XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Turning Point - Fall of Liberty szarabb sokkal.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

Xbox360-hoz lehet billentyûzetet és egeret használni ha igen milyet mert nekem lenne egy rádió-s bill + egér de gondolom azt nem lehet hoszni vele.
Ha nem jó vele akkor valaki tudna adni egy linket hogy milyen kellene hozzá.
arty
ez a TUROK 2008 eddig leggyengébbje, amit probáltam :(

1 orát mentem, eddig egyetlen(!) embertipust öltem, 0 változatosság. a kinti táj nem lenne csunya, ha nem lenne tul sötét a tónus, de a belsõ terek igazán illuzioromboloak: tiszta '90es évek, a berendezés kimerül a szgép screenben és a ládákban :(

irgalmatlan egyhangu a játék, a hangulat zéro, az egész lövölde olyan szinten leegyszerütitett, h semmi erõt nem érzek rá, h ujra elõkapjam az életben (najo, ha nagyon nem lesz más...)

teljesen B kategoria számomra, anno az elsõ turok miatt vettem egy 3DFX kártyát, az a játék korszakalkoto volt és hangulatos, de ezért egy irhato lemez is kár ...

Forza.

woodbear
majd 1 év múlva kérdezz rá vissza :) 4hónap alatt még nem lehet kijelenteni semmit

Ez egy aláírás!

dienesoft
Nekem is. 2006 félévi XBOX-om van, az égvilágon semmi baja, nekem se melegszik.

narumon
"Turok mikor jön box-ra?"

Már kint van egykét napja.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
Ezt igy elég nehéz. Nekem pl a régi 2006 eleji premiumom is minden gond és melegedés nélkül ment akkor is ha egész hétvégén partyztunk rajta. Az arcade is ugyanigy megy.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Nagyon komolyan tervezem hogy veszek egy boxot. Valaki megosztaná velem a tapasztalatait az új javított hûtésû, 65nm-es technológiával készült gépekrõl? Meddig bírja egyhuzamban, mennyire melegszik stb.

A Dvd-n a könyvtáraknak így kell kinézni:

Content\0000000000000000\534587FC\00080000\FE7B5858F1C0B9E7777FE531AF5DBDEFFF3E50F353 Ez pl: a The Club demo

Tehát ami minden demónál azonos az a Content\0000000000000000\ ezen belül kell a különbözõ demókat másolni, ami a Fifa Street 3 -nál a következõ:

\4541883C\00080000\E942A30CF1C103017440A3B93228D1B20344308A45

Neroval adatként kell megírni a lemezt. És annyi demot lehet egy dvd-re másolni amennyi ráfér.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

Létszi valaki ! #36451

ThugEdge
hát vagy kurva nagy ováció,mikor mindenki a végére ér és jönnek a works fine on my pal machine,vagy jönnek majd a you fuckin bitch...:)

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

s73
Ja, olvasgattam én is a hozzászólásokat.
Mi lesz ebbõl???

Aki tud jó áron Live elõfizut az jelentkezzen egy üzibe köszi elõre is.

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

ThugEdge
ja amúgy most néztem,gyereket szét marják, hogy milyen kurva lassú,tuti fék meg iylenek,az meg nem gyõzi magát excuzálni:)
há má csak nem fék:)

Kandurex
persze az is max. pár száz forintokkal, vagy néha még drágább is

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
elõször is 338 az eladási ár, ez a váltó, másodszor még mindig olcsóbb, mint itthon

és még mindig olcsóbb, mint a faq. -ban lévõ társai, egyedül a playasia szorongatja meg

Turok 35 font , 1 font ~ 346 Ft
12110Ft + posta , és a legtöbb 39.99 font , ez kivételesen 35 (meg még egy pár ÚJ gamma)

game.co.uk ? ^^

WTFFF , hogy lenne már olyan olcsó ? Akárhányszor néztem azt az oldalt ,meg számoltam mindig annyira , szálitassal többe jött ki mint itthon
Szorozd már be az angol font (olyan 360-370Ft között mozog ) 40-el

szoktam :D mikor hajnali 1-2 körül vége van a gow-nak , dashboardra kilépek , és elmek egy cigire, addig szussza egy kicsit
<#idiota><#hehe>

Kandurex
ja, csak úgy mondom, ezért a pénzért nem mûanyagtokos DVD kapsz, hanem, impresszív fémdobozos változatot, hozzá szép art könyvet stb. szal,...

Evogordon
Akkor már rendelem is a turokot. Ezer köszönet hogy mutattad ezt az oldalt nem esne jó pluszba 5e ft-ot kidobni csak azért mert itthon veszem a játékot.

Kandurex
Most olyan 338 Ft körül van egy angol pound, persze ez az vételi ár, de esetünkben elkerüljük a váltó irodák további 3-4% -al magasabb eladási árát

s73
Igazad van, vazze.
Még a végén tényleg nem lesz nuke.
No, mindegy, pár nap alatt kiderül.<#eplus2>

ThugEdge
mondjuk itt az usa verzió,akár még ez is lehet amit seedel
de mondom mire ez kiderül kint lesz a scene release:)

Kandurex
csakhogy ezek a cégek egyike se a multiktól szerzi be a játékait, rossz példa, inkább jobban megéri nekik hasonlóan hozzám rendelni, majd ritkább esetben 20-25% -al, általánosságban 40-50% -al adják drágábban a kiskereskedõk

s73
<#mf1>

Kandurex
errõl még csak most konkrétan a Bioshock -ot 9k -ért, máshonnan átlagosan 5-7 nap, szóval itt is ennyit kell várni

s73
Távol álljon tõlem, hogy az ország gazdaságirányítását védjem, de a fogyasztói árakról elsõsorban a multi cégek hazai cégei vagy disztribútorai döntenek.
Egy nagy mûszaki multi magyar leányválalatánál dolgozom, és folyamatosan azt magyarázom (hazudozom) a legnagyobb vevõinknek, hogy ugyan miért adjuk 30 százalékkal drágábban a terméket, mint mondjuk a németeknél, vagy az olaszoknál (és nem az áfa miatt, abban nincs jelentõs eltérés)

ThugEdge
hát sztem akkor minimum bannolják,megkeresik és még szájba is verik:)

Evogordon
És hány nap kb mire megkapom? te rendeltél már errõl az oldalról?

Kandurex
nem 12k, hanem csak 11,5k, a kiszállítás még 500Ft rá

igen, itthon minden drágább, sajnos Magyarország az egyetlen az EU országok közzül ami saját magát teszi tönkre

Evogordon
Itthon 17e ft egy játék kint meg csak 12?
Hány Ft is pontosan 1 angol font?
game.co.uk-n ingyenes a kiszállítás?

s73
Ott kicsit gyanús a dolog, hogy a japán verzió region-lock, erre pedig van egy Pal-os, ami fut minden régióban?
Hát, volt már rá példa egy-kettõ, de azért nem ez a megszokott.
Kiváncsi vagyok, tényleg fake ez a verzió. (engem szerencsére abszolút nem érdekel ez a játék, de nem semmi a csákó, ha valóban átkúr ennyi embert.)<#banplz>

Kandurex
itthon ne akarj vásárolni, alapban 13 ezerrõl indul minden bolt, és ebbe még házhozszállítás sincs

Kandurex
hát, 12k házhoszállítással, a game.co.uk -ról,

ez nem rossz ár, használtan is hasonló árért adják még itthon

Evogordon
Akkor úgy kérdezem mikor lehet megvenni kishazánkban a turokot? (legalitás powa :D)

ThugEdge
hát ez nem hangzik jól
mondjuk olyan rohadt lassú,hogy kb 1 az arány folyamatosan
szal végül is nagy gondot nem okoz
de mire egyáltalán a végére ér a dolog már lesz scene release is:)

Sziasztok!!
Ujrairható DVD-re szoktam a demókat kiírni.Azt szeretném kérdezni hogy lehetséges-e az, hogy több demót írjak ki egy DVD-re????És ha igen akkor hogyan ?
Elõre is köszi!

Sephi
Aki letoltotte, mindenki panaszkodik. Rossz copy. Azaz nuke.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

ThugEdge
honnan veszed,hogy nuke?
volt egy nuke verziója a csávónak,mert nem volt archiválva,de ez valszeg nem az

trick daddy
az joo :) kössz !

arty
régihez kell

Forza.

woodbear
igen megy!

Ez egy aláírás!

grayfox
Eh, ez az ace combat nekem nagyon bejövõs :D kurvaszép nem utolsósorban :D

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

woodbear
pioneer 109D ,imageburn

Ez egy aláírás!

Xenu
Milyen progid/íród van?

Sometimes life hurst like hell

grayfox
ment priv.

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

Meg szabad kérdeznem hogy hol vetted? Mert már a tököm kivan, vagy nincs raktáron Arcade ahol nézem, vagy qrva drága flashelve máshol :-/

Akár priviben is jöhet, köszi!
trick daddy
hy ha az x-hez az usb-s mp3-at csatolom akor ami zene rajta van az játék közben is megy ??

grayfox
hát ma megvettem végülis a boxot :) egy flashelt arcade lett a vége.. jövök mass effect ^^