XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali!
Nem tudom egyszerüen beszerezni itthon ezt a Monitort:Acer P193W
Már 2 helyen berendeltem de visszaigazolás jött,hogy nincs.
Van 1 nagyobb cég ahol látom,hogy raktáron van de ott nincs nekem való fizetési mód.
1 hete vagyok már rajta a témán de nem jön össze.
Ha tud valaki tippet adni akkor azt szivesen fogadnám.Külföldröl esetleg?
Hamarosan meglesz az új Xb.-om és addigra szeretném ha itt lenne a monitor is.thx

★ 汤姆 李

Szia!

De, frissítettem, de azóta nem probáltam, mert kaptam kölcsön egy pio 110D-t és azzal megírta jól 😊
De majd kipróbálom a frissített firmwares sajáttal is, csak most kevés a lemez és nem akartam kockáztatni 😄
És az Nhl2k8-ban a nevek nem eredetiek vagy a csapatfelállás a tavalyi?Mert a jogok az EAn-nál vannak.Vagy hogy van ez?
Aguinaga
Más.

Nem tudom, ki kérdezte a jó multkorjában (talán detoxic ?), hogy NHL '08 vagy NHL 2k8. Na, ez neki szól, ha még érdekli:
Nos, elég sokat próbálkoztam mindkettõvel, eleinte inkább NHL08, de az utóbbi idõben csak és kizárólag csak NHL 2k8 a nyerõ. Valami eszméletlen jó, igaz, az elején sokat szívtam, mert igencsak használni kell a jobboldali kart a botkezeléshez, de amióta "beleszoktam" nagyon sirály. Sok a kombó lehetõség lövésben, akcióbefejezésben, nagyon bejött.
Itt egy csomó új játék, de én csak ezzel nyomom 😊) Lenne pénzem (mint ahogy nincs), akkor vennék egy Arcade gépet pluszba, meg valahonnan külföldrõl eredetiben az NHL 2k8-at (itthon nem nagyon láttam), és online nyomnám.

MSI K8N Neo4Plat. / AMD A64 x2 3800+@4600+ / 2*1GB CorsairCMX1024-4000 / Leadtek GF7800GTX / BenQ DW1650 / Audigy2 / FSP BlueStorm 400W / Chieftec BA-02B-B-SL + XBOX360

Aguinaga
Szia !

Nem lehet, hogy régi firmware van a Pio108-asodon ?

MSI K8N Neo4Plat. / AMD A64 x2 3800+@4600+ / 2*1GB CorsairCMX1024-4000 / Leadtek GF7800GTX / BenQ DW1650 / Audigy2 / FSP BlueStorm 400W / Chieftec BA-02B-B-SL + XBOX360

Sir Quno Jedi
Evvan marad az éjféltõl/fél kettõtõl hajnalig terjedõ idõ, mivel elõtte és utána melózni kell! Jó sport.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

dienesoft
Jah, lehet megveszem, de aztán annyit dolgozom, hogy idõm sincs játszani velük :] ..

/agree

Sir Quno Jedi
Ugyan-ugyan. Elkezdessz melózni 1x és akkor eldönteheted mire költesz. Õ erre áldozott, mintahogy én is. Evvan. Van aki elissza, van aki elcsajozza/kurvázza, van aki családot alapít, van aki sportra/kocsira/utazásra/drogokra stb.-stb. költi. Mi erre költünk, ez a "hobbink".

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

woodbear
ja, ha meg tegyük fel usa-ban dolgozik akkor 1havi fizu!

Ez egy aláírás!

dienesoft
De tudod, én ebbõl az evoluciós folyamatból ki fogok maradni azt hiszem..😊 Ha csak rám nem szakad a sarki bank...

Sir Quno Jedi
Ebbe mi a pláne??? Nekem is itt van ez kb., csak PS-mat még nem szerztem be, mert csréltük gazgoblinnal, de az sem fog elmaradni.

X360 - 80k
PS3 - 95k
Wiiic (az nem kell)
32" HD ready TV - 120k
atomPC - 200k
Játékok+kontrollerek+szaros nyomtató+kisbolha hangicsáló - 100k

Ez testvérek között és extrém árakon is csak 5-600k, az meg semmi. Nyilván a tulaj sem 1xrre szedte össze. Ez egy evolúciós folyamat.

woodbear
ezt a békás szobát? nekem nem kée 😄😄

Ez egy aláírás!

dienesoft
Ez így egy másfél- 2 milla helybõl? :]

Lemaradt egy nulla....

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!

És ez milyen?Laptop X36
Türelem,nálam rohadt lassan jön be az oldal.

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!

na ezért utalom az imageshacket !

szerk.: <#eljen>

Na akkor maskepp:

Azert ezt a szobat nem csak en fogadnam el ugye? 😊

Kandurex
nem tõlem kell elnézést kérned, olvasd el újra a hozzászólásom

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

De egyedi! Te lehetnel vele a Jani a moziban 😊
Ezt elfogadnám jó lenne munkahelyre!
Fõnök meglátná:<#gun><#violent><#boxer>
<#nevetes1>

Lehetne a PSP mintájára P-Boxnak hívni 😄
Szép kis Box😄 Nem is olyan rossz sárgában😛 Szeretem a simpson családot😄😄
Komolyra fordítva a szót: nem kéne ilyen... Nem illene be a szobámba, másrészt szerintem nagyon csúnya a sárga, lakkozott kontroller.

Haggyátok már abba! Legalább az egyik fél, és akokr valószínûleg a másik is abbahagyja, mert nincs mire reagálnia... Most õszintén? Van ennek az egésznek valami értelme? Úgyse tudjátok egymást meggyõzni...

nitroval pörögnek az események , FAKK , FAKK DISZ ,FAKK DET , ÉLÕ ADÁS!

PLS SAY HELLO TO MY LITTLE FRIEND !<#vigyor2>

Itthon vagyok betegbe. aztan csak most este nezem hogy elszabadultak itt az indulatok! <#wow3><#wow3><#wow3>
"végülis nem vagy, mert az már nem kifejezés rád 😉"

pro vs lama közt mindig is ellentét van , ezt sosefelejtsd ... na most voltam nagyképü , nem mitnha nem lenne igaz , marmint ,h ellentét van <#mf2><#wave><#nevetes1><#hehe> , igy ugyse tudom , nem is probalom tisztara mosni magam , fõleg ,h nincs is mit.<#eplus2> , csak egy pöppet nyiltabban megy a beszélgetés ,némely "páciens" kicsit ingerültebben veszi ezt , amugy nóó problema <#awink>

<#taps>

TothLaci
Sajnos egyre kevesebbszer használom az Xbox 360-at, így eladnám, Premium csomaggal, 15-20 játékkal, eredeti VGA kábellel. Ir. ár: 63 600 Ft.Minden szolgáltatást tud, kipróbálási lehetõség van rá, csak kérem, hogy Pest, vagy Heves megyébõl legyen rá érdeklõdõ, mert csak személyesen adom át. Érd. privátban.
mucsácsó
Azt már nem merne szerintem...meg ahhoz el kell szakadnia az Xbox elõl szerencsétlennek.. 😊 Méghogy nem vagy nagyképû ragnar...végülis nem vagy, mert az már nem kifejezés rád 😉
ThugEdge
és ha jól nézem ráadásúl veled egy generáció vagyok nagyjából,úgyhogy ne má,akkor mit várunk a 14-18 évesektõl?

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

ThugEdge
remélem közben olvasgatod kinek járna a warn
de én kérek még1et+kérek egy bant is,mert ettõl biztos kevesebb lesz a pénzem és szegényesebben élem további életem
gratulálok a tárgyilagosságodhoz fõnök úr
kaptam egy figyelmeztetést és írjak neked egy elnézést kérõ levelet...
na ez az igazi óvoda
ennyi

"Úgy éreztem, hogy majd megszólalsz, hogy micsoda láma az, aki elsõre nem tudta megcsinálni azt a kissé nehéz missönt"

Na ezen jót nevettem , sajna nagyképünek látszom , pedig egyáltalán nem igaz , csak erre azt mondani amit irsz irkaltok ("Kissé nehéz misssön" , geci az a szöveg 😄 , nevetséges vagy) az a vicc ne továbbja!

de ha valakinek ilyen alapból a stílusa miért hagyná abba? figyelj kandúr. azt szokták mondani: ami nem megy nem kell erõltetni. ragnarnak nem megy hogy normálisan viselkedjen megint egy hsz-e volt az is anyázás. miért nem bannoljátok??? de komolyan kérdem ez egy kész vicc. ide figyelj ragna gyerek ha vagány vagy akkor találkozol velem hogy agyon verhesselek!!!!! ne itt keménykedj majd élõben!!!!! senkiházi. pedig én aztán nyugodt ember vagyok de ze már kibírhatatlan.
Kandurex
na, fordítsuk, mindenki aki itt tõlem ma pontot kapott, az írjon egy privit amiben szépen megígéri, hogy befejezi a flame -t és visszavonom

Kandurex
moderáld magad

woodbear
amit láttam/olvastam az alapján elég iga!

Ez egy aláírás!

mucsácsó
Te ne taníts nekem semmit inkább.. 😊
Úgy éreztem, hogy majd megszólalsz, hogy micsoda láma az, aki elsõre nem tudta megcsinálni azt a kissé nehéz missönt...hát igen, neked megy, mert te olyan pro vagy minden játékban, fõleg a Gears of Warban, és mindenhez
értesz ugyebár... 😉
ThugEdge
téged tényleg szájba kéne baszni te kis takony
amikor az emberek felteszik magukról a kérdést,lehet láma vagyok? az egy költõi kérdés és nem szokás azt válaszolni,hogy igen az vagy
de te nyilván túl fiatal vagy még ahhoz,hogy normálisan viselkedj
inkább videójátékozás heylett menj enyuékkal nevelési tanácsadóhoz
végül tessék sorold a kombóidat,amivel elsõre megcsináltad majom

Sipka
<#conf> nem tudjátok véletlenül, hogy egyik játék lemezén található sns kiterjesztésû fájlokat le lehet-e valahogy játszani vagy mivel lehet esetleg más formátumra konvertálni? <#conf>

pécé - péespé - ikszbokszháromhatvan - emdéá (windóz mobil)

james69holden
hát én egy videóbol eldöntöttem h az a játék engem nem érdekel...
elég gagyinak tûnik

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

morgomedve
Conflict Denied Ops XBOX360

tudom, hogy relatív, de szerintetek ez jó játék?
csak mert a Turoknak sem értem még a végére...

DMC4 First Secret Mission : Destroy all demons within time limit!

Elsõre meglett . Másodikra nem . Harmadikra ismét stb. csak azért kivi voltam milesz ha ismét megcsinalom , Red Orbot ad.

Szal aki azt a kérdést tette fel magának ,h "lehet láma vagyok" stb. a válasz : IGEN!

arty: igen , ez szép! ,de a turokhoz nem lehet hasonlitani grafban , nemcsak a stilus miatt , hanem pl U3 motor teljesen máshogy épiti fel a dolgokat , a színvilágról meg ne is beszéljunk.

muKászó: lássunk már téged is köcsög ! , nem mintha ez myvip v mas hasonlo fos hely lenne , de ugy illik vádaskodni , ha magad is felfeded , de ne én tanitsam már meg ,h mi az illem (legalabb is ilyen téren) , nyomi!

<#ravasz1>

mucsácsó
Húh, én is megszenvedtem ám vele..nem vagyok egy gyakorlott DMC-s..
Olyan 8-10x próbáltam, aztán csak sikerült...de már sík ideg voltam miatta 😄
Nem befolyásol semmit.

PSN: berghold