XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
Ha nem jó vele akkor valaki tudna adni egy linket hogy milyen kellene hozzá.
1 orát mentem, eddig egyetlen(!) embertipust öltem, 0 változatosság. a kinti táj nem lenne csunya, ha nem lenne tul sötét a tónus, de a belsõ terek igazán illuzioromboloak: tiszta '90es évek, a berendezés kimerül a szgép screenben és a ládákban :(
irgalmatlan egyhangu a játék, a hangulat zéro, az egész lövölde olyan szinten leegyszerütitett, h semmi erõt nem érzek rá, h ujra elõkapjam az életben (najo, ha nagyon nem lesz más...)
teljesen B kategoria számomra, anno az elsõ turok miatt vettem egy 3DFX kártyát, az a játék korszakalkoto volt és hangulatos, de ezért egy irhato lemez is kár ...
Forza.
Ez egy aláírás!
Már kint van egykét napja.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Content\0000000000000000\534587FC\00080000\FE7B5858F1C0B9E7777FE531AF5DBDEFFF3E50F353 Ez pl: a The Club demo
Tehát ami minden demónál azonos az a Content\0000000000000000\ ezen belül kell a különbözõ demókat másolni, ami a Fifa Street 3 -nál a következõ:
\4541883C\00080000\E942A30CF1C103017440A3B93228D1B20344308A45
Neroval adatként kell megírni a lemezt. És annyi demot lehet egy dvd-re másolni amennyi ráfér.
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
há má csak nem fék:)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
és még mindig olcsóbb, mint a faq. -ban lévõ társai, egyedül a playasia szorongatja meg
12110Ft + posta , és a legtöbb 39.99 font , ez kivételesen 35 (meg még egy pár ÚJ gamma)
WTFFF , hogy lenne már olyan olcsó ? Akárhányszor néztem azt az oldalt ,meg számoltam mindig annyira , szálitassal többe jött ki mint itthon
Szorozd már be az angol font (olyan 360-370Ft között mozog ) 40-el
<#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>

Még a végén tényleg nem lesz nuke.
No, mindegy, pár nap alatt kiderül.<#eplus2>#eplus2>
de mondom mire ez kiderül kint lesz a scene release:)
Egy nagy mûszaki multi magyar leányválalatánál dolgozom, és folyamatosan azt magyarázom (hazudozom) a legnagyobb vevõinknek, hogy ugyan miért adjuk 30 százalékkal drágábban a terméket, mint mondjuk a németeknél, vagy az olaszoknál (és nem az áfa miatt, abban nincs jelentõs eltérés)
igen, itthon minden drágább, sajnos Magyarország az egyetlen az EU országok közzül ami saját magát teszi tönkre
Hány Ft is pontosan 1 angol font?
game.co.uk-n ingyenes a kiszállítás?
Hát, volt már rá példa egy-kettõ, de azért nem ez a megszokott.
Kiváncsi vagyok, tényleg fake ez a verzió. (engem szerencsére abszolút nem érdekel ez a játék, de nem semmi a csákó, ha valóban átkúr ennyi embert.)<#banplz>#banplz>
ez nem rossz ár, használtan is hasonló árért adják még itthon
mondjuk olyan rohadt lassú,hogy kb 1 az arány folyamatosan
szal végül is nagy gondot nem okoz
de mire egyáltalán a végére ér a dolog már lesz scene release is:)
Ujrairható DVD-re szoktam a demókat kiírni.Azt szeretném kérdezni hogy lehetséges-e az, hogy több demót írjak ki egy DVD-re????És ha igen akkor hogyan ?
Elõre is köszi!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
volt egy nuke verziója a csávónak,mert nem volt archiválva,de ez valszeg nem az
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
Akár priviben is jöhet, köszi!