XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://5mp.eu/web.php?a=bannoltx360&o=cZz8f5i1K1
playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
De ha bárki megválna ezektõl akkor PM:
-CoD4,Forza2.
★ 汤姆 李
Nem neten olvastam hanem más mondta aki lehet hálón olvasta ezt nemtom:S
★ 汤姆 李
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
remélem legalább erre kapok választ...
van két wireless karom és egyiketsem ismeri fel a box, miért???
(kar bekapcs nem indul box ... box bekapcs box connect gomb , vezérlõ connect gomb keres és nem talál semmit vagyis nem áll be az elsõ pozicioba tehát egyáltalán nem müködik egyik sem) én megprobáltam ...
Miért ne kérhetné ki mások véleményét itt? Ha õ arra kíváncsi, nyugodtan tegye... Én is szeretek más véleményére + videókra építeni és úgy megpróbálni egy játékot, minthogy csak így szinte látatlanba belekezdjek 1-2 kép/videó megtekintése után. Olyan hülye vagy Ragnar bazd..
Gondolkozz már el legközelebb kommentelés elõtt, hogy mit is akarsz írni...meg tegnap alig bírtam tartani magamat egyik hozzászólásod láttán, amibe azt írtad, hogy "itt csak az X360 konzolról beszélünk, a játékokról NEM!" ...aha, kicsit nyers is lenne.. :) Meg ahhoz képest rengeteget offoltál, ugattál, szidtál másokat. Megint süt belõled az okosság pajtás...
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Megnézheti az ember a trailereket, meg a gameplay moviekat, de attól még a másik játékosok személyes tapasztalatait nem fogod megtudni..
olvasgattam sokat a devil may cry 4 rõl, és már izzik a megvétele, de elõtte egy egyéni véleményre is kíváncsi lennék, szóval ha valakinek megvan, ossza meg velem tapasztalatait légyszi :)
box live id: itharius
Bírom ezeket a véleményt kérö embereket IS :DDDDD
Ha érdekel a stlilus v vmi ,de más azt mondja ,h szar akkor te nem nézed meg ? Ennek semmi értelme.
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
A demó alapján legalábbis.Aztán állítólag a full-ba nagy javitásokat eszközöltek... De hát egyrészt én ezt nem nagyon hiszem el,másrész a demó után úgy vagyok vele mint annó egyszer egy pc-s játékhoz irta valaki,"ezen már csak egy 3 cd-s patch segitene"...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Ronda, ronda, ronda, gagyi, elavult, recés, ronda, prevgen erõsen:), semmi fizika, ronda, akad, szaggat, reszel... ja és ronda:)
Próbáld ki a demot, de neked én nem ajánlom:) meg ugy senkinek sem...
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Turning Point
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P
Az baj veled ,h te csak hiszel és nem tudsz , csak feltételezel ,képzelõdsz(köze nincs itt pl semminek a lealdozotthoz) . Az egyik fõ gond az az ,hogy az igazság sokaknak itt ,ha vki nyiltvan megmondja mi pálya és csak legyintenek , "namá megint a ragnar okoskodik, a hülyegyerek".
Megnyugtatlak , ez közel sem hergelés.
OMG <#taps>#taps><#violent>#violent>
Inkább haljon ki , sok lama még mindig nem erti ,h nem az a lényeg ,h napi 100 hsz-t termeljetek itt a topikba
poison chihuahua: volt akinek kibontás után a winyo volt rossz :) neki legalább 'nagyon' rossz volt, igy egybõl tudta cseréltetni és nem vesztek el adatai ... mielõtt komolyabban nekiálsz játszani, tesztelgesd szvsz. csinálj profilokat, ments, törölgess, stb, hátha reprodukálhato a hiba és akor gariztasd, ami rossz. hosszutávon inkább most kis bosszuság, mint h elvesszen a profilod pár honap mulva, sok mentéssel
Forza.
és a régivel mi lett és miért nem az van kint?
Ehehehhe A SuperGamezen érik BAN ha nem tudnátok :D
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Mondjuk én nem vagyok HC gamer egyáltalán, úgyhogy szerintem nekem ez a kontrasztarány is megfelelne... Figyelembe véve, hogy a mostani monitorom, amin most játszok, az csak 500:1-es kontrasztarányú, vagy 800:1 és ezzel is megvagyok nagyjából elégedve. úgyhogy ennél biztos jobb lenne az a tv valamivel.
Sometimes life hurst like hell
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES