176910

-
Nem. -
-.- -
Nem hiszem. Akkor mindenki ezt csinálná és a M$ nem tudná eladni a memóriakártyáit ;) -
és sima usb-re tud menteni ??pendrivera? -
Ingyen jegy Liberty Citybe! -
Pontosan. -
De, bannolhatnak. -
Madagascar92 #65093 Hellosztok!
Flashelt xbox360-nal nem kockázatos live-ra menni? -
Dévids #65092 Sziasztok!
HDMI kábelből milyet tudtok ajánlani 3k-ig? Én Joytech kábelt néztem.Erről tudtok vmi véleményt mondani? -
amdrula #65091 Test Drive Unlimited -
Játszani lehet vele, de menteni sehova nem fog. -
nézd meg a boxod beállításánál hogy nincs-e véletlen 50hz-re állítva... (tedd át 60Hz-re) -
mármint a save datát vagy nem tom it minek nevezik? -
helló!Hogy ha a box hoz nincs vinyó és ilyen usb-s memkari akkor lehet vele játszani vagy hova ment a gép??? -
Mondjuk Alwares jól mondja, kéne hozzá egy RGB. -
nem értem, szerintem simán mennie kéne a 60Hz-es játékoknak ezen. Nekem egy régebbi Philipps tévém van, elvileg 50Hz-es de mennek rajta a 60as játékok kompozittal is. -
Próbálj szerezni valami komolyabb kábelt szerezni hozzá. RGB vagy ha viszi a HDMit... -
Darago #65083 Elvileg a TV-m is 100 Hz es akkor el kéne neki bírnia a 60Hz et de lehet, hogy tévedek.... Ha tudtok valami megoldást a TV cserén kívül megköszönném. A típusa Samsung sp43t8. Elvileg 100 Hz es ... :D Ha YPbPr kábellel kötöm össze nem tudja feldolgozni a 60Hz et?
Válaszotokat előre is köszönöm -
Darago #65082 Bocsánat kétszer küldtem el.... 
Egyébként Köszönöm a válaszokat... Akkor marad a Box és gyüjtök TV re :D -
Darago #65081 Sziasztok!
Tegnapi napon vásároltam egy Xbox 360 Arcade-ot, meg is vettem a DOA 4 et de PAL 60at nem támogatja a TV-m. Az lenne felétek a kérdésem, hogy csak néhány játék PAL 60 as, vagy már csak így adják ki az új játékokat? Lehet, hogy hülye kérdés de csak pár hete határoztam el, hogy lecserélem a PS2-t. Válaszotokat előre is köszönöm.
-
Én ahogy elnézem eléggé sok 60-as játék van. Nekem is legalább a fele 60-as. -
Még a használati utasításban is benne van,hogy az xbox-on kívűl ne legyen más műszaki berendezés a szobában.
-
Darago #65078 Sziasztok!
Tegnapi napon vásároltam egy Xbox 360 Arcade-ot, meg is vettem a DOA 4 et de PAL 60at nem támogatja a TV-m. Az lenne felétek a kérdésem, hogy csak néhány játék PAL 60 as, vagy már csak így adják ki az új játékokat? Lehet, hogy hülye kérdés de csak pár hete határoztam el, hogy lecserélem a PS2-t. Válaszotokat előre is köszönöm. -
MC:LA de árkéd, olyan mint egy NFSnek lenni kellet volna. -
Bár nem játszottam vele, de a Midnight Club: Los Angeles lehet a te játékod. Olvass utána. :) -
a3RR0w #65075 Üdv! Nekem még mindíg az a problémám h ha a monitorra rákötöm a boxot- akkor szaggat a gém... Nemtom megpróbáljam e egy eredeti kábellel???? vagy mi tévő legyek. am LCD monitorom van és hiába váltogatom a felbontásokat ugyan úgy sz@r -

Úr isten.......
-
a boxom és a pc-m egy szobába van!ha a pc-t itt hagyom tölteni mondjuk akkor a boxnak különösebb baja nem lesz?mert a pc felmelegíti a szobámat!a box nem fog melegedni? -
Skacok ! Létezik e olyan autós játék boxra amiben:
- Nagy szabad város van (tehát nem level 1, level 2 stb.)
- Normális handling (nem túl arcade, persze nem is full szimulátor inkább a kettő közt, de inkább szim.)
- "Menedzser" mód. Tehát nem ki vagyok csapva a városba teli feladatokkal, hanem valami kényelmes menün keresztül kapom az információkat hol, mikor érdemes verseny iránt érdeklődni, versenyekkel pénzt szerzek abból autót vásárlok, alkatérszeket stb.
- Tuning se ártana...
- Story és Licenszelt autók (bár elöbbi ANNYIRA nem fontos, de az se árt :D)
gondolom a lehetetlent kérem, de ha az alábbi kritériumnak legalább egy kicsit is megfelel, akkor örömmel fogadom ajánlásotokat. Htx. -
Grid nagyon jó osztott képernyőn, de a PGR4 is jó móka volt. -
Az attól függ, ha régi volt (Xenon vagy Zephyr), akkor valószínüleg új alaplapot kap, de ha az újabb széria volt (Falcon vagy Jasper), akkor csak "bütykölnek" rajta. -
Aham a dobozba is megtaláltam, köszi mégegyszer, már felforgattam a lakást a számláért, dehát ha igy is jó, akkor ez jobban hangzik, nameghát remélem, hogy ilyen korrektek, hogy ki is jönnek érte. Ez meg sem fordult a fejemben. Remélem vagy megjavitják vagy kicserélik:P -
Link -
hú nagyon szépen köszönöm a segítséget -
Külön letölthető magyarosítás nem létezik, a magyar nyelvű (felirat / szinkron) játékokon a magyar nyelv alapól a lemezen van. Az itthon kapható EA és MS játékok egy része ilyen.
Az általad említett játék sajnos nem létezik magyar nyelven. -
Föl kell hívni az MS Supportot, futár házhoz jön és viszi-hozza ingyen. Az ügyfélszolgálaton kedvesek és mindent elmondanak majd. A telefonszámot most hirtelen nem tudom, de a 360 dobozában van benne egy A4-es fehér lapon. (Ha ott nem találod, akkor xbox.com-on is fönn van a számuk.) -
Sziasztok. Tönkrement az xboxom, 3 piros ledes lett, még 1 hét gari lenne rá a MediaMarktba, csak a számlát nem találom sehol...Viszont még 1 év Microsoft garija is van, és azt szeretném kérdezni, hogy hozzájuk, hogy lehet eljuttatni a hibás gépemet? Már sokkot kapok. -
MaT #65063 Sziasztok! Lenne egy olyan kerdesem, hogy van ez a jatek, Scene It Box Office Smash, es hogy letezik-e, vagy esetleg a kozeljovoben elkepzelheto-e, hogy lesz hozza valamifele magyarositas, vagy magyar nyelven megjelenik. Vagy egyaltalan szoktak a boxhoz ilyen magyarositasokat elerhetove tenni? Amugy szerintem nagyon jo a jatek, en most vettem meg 25 fontert (Skociaban elek), 4 db buzzer-rel. A magyar nyelvet nem is magam miatt kerdezem, hanem ismerosomek jonnek a kozeljovoben es az angol nem az erosseguk, de jo lenne jatszani kicsit. :) Ja es mindenkinek ajanlom aki kicsit otthon van a filmek vilagaban, szereti a quiz jatekokat, illetve jo angol tudassal rendelkezik. A valaszt elore is koszi! -
Ha offline volt a profil, akkor törlés esetén véglegesen törlődik, ha online profil volt (LIVE-os) akkor a gépről törölheted, de a LIVE rendszerében bennemaradsz (és bármikor újra lehívhatod a profilt a gépedre [Recover Gamertag]). A profilt a My Xbox-->System Settings-->Memory alatt tudod törölni.
Automatikus bejelentkezés (Profil / MSN):
Xbox Guide gomb-->Settings fül-->Profile-->Auto Sign-In-->Xbox LIVE: Enabled
Vásárlás után érdemes kicsit böngészni a menüt, megismerni mi hol van, mert ezek egyszerű alapbeállítások... -
Szia!
Osztott képernyős amit Én próbáltam azok az NFS-ek. A többiről nem took mit mondani csak a Burnouttal játszottam az nem osztottas :)