XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Végül is jobb késõbb mint soha. <#vigyor>#vigyor>
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Olvasd csak el mi áll fentebb😊
★ 汤姆 李
Most kezdtem el játszani az nfs most wanted-dal, de nagyon szaggat és a kormányzás is lassú. Ez másnál is ilyen, vagy a release-el van gond.
Érdemes megvennem az eredetit, annál nem ilyen pocsék? A carbon is ilyen?
Elõre is köszönöm.<#worship>#worship>
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
PSP-m isvan és az is tökéletesen megfér a box mellett, pedig azok ráadásul konzolok mindketten. 😊
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
★ 汤姆 李
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Pastic Rena volt a nevem
playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Max upscale-ben támogatják a játékok. Mindegyik max 720p-ben renderel, vagy kevesebben! A fix.tv meg hihetetlen gyenge, ami eléggé sajnálatos, mert más magyar csatorna nem foglalkozik IT témákkal.
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Most fejeztem be az Ace Combat 6-ot. Gyönyörû és nagyon király játék..Rogue Squadron óta nem rekpedtem iyen jót!
Ajánlom mindenkinek! ^^
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
Úgy is tudja mindenki: reggel: cheese burger + "tiltott" cigi😊 ebéd: dubla sajt buci és néger haverokkal üzletelés. Délután: dupja sajt buci nagy kóla, "tiltott" cigi a néger haveroktól behajtani a lét-> scion-ba tankolni. Este: tenger part, csajok, buli
Nem vagy te házigazda! Fhuuuuuj Csocsooooo!!!!!<#mf2>#mf2><#banplz>#banplz><#finom>#finom><#vigyor>#vigyor>
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Másik, h nem sok játék támogatja az 1080p-t!😄 Illetve szaggat vele.
Nekem van tft monitorom meg lcd tv-m is.
De én moncsin nyomom, mert ott van szék amin ülni tudok. Sajna tv csak fekve tudok játszani, meg vmikor asszonypajtás is tv-t nézz.
De a tv tényleg faszább..
De egy tuti. A pc mindenre jó csak nem játékra... szvsz
Erre az "okos" mûsorvezetõ elsõ elsõ mondta az volt hogy hát ha konzol akkor ahhoz kell kb 300 ezer forintos 1080p-s felbontást tudó HD tv,ha élvezni akarja.Mindezt úgy,mintha más alternativa nem létezne. (hát lehet õ nem is tudott mást elképzelni...) Aszittem leszédülök az ágyról...
Persze,hát vágyálomnak nem rossz...?Én vagy fél évig egy 17"-os LG 4:3-as monitoron használtam a 360-at,és minden gyönyörû volt rajta.És csak egy 4000 forintos VGA kábel kellett hozzá... (arról nem beszélve,hogy ennyi erõvel a pc masinájához is lehetne alapfeltétel a 300 ezres tv,gondolom jobban nézne ki rajta a Crysis mint a "mezei" kis monitoron)
Szóval szerintem konzolhoz se "alapfeltétel" a HD tv.
Mondjuk amire azt mondom hogy ne,az az régi tipusú "SD" tv-k,ahol a nagyfelbontás nem tud érvényesülni.Akkor már százszor inkább egy monitor.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
★ 汤姆 李
És 68k-ért veszem és az igaz hogy nem olyan mint egy HD TV, vagy LCD TV. de hát ez "csak" 68k FT. egy komolyabb TV meg 120+K ft. és ha nincs pénzd jobbra akkor untig elég ez is a szegény "paraszt" gyereknek <#wilting>#wilting>
szvsz, szvsz, na,
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Mûködne vele, a boxban pedig a hozzá legmegfelelõbbet kell beállítanod, elvileg 1280x720 , 1280x768 vagy hasonló. Teszteld le majd, melyiknél nem torzít a kép és úgy jó lesz 😊
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
TDUnick:HUN_PETI850 BF2name:RAYLT94
nem is tudom bekapcsolni a joyal mert nem ismeri fel!! hiaba nyomom meg a keresõt majd utána a joy keresõjét mert nem találja ...
A mai napon kezdõdik a Games Developers Conference, mely alkalmas lehet vmilyen bejelentésre.
Ez egy aláírás!
Condemnedre is emlékszem még anno pc-n próbáltam a demoját ,nahát az vérbeli horror az tuti és még az is rémlik ,hogy mikor elõször toltam a demot egyáltalán nem paráztam ,és mikor másodjára nyomtam (lehet vkinek mutatttam mar nemtom) , akkor meg enyhénszólva adrenalin fullon 😄 És akor már tudtam pedig, hogy mi merre , honnan jön az ellen.
úgy érzem nem minõsül wareznak mert sokan vannak rajta akik nem moddolt géppel és eredeti játékkal játszanak
playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360