XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elõdjeivel nem játszottam, de bánom
nagyon szép grafika, jól kidolgozott belsõ terek, stabil framerate
gameplay meg egyszerûen király, 6. küldinél tartok, de 1-2 helyen azért sikerült elakadnom ^^
capcom rulz \o/
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Asus P6T, I7 920@4158Mhz, Noctua NH-U12P, 3*1GB 1600Mhz DDR3, 2db Gigabyte GTX275 896MB DDR3 (SLI), CM Stacker 831, X-Fi Fatal1ty Gamer, AKG K240, Chieftec 850W, Logitech G15, Razer Lachesis...
A Crackdown-ról tudtok mondani egy-két szót? Tudom, hogy nem mai játék, de sajnos most nincs keret másikra. Mert törvénytisztelõ állampolgár vagyok, aki megveszi a játékokat:P:D
Jelenleg a gta 4-re tartogatom, gyûjtögetem a pénzecskémet. Addig amíg megjelenik lekell kötni valamivel az idõmet:P Mondjuk szerencsére kezd jó idõ lenni, és nem kell ennyit kockulni a gépek elõtt. lehet újra menni kosarazni ki a friss levegõre:P
Persze nem egy über game, én elõször azt hittem, hogy valami storys game, nem pedig ilyen játékterembe való szétárkádosított cucc...de így se olyan rossz. Persze elõtte még végzek a DMC4-gyel, meg Burnout Paradise-zal, ez alap! ;)
Turokkal kapcsolatban nekem eddig tetszik ma kezdtem el vele játszani komolyabban és még igencsak az elején vagyok, azért eddig jól szórakoztam és nem bántam meg hogy kiirtam a grafika nekem nagyon tetszik de néhol nem a legszebb de összeségébe simán hozza a mai szintet sztem.
DMC4-et is kiirtam ma de eddig még nem ragadott magával + elakadtam azon a részen ahol egy nagy teremben vagyok és körülötte meg fut egy kör alakú folyosó és ilyen kék szoborok vannak itt ott és szövegeket ír ki hozzájuk amiket kurvára nem értek szóval itt megakadtam aki tudja hogy itt mia teendõ az légyszi segítsen elõre is köszi
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Ha valaki várta volna esetleg... :) Én a demóval elszórakáztam.. :)
Válaszokat elöre is köszönöm!
Asus P6T, I7 920@4158Mhz, Noctua NH-U12P, 3*1GB 1600Mhz DDR3, 2db Gigabyte GTX275 896MB DDR3 (SLI), CM Stacker 831, X-Fi Fatal1ty Gamer, AKG K240, Chieftec 850W, Logitech G15, Razer Lachesis...
Folytassa Tanár Úr!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Nem lesz az év játéka és klasszikus sem, de élvezetes vele játszani.
Egyéni vélemény, mint mindenki másé. Kár ilyesmivel piszkálni a másikat...
Sometimes life hurst like hell
elnagyolt gfx, ennek megitélése nem sd/hd tv dolga, hanem igényszinté. a te igényednek megfelel, az enyém szerint az igényesség valahol a bioshock belsõ terei körül kezdõdik :) a kinti részek mondjuk nagyjábol rendben vannak, de ahogy a talaj kinéz, az olyan voodoo1 szint lehet.
ettõl még tarthatod jo játéknak, hiszen izlésben nincs értelme vitatkozni, de h ezt szépnek nevezed ...

Forza.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Mellesleg , hálistennek lassan lejár a vip-em , de ,h nemfizetem be egy darabig az is tutibiztos , az az 1 warn is annyira felhuzott és zavart ,h ott virit , 1 hét , de volt v 2 hét mire lejárt -.-
A papirtok egy feature, egy plusz! Kulonlegesseg. Olyan uncsi mar a muanyag tok. Ez meg a femtokon is tultesz! <#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
Mondjuk az se mindegy, hogy miért volt 3 büntipontom...jólvan, elhülyültem, nem tagadom :) De te is virítottál azzal az 1-gyel vagy 2-vel, amit bunkóságért kaptál...úgyhogy te csak ne gyere a warnokkal..
Hah, és te értesz a játékokhoz? Mitagadás, jó nagy kocka vagy.. :) Megsúgom, hogy kurvára nem gázoltál bele a lelkivilágomba, ahhoz te kevés vagy, fõleg ilyen szövegekkel... :) Amit meg még leszögeznék, hogy egy szóóóóval nem mondtam, hogy ocsmány a Turok, sõt, mégcsak szidni sem szidtam, mivel a demóval elvoltam én is.
u.i.: aki pedig 1000 ft-ért használt papírtokos philips lemezek kínál, kicsit el van tévedve, vagy szimplán nézi hülyén az embereket:P
<#taps>#taps>
Mellesleg nem tudom, hogy ki az, aki állandóan személyeskedik, hülyeségeket hord össze-vissza általában, imád hencegni, és alig van normális hozzászólása? Szerintem megkérdeznénk itt ebben a topicban egy embert is, hogy kirõl van szó, szinte mérget vennék rá, hogy ragnart mondana. Elhiszed..? Nem akarok kötözködni, de ha már itt tartunk, akkor a "helyesírásodat" is megemlíteném...azért ilyen idõsen illene már normálisan írni, és azt végképp illene tudni, hogy vesszõ, illetve írásjelek elõtt és után nincsen szóköz...húzz vissza a boxod elé inkább, neked úgy se számít semmi az életben a játékon kívül, ezt is tudja itt mindenki..
a többit amit irtal az igaz ...de a turokra azt mondani ,h csunya , nem szép stb az nonszensz és legföképp arra lehet következtetni amit mondtam v pedig ,h az illetõ full hülye és nemtujda mi a szép és mi a csunya
sajna azt kell mondjam amit már a klozeten 1000x lehúztunk annyira közhelyes:
még mindig a gears of war mutatta meg legjobban mit tud ez a motor
szvsz
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
samsung 32"(82) lcd tv
ja ha jól tudom a samsung a hivatalos partnere az m$-nak,tehát nyilván én vagyok a nyomi ha nem ájulok el tõle
egyéb iránt maga a játék kellemes,nálam ez számít inkább,de az objektivitás kedvéért tényleg nem beszarás jó a graf
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Ez egy aláírás!
És így van, ízlések és pofonok. Még ha sokat is torzítana a TV, attól még tetszhet/nem tetszhet valakinek.
Más: ARROGANE féle DMC4 azért nuke, ahogy már megjósoltam a #36582-es hsz-emben, mert egyszerûen lopott rilíz. Teljesen egy és ugyanaz, mint ami az XBOX-SKY-on volt. Elég érdekes, hogy vasárnap éjjel (még ha az idõeltolódást sem vesszük figyelembe, mert kitudja, hogy hova valósi a grp PAL révén), elég érdekes, hogy 2 nap szenvedés után lejön 200-300 embernek az XBOX-SKY-on levõ non-scene rilíz, és rá talán 1 órára jön is az ARROGANE féle ugyanúgy PAL-os és ugyanúgy MULTi5-ös release. Micsoda véletlen... :) Tehát mûködik, de nem a csapat érdeme a játék, ennyi.
ízlések és pofonok
\"Semmi hatalmat senkinek, szabadságot mindenkinek!\"
Tehát akinek nincs HD TV-je az már köcsög?Vagy annak már nem lehet véleménye?
Amúgy egy igazán szép játék normál tv-n is szép,fõleg hogy annak az embernek a normál tv a viszonyitási alapja,tehát a szépet meg a csúnyát is azon nézi.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Valaki tudna adni egy linket olyan sms-es oldalhoz ahonnan le lehet már tölteni a Devil May Cry 4-et mert nekem torrentrõl egy istennek nem jön le,még meg se indul a letöltés.Köszönöm!
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
JÓ JÁTÉK!
Amugy szvsz tegnap néztem meg a RAMBO IV -et ,kurvajó film , csak kár ,h rövid :(( ... film közbe nagyon mondogattam ,h ááá geci , dejolenne egy ilyen , hú de lõnék azzal az íjjal , v milyen fasza az a sniper stb ...aki látta az tudja miröl beszélek :P
Ha nincs benne, akkor van esetleg valami jó verekedõs game amiben van Co-op?
DMC4-ben létezik Co-op mód?
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
PSN: berghold