XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mail: [email protected] tel : 06-20-482-3861
gondolom stolen.. 😛 érdekes, hogy most dobták ki..dehát sebaj 😊
Ez mar mûködik. Csak mashonnav van. Itt mar jók a videók és a hangok, bar a felirat nem tudom miért nem angol hanem nemet.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ez egy aláírás!
Most nincs kedvem meg sávszélem se nagyon átnézni, de ott kell lennie. Tegnap láttam még délután azt hiszem..
platinumshop.hu
globalgame.hu
battagame.hu
egyéb más konzolboltok címe: xbox360.lap.hu
értitek 😛
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
★ 汤姆 李
google-x360 szervíz-kiválasztasz 1-et,beszélsz velük majd megcsinálják.Érdemes a "nagyobb" cégeket piszkálni ilyennel ha nagyon mész a megbízhatóságra.
★ 汤姆 李
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Különben nem állítottam hanem kérdeztem<#nezze>#nezze>
★ 汤姆 李
Elõre is köszi a segítséget!!
Ha "votmá" akkor bocs.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
engem most csak az érdekelne hogy ha letöltöm és kiírom akkor tudok rajta xbox-on játszani vagy ez is olyan mint a pc hogy meg kell venni eredetiben és akkor fizetni kell érte?
Forza.
Forza.
:/ nemhiába vettem én x-et 😄 (bár a metal gear 4 hiánya nagyon fájni fog 😄
monitoros kérdésre valaki? 😊
dienesoft: miota megvan a box, tartogatom 😄 nekiálltam 2x is, elvittem egy ideig, tetszik is nagyon (bár nemtom mennyire válik unalmassá a fedezékbe-táratkilöni-fedezékbe játék), de annyira istenitik a co-op-ot, h majd haverral van tervbe h végigtolom (osztottképen). Ha kibirom addig 😄
Grizzly4x4: dehogy veszem kötekedésnek, eltérõ az izlésünk, ennyi. És h kritikusabb vagyok? Talán a korom az oka, borzalom sok játékkal játszottam már, vén f*sz vok 😄
Viszont nagyon sok játék tetszik (évek ota nem játszottam PC-n olyan jokat, mint az elmult fél évben, miota konzolozok), szal h pozitiv kritikáim számát szaporitsam:
>PGR3 - elsõ xboxos játékaim egyike, tátott száj a grafikán/eltalát árkádos mozgás élvezetes, csak a sok bolyaverseny végül kikészitett (bár a pgr2 sok tekintetben felülmulta, ott is a bolyás baromkodás tetette félre)
>PGR4 - imádnivalo, élvezetes árkádos irányitás, de nem kihivások nélkül kell körözni! Elég nehézzé válik, ahogy megyünk felfelé a ranglistán, egyelõre nem is jutok feljebb, olyan 3X. körül lehetek ... de tetszik!
>Forza2(ma megprobáltam egy 45 körös pro versenyt 😄 nemtom hogy fog ez menni ... vettem egy Astrát a versenyre, D kategoriás, de 45 kört nem birok stabilan végigkörözni)
>Flatout2 UC - szebb, nagyobb a zuzda, mindenben továbbgondolja a PC verziot, biztosan végigjátszom ~100%-os szintig
>Burnout Paradise - szép, gyors, zéro töltés idõk, bár játékmenet szemponjábol nálam a 3. rész a király, az elõzõ REVENGE-t mindenképpen felülmulja és élvezetes orákat töltöttem már vele (és még fogok is)
>Motogp07 - egy 2x easy karrier erejéig jo volt, de a motoros játékok nem nagy kedvenceim (legalábbis versenypályán)
>Marvel Ultimate Alliance - coop egyképernyõn, 'agyatlan' üsd vágd, de van kis kalandelem (npc-kkel beszélgetni, questek), mivel ilyen egyképernyõs-coop verekedõs alig jön ki, igy ezt nagyon megbecsülöm 😊
>FIFA08 - konzolra jol sikerült, bár nekem csak egy egy meccsre van energiám, hangualtos magyar kommentár miatt haverokkal mindig kötelezõ elem, ha játszunk 😊
>strangehold - remek agyatlan lövölde, szép és pörgõs - ennyit vártam!
>bioshock - legjobb FPS élmény tavaly, 10/10es hangulat/univerzum!
>cod4 - végre nem 2. VH, gondolom senkinek nem kell bemutatni
>assassin's creed - az utolso 5-10%át kivéve nagyon élvezetes tps volt, nagy kár, h a történet a végére nem kerekedett ki.
>graw2 - PCn és konzolon is végigvittem, imádom a müfajt. árkádosságáért kárpotolt a látvány, ami könnyedén lenyomta a PC verziot
>halo3 - elsõ halo, amit végig is vittem, az elõzõ kettõ olyan hosszu és monoton volt, h nem birtam végig 😄 ez igy a kompaktságával pont elég is volt, a remek irányitás miatt igazi élvezet volt játszani
...
és még tuti volt sok, ami most nem ugrott be, a kane and lynch is tetszett összességében, csak borzalmasan szaggatott helyenként és az nálam eléggé játékélményrombolo 😞
Turoknak több mint egy orát adtam, és iszonyat elnagyoltság érzést áraszt 😞 A grafika helyenként okés, de többnyire borzalom, a történet sekélyes, igazi harcok pedig nincsenek mert vagy lelövöm a totál egyforma ellen-t vagy megvárom amig a dinok leölik õket és aztán a dinokat ölöm meg 😞 És semmi váratlan, semmi! Mindez szürke és sötét diszletek közt 😞 Budget hatás ...
sry mindenkitõl a hosszu postért 😄
Forza.