatt savanyu a szõlõ? 😄

Forza.

arty
érvek?

Forza.

Szerintem Cobra 11-nek az uj része szerintem felejtõs. Pc-n nem volt annyira nagy szám

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

arty
"100 fok nem tenne jót neki az tuti, viszont akkor a kinyomott levegõ forró lenne márpedig nemaz."

a lasu ventik és a szar borda+müanyag légterelõ miatt nem.

"A 80 fok is tûzforró. Most néztem meg a Silent VGA kártyám bordája is tûzforró 75-82 fok. Ez az üzemi hõmérséklete. Az égvilágon semmi baja nincs."

Ez igy van, 80 fokos bordárol elkapod a kezed és még ugyis megégeti. De a gpu olyankor nem 80 fokos..

"Igy van majd meglátjuk. Az tény, hogy az újakból nem hozigálnak vissza annyit, ergo valami csak mûködik."

Keveset adtak még el ahoz, h ezt kijelentsük ...

"Hát ha én jól nézegettem akkor a moddolt gépek majdnem ugyanakkora eséllyel mennek tönkre mint a nem moddoltak. Azért nem fogom megmoddolni, hogy kétszer olyan hangos legyen vagy szarul nézzen ki. Lassan a garija is lejárna szal mindegy. Ráadásul ha két évet kibirt hazárdjátékkal akkor talán még birni fogja egy ideig.
(Nehogy azt hidd ám, hogy minden X tönkre megy, ez egy elég nagy tévedés)"

Te géped végülis, saját pénzed kockáztatod. Mindenesetre a kockázat a moddolással csökken ...

Crash Time: Cobra11 játék... (tudod, a német sorozat alapján)
kocsival kell küldiket megoldani (kapd el, lökd ki, versenyek stb - mindez német autopályákon és környezõ vároksokban).
Én imádom, mert látványosak a törések, jo a fizika/gfx. Elõzõt is végigtoltam, ha lesz VGA-m, akkor a következõt is végigjátszom (pc-n már kijött)

Forza.

narumon
Mi a rák lesz ez a Crash time? Ezek a képek egyelõre nagyon sterilek és kisméretûek ahhoz hogy errõl bármit lehetne nyilatkozni.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

nem kell 2 profil szinte egyik játéknál sem (még PGR4nél sem), csak GUESTként kell bejelentkezni.

PC, PS2, XBOX 360 GAMERTAG: me and badman Badmanize yourself!

kisfigi
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a sima Xbox vezetékes kontrollerét, lehet valahogy használni a x360hoz?( wireless kontrollerem van a 360hoz )

Destiny. The design is clearly ancient.

Anális beültetést csináltak rajtad, mint Cartman-el a South Park legelsõ részében. Vigyázz, mert a kulalukadból hamarosan elõjönnek a Locustok. Aki látta az tudja, hogy mire gondolok.<#idiota>

deep
Köszike😊
narumon
59900-ért láttam pl Cora, 576, stb.

james69holden

itt sasold meg õket, énannyira mostanság nem néztem, de talán még mindíg 59,9K a legolcsóbb helyeken is...

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Okéjs köszike
Én Dvd decrypter-rel írtam ki az olyant ami iso volt és simán ment. Az ami nem iso azt simán neroval. Írd ujraírhatóra.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

deep
Aki képben van, tud tippet mondani, hol a legolcsóbb az Arcade pack?
Sziasztok leszedtem a burnout paradise demojat mert mar bannoltak liverol ezért torrentrõl és az a kérdésem hogy ezt hogy írjam ki hogy megegye a box meg lehet sima dvdre is írni ?