XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezt a linket azok figyelmébe ajánlom akik nem akarnak drága pénzekért live-elõfizetést venni de szivesen játszanának magyar társaikkal

http://5mp.eu/web.php?a=bannoltx360&o=cZz8f5i1K1

playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360

Sir Quno Jedi
Nagyon faja kis gamma, igazolhatom!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Törölt felhasználó
Nem csencs topic!
torrente
Elkezdtem játszani a The Darkness-szel. Nagyon meg vagyok vele elégedve, hasonló a grafikája, hangulata mint a Condemnednek. Szóval, aki még nem játszott ezzel (noha nem új játék), annak jó szívvel tudom ajánlani!

deep
"ha hulyeskedni akartok ott a gumi"
Nade szépfiú, ez félreérthetõ:)
Attila8805
Nem volt szervízbe a géped véletlenül?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Alwares
Ammikkor bekapcsoltad a kontrollert akkor nyomd meg az Xbox-on is azt a kis gombot az elején hogy keresni kezdje a kontrollert, aztán ilyenkor nyomd meg a kontroller elején is a keresõ gombot és már is össze van párosítva a két gép...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Tudtok olyan Site-ot ahol kedvezményt adnak ha 1 játékból több példányt szeretnék?
De ha bárki megválna ezektõl akkor PM:
-CoD4,Forza2.

★ 汤姆 李

Ha érdekel egy 360-as táp, keress meg.
Hallottam olyasmi hírt,hogy Free lesz a Live itt nálunk?Van alapja ennek vagy kizárt?
Nem neten olvastam hanem más mondta aki lehet hálón olvasta ezt nemtom:S

★ 汤姆 李

MaSzKa
bazárt ták itt a léegjobb waresz topicokat :(((((((((((((((((((((((((

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

crazyclone
egy valodi 360 as no warez kérdés ...
remélem legalább erre kapok választ...
van két wireless karom és egyiketsem ismeri fel a box, miért???
(kar bekapcs nem indul box ... box bekapcs box connect gomb , vezérlõ connect gomb keres és nem talál semmit vagyis nem áll be az elsõ pozicioba tehát egyáltalán nem müködik egyik sem) én megprobáltam ...

CSOCSO
befejezhetnetek az anyazast.. ami nem tetszett az toroltem.. ha hulyeskedni akartok ott a gumi.. akinek nem tetszik az rendezze le priviben.. azt senki nem fogja cenzurazni.. ha pedig nyilvanosan akarod elintezni mert teged az izgat fel akkor veled van a baj es jon a banhammer. nem keciskedni' akarok de tenyleg rohadt unalmas ez az xbox 360 topikban.
mucsácsó
Hát persze... :)
Miért ne kérhetné ki mások véleményét itt? Ha õ arra kíváncsi, nyugodtan tegye... Én is szeretek más véleményére + videókra építeni és úgy megpróbálni egy játékot, minthogy csak így szinte látatlanba belekezdjek 1-2 kép/videó megtekintése után. Olyan hülye vagy Ragnar bazd..
Gondolkozz már el legközelebb kommentelés elõtt, hogy mit is akarsz írni...meg tegnap alig bírtam tartani magamat egyik hozzászólásod láttán, amibe azt írtad, hogy "itt csak az X360 konzolról beszélünk, a játékokról NEM!" ...aha, kicsit nyers is lenne.. :) Meg ahhoz képest rengeteget offoltál, ugattál, szidtál másokat. Megint süt belõled az okosság pajtás...
Kaplan
Tabu téma, hagyd már :) Lassan már nem vágom mirõl szabad beszélni :)

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Sir Quno Jedi
Figyejjjé! Nyugodtan megkérdezhetik AKÁR 1000x is, ez belefér a topic reszortjába. Vilinger?! Vita kizárt!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Igazad is van,errõl sem kell beszélni.Sok hülye itt a játékokról társalog,nem is tudom én is hogy képzeltem...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Kaplan
Az Xbox Live-ot lehet három és tizenkét hónapos elõfizetést venni ha lejár a Goldod.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Jaa , csak hamár 50 en megkérdezik ezt 1 NAP , 50db JÁTÉKRÓL ,akkor már kicsit nevetség tárgya az ilyen , de tudom , én vagyok a köcsögge*i szerinted , mert ,h én miket feltételezek.

hi.egy kis segítséget szeretnék kérni.három napja vettem egy 360-ast és nem tudom hogyan kell kitörölni a profilt és a mentést. még egy kérdés az xbox live-ért mennyit kell fizetni? elõre is köszi a segítséget.
Na ez már nagyon erõltetett volt tõled :D Nem is kell rá bõvebben reagálnom ;)

Kaplan
Szerintem ne kérdezgess, nézz gametrailers-t meg youtubet mert még Ragnar leidiótáz. <#pardon1>

Kaplan
Hallod te ilyen hülye vagy, vagy esetleg direkt csinálod?

Megnézheti az ember a trailereket, meg a gameplay moviekat, de attól még a másik játékosok személyes tapasztalatait nem fogod megtudni..

Na mi van, ki lett takarítva a topik? :)

itharius

olvasgattam sokat a devil may cry 4 rõl, és már izzik a megvétele, de elõtte egy egyéni véleményre is kíváncsi lennék, szóval ha valakinek megvan, ossza meg velem tapasztalatait légyszi :)

box live id: itharius

Ismered a youtubeot ,gametrailers + egyebek , ja és demo is van belõle.

Bírom ezeket a véleményt kérö embereket IS :DDDDD

Ha érdekel a stlilus v vmi ,de más azt mondja ,h szar akkor te nem nézed meg ? Ennek semmi értelme.

AntiHero
Hírdetésekre van külön topic.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

PoisonChihuahua
Akkor megyek is tesztelni. Köszi! <#worship>
Örm
Kösz szépen! Azért a demot megnézem.

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Tudok,borzalmas...

A demó alapján legalábbis.Aztán állítólag a full-ba nagy javitásokat eszközöltek... De hát egyrészt én ezt nem nagyon hiszem el,másrész a demó után úgy vagyok vele mint annó egyszer egy pc-s játékhoz irta valaki,"ezen már csak egy 3 cd-s patch segitene"...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Istencsászár
Szar.

Ronda, ronda, ronda, gagyi, elavult, recés, ronda, prevgen erõsen:), semmi fizika, ronda, akad, szaggat, reszel... ja és ronda:)

Próbáld ki a demot, de neked én nem ajánlom:) meg ugy senkinek sem...

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Örm
Errõl a játékról tudna valaki mondani valamit?
Turning Point

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Akko szerezz nekem custom titlet v vipet bH-ra :DDDD

Ha kérünk egy szívességet és nem jársz be ide? Tudjuk nagy szívesség, de egy nép lenne hálás érte.

MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P

Válaszoltam neked szépen az elõzõ megnyilvanulasodra, de ahogy látom csocso törölte.
Az baj veled ,h te csak hiszel és nem tudsz , csak feltételezel ,képzelõdsz(köze nincs itt pl semminek a lealdozotthoz) . Az egyik fõ gond az az ,hogy az igazság sokaknak itt ,ha vki nyiltvan megmondja mi pálya és csak legyintenek , "namá megint a ragnar okoskodik, a hülyegyerek".
Megnyugtatlak , ez közel sem hergelés.

Csak egy név , semmit se jelent :P

Kaplan
Na végre egy jó ötlet, de az a baj, megint mi leszünk normális userek lecseszve. Pedig tisztán látszik, hogy a gyerek direkt arra megy, hogy minket hergeljen mert úgy érzi, hogy az egész leáldozott topik mellette áll pedig ha tudná, hogy mekkora kis senki. :)

Fido4life
Nincs kevdetek peticíót indítani ragnar kizárását illetõen, az sg-rõl ? Én személy szerint méltányolnám.

Sok itt a reménytelen eset és elvonási tüneteik vannak.

Még alig telt egy nap de a sok idiota mar kéregeti a warezfaq-t!
OMG <#taps><#violent>

Jézusom , már kezdödik megint :DDD

Inkább haljon ki , sok lama még mindig nem erti ,h nem az a lényeg ,h napi 100 hsz-t termeljetek itt a topikba

Maximum felbontása vga-n keresztül: 1024x768 :( Hát akkor nem fogom megvenni... Kell várnom nyárig...

arty
ennyiért szvsz jó vétel, ha még uj is... ami nagyon fontos, ha PC monitorként is használni akarod, h lehet-e 1:1 pixelhelyesen hajtani. ha nem, akkor monitorként használhatatlan, homály képe lesz, semmiképpen ne vedd meg!

poison chihuahua: volt akinek kibontás után a winyo volt rossz :) neki legalább 'nagyon' rossz volt, igy egybõl tudta cseréltetni és nem vesztek el adatai ... mielõtt komolyabban nekiálsz játszani, tesztelgesd szvsz. csinálj profilokat, ments, törölgess, stb, hátha reprodukálhato a hiba és akor gariztasd, ami rossz. hosszutávon inkább most kis bosszuság, mint h elvesszen a profilod pár honap mulva, sok mentéssel

Forza.

tihs
Gyûjtsetek nyugodtan FAQ link-eket és ha nem warez, betesszük ide!

és a régivel mi lett és miért nem az van kint?

Ehehehhe A SuperGamezen érik BAN ha nem tudnátok :D

bubu13
és most warez nélkül kihal a topik:D

EEE 1899

Analóg tv adással már látam, de az szintén nem mérvadó:( Megnézném box-al is, csak az a gáz, hogy a tv, és énköztem ~100 km van.

Alwares
Csak gondolj bele, hogy az a TV jóval nagyobb. Az a legkorrektebb ha megnézed szépen élõben mit is tud a cucc és az alapján döntesz. Az ilyen adatok nem mindig mérvadóak!

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Mennyi lenne megfelelõ? sajnos most csak erre van keret. Vagy lehet érdemes lenne várnom a nyári munkára<#confused>
Mondjuk én nem vagyok HC gamer egyáltalán, úgyhogy szerintem nekem ez a kontrasztarány is megfelelne... Figyelembe véve, hogy a mostani monitorom, amin most játszok, az csak 500:1-es kontrasztarányú, vagy 800:1 és ezzel is megvagyok nagyjából elégedve. úgyhogy ennél biztos jobb lenne az a tv valamivel.

Xenu
Az nem baj, ha valaki trágár, csak a warez. Sznobizmus ezerrel!

Sometimes life hurst like hell

Istencsászár
Én azt javaslom h ha tudsz még tégy hozzá egy kis pénzt és 100 körül kapsz jobbat pl Samsungokat:) ( nekem is az van ). Ezt azért mondom mivel sok évre veszed, és ne az motiváljon h melyik a legolcsóbb... ez sem olcsó de tudásban nem nagy szám. Pécét pedig akkor már ne VGA kábellel hanem HD-vel rakd rá sokkal szebb és igényesebb:)

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES