XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
raadasul igy gondolom nem lesz hddvdvel egybeepitett x360 sem...
iguanodon:
- iXtreme flash/minden egyeb flash: csak kétrétegü, iXtreme kompatibilis xbox1 imidzsek indulnak el, megfelelõen beallitott layerbreakkel iráskor
- kivétel a samsung Xtreme 5.x flash: egyrétegü lemezrõl is indulo xbox1 imidzsek, ha a default.xbe fájl modositatlan az imidzsben
- játék az adott regionak megfelelõen fentvan a kompatibilitási listán és a legutolso kompatibilitási update fent van a boxon (winyoján)
lépésrõl lépésre nem fogom leirni, mit hogyan csinálj, remélem ez indulásnak elég >>> google
Kane and Lynchet végigjátszotta már vki? Eddig két befekezést találtam, nemtom van-e még???
Forza.
Bill bácsinak nem tán fogy a pénze... <#vigyor1>#vigyor1> Ez írtó nagy ocsmányság az M$ részérõl.
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Megfelelõ inage, flash, kiírva.
Ez egy aláírás!
TOvábbi szép napot!!
Üdv
Gigabyte EP35CDS3R ; Intel E7200 ; 2*2Gbyte DDR2-1066MHz ; Gigabyte 4850 (1Gbyte) ; 3*160Gbyte SATA vinyó
Remélem olcsó lesz.
Azért megkérdem:olvasófej javíttatásra kihez küldjem?thx
★ 汤姆 李
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Van 1 szerkentyü amivel viszont azzá lehet tenni de(persze az is csak hébe-hóba müxik) túl sokba kerül.
★ 汤姆 李
Lehet hülyeséget szeretnék de billentyûzettel nem lehet játszani 360-on!
vettem két USB-s bill. meg egeret és a menüeb tok klekedni de a játékba meg nem! 😞 (cod4,moha)
tudtok segíteni?
köszi
lacy
Gigabyte EP35CDS3R ; Intel E7200 ; 2*2Gbyte DDR2-1066MHz ; Gigabyte 4850 (1Gbyte) ; 3*160Gbyte SATA vinyó
- xbox360 kompatibilitási frissités feltéve a gépre (akár lemezrõl is lehet, nem kell live)
- x360-nak kell legyen winyoja
ezek a feltételei
Forza.
Sztem megse közelíti, ez egyenlõre rohadtul ütõsnek néz ki."
he? bevettél vmit? összefüggéstelen amit irsz...
Összefoglalom neked még1x:
A crashtime egy Cobra11 sorozatfeldolgozó játék aktuális részének alcime.
Forza.
PC, PS2, XBOX 360 GAMERTAG: me and badman Badmanize yourself!
Marhák ezek mind aki azt mondja hogy egy játék ne jöjjön ki valamelyik platformra!!
De érdekes módon, amikor ilyenrõl folyik a vita, "A NAGY PC-SEK" sose hozzák fel a GoW-ot... Hiszen ugyebár annál is az volt, hogy Only x360, és végül csak kijött PC-re.
De az nem gond, de hogy a Crysis kijöjjön boxra is az már gond.
Hát mennyen az ilyen a BUSBA aki ezt gondolja...
akkora anyázás volt ott.hú vazz. le is törölték az egészet + még ki is bannoltak pár embert 😄
Hogyan lehetne egy xboxos játékot 360 kompatibilissá tenni, nem eredeti és nem tudom sehonnan megvenni eredetiben.
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.
Far Cry 2 x360-ra
Crysis x360-ra
És a Crysisról pl. Hardwired-en is eléggé meggyõzõen beszélnek.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Sztem vedd kevesebbre a GoW-ozást me a károdra megy...
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
a lasu ventik és a szar borda+müanyag légterelõ miatt nem.
"A 80 fok is tûzforró. Most néztem meg a Silent VGA kártyám bordája is tûzforró 75-82 fok. Ez az üzemi hõmérséklete. Az égvilágon semmi baja nincs."
Ez igy van, 80 fokos bordárol elkapod a kezed és még ugyis megégeti. De a gpu olyankor nem 80 fokos..
"Igy van majd meglátjuk. Az tény, hogy az újakból nem hozigálnak vissza annyit, ergo valami csak mûködik."
Keveset adtak még el ahoz, h ezt kijelentsük ...
"Hát ha én jól nézegettem akkor a moddolt gépek majdnem ugyanakkora eséllyel mennek tönkre mint a nem moddoltak. Azért nem fogom megmoddolni, hogy kétszer olyan hangos legyen vagy szarul nézzen ki. Lassan a garija is lejárna szal mindegy. Ráadásul ha két évet kibirt hazárdjátékkal akkor talán még birni fogja egy ideig.
(Nehogy azt hidd ám, hogy minden X tönkre megy, ez egy elég nagy tévedés)"
Te géped végülis, saját pénzed kockáztatod. Mindenesetre a kockázat a moddolással csökken ...
Crash Time: Cobra11 játék... (tudod, a német sorozat alapján)
kocsival kell küldiket megoldani (kapd el, lökd ki, versenyek stb - mindez német autopályákon és környezõ vároksokban).
Én imádom, mert látványosak a törések, jo a fizika/gfx. Elõzõt is végigtoltam, ha lesz VGA-m, akkor a következõt is végigjátszom (pc-n már kijött)
Forza.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
PC, PS2, XBOX 360 GAMERTAG: me and badman Badmanize yourself!
Destiny. The design is clearly ancient.
itt sasold meg õket, énannyira mostanság nem néztem, de talán még mindíg 59,9K a legolcsóbb helyeken is...
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/