XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1. Amerikában Dirt, nálunk Colin McRae Dirt.
2. Még élt, amikor megjelent a játék, csakúgy, mint Richard Burns, amikor a róla elnevezett játék készült.
3. Szerintem lehetne szép dolog is.

PSN: berghold

torrente
Simán Dirt, mert nem lenne szép dolog egy elhunyt rallyesról elnevezni a játékot.

FOX HOUND
már nem colin dirt a neve hanem valami más

Mivel én új vagyok a konzolosok táborában, ezért nem nagyon tudok más játékról, ill. még a Colin Dirt-be nem lehet megnézni a replay-eket versenyek után, ha nincs HDD a boxodba.
ThugEdge
jaja,zsír lenne

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

jól emléxel, a gta-kba lehet zenéket rakni.
és most, hogy már a konzolokban is van HD, remélem, majd konzolon is lehet zenét rakni a GTA 4be.

PC, PS2, XBOX 360 GAMERTAG: me and badman Badmanize yourself!

ThugEdge
kár,hogy nem lehet vhogy ilyen gémekbe saját számokat beleoperálni,aszem régen vmelyik gta-ba lehetett pc-n,de má nem emléxem lehet nem gta volt,de az tuti,hogy televágtam a kijelölt mappát jó kis mosh HxC-al:)
jó persze nem lehet réteg zenét csináli egy nem réteg közönségnek szánt game alá:)
majd lesz az a Brütal Legend gém,na az ilyen hevimetál pofával a fõszerepben igazi old school metal stuff lesz,ha jól tudom only 80-as évek heavy metal zenéje lesz

burnout paradise dallista, ha valakit érdekelne:
http://www.gamer365.hu/show-article.php?id=4022&news=1

retard vérpistike ! :D

ThugEdge
de valóban januárra csak a burnout jön,mondjuk az nekem pont kõ

ThugEdge
szerintem ezt hesszöld:
ha vmi csuszi van általában igazítják a dátumokat
persze,ha okos géped van nem feltétlen csak a pal regiót kell nézned,me akadnak usa regio free gémek is

VANNEMI IGAZSAGOD DE MOSTMAR MINDEGY KIKAPCSOLNAM DE NEM TUDOM HOGYAN
Kandurex
miféle cheat -et? egyáltalán minek csalsz? ha magadnak vered az nem lesz élvezetes, szerezz be nõt, vagy inkább küzdj egy kicsit

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

HELLO ! AZ LENNE A KERDESEM HOGYAN LEHET A CHEAT CODOT KIKAPCSOLNI HA MAR NEM KELL ? KOSZ SEGITSEGET !!!!!
narumon
"Halo3: 7.000,-
Mass Effect: 10.000,-"

Együtt a kettõ 15-ért?

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
"Hát a megjelenési dátumok kicsit nincsenek a helyén. Az általd felsoroltakból egy se jelenik meg januárban!"

Óóó én IGN-en néztem. Az ezekszerint hülyeségeket ir? Akkor mit lehet nézni?

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
Nekem nincs netre dugva a konzol szal nincs live tagom sem.

Tegnap irtam Major Nelson-nak ...kiváncsi leszek!

Alwares
Jah lesz majd árkád játék ingyen...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Ja , baromi jó a zenéje annak a filmnek , nagyon feldobja a hangulatot ;)

hát legalább kárpótlásul adnak egy arcade játékot.

2007 Top Xbox 360 Titles (UU’s)
1 Halo 3
2 Gears of War
3 Call of Duty 4
4 Tom Clancy's Rainbow Six Vegas
5 Call Of Duty 3
6 Crackdown
7 Oblivion
8 Guitar Hero II
9 Forza Motorsport 2
10 Lost Planet

2007 Top Xbox LIVE Arcade Titles (Sales)
1 TMNT 1989 Arcade
2 Worms
3 Castlevania: SOTN
4 UNO
5 Bomberman LIVE
6 3D Ultra Minigolf Adventures
7 Sonic The Hedgehog
8 Pinball FX
9 Geometry Wars Evolved
10 Texas Hold 'em

2007 Top Original Xbox Titles (UU’s)
1 Halo 2
2 Star Wars: Battlfrnt 2
3 Counter-Strike
4 Battlefield 2: MC
5 Doom 3
6 Forza Motorsport
7 Madden NFL 07
8 Conker: Live Reloaded
9 Call of Duty 3
10 Rainbow Six 3

Dear Xbox LIVE Members:

During this past holiday season you helped us break a number of Xbox LIVE records. This included our largest sign-up of new members to Xbox LIVE in our 5 year history and just yesterday you broke the record for the single biggest day of concurrent members ever on the service.

As a result of this massive increase in usage we know that some of you experienced intermittent Xbox LIVE issues over the holiday break. While the service was not completely offline at any given time, we are disappointed in our performance. I would like to take this moment to thank each and every one of you for your patience and understanding as our team has worked around the clock to return the service to a stable state.

At the same time we would like to offer a token of our appreciation to all of you in celebration of record success for the service. And as a thank you for your loyalty during this holiday period, we will be offering all of our Xbox LIVE members around the world access to a full Xbox LIVE Arcade game that will be available to download free of charge. In the coming weeks we will be sharing the specific details of this offer with you.

Thank you again for helping make Xbox LIVE everything that it is today!

Sincerely,

Marc Whitten

General Manager, Xbox LIVE

Gamertag: Notwen

Waczkor
Idézet a gamekapocsról:
Hír:

"Miután karácsony környékén sokan nem tudtak játszani az Xbox Live idõnkénti leállása miatt, a Microsoft kárpótlásul ingyenesen elérhetõvé tesz egy árkádjátékot.
Egyelõre nem tudni melyik játékot lehet majd elérni díjmentesen, az ígéretek szerint viszont hamarosan kiderül minden fontos részlet. Az Xbox Live leállása egyébként a nagyszámú felhasználói bázisnak volt "köszönhetõ" a redmondi cég szerint. Több rekord is megdõlt az ünnepek során, ekkora seregre pedig õk sem számítottak. A szolgáltatás nem állt le teljesen, itt-ott még a legrosszabb esetekben is elérhetõ volt az Xbox Live.

<#wow1>

XBOX Live Gamertag:Waczkor

FLeT
csá nép!
FIFA 08-at és NBA Live 08-at keresek!(Használt is érdekel)

°°&#183;.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.&#183;°° °°&#183;.:| XBOX 360 |:.&#183;°° by FLeT&#174;

Alwares
Szerintem 720p-ét használj, akkor nem fog átméretezgetni semmi, elviekben úgy kapod a legszebb képet. De gondolom a te TV-éd is 13xx-es felbontású.

1080i,720p,576p,576i,480p,480i
Ezek a formátumok vannak támogatva.
De, arcade gépem van:( Sok ilyen játék van még, amihez szükséges a merevlemez, ha neten akarok vele játszani?

Fóliás játékok eladóak:

Halo3: 7.000,-
Gears Of War: 7000,-
Mass Effect: 10.000,-
Forza2: 7.000,-

Bontatlan kiegek:

Play and Charge kit: 4.000.,-
64MB Memory Unit: 4.000,-
Wireless joy (HALO3 ed, MC figurával) : 9.000,-
PC 360 wireless joy: 9.000,-

06204362900

Alwares
Hát a megjelenési dátumok kicsit nincsenek a helyén. Az általd felsoroltakból egy se jelenik meg januárban! A Dark Messiah PC-én jobb volt, az most nem fog kellni Xbox-ra, a World in Conflict-ot pedig én is várom, 2007 legjobb stratágiája volt, remélem konzolon is az lesz. A Frontlines is jó lehet ha jó kis társaság alakul köré live-on, klánban isteni lehet...

dardevil
Okés, köszi!

james69holden
nem azt mondtam, vagyis nem úgy értettem
de az az a topic ahol legtöbbet foglalkoznak itthon a témával, és a legkönnyebben választ kapsz kérdésedre

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

james69holden
live gamertagod mi?

dardevil
Akkor itt nincs helyem, értem.

narumon
Hát én most igy kapcsiból januáriból: Dark Messiah of Might and Magic, Dark Sector, World in Conflict
Február: DMC4 (talán), Turok, Fifa Street3, meg Frontlines vagy Turningpointból remélhetõleg valamelyik jó lesz

james69holden
Ebben a topicban a helyed

Alwares
Hát ha a TV-éd csak 720p-ét tud használni akkor azt, az 1080i-nek nem sok értelme van. És komponensel kösd össze HDTV-ésre állítva a kapcsolót...

Sziasztok!
Lenne egy kérdésem!:
Most vettem az Xbox360-hoz egy Sony KDL32U2000 tipusu LCD Tv-t.
Milyen kábellel kössem össze:-vga-kábellel vagy
-komponensel?

Ha komponensel kötöm melyik jobb a720p vagy 1080i?Nem veszek észre különbséget.
Vagy esetleg ha tudtok jobbaz irjátok meg .Köszi
Robi
Alwares
És az fenn lesz, hátul, nagy kerek izé...

dardevil
Akkor aki ebbe a fórumba jár az mindenki LIVE-on játstik?
Gondolom Te is LIVE-on játszol.

Más valaki szokott XBOX360-al Xlink Kai által multizni?

Istencsászár
Belülrõl kell felrobbantani, belemész és szétlövöd a "reaktort" vagy mit.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

joshua
Kéne egy kis segítség. Halo 3-ban azt a nagy pókszerû robotot hogyan kell kinyírni? Lelövöm a rakétákkal, és meg is fekszik de utána nem tudom mit kéne csinálni. Meg kb 1 perc múlva újra el kezd sétálgatni. Pls valaki segítsen:)

Alwares
Szerintem az, hogy a FÓRUM-on két percen keresztül nem válaszolt neked senki, egybõl ez még nem azt jelenti...
Nagyon sokan, szerintem mindenki ismeri aki Xbox-on játszik, más az hogy csak a bannoltak játszanak azon keresztül...

Alwares
Engem a Burnout, a Devil May Cry 4, és a Lost Odessy érdekel. Meg még ha a Turok jól elsül abba is belenézek, de ahhoz kéne valami ütõs demó.
No meg a Mercenaries 2: World in Flames-be belenézek majd még, ha a GTA IV tényleg május/áprilisban fog kijönni, mert az még messze van. Nem nagyon fogom kibírni addig non-lineális játék nélkül :D

dardevil
Akkor senki nem ismeri az Xlink Kai progit?

narumon
Óó most nézem a 2008 év eleji megjelenéseket, számomra nagyon erõs Q1 lesz.

dardevil
Xlink Kai progam átlal játszik valaki multiba.

narumon
Azt hol irja, hogy egérrel és billel? Xfpsel játszhat?

Smithie
Jó lett!<#eljen>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)