176877

-
mafia 2
a közepe táján a zenéknél, mi van az xbox oldalán? -
nekem amugyis kicsit szétment, nem lehet valahol újat szerezni, vagy kicseréltetni?:D -
nem tudom :D de én sem értem :D amúgy az van az oldalra írva hogy nem küldik vissza az eredeti dobozt. :D -
Ezt nem tudtam. És miért nem jó az eredeti doboz, ellopják, vagy mi?:D -
Mindenkinek az UPS szállítja.. M$ fizetett futár cége. -
Nekem is kb egy hónapja ment tönkre a box-om felhívtam a ms-t beregeltem a gépet az xbox.com-ra és mellé kiemelte hogy ne a gyári csomagolásba tegyem a box-ot, az tök mindegy mekkora doboz csak jó béleld ki, nekem szállítás napjától számolva 1,5 hét alatt meg is érkezett a box új dobozban és teljesen új gépet kaptam új alaplap (opus), új gépház amire rányomták hátulra a régi gép sorozatszámát.. -
külön mondták a microsoftnál hogy ne a box dobozába tegyem... Én azt hittem alapból az jó lesz de azt mondták abba nem rakhatom...
Ezért gyakorlatilag egy olyat tudtam találni, ami végülis nem sokkal nagyobb de pl 2 xbox elférne egymás mellett ... :S ennél kisebb nincs.
Am nekem az UPS szállítja majd -
hát mikor ha nekem viszáru van, feltétlen megmondták, csakis eredeti dobozába hozhatom vissza aa cuccot, nemtudom melyik futárcég szálltja a boxokat, de nem hiszem hogy a miénk.:) miért nem abba teszed? -
sziasztok!
Nekem nem éppen kicsi dobozt sikerült szereznem a box-hoz. Az nagy gond ?? -
Conan
Viking
Golden Axe
stb -
ien nem létezik. -
Tudtok ajánlani valami Fable-höz hasonló szerepjátékot box-ra, amihez kevés angol tudás is elég? -
én múlthéten vettem a saturnba 1990-ért. de asszem utolsó darab volt. -
Én 3k-ért vettem RGB kábelt, abban mi a drága? -
Wolverine és Bionic demót akarok most!!!!!!! -
jah vissza olvastam...erre már válaszoltál pár hete:D akkor veszek külön kébelt de..elég drága:S -
és RGB-n megoldható a scart??? -
ha haverom boxán kihasználja az egyik egyhavas gold trial-t és én recoverelem a saját boxomon a gamertaget, akkor tudom golddal nyomatni, ugye? -
rá fogod tudni dugni, de fos lesz a kép (mivel sima kompoziton megy a jel, nem pedig RGB-n, amit ugye csak XBOX360 RGB kábellel kapnál) -
Nem kell hozzá semmi. -
hi all!!!
# Az Alap Csomag Tartalma 256Mb Beépített Memória
# Vezeték nélküli joypad
# Scart adapter---> ettöl még nem fogom tudni rádugni crt Tv-re igaz???vagy kell még akkor vmi scart kábel???és akkor mire jo ez az adapter
thx -
Nem, mivel a demónak pont az lényege, hogy szabadon tereszthető.
Apropó: Demót nem tudok lemezről felrakni vinyóra? Van jópár demóm DVD-n. -
inkább azt kéne feltenni:
flashelésen kívül mivel kapható még ban? -
Nem mert nem kell buherálni a drive-ot.Pl ha nincs vinyód,akkor is tudsz demóval játszani.Plusz nem károsítok senkit sem,csütörtökön/pénteken úgyis kijön a demó.Resident Evil 5 japán demót is mindenki tolta:) -
Igen, ezt már észrevettük mi is, h HDD-n mintha kicsit többet pop up-ol! -
És a demo letöltése nem számít wareznak?!
Szóval ezért nem banolhatnak ki live-ról? -
Hugh Hefner #63958 Egyébként van valakinek Jasper alaplappal szerelt gépe? Az mennyire hajlamos ledögleni? Most olvasgatom, hogy az új gépek már nem is 3leddel, hanem csak úgy döglenek le, hibaüzenet nélkül... -
Test One: Game Intro
360: 31.627fps
PS3: 26.504fps
See it on EGTV.
Test Two: Clean Getaway
360: 28.624fps
PS3: 23.989fps
See it on EGTV.
Test Three: Final Destination
360: 35.662fps
PS3: 29.523fps
See it on EGTV.
Test Four: Station Face-Off
360: 26.015fps
PS3: 25.803fps
See it on EGTV.
Test Five: Rigged to Blow
360: 26.507fps
PS3: 23.781fps
See it on EGTV.
Test Six: Ivan the Not So Terrible
360: 33.713fps
PS3: 28.313fps
See it on EGTV. -
Én úgy vettem észre, mintha a GTA IV PS3-on nem framedroppolna annyit, mint a Box-os. De inkább csöndben vagyok mert 10 perces PS3-as GTA gémelés után nem lehet véleményt alkotni. Viszont valóban élesebbnek tűnik 360-on...
Ehhez kapcsolódva: Felmásoltam HDD-re a GTA-t és rettentően pop-upol. Csak nálam van így? Meghatóról teljesen normális... -
én is ezt mondhatom rá, meglepően jó kis játék:D ha boxosat vennék, ez lenne az. -
PGR3-4 (talán jön az 5), Forza2 (tuti lesz 3 is) és Flatout UC - ezek az xbox360 "nagyobb" autós címei. Egyik sem olyan szép, mint a GT5 lesz, de már jóideje játszható mindegyik. Szokásos karrier, autógyüjtögetés, versenyek, Forza inkább szimesebb, PGR/FO-UC inkább árkádosabb irányitással, vezetési élménnyel. -
Még nincs,illetve akik előrendelik gamestopnál,azok kapnak egy kódot,amivel letudják tölteni.Neten szerencsére fent van már,van info is a demó kiírásról.
Gyorsan leírnám a véleményem:először is hogy k*rva jó lett a gém.
A menü jól néz ki,a zúzós zene tökéletesen passzol a játékhoz.
A demóban az exhibiton,az options és a tutorials menüpontok élnek.Sajnálhatom hogy elsőre nem a tutorials-szal kezdtem,olyan dolgokat lehet produkálni,hogy ihaj.Szépen megmutat mindent,hogy lehet megfogni az ellent,védekezni,könyökölni,nekifutásból térdelni(tudjátok amit a Remy csinál a k1-ben).Egy-egy jól irányzott térd,illetve tiszta fejrúgással azonnal kivonhatjuk ellenfelünket a forgalomból.Ez különösen akkor jön jól,ha előtte majdnem minket ütöttek ki:)
Az első/alap nehézségi szint egyébként megfelel arra,hogy megismerkedjünk a kezeléssel.Van combo list,így akár az első meccsen is begyakorolhatunk pár kombot.Nagyon sok és változatos mozgás van,bár én általában 3-4et használtam csak.Nyilván az erősebb fokozatokon,már nem lesz elég.A második nehézségi fokozaton(összesen 4 van) már egyből érződik,hogy a gép rákapcsol.A két játszható karakter közül,az egyik a földharcban van otthon,a másik az állóharcban.Ezen a fokozaton ha ellenfelünk a földharcban jeleskedik könnyen levisz a földre és kiüt,így célszerű távol tartani és nem hagyni hogy lenyomjon.
A másik karakter pedig iszonyat nagyokat tud fejre rúgni,illetve fordulatból csapni.
A grafikáról:csak azt mondhatom,amit a videókban láttunk.Gyönyörűen kivannak dolgozva a karakterek,a nézők sem tűnnek annyira rondának,mint a Fight Night 3-ban annak idején.Külön megemlíteném,hogy szépen fokozatosan kezdenek el izzadni,valamint a vér,zúzódások is szépen mértékkel jelennek meg.
Ha sikerül a földre kényszerítenünk az ellent,akkor rendesen meglehet sorozni és ott már keményen bevérzi a talajt:)Ami jól mutat a későbbi menetekben(már ha lesznek)
Ami még nagyon jó,azok a fogások a földön,láb,kar,fej beszorítása.
Ami picit negatívum:kiütés után mindig ugyanúgy örül a karakter,nyilván a rá jellemző módon.Én nem vagyok nagy ketrecharc fan,így ezt nem tudom,de jó lenne időnként mást is látni.Lehet hogy a végső verzióban más lesz.A másik pedig a KO kamera.Amikor egy gyönyörű kiütést megcsinálunk,sajnos néha a visszajátszásban nem látszik olyan szépen egy-egy végzetes fejrúgás.De ezek egyáltalán nem zavaró tényezők.
Értékelés: a demó alapján egy 8.5-9 pontot adnék 10ből.Nem tudom a teljes mennyire lesz időtálló,de azt hiszem haverokkal sokáig ki fog tartani.Én a részemről teljesen le vagyok nyűgözve,nem ilyenre számítottam,kellemeset csalódtam és nyugodt szívvel előrendelem a teljest.
Nem hasonlítanám a Fight Nighthoz,egymás mellett meg fognak férni,lesz akiknek ez jön majd be jobban,a másik fele pedig a box mellett teszi le a voksát.Nálam a polcon mind a kettő meg fog férni:)
Itt van pár videó,meg értékelés.
Katt -
Mhh.. live-on fent van? Mert én nem találkoztam vele. -
a következő tippem a patch letöltése lett volna:) -
csoola #63950 megoldodott a Darknessnél a probléma, már végig ia vittem
elöször csak feltettem vinyora de nem ment, aztán meg fogtam, rákötöttem a gépet livera és a másik proflillal felfrissitettem a játékot, utána visszajelentkeztem az offlineba és már jo volt, köszi a segitséget
amugy a játéknak csak 1 befejezése van ugye? (The Darkness) -
gabeszg #63949 Helló lenne, egy olyan kérdésem, hogy vettem egy x360elitet és szeretnék játszani a Final Night Round 3- al de kiirja mintha egy dvd film lenne, hogy rakjam be egy xbox360ba(???)Ellenben a régi (premium) az simán vitte?Mi lehet a baj? -
tyrant71 #63948 van még infinite undiscovery, last remnant, enchanted arms
jön star ocean, tales of veparia -
FFXIII és FFXIII és FFXIII és FFXIII..... -
Hugh Hefner #63946 milyen jrpg-k várhatók xboxra? néztem, hogy jelenleg van eternal sonata, blue dragon, lost odyssey, és jön a final fantasy xiii
várható még valami jó? gugliztam, de valahogy nem találtam rá egyre sem... (final fantasy xiii versus esélytelen, hogy jöjjön boxra?)
egyébként van/lesz olyan szintű autós játék játékmenetben és/vagy grafikában mint a gt5? -
Zozo76 #63945 Igy van. Megmondanak mindent. Semmi penzbe nem kerul, ingyen viszik-javitjak-hozzak.