XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sometimes life hurst like hell
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
70 ezer.
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
link: http://www.sharp.hu/index.php?id=858&L=12&tx_ttnews
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Mi a vélmenyétek róla? HDMI porton szeretném használni Xbox-al, pluszz vga-n pc-vel.
Mindenesetre megfogadom a tanácsodat és most másik slotban használom.
Köszi.<#wave>#wave>
Ezt nekem is küldje el valaki!Köszönöm.
★ 汤姆 李
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
istencsászár: lesz ace combat6-od, hogy döntöttél?
poison chihuahua: én féléve topikolok itt, de ilyenrõl itt még nem olvastam. egyedi gond lehet, nem kizárt h rossz a memkártya. probáld másik slotban használni, végülis kettõ van. akkor legalább a slot hibáját kizárhatjuk
Forza.
Ez nem RIÕL FIFA, hanem egy látvány egy show gém vagy minek mondjam... ide nem kell élethû irányítás grafika meg semmisem... teljesen korrektül néz ki, nagyon látványos és hangulatos az egész, a krakterek viccesek és felismerhetõek 100%ban ( nem ugy mint az igazi fifában itt-ott).
Ha neked riõl Fifa kell akkor ott a FIFA 2008 vagy majd a 2009... komolyan nem értem egyesek mit lovagolnak a Street grafikáján, EZ NEM IGAZI FIFA.
Megjelent e már? mert ha igen szolj és rohanok venni.
A karakterekkel nem is lenne gond, de az irányítás, maga a játékmenet, unalmas, és borzalmas... feljethetõ alkotás.
Én is azon a véleményen vagyok,hogy már nekem is néha elég idegesítõ amikor a hozzászólások 80%-a "ezt honnan tudom letölteni?" címû hozzászólás. Tisztíccsunk:D
A The Cluub-al játszott már valaki? Milyen játék?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P
testerinx: Egyébként éppen a Forza Motorsport 2 megy. Hogy milyeneket várok, hát az túl sok van. És utolsó sorban elsõ XBOX 360-nál tartok. Nemtudom ez Nektek miért ilyen fájdalmas. Ami nem érdekel ne olvasd el. Erre van az emberi agy, képes szelektálni. Különös vannak akik végig bírják olvasni mindezeket és nem püffögnek. Most szóljon arról, hogy milyen VGA kábel kell az Acer monitoromba? Ez tényleg jobb sokkal, színvonalasabb. A játékról szól a konzol könyörgöm, lehessen már a téma a játék akkor. Ezen nem azt értem, hogy mindenki írja ide, hogy mit tölt éppen és hány %-nál tart (ilyet persze még nem láttam itt). Ha van a konzolnak egy olyan hibája, hogy rossz a hûtése, akkor hagy szóljon már errõl is, hogy milyen hûtést tegyen bele. Ha van egy ilyen elõnye (mert bizony a többségnek elõny) a gépnek, hogy feltörhetõ és nem kell eredeti játék, akkor hagy szólhasson már errõl is. Ez nem a USA, hogy mindent megvehet az ember eredetibe, ezt kell felfogni. Persze erre jön az ugatás, hogy akinek van pénze gépre annak van játékra is.. ilyen a felfogás, sok magyar kiskutya.
És akkor írják itt, hogy semmibe veszik sokan az SG fórumot. Amióta ide járok mindenre megtalálta a választ a konzollal kapcsolatban, erre pont az elõnyét veszik el a topicnak. Hát nagyon sajnálom.
Én most épp DMC4-ezek igaz PS3-on.
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Igaz nem warez,flash,milyen lemezre írjam,vagy hasonló téma.De azoknak biztos több haszna volt,ezt látatlanba is megmondom...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Köszönöm, hogy kimondtad. Ennyi volt a lényeg.
Okos enged, szamár szenved :) Tudjuk.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Legközelebb megint beszabadul ide egy hasonló hozzászólás erejéig bárki, akkor szóltok nekem (nem, nem kezditek el az adok-, kapokot) és szépen helyrerakom akit kell. Így mindenkinek több hajszála marad meg! :D
Okos enged! Tudod.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
/me pl. pár napja voltam a Yamato-n az Arénában, mégsem mondom, hogy aki nem volt ott, hanem mondjuk a DMC4-et tolta, az kocka!
Játék közben (TimeShift és Just Cause), azt mondja a box, hogy nem tud menteni és azt írja, ellenõrizzem van-e benn memória és van-e rajta elég hely (volt benn és van rajta hely). Kiveszem a karit, megfújom hátha poros (<#idiota>#idiota>) visszarakom, semmi. Visszatérek Dashboardba, kiírja 0 Profile (van egy öcsém, ketten játszun két külöbözõ profilon szal 2-nek kéne lenni). Bemegyek ide: System fül/Memory/Memory Unit A és mit találok? Két korrupt profilt! Minden játékállás és achievement elveszett. Leformáztam és most itt tartok. Sokat végül is nem vesztettem, mert csak két hete van boxom és nem haladtam sokat egyik játékban sem, mindenesetre elég idegesítõ. A kérdésem az lenne, hogy a fent leírtak mennyire "normálisak"?
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Inkabb szivok egy kis nikotint...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A Devil May Cry 4-et ténleg nem lehet menteni sima memória kártyára mert egy másik forumon azt írták csak winyóra lehet menteni.
Ez lenne az egyik kérdésem a másik pedig hogy van e olyan játék amit nem lehet menteni memória kártyára mert olvastam hogy a winyó az igazából Live-ra jó de én nem igazán akarok Live-ozni
Sima játék mentéséhez jó lesz a memória kari is vagy arra nem lehet minden játékot lementeni?
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯