XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

james69holden
nagyon király ez a DMC4!
elõdjeivel nem játszottam, de bánom
nagyon szép grafika, jól kidolgozott belsõ terek, stabil framerate
gameplay meg egyszerûen király, 6. küldinél tartok, de 1-2 helyen azért sikerült elakadnom ^^
capcom rulz \o/

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

DanielT
Véletlenül se vedd meg, vigyázz! <#ejnye1> Kerül vagy 6-7 ezerbe, amit aztán eladsz mondjuk 5 ért, és egy szaros DL lemez áráért nem warezoltál...
Köszönöm!

Asus P6T, I7 920@4158Mhz, Noctua NH-U12P, 3*1GB 1600Mhz DDR3, 2db Gigabyte GTX275 896MB DDR3 (SLI), CM Stacker 831, X-Fi Fatal1ty Gamer, AKG K240, Chieftec 850W, Logitech G15, Razer Lachesis...

Én csak a turok demoval játszottam, nekem bejött. A graf tényleg nem valami nagy szám, de azért rossznak sem mondható.

A Crackdown-ról tudtok mondani egy-két szót? Tudom, hogy nem mai játék, de sajnos most nincs keret másikra. Mert törvénytisztelõ állampolgár vagyok, aki megveszi a játékokat:P:D
Jelenleg a gta 4-re tartogatom, gyûjtögetem a pénzecskémet. Addig amíg megjelenik lekell kötni valamivel az idõmet:P Mondjuk szerencsére kezd jó idõ lenni, és nem kell ennyit kockulni a gépek elõtt. lehet újra menni kosarazni ki a friss levegõre:P

mucsácsó
Ínséges idõkre jó lesz azért majd talán.. :)
Persze nem egy über game, én elõször azt hittem, hogy valami storys game, nem pedig ilyen játékterembe való szétárkádosított cucc...de így se olyan rossz. Persze elõtte még végzek a DMC4-gyel, meg Burnout Paradise-zal, ez alap! ;)
Nah végigvittem a kane and lynch-et összességében tetszett a játék és nem bánom vele eltöltött idõt csak néhol szaggatott egy kicsit és a célzás picit lassú így nehéz volt normálon is egykét helyen és így vissza kellett vennem Aspirin(kezdÕ) szintre de azért nekem így is bejövös volt teljesen.

Turokkal kapcsolatban nekem eddig tetszik ma kezdtem el vele játszani komolyabban és még igencsak az elején vagyok, azért eddig jól szórakoztam és nem bántam meg hogy kiirtam a grafika nekem nagyon tetszik de néhol nem a legszebb de összeségébe simán hozza a mai szintet sztem.

DMC4-et is kiirtam ma de eddig még nem ragadott magával + elakadtam azon a részen ahol egy nagy teremben vagyok és körülötte meg fut egy kör alakú folyosó és ilyen kék szoborok vannak itt ott és szövegeket ír ki hozzájuk amiket kurvára nem értek szóval itt megakadtam aki tudja hogy itt mia teendõ az légyszi segítsen elõre is köszi
Balazs15
beteg állat vele is uygan ezt kéne tenni....

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

Alwares
Hát ezzel, ha egyedül nem is, de nem sokan vannak így ezzel, a legtöbben sikítva törölték a demót, mondjuk én is. Elcseszett koncepció volt alapjában is, a megvalósítás meg még inkább...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

mucsácsó
The_Club_XBOX360-ACE

Ha valaki várta volna esetleg... :) Én a demóval elszórakáztam.. :)
Xenu
Bocsi, CloneCD

Sometimes life hurst like hell

Xenu
Verbatim, CloneDVD/IMGBurn, max 4x!

Milyen tipusu lemezre milyen sebességgel és melyik programmal irtok?
Válaszokat elöre is köszönöm!

Asus P6T, I7 920@4158Mhz, Noctua NH-U12P, 3*1GB 1600Mhz DDR3, 2db Gigabyte GTX275 896MB DDR3 (SLI), CM Stacker 831, X-Fi Fatal1ty Gamer, AKG K240, Chieftec 850W, Logitech G15, Razer Lachesis...

mucsácsó
Örülök, ha te is így látod...nem egyszerû eset.. :)
Kaplan
Imádom mikor kiosztják Ragnart, és az a vicc, hogy mindenkinek igaza van vele kapcsolatba. :)

Folytassa Tanár Úr!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Xenu
Nekem ezzel semmi gondom nincs (turok). Szerintem pl a Halo 3 sokkal csúnyább. A turok tartalmába bele lehet kötni, de ennyi erõvel a Gears of War-ba is.
Nem lesz az év játéka és klasszikus sem, de élvezetes vele játszani.
Egyéni vélemény, mint mindenki másé. Kár ilyesmivel piszkálni a másikat...

arty
csõjáték, az h néha megválasztod hol ugrasz fel a platformra vagy melyik létrán mész fel k. messze van a 'szabadságtol'

elnagyolt gfx, ennek megitélése nem sd/hd tv dolga, hanem igényszinté. a te igényednek megfelel, az enyém szerint az igényesség valahol a bioshock belsõ terei körül kezdõdik :) a kinti részek mondjuk nagyjábol rendben vannak, de ahogy a talaj kinéz, az olyan voodoo1 szint lehet.

ettõl még tarthatod jo játéknak, hiszen izlésben nincs értelme vitatkozni, de h ezt szépnek nevezed ...

Forza.

jaja <#hehe>

Kandurex
na és? az én papám erõsebb!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Akkor is szégyen voltal a 3-al :D , semmi kétség , csira vagy ! Becsülöm azért benned ,h bevallod ... nekem 1 votl nem 2 , az az 1 is tévedés , elmondom neked ,h masik topikba , vki james69holdne linkelt egy elég durva képet , amit nem lehetett szó nélkul hagyni , aztán kommenteztem , nade nem durván , ezért kaptam egy szar figyelmeztetést!
Mellesleg , hálistennek lassan lejár a vip-em , de ,h nemfizetem be egy darabig az is tutibiztos , az az 1 warn is annyira felhuzott és zavart ,h ott virit , 1 hét , de volt v 2 hét mire lejárt -.-

"aki pedig 1000 ft-ért használt papírtokos philips lemezek kínál, kicsit el van tévedve, vagy szimplán nézi hülyén az embereket"

A papirtok egy feature, egy plusz! Kulonlegesseg. Olyan uncsi mar a muanyag tok. Ez meg a femtokon is tultesz! <#vigyor><#vigyor><#vigyor>
mucsácsó
Örülök neki, hogy így emlékszem a 3 db warnomra! ;)
Mondjuk az se mindegy, hogy miért volt 3 büntipontom...jólvan, elhülyültem, nem tagadom :) De te is virítottál azzal az 1-gyel vagy 2-vel, amit bunkóságért kaptál...úgyhogy te csak ne gyere a warnokkal..
Hah, és te értesz a játékokhoz? Mitagadás, jó nagy kocka vagy.. :) Megsúgom, hogy kurvára nem gázoltál bele a lelkivilágomba, ahhoz te kevés vagy, fõleg ilyen szövegekkel... :) Amit meg még leszögeznék, hogy egy szóóóóval nem mondtam, hogy ocsmány a Turok, sõt, mégcsak szidni sem szidtam, mivel a demóval elvoltam én is.
Sziasztok! Nem szoktam segitseget kerni, de most szeretnek! Ahonnan szoktam letolteni X360-as jatekokat, az az oldal sajnos megszunt, pedig nagyon jo volt. Ha valaki tud megbizhato, gyors, sms-el mukodo oldalt ahol sok X360-as jatek van kerem irjon privit! Elore is koszonom!Elnezest a tobbiektol!
általában csak olvasom a fórumot, de tényleg elég bunkó vagy, sõt ha itt tartunk egy igazi köcsög vagy. Senkit nem ismerek itt jobban, tehát nem hajlok részre senki felé, csupán az írásaidból kelted ilyen ember benyomását. Bár abban egyetértek,sztem sem ronda a turok.

u.i.: aki pedig 1000 ft-ért használt papírtokos philips lemezek kínál, kicsit el van tévedve, vagy szimplán nézi hülyén az embereket:P
kötött*

Nem hiszem hogy túlságosan zavarna, feltéve hogy nem olyan nagyok a csíkok. Körülbelül mekkorák? (neten már kerestem képet 17"-os monitorra kötörr xboxról, de még nem találtam.)

most minek jössz a helyesirással , irok helyesen ha ugy akarom , (menj mar at a pc -s jatekoknak lealdozottba vol. 2) , nem tudsz mibe belekötni ? amugy asszem te is viritottal már itt 3 büntipontal 1xerre ... szégyen , benem mernék ugy irni! hülyeségeket se hordok össze-vissza , mondhatnám ezt viszont rád , mert még mindig ott tartunk ,h szted is a Turok ronda ...ugyvélem kicsit jobban értek hozzá ,persze másnak is lehet véleménye ,csak a tömeges ostobaság már fáj , lehet kicsit durva hangnemben tálalom néha ,de higgyétek el a ti hülyeségeitek is annyira fájnak nekem , mint ,h ma is lelkivilagodba gazoltam múúúúúcsácsó ... na csoki a moki !<#hehe>

<#taps>

mucsácsó
Jajjj, ugyanmár...méghogy engem nem kell bemutatni...ártottam én valaha is itt valakinek? Piszkáltam esetleg valakit? Most mindenkitõl komolyan kérdem...Régóta vagyok itt az SG fórumon, de nem igazán ugrottak még nekem...max 1-2 összetûzés volt, mindegy.

Mellesleg nem tudom, hogy ki az, aki állandóan személyeskedik, hülyeségeket hord össze-vissza általában, imád hencegni, és alig van normális hozzászólása? Szerintem megkérdeznénk itt ebben a topicban egy embert is, hogy kirõl van szó, szinte mérget vennék rá, hogy ragnart mondana. Elhiszed..? Nem akarok kötözködni, de ha már itt tartunk, akkor a "helyesírásodat" is megemlíteném...azért ilyen idõsen illene már normálisan írni, és azt végképp illene tudni, hogy vesszõ, illetve írásjelek elõtt és után nincsen szóköz...húzz vissza a boxod elé inkább, neked úgy se számít semmi az életben a játékon kívül, ezt is tudja itt mindenki..
dienesoft
Én is SDTV-n nyomom és szerintem szép. Micsoda egy kcsg vagyok.

biztos szép lehetett a logod , kar ,h nem lattam <#banplz>

nem nem köcsög akinek nincs hdtv-je , nem azt mondtam , de ki is idézted , szal nem értem ,h mit nem értessz :P
a többit amit irtal az igaz ...de a turokra azt mondani ,h csunya , nem szép stb az nonszensz és legföképp arra lehet következtetni amit mondtam v pedig ,h az illetõ full hülye és nemtujda mi a szép és mi a csunya

téged se kell sztem bemutatni itt senkinek , ugyhogy ne okoskodj én csak a tényeket közöltem , de mivel rád nagyon is igaz , ezért vetted a szivedre :D , egyelekismeg :DDD és nem nem rakták alám , hanem megkerestem az árát mind a tvnek mind a boxnak

hour of victory-t nem lattam , amúgy ami a gowot illeti igaz

Légyszi dobjon valaki meg egy jó warez linkkel ahonnan le tudom szedni a forza 2-t elõre is köszi
ThugEdge
egyébként meg a hour of vitory is ue3 motoros volt,hááát egy-két résztõl eltekintve minden volt csak nem szép
sajna azt kell mondjam amit már a klozeten 1000x lehúztunk annyira közhelyes:
még mindig a gears of war mutatta meg legjobban mit tud ez a motor
szvsz

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

ThugEdge
sztem sem olyan hûde grafika a turok,a belsõ terek 90-es éveket idézik,bár eddig nem sok volt kb a játék 1/3-án járva

samsung 32"(82) lcd tv

ja ha jól tudom a samsung a hivatalos partnere az m$-nak,tehát nyilván én vagyok a nyomi ha nem ájulok el tõle
egyéb iránt maga a játék kellemes,nálam ez számít inkább,de az objektivitás kedvéért tényleg nem beszarás jó a graf

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

woodbear
Én meg a logómért kaptam 3warn ikont! És te az ilyen megnyilvánulásodért semmit ! ez a szép komám! nem a "sok köcsög sima tv-vel"!!

Ez egy aláírás!

mucsácsó
pfff..te vagy a köcsög inkább, hogy ekkora a pofád..attól, hogy anyád aládrak mindent, attól még a többi emberrõl nem kell elõítéleteket levonni...nem tehet róla szerintem senki, hogy nincsen HDTV-je vagy hasonló többszázezres cucca, ennyi. Kurva okos vagy megint...
És így van, ízlések és pofonok. Még ha sokat is torzítana a TV, attól még tetszhet/nem tetszhet valakinek.

Más: ARROGANE féle DMC4 azért nuke, ahogy már megjósoltam a #36582-es hsz-emben, mert egyszerûen lopott rilíz. Teljesen egy és ugyanaz, mint ami az XBOX-SKY-on volt. Elég érdekes, hogy vasárnap éjjel (még ha az idõeltolódást sem vesszük figyelembe, mert kitudja, hogy hova valósi a grp PAL révén), elég érdekes, hogy 2 nap szenvedés után lejön 200-300 embernek az XBOX-SKY-on levõ non-scene rilíz, és rá talán 1 órára jön is az ARROGANE féle ugyanúgy PAL-os és ugyanúgy MULTi5-ös release. Micsoda véletlen... :) Tehát mûködik, de nem a csapat érdeme a játék, ennyi.
rudanjoe
94centis panasonic plazma tvm van és nekem sem tetszik a turok...lol
ízlések és pofonok

\"Semmi hatalmat senkinek, szabadságot mindenkinek!\"

"sok köcsög sima tv-n nyomja és már véleményt mond , vicc !"

Tehát akinek nincs HD TV-je az már köcsög?Vagy annak már nem lehet véleménye?
Amúgy egy igazán szép játék normál tv-n is szép,fõleg hogy annak az embernek a normál tv a viszonyitási alapja,tehát a szépet meg a csúnyát is azon nézi.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Victor1103
Hello!
Valaki tudna adni egy linket olyan sms-es oldalhoz ahonnan le lehet már tölteni a Devil May Cry 4-et mert nekem torrentrõl egy istennek nem jön le,még meg se indul a letöltés.Köszönöm!

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

tökéletesen igazad van , szvsz a turok kurva jó kis game ! nemtom ,h mit fikázzák , a sok lami :D grafikára meg SZÉP ! Unreal Engine 3.0 hajtja , nehogymács csunya legyen , LOL ...sok köcsög sima tv-n nyomja és már véleményt mond , vicc ! Demoval játszottam , jópár órára lekötött ... a környezet rohattjó , több irány van , szal ne maz van ,h csak elõre , hanem azért fellehet fedezni dolgokat , akkor kapunk még dinókat , jó fegyvereket , katonákat ( az mi nem szuper , de azért azt se mondanám ,h rossz , 4/5 ös kb) , katonákat lehet szopatni a dinókkal shotgun masodlagos tüzgombjával , v a dinótojásokat lõve pl!
JÓ JÁTÉK!

Amugy szvsz tegnap néztem meg a RAMBO IV -et ,kurvajó film , csak kár ,h rövid :(( ... film közbe nagyon mondogattam ,h ááá geci , dejolenne egy ilyen , hú de lõnék azzal az íjjal , v milyen fasza az a sniper stb ...aki látta az tudja miröl beszélek :P

dardevil
Elakadtam a Turok-ban, aki tud segítsen.

Ott járok amikor a viziszörnyet kell megölni. 2. napja ezzel a résszel kínlódok. Dobálja rám a köveket rohangálok lövöm a napal bombával, de mindíg meghalok. Tippet, ötletet kérek. Köszi elõre is.

Kiegészítés:
Ha nincs benne, akkor van esetleg valami jó verekedõs game amiben van Co-op?
Gyors kérdés:
DMC4-ben létezik Co-op mód?
narumon
Ez egy teljesen jól mûködö verzió. Nincs semmi gond vele.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Bithumenrõl de mostmár mindegy mert már lejött az egész ugyhogy csomizom ki meg égetem dl lemezre és majd meglátjuk hogy megy-e azért a faszom néha kivan hogy ott is van forum ahonnn leszedtem és mindenki minden baszáról beszél csak arról nem hogy mûködöképes e majd most kiderül
Miért nem mész fel pl. nforce.nl-re és olvasod el, hogy miért nukeolták?

PSN: berghold

TVelvet
aszfaltról?
Tényleg most ez a verizó:Devil.May.Cry.4.PAL.MULTI5.XBOX360-ARROGANE ez most megy vagy nem vagy mi van mert jön lefele mint az állat az aszfaltról és ott még nem panaszkodtak meg töltik elegen ugyhogy remélem mûködik. Föleg annak fényében hogy 6 gigát mindig megérzi szerény kis arányom
TVelvet
bah, most melyiket érdemes tölteni?:)