176889
banner
  • theone91
    Én úgy vettem észre, mintha a GTA IV PS3-on nem framedroppolna annyit, mint a Box-os. De inkább csöndben vagyok mert 10 perces PS3-as GTA gémelés után nem lehet véleményt alkotni. Viszont valóban élesebbnek tűnik 360-on...

Ehhez kapcsolódva: Felmásoltam HDD-re a GTA-t és rettentően pop-upol. Csak nálam van így? Meghatóról teljesen normális...
  • akyyy
    én is ezt mondhatom rá, meglepően jó kis játék:D ha boxosat vennék, ez lenne az.
  • arty
    PGR3-4 (talán jön az 5), Forza2 (tuti lesz 3 is) és Flatout UC - ezek az xbox360 "nagyobb" autós címei. Egyik sem olyan szép, mint a GT5 lesz, de már jóideje játszható mindegyik. Szokásos karrier, autógyüjtögetés, versenyek, Forza inkább szimesebb, PGR/FO-UC inkább árkádosabb irányitással, vezetési élménnyel.
  • Waczkor
    Még nincs,illetve akik előrendelik gamestopnál,azok kapnak egy kódot,amivel letudják tölteni.Neten szerencsére fent van már,van info is a demó kiírásról.

Gyorsan leírnám a véleményem:először is hogy k*rva jó lett a gém.
    A menü jól néz ki,a zúzós zene tökéletesen passzol a játékhoz.
    A demóban az exhibiton,az options és a tutorials menüpontok élnek.Sajnálhatom hogy elsőre nem a tutorials-szal kezdtem,olyan dolgokat lehet produkálni,hogy ihaj.Szépen megmutat mindent,hogy lehet megfogni az ellent,védekezni,könyökölni,nekifutásból térdelni(tudjátok amit a Remy csinál a k1-ben).Egy-egy jól irányzott térd,illetve tiszta fejrúgással azonnal kivonhatjuk ellenfelünket a forgalomból.Ez különösen akkor jön jól,ha előtte majdnem minket ütöttek ki:)

Az első/alap nehézségi szint egyébként megfelel arra,hogy megismerkedjünk a kezeléssel.Van combo list,így akár az első meccsen is begyakorolhatunk pár kombot.Nagyon sok és változatos mozgás van,bár én általában 3-4et használtam csak.Nyilván az erősebb fokozatokon,már nem lesz elég.A második nehézségi fokozaton(összesen 4 van) már egyből érződik,hogy a gép rákapcsol.A két játszható karakter közül,az egyik a földharcban van otthon,a másik az állóharcban.Ezen a fokozaton ha ellenfelünk a földharcban jeleskedik könnyen levisz a földre és kiüt,így célszerű távol tartani és nem hagyni hogy lenyomjon.
    A másik karakter pedig iszonyat nagyokat tud fejre rúgni,illetve fordulatból csapni.

A grafikáról:csak azt mondhatom,amit a videókban láttunk.Gyönyörűen kivannak dolgozva a karakterek,a nézők sem tűnnek annyira rondának,mint a Fight Night 3-ban annak idején.Külön megemlíteném,hogy szépen fokozatosan kezdenek el izzadni,valamint a vér,zúzódások is szépen mértékkel jelennek meg.
    Ha sikerül a földre kényszerítenünk az ellent,akkor rendesen meglehet sorozni és ott már keményen bevérzi a talajt:)Ami jól mutat a későbbi menetekben(már ha lesznek)

Ami még nagyon jó,azok a fogások a földön,láb,kar,fej beszorítása.

Ami picit negatívum:kiütés után mindig ugyanúgy örül a karakter,nyilván a rá jellemző módon.Én nem vagyok nagy ketrecharc fan,így ezt nem tudom,de jó lenne időnként mást is látni.Lehet hogy a végső verzióban más lesz.A másik pedig a KO kamera.Amikor egy gyönyörű kiütést megcsinálunk,sajnos néha a visszajátszásban nem látszik olyan szépen egy-egy végzetes fejrúgás.De ezek egyáltalán nem zavaró tényezők.

Értékelés: a demó alapján egy 8.5-9 pontot adnék 10ből.Nem tudom a teljes mennyire lesz időtálló,de azt hiszem haverokkal sokáig ki fog tartani.Én a részemről teljesen le vagyok nyűgözve,nem ilyenre számítottam,kellemeset csalódtam és nyugodt szívvel előrendelem a teljest.

Nem hasonlítanám a Fight Nighthoz,egymás mellett meg fognak férni,lesz akiknek ez jön majd be jobban,a másik fele pedig a box mellett teszi le a voksát.Nálam a polcon mind a kettő meg fog férni:)

Itt van pár videó,meg értékelés.
    Katt
  • Adi
    Mhh.. live-on fent van? Mert én nem találkoztam vele.
  • Apus
    a következő tippem a patch letöltése lett volna:)
  • csoola
    megoldodott a Darknessnél a probléma, már végig ia vittem
    elöször csak feltettem vinyora de nem ment, aztán meg fogtam, rákötöttem a gépet livera és a másik proflillal felfrissitettem a játékot, utána visszajelentkeztem az offlineba és már jo volt, köszi a segitséget
    amugy a játéknak csak 1 befejezése van ugye? (The Darkness)
  • gabeszg
    Helló lenne, egy olyan kérdésem, hogy vettem egy x360elitet és szeretnék játszani a Final Night Round 3- al de kiirja mintha egy dvd film lenne, hogy rakjam be egy xbox360ba(???)Ellenben a régi (premium) az simán vitte?Mi lehet a baj?
  • tyrant71
    van még infinite undiscovery, last remnant, enchanted arms
    jön star ocean, tales of veparia
  • DarkSector
    FFXIII és FFXIII és FFXIII és FFXIII.....
  • Hugh Hefner
    milyen jrpg-k várhatók xboxra? néztem, hogy jelenleg van eternal sonata, blue dragon, lost odyssey, és jön a final fantasy xiii

várható még valami jó? gugliztam, de valahogy nem találtam rá egyre sem... (final fantasy xiii versus esélytelen, hogy jöjjön boxra?)

egyébként van/lesz olyan szintű autós játék játékmenetben és/vagy grafikában mint a gt5?
  • Zozo76
    Igy van. Megmondanak mindent. Semmi penzbe nem kerul, ingyen viszik-javitjak-hozzak.
  • Gideon Wieth
    és ilyenkor mi a teendő ? Reggeltem a gépem az xbox oldalán és ott van egy telefonszám a javítás menüpontnál. Őt ha holnap felhívom, akkor megmnodja hogy hogy megy ez??? Gondolom valaki kijön érte elviszi azt visszahozza :P pénzbe kerül ?
  • DarkSector
    de igazi csak 2008 után vette.
  • Zozo76
    Udv a klubban. Nem is igazi XBOXos az akinek meg nem volt legalabb egyszer 3LED... :)
  • Waczkor
    Dobj egy privit lécci,hogy hol találtad,honnan szedted le.
    Köszi.
  • balla27
    köszi a választ
  • DarkSector
    javitva.
    nem 100 de jobbak az arányok.
  • balla27
    sziasztok!a mostani xbox360-ok ,már javítva jönnek ki,vagy még mindig utólag csinálják meg garanciában?köszi a választ
  • csoola
    ha nem megy ezt is kiprobálom köszi!
  • GP2100
    Át... Mondjuk ha a monitorod tudja azt, hogy a dashboardon beállított 1280x720-at széthúzás nélkül megjeleníti, akkor minden megy normál 16:9-es képaránnyal, nem húz szét semmit 1280x1024-re.
  • csoola
    köszi elöször ezt fogom megprobálni!
  • Neogan
    Esetleg próbáld törölni a cachet:
    System --> Memory --> nyomj Y-t a hdd-n --> majd "X,X, left bumper, right bumper, X,X --> a végén YES

Ez a megoldás törli a patcheket is! Ezeket újra le kell töltened!
  • Apus
    vinyóra feltenni próbáltad? nekem használt egy játéknál.
  • csoola
    hibátlan állapotu, most megprobálom ugy, hogy másik helyröl megyek át nem a metrobol, hátha ugy nem fagy
  • akyyy
    most fogom kiírni és kipróbálni
  • Apus
    nem karcos a lemez?
  • csoola
    S.O.S.!
    Aki játszott a Darknessel, árulja el nekem, hogy mi a rákért fagy meg egy töltés közben?! ugy értem, mindig ugyanott, még a mondat ugyanazon részén fagy meg! Ha kell megirom hol csak nem akarok spoilerezni. Megoldás?
  • Jissi
    UFC 2009 demót próbálta már valaki? Szerintem odaveri a FN4-et, legalábbis nekem már kezd egy kicsit elcsépeltté válni.
  • Gideon Wieth
    Nah ma délután utolérte öreg gépem a 3LED-es hiba. Ilyenkor mi a teendő ? úgyértem még nem járt le a 3 év a gépre, és elküldeném a microsoftnak szervizelni. Milyen számot kell hívni ? És kb mennyi idő és mennyibe kerül ez nekem ?
  • Hugh Hefner
    gta 4 át vált? az a fő indok, amiért itt szemezek a boxxal
  • Gideon Wieth
    nem.
    Fullban rendesen meg van csinálva. Ilyen kicsi kockás megoldással én csak COD 5ben találkoztam. Nah az aztán idegesítő volt...
  • Zozo76
    Nekem is a kedvencem volt a MAFIA. PCn 2x, XBOXon is 2x vegigjatszva. Kar hogy a konzolos port szar lett nagyon. Hihetettlen mennyire lenyirtak a PCs verziot hogy valahogy fusson az XBOX1en is. Trehany, halaltlan egy port lett.
  • sapkafej
    basszus, army of two-ban nagyon frusztráló osztott képernyőn játszani, pedig nem kicsi a tv-nk :(
    azt mondja meg vki, hogy Resident evil 5 demoban splitscreenben miért nem tölti ki a képernyőt a játék? két elég kicsi kockába rakja, és csomó fekete tér marad. a fullban is így van ez?
  • arty
    cukormáz?? talán nem igaz? (pláne a gta4 lett szánalmas ps3-on, de nem az egyetlen "remek" példa)

(ha pedig nem moddolod és garis marad, relative "biztonságban" vagy - 3 évig mindenképpen)

---

Hugh Hefner: én is monitoron kezdtem, egy 19"-es 1280x1024es LCD-n. Dashboardon beallitod és egész jó képet kapsz a szélesvásznu játékok esetén - sajnos sok game 4:3-ba vált, az ugyan kitölti a teljes képet, de nem lesz tul szép (mintha a pécéden 1024x768ban játszanál)

XBOX360-VGA kábelt kell venned, mert az nem része egyik csomagnak sem.
  • tojas1
    Sziasztok!!

Az volna a kérdésem ha felveszem a koponyát a Halo 3-ban akkor mit kell vele csinálnom.Mert addig jutottam,hogy fogom a kezemben.

Előre is köszi
  • Wild007
    Üdv! Én egy Fujitsu siemens-en használom a boxot, 19 colos(lcd). HD-DVI átalakító kábellel be tom állítani 1280*1024 felbontásra. Sokkal szebb a képe mint az egyszerű tv-n. Csak ajánlani tudom.
  • Hugh Hefner
    vagyis?
  • PoisonChihuahua
    "rengeteg játék szebb és jobban fut rajta, mint a ps3-on"

Nem kell a cukormáz, attól a gép még sajnos olyan marad amilyen... :(
  • DarkSector
    nem vágom elötte ps2-őm volt.