176877

-
lol
mostanság hogy lehet kreálni profilt, mert régen még tudtam, de most valahogy nem tudok ujaz csinálni. -
mindegy, akkor tudomisén mi.
ő sem tudja mi az a herkentyűnek a billentyűje, mégse viccelődök rajta... :S -
Ehez egyáltalán nem kell kockának lenni. -
Bocs én még a pro-ról eddig nem is hallottam.
Gondolom most akkor low vagyok mi, te meg egy überkocka...
-
Jah értem thx.
Mert egyik srác villog, hogy megvan neki az x360 pro, és én nem tudtam hogy az egy uj cucc vagy miarákom.
Igy már érthető . -
Zozo76 #64023 Sztem egy tap mindenkepp. De ha szerencsed van akkor egy kontrollert is talalsz az egysegcsomagban... :) -
Amikor a Prémium volt a 20 gigás és bejött a 60 gigás azt Pronak hívták addig amíg a 20 gigás ki nem futott és lett Prémium 60 gigával... ugyan az 100%ban csak a HDD nőtt. -
Mi ez a x360 Pro???
mert hallani hallottam róla, viszont sehol nem találok leírást, hogy a 60GB-os vinyó mellett mi van hozzá. -
Igen, ez 3-szor játszató el, utána nem ad többet. :) -
Regeltem live-ra, és most van 1 hónapos trial goldom, ha ez lejár, akkor utána, ha új profillal regelek live-ra szintén lesz ahhoz is 1 hónap gold trial? -
Nekem 8, ha ez számodra megfelel akkor OK, ezen nem fogunk összeveszni.
Számomra a taktikus, csapatalapú multiplayer játékok jönnek be, neked meg a "noscope headshot multikill"... -
Zozo76 #64016 Igy van, de teny hogy a WIIben van a legkevesebb kraft, szal hatalmas nagy teljesitmeny ami hot termelne nemigen van benne, max ha alafutesz. Cserebe a jatekkinalata is olyan amilyen, majdnem semilyen. :) -
Grizzly4x4 #64014 Hát nekem nagyon bejött anno a GOW2 de és amikor vettem 3 hónap goldot az első honapban szinte csak ezzel multiztam, aztán a végére nekem is sikerült egy kicsit megutálnom, ettől függetlenül a single rész továbbra is nálam top3 -
Pfuu... te is sokat játszottal vele, látszik. -
Nem én raktam így össze, mond meg az MS-nek. Én csak leírtam, mit tapasztalok a boxom kikapcsolásakor. -
Ezért rühelltem én a G0W multiját, mert gyak. annyiból áll amennyit itt látsz. Futkosunk, vetődünk össze-vissza icipici szimmetrikus pályákon és 2m-ről lövöldözzük egymást a mesterlövész puskával vagy a shotgun-nal...
Aki meg fölveszi a gránátvetőt (vagy mit), meg a robbanófejű nyílpuskát az az isten.
Na ennyit a mesteri fedezékrendszerről.
-
Hogyne, 10-15 MÁSODPERC biztosan elég a gép normális lehűtéséhez... Látott már valaki a "szakemberek" közül pl. projektort? Nem tenne jót neki ha csak ennyit hűtene kikapcsolás után... 10-15 mp csak egy pofon a szarnak, 4-5 perc már ér valamit. -
sziasztok!az lenne a kérdésem,hogy az xbox360-ra a driving force kormányt rá lehet kötni?
-
Ragnar360 #64006 Iceman vs. gokujiz
márcsak a zene miatt is imadom :) nameg én hostoltam le :p -
Rudy jól mondja, az én box-om ventijei is szinte minden kikapcsoláskor még mennek 10-20 mp-et és itt nem a letöltésre vagy a P&C kit-re gondolok. Amikor először észrevettem én is azt hittem, hogy biztos elfelejtettem valami letöltést, de aztán rájöttem, hogy így hűti magát kikapcsoláskor. -
Ragnar360 #64004 "This video is private."
mivaaa, most hogyan nézzem meg ?:P (sehogy) -
rudymester #64003 Soha nem töltöttem még eddig úgy, hogy ne vártam volna meg a végét. Offline módban is csinálja. Egyébként szerintem felesleges a túlhűtés, mert eddig nem vettem észre, hogy annyira meleg levegőt fújna ki hátul. Fektetve van a gép és (egyenlőre) nincs vinyó sem rajta. -
Vagy ha play & charge kittel töltöd a kontrollert és közben akarod kikapcsolni, akkor sem. -
Akkor nem kapcsol ki teljesen mikor töltesz valami liveról. :) Szóval nem random dolog. :D -
rudymester #64000 Ez örök vita. Valakinek még az első generációs gépe is megy, de tény, hogy ők már nagyon kevesen vannak. A hibák maradtak, viszont az arányok változtak. Más gépe nem érdekel, az enyém bírja sokáig... 
A wiinek könnyű a dolga, alig van benne alkatrész. :) -
rudymester #63999 Tegyük még hozzá, hogy az NXE óta megától is megcsinálja a gép a kikapcsolás utáni hűtést. Úgy vettem észre, hogy random a dolog, mert ha a dashboardnál kapcsolom ki a gépet, akkor szinte mindig hűti a gépet 10-15 másodpercig. Amennyiben a játék közben kapcsolom ki, dashboardra való kilépés nélkül, szinte soha nem hűt. Bár az is igaz, hogy ezt kb csak 2-3 alkalommal csináltam. Inkább ki szoktam lépni a játékból, várok kicsit és csak ezek után kapcsolom ki a gépet. -
BuktaXbox360 #63998 Nos, én is láttam már "néhány" xbox360 konzolt, amiben nem volt víz az meghalt. Van ami 1 nap alatt, van ami 3 hónapig húzta de olyan is ami másfél évig. Az új alaplaposak is meghalnak -ilyet is láttam eleget.
A PS3ról meg annyit, hogy haver gépe 5 hónap után nem olvasta a gyári lemezeket...szerencse, hogy garos ugyebár.
Hulladék az összes, egyedül a Wii az ami megbízható a mostani konzolgenerációban. -
Már a Falcon óta megbízhatóak a 360-ak, semmilyen gányolás nem kell bele, azzal csak a modderek akarnak pénzt kicsalni a hülye emberekből. Az a bizonyos hűtésmod + "óverkúl" annyiból áll, hogy felhúzzák a ventillátorokat magasabb fordulatszámra (aminek hatására a box elviselhetetlenül hangos lesz) és raknak bele egy eszközt ami még kikapcsolás után x percig forgatja a ventiket. Ha a gép meg akar halni, akkor nem ez lesz ami megmenti, sőt eleveszted a garit, aztán fizetheted a javítást kitudja hányszor. Ezeket a módosításokat a warezosoknak találták ki akik a flash-el amúgy is elveszítik a garit és a fenti módszerekkel próbálják életben tartani a gépüket...
Az Xbox 360 alaplapokról itt olvashatsz bővebben. -
Hát nemtom nekem pont annak tűnt, amikor kicsit ittas állapotban ismerősöm PS3-on HDTVn kezdte el játszani, hát azt hittem leszédülök az ágyról :D Persze otthon a Konkán nem tűnt ennyire látványosnak, de a tőrésmodell így is meglepő volt (azt hittem hogy Gran Turismo stílusban nem keletkezik kár az autóban) Egyedül a frame rate zavart amikor fej-fej mellet haladtam az ellenfelekkel elég csúnyán beakadt pár pillanatra a játék, bár gondolom ez csak a demonak köszönhető... -
Én is épp most vettem meg. Nem épp realisztikus, de tény hogy iszonyat élvezetes csapatni vele. És a törésmodell... Az őrület. Minden balesetet visszalassítok:) -
Gyerekek..hát nem tudom hol éltem eddig de felfedeztem a GRID demóját. Hát ez valami eszméletlen, eddig ahogy tudtam távol tartottam magam az autósjátékoktól de ez annyira élvezetes hogy amint tudok rohanok a boltba az én példányomért.. -
Én nem rohangálok sehova. Nekem az MS által fizetett futár hozná vinné a gépemet, ha meghibásodna. -
chicco24 #63992 Nekem is most mondta egy pró konzol modder srác,hogy ha van benne minőségi hűtésmod+overcool hűtés,akkor semmivel sem rosszabb az élettartama mint egy PS3nak,sőt.....
Aki meg nem tesz bele extra hűtést,az ne csodálkozzon ha havonta szaladgálhat szervízbe.
-
2 éve van vízhűtéses, régi alaplapos (nem HDMI) gépem. No problem eddig. A gép stabil (bár elég hangos) -
Azavéleményemhogyatyaúristen... -
chicco24 #63989 Amúgy mennyit számít az hogy az Xbox360 HDMI alaplapos vagy nem? Mert ahogy hallom mindkettő könnyen behal. Érdemes egyáltalán lecserélnem a nem HDMI-s gépem egy HDMI-s alaplaposra?Vagy hagyjam a fenébe?
Bár igazából már 4 ezer Ft-ért tudok 3 led javítást,ami gyakorlatilag havonta is kibírható összeg.....
Azt viszont többen mondták nekem(hozzáértők),hogy jobb egy NEM HDMIS,de hűtésmodos Xbox360 mint egy zsír új alaplapos de hűtésmod nélküli gép!
Vélemények,tapasztalatok ezzel kapcsolatban? -
Iceakos #63988 Eladó X-Box LIVE kódok, MS Pontok...kedvező árakon!!!!
XBOX Live 1 havi előfizetés (Worldwide) (XBOX360)
2500,-
XBOX Live 3 havi előfizetés (Worldwide) (XBOX360)
4999,-
XBOX Live 12+1 hónap előfizetés (Worldvide) (XBOX360)
9999,-
Microsoft Xbox Live 800 Points Code (Csak EU/UK reghez!)
3500,-
Microsoft Xbox Live 1600 Points Code (Csak EU/UK reghez!)
5999,-
Microsoft Xbox Live 2100 Points Code (Csak EU/UK reghez!)
7000,-
Microsoft Xbox Live 4200 Points Code (csak EU/UK reghez!!)
12500,-
Microsoft Xbox Live 1600 Points Code (Csak USA reghez!!)
5999,-
Microsoft Xbox Live 4000 Points Code (Csak USA reghez!!!)
12500,-
Microsoft Xbox Live 1400 Points Code (Csak kanadai reghez!)
4999,-
Microsoft Xbox Live 2800 Points Code (csak kanadai reghez!!)
9499,-
Playstation Network Card $20 (USA)
6500,-
Playstation Network Card $50 (USA)
13999,-
2000 Wii Pont UK reghez (UK)
5800,-
2000 Wii Pont USA reghez (USA)
5800,-
Érdeklődni a továbbiakról az [email protected] emilen vagy itt a fórumon lehet..
-
A merevlemez helyére csatlakozik, de nem szabvány Xbox 360 HDD, szal valószínüleg a devkit (fejlesztői eszköz) része. -
Devkit. -
MS pontok LIVE előfizetések eladóak!