XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudom egyszerüen beszerezni itthon ezt a Monitort:Acer P193W
Már 2 helyen berendeltem de visszaigazolás jött,hogy nincs.
Van 1 nagyobb cég ahol látom,hogy raktáron van de ott nincs nekem való fizetési mód.
1 hete vagyok már rajta a témán de nem jön össze.
Ha tud valaki tippet adni akkor azt szivesen fogadnám.Külföldröl esetleg?
Hamarosan meglesz az új Xb.-om és addigra szeretném ha itt lenne a monitor is.thx
★ 汤姆 李
De, frissítettem, de azóta nem probáltam, mert kaptam kölcsön egy pio 110D-t és azzal megírta jól 😊
De majd kipróbálom a frissített firmwares sajáttal is, csak most kevés a lemez és nem akartam kockáztatni 😄
Nem tudom, ki kérdezte a jó multkorjában (talán detoxic ?), hogy NHL '08 vagy NHL 2k8. Na, ez neki szól, ha még érdekli:
Nos, elég sokat próbálkoztam mindkettõvel, eleinte inkább NHL08, de az utóbbi idõben csak és kizárólag csak NHL 2k8 a nyerõ. Valami eszméletlen jó, igaz, az elején sokat szívtam, mert igencsak használni kell a jobboldali kart a botkezeléshez, de amióta "beleszoktam" nagyon sirály. Sok a kombó lehetõség lövésben, akcióbefejezésben, nagyon bejött.
Itt egy csomó új játék, de én csak ezzel nyomom 😊) Lenne pénzem (mint ahogy nincs), akkor vennék egy Arcade gépet pluszba, meg valahonnan külföldrõl eredetiben az NHL 2k8-at (itthon nem nagyon láttam), és online nyomnám.
MSI K8N Neo4Plat. / AMD A64 x2 3800+@4600+ / 2*1GB CorsairCMX1024-4000 / Leadtek GF7800GTX / BenQ DW1650 / Audigy2 / FSP BlueStorm 400W / Chieftec BA-02B-B-SL + XBOX360
Nem lehet, hogy régi firmware van a Pio108-asodon ?
MSI K8N Neo4Plat. / AMD A64 x2 3800+@4600+ / 2*1GB CorsairCMX1024-4000 / Leadtek GF7800GTX / BenQ DW1650 / Audigy2 / FSP BlueStorm 400W / Chieftec BA-02B-B-SL + XBOX360
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
X360 - 80k
PS3 - 95k
Wiiic (az nem kell)
32" HD ready TV - 120k
atomPC - 200k
Játékok+kontrollerek+szaros nyomtató+kisbolha hangicsáló - 100k
Ez testvérek között és extrém árakon is csak 5-600k, az meg semmi. Nyilván a tulaj sem 1xrre szedte össze. Ez egy evolúciós folyamat.
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!
Türelem,nálam rohadt lassan jön be az oldal.
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!
szerk.: <#eljen>#eljen>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Fõnök meglátná:<#gun>#gun><#violent>#violent><#boxer>#boxer>
<#nevetes1>#nevetes1>

Komolyra fordítva a szót: nem kéne ilyen... Nem illene be a szobámba, másrészt szerintem nagyon csúnya a sárga, lakkozott kontroller.

PLS SAY HELLO TO MY LITTLE FRIEND !<#vigyor2>#vigyor2>
pro vs lama közt mindig is ellentét van , ezt sosefelejtsd ... na most voltam nagyképü , nem mitnha nem lenne igaz , marmint ,h ellentét van <#mf2>#mf2><#wave>#wave><#nevetes1>#nevetes1><#hehe>#hehe> , igy ugyse tudom , nem is probalom tisztara mosni magam , fõleg ,h nincs is mit.<#eplus2>#eplus2> , csak egy pöppet nyiltabban megy a beszélgetés ,némely "páciens" kicsit ingerültebben veszi ezt , amugy nóó problema <#awink>#awink>
<#taps>#taps>
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
de én kérek még1et+kérek egy bant is,mert ettõl biztos kevesebb lesz a pénzem és szegényesebben élem további életem
gratulálok a tárgyilagosságodhoz fõnök úr
kaptam egy figyelmeztetést és írjak neked egy elnézést kérõ levelet...
na ez az igazi óvoda
ennyi
Na ezen jót nevettem , sajna nagyképünek látszom , pedig egyáltalán nem igaz , csak erre azt mondani amit irsz irkaltok ("Kissé nehéz misssön" , geci az a szöveg 😄 , nevetséges vagy) az a vicc ne továbbja!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Úgy éreztem, hogy majd megszólalsz, hogy micsoda láma az, aki elsõre nem tudta megcsinálni azt a kissé nehéz missönt...hát igen, neked megy, mert te olyan pro vagy minden játékban, fõleg a Gears of Warban, és mindenhez
értesz ugyebár... 😉
amikor az emberek felteszik magukról a kérdést,lehet láma vagyok? az egy költõi kérdés és nem szokás azt válaszolni,hogy igen az vagy
de te nyilván túl fiatal vagy még ahhoz,hogy normálisan viselkedj
inkább videójátékozás heylett menj enyuékkal nevelési tanácsadóhoz
végül tessék sorold a kombóidat,amivel elsõre megcsináltad majom
pécé - péespé - ikszbokszháromhatvan - emdéá (windóz mobil)
elég gagyinak tûnik
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
tudom, hogy relatív, de szerintetek ez jó játék?
csak mert a Turoknak sem értem még a végére...
Elsõre meglett . Másodikra nem . Harmadikra ismét stb. csak azért kivi voltam milesz ha ismét megcsinalom , Red Orbot ad.
Szal aki azt a kérdést tette fel magának ,h "lehet láma vagyok" stb. a válasz : IGEN!
arty: igen , ez szép! ,de a turokhoz nem lehet hasonlitani grafban , nemcsak a stilus miatt , hanem pl U3 motor teljesen máshogy épiti fel a dolgokat , a színvilágról meg ne is beszéljunk.
muKászó: lássunk már téged is köcsög ! , nem mintha ez myvip v mas hasonlo fos hely lenne , de ugy illik vádaskodni , ha magad is felfeded , de ne én tanitsam már meg ,h mi az illem (legalabb is ilyen téren) , nyomi!
<#ravasz1>#ravasz1>
Olyan 8-10x próbáltam, aztán csak sikerült...de már sík ideg voltam miatta 😄
PSN: berghold