XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

narumon
Oké rendben. A lényeg hogy xboxon elérhetõ ps3on meg nem. A gears of war sem xbox only már mégsem mondaná senki hogy mutliplatform...

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Kandurex
multi nem feltétlenül third -öt jelent :p

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

narumon
"Bioshock? Az multiplatform :P"

Hát tudtommal xboxon kivül még létezik PCn és slussz. Ezért nem hivnám multiplatformnak.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

grayfox
Bioshock? Az multiplatform :P

1680x1050-es moncsin mi a legbarátibb felbontás sztetek?
olvasgatom a netet, de mindenhol mást írnak :D

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

narumon
Jah az is az.

narumon
"Van xbox-ra olyan játék amit kifejezetten arra fejlesztettek?"

Van, kicsit több is mint Ps3-ra:
Gears of War, Halo3, Mass Effect, Bioshock, Forza Motorsport, Project Gotham Racing, Viva Pinata, Dead or Alive, stb stb.

Gideon Wieth
tudom h unjátok de valaki válaszoljon nekem is :D

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Gideon Wieth
Mass Effect példának okáért Xbox 360 exkluziv :) Dead Rising-et se láttam más konzolon :)///bár abban nem vok biztos

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

trick daddy
persze hogy van söt nagyobb nevek mint ps3-ra ott van a:pgr3-4,import tunner car ,halo 3,crackdonw , stb de azok most nem ugranak be.

Az eddigi leghosszabb idõ 8 nap volt. A legrövidebb pedig 4. Ha türelmesen ki tudom várni a megjelenést az a pár nap már nem oszt nem szoroz. :) Nem vagyok a pénzem ellensége. Ez is egy lehetõség, aki akar él vele.

GT: Halboy

Evogordon
Van xbox-ra olyan játék amit kifejezetten arra fejlesztettek? Mert pl ps3-ra van a lair meg az az uncharted vagy mi a..

Azt is hozzávehetjuk ,h mennyi idö mire ideér , HA IDEÉR ! szal képes vagy e várni még a megjelenéstöl számitva x napot , h nyomhasd v megveszed honba. Nem adják fel elöbb , csak a megjelenés napján ...EZÉRT CUMI!

Gideon Wieth
36521 és 36518-ra lécci aki tud válaszoljon :)

woodbear
így van! Szánom az ilyeneket akik nem veszik észre magukat!

Ez egy aláírás!

Sephi
A sok hülye a hibás.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Mondtam hogy nuked.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

mucsácsó
Tényleg eltûnt, én is tanusíthatom :)
Éppen írtam volna a kommentet, és abban a pillanatban elment az áram..micsoda véletlen :D Szóval tényleg eltûntették egy idõre, és a torrent hibát is írt ki.. Jobb is lenne, ha megint eltûntetnék, mert így csak egyre több és több lesz a leecher...egyszerûen a rohadt életbe nem fog lejönni így senkinek sem... Vicc komolyan, hogy 1/3500, de már lassan két napos a torrent...
Gideon Wieth
jah am bithura valakinek nincs meghívója? megköszönném :)

Visszavonom!

Csak nálam volt egy kis hiba...

Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D

A DMC 4 eltünt az Égbolt-ról<#pardon1>

Erröl ennyit...

Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D

Gideon Wieth
hol érdemes flashelni ? C****** C***** ? nem igazán dobnék ki rá 10 000-t ha van olcsóbb megoldás is :)

Kandurex
nem

és

nem

Gideon Wieth
és ha flashelem meglehet ugy oldani h garancia maradjon ? vagy ugytom van a matrica, hogy az ne sérüljön ???

Kövi kérdés, a gép élettartalma változik flash után ???

Még annyit, hogy nem akarok vitába bocsájtkozni az eredeti vs warez ügyben mindenki eldönti, hogy mi a jó neki. Csak legalább ne beszéljünk hülyeségeket mielõtt utána nem nézünk. :) Peace

Hali!

http://www.game.co.uk/search.aspx?ms=1&platform=11271&s=Devil+may+cry

Szerintem ez elég uj játék lesz. :)
Ha 350Ft árfolyamot veszek alapul ( amugy csak 343Ft a középárfolyam)

Itt a sima változat 11550 Ft-ra jön ki.
A Limited ed. 12250 Ft ez kb 19k lesz nálunk
A postaköltség 3 Font körül mozog.

Most hasonlitsd össze egy hazai konzolbolt áraival. Nem irok be cimet, mindenki utána tud nézni. :)

Üdv

Fido4life
Sziasztok ! Nem tudjátok hol javítanak olcsón, de megbízhatón 3ledes gépet ? Illetve az alap tartozékokhoz (memóriakártya, joy, kábelek) is elfogadnék egy ajánlatot, hogy hol lehetne legolcsóbban hozzájuk jutni. Kösz elõre is.

Premium('06 oktoberi),xcm ház+ventik.Flash volt 1×be is krepált ez miatt a drive.Sz.tem flash miatt volt,mind1(6K-ért csinálták).
Na és igen,azért lesz megint x360 mert warez-hoz ragaszkodom:D
Nem lennék képes még 16K-ért sem venni játékot mint most pl.Kandurex tette.Fõleg,hogy mindkettõ régi.Mennyi az új?2× ennyibe kerül?lol
3 free honap aztán flash,ígydöntöttem ;-)

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Kandurex
összehasonlítottam a game.co.uk más boltokkal, játékokkal, mindenhol õ jött ki gyõztesen, nem tudod, te hol vásárolsz, illetve nézelõdsz...

trick daddy
az elözö mijen fajta + mi volt benne ?? mert én majd ki-flashelem

Kandurex
Dear Mr Zoltán

Thanks for shopping with GAME. We have the pleasure of acknowledging receipt of your order.

Order Number(s):
0xxx8825/1
0231xxx6/1

ORDER NUMBER: 02318825/1 Available:

Qty MediaID Description Price Total
1 326931 The Darkness (X360) 19.99 GBP
1 328591 Bioshock (X360) 24.99 GBP

TOTAL: 24.99 GBP
Delivery: 2.95 GBP
Total: 47.93 GBP

<#finom><#finom> egész jól jártam

Akkor most lesz ám képminõség<#circling>
Semmi nem lesz csinálva az újabb box-ommal.Sem xcm se semmi más tuning.Az elõzõnél is felesleges volt.
Köszi!

trick daddy
ma vettem a gépet 2007. 09. 30.-i igen hdmi-s

woodbear
akkor örülj neki!

Ez egy aláírás!

dienesoft
Érdekes, nekem Pio íróm van, eddig kiírtam TDK és Fujifilm lemezre (árban nagy köztük a különbség), mindkettõt vitte a gép tökéletesen.

Eladtam régebbi Premium gépem és most lesz egy Arcade Pack.Most egyenlõre nem lesz Flash(3 free hónapot kihasználom).Viszont a késõbbiekben ha ki flash-elem akkor utána bármikor visszaállíthatom az eredeti bin file-t?Majd utána újra flash mehet?
Mondjuk ez mindig abba az összegbe kerül amennyiért flash-elik?
Az új Arcade pack-ok hdmi-sek?
Nagyjábol ennyi:)thx

Kandurex
ja - ja, bankos

woodbear
ImageBurn+verba lemezzel sikeres lesz az írás! nem csak a pio írja meg tutkóra, rengetegen írnak más drive-al, a nyersanyag a legfontosabb szvsz.

Ez egy aláírás!

trick daddy
én amugy is ki-flashelném oszt hamár ott vagyok akor lehet azt is beletetetek amugy a te premium-od hütésmódós ??

Gideon Wieth
Ez az oldal is bankkártyás ??? Gondolom mint a legtöbb másik ilyen.. Egyéb kérdés. Aug óta van Boxom, rendesen mûködik semmi bajom vele. Viszont erõsen gondolkodok egy flashelésen hogy érdemes-e nem érdemes-e. Egyenlõre hálistennek mindenre összetudtam szedni a pénzt, de most rengeteg játék jön egy idõben ami érdekelne. A kérdésem az lenne, h még mindig nagyon macerás a flashelés, és egy LG íróval,1 éves, milyen biztonsággal tudom megírni a DVD-ket rá ??
Köszönöm elõre is.

Alwares
Hát a Arcade-nál "csak" 10%-os a hibaarány, avval én már simán meghazárdíroznám azt, hogy ne piszkáljak bele. Az enyém premium és így is eléggé hangos, bár az overcool csak tovább járatja a ventiket, szal ha van fölös pénzed, hát nyugodtan ;)

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Köszönöm a válaszokat mindenkinek!

trick daddy
császtok nah nekem is megvan az x-em ma vettem 175w-os arcade
elég csöndes langyos levegö háturol egyszóval nem félelmetes :)
ja az overcoolt ami kikapcs után is megy szerintetek belerekasam ??
amugy az eddigi segitségeteket (válazsaitokat)köszönöm :)

Talán ez segít. Az ezután készült BOXOK nem fognak melegedni úgy mint az elõdök:
Gyártástechnológiai váltás
ThugEdge
nekem 2 dolog nem tetszik turokban:
fegyverek hangja nagyon ratyi
és valóban a belsõ terek textúrája minden csak nem 2008-as
amúgy hangulatra nem rossz, volt már sokkal gyengébb is ue3-ra írva-hour of victory pl

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Kandurex
én csak demót néztem, de egyetértek

Arty nem tudom te mi alapján értékeled a játékokat de a Turok pl nekem nagyon bejön és tuti hogy végigviszem. Nekem már a demo is tetszett és szerintem csak annyi a játékban a legfõbb hiba hogy néhol elég sötét a kép és nem lehet a brightnesst állítani Lcd-men meg alapból maxon van és még igy is sötét eléggé. Olvasom a hosszászolásaid a bithun neked ott is minden játékra az a megjegyzésed hogy szar gagyi rövid ronda meg ilyenek csak néhol irsz pozitivumot nekem például a Kane and Lynch is bejövös nemsoká szerintem a végére érek. Nem akartam belédkötni lehet eltérõ a véleményünk szóval ne vedd kötekedésnek.
woodbear
ha már egyszer elkezdi írni, akkor megírja, csak visszaolvasni keserves neki, és igen arra értettem, a 30%ot, h addig jutott el, meg van amit visszaolvas 200k/sec-el szal.....de ez a jobb eset amikor egyáltalán megírja..

Ez egy aláírás!

dienesoft
Játszottál a Gears Of Warral? Én olyan szinten rátapadtam, hogy gyakorlatilag letenni sem tudom... Váltottam nehézségi szintet, mert félek, hogy túl hamar végigviszem :). Szóval ha nem játszottál még vele, próbáld ki, rohadt jó!

CaviaR
Bármint úgyérted írás közben jut el csak 30%-ig? Ha pl sikerül gond nélkül kiírni, akkor még mindig okozhat gondot a rossz minõségû lemez véletlenszerû helyen fagyást?

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!