XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy kell xbox 360 theme-t készíteni?
Soha se vitatkozz idiótákkal. Mert lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
Ez egy aláírás!
Na de ugye bár ez nem publikus. <#vigyor2>#vigyor2>
Mert az nem jó :S
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
elsõ a hogy a boxomat egy normális ugye HDMI kábellel kell összekötni amit bármilyen elektronikai üzletben megkaphatok hiszen ez általános vagy ugymond nem külön microsoft által gyártott hmdi kábel kell hozzá ami csak az xboxba jo ???(egyik fele HDMI input a másik meg HDMI output) ... a másik meg az lenne hogy lehet olyan dvi kábelt kapni amelynek egyik fele DVI input a másik meg DVI output??
ui:a HDMI kapcsán a hang most nem érdekes
Sikerült vennem HDMi kábelt boxhoz, hûûûû de csinos a grafika (bornout paradise), de viszont tegnap vettem meg a nfs Most wantedet és carbon-t hát hogy is mondjam.... 60fps??? Burnout paradise az megy annyin LÁTOM 😄, de hogy ez a két NFS bõven lemegy 20 ig is, tehát aki kicsit sasszemû az látja hogy akad. De mitõl? Másnak is? Mert akkor valami programozási hiba lehet. Hogy lehet így kidani konzolra egy játékot?
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
megoldható az hogy egy boxon kettõ live profilt hozok létre? csak azért kérdem mert nem akarom hogy a lakótársam az én mentéseimet használja
és egy játékot használhat 2 user egy boxon?
lehet h hülyeség a kérdésem de bocs nem tudok róla semmit se
Na mind1.
a pgr4 'ntsc' változatán meg ott a magyar hang ... (lévén az egész világon 1 fajta verzio kaphato, ami region free)
sztem felesleges ezzel foglalkozni, azt kell venni, ami a legolcsobb 😊
Forza.
Tökéletes game!Eddigi legjobb xbox játékom,leelõzte még a Call Of 3-4-et is,bõven!Nem tudom mennyi van még belõle(valami sötétség labirintusánál járok),remélem jó sok 😉!
Ehhez hasonló játékot tudtok mondani?(tudom nincs még1 ilyen,de hátha...)Egyszerûen nem tudom letenni!
Elõre is köszi!
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Turok
Frontline Fuel of War
Conflict Denied Ops
te aztán tudsz élni😊, na ezek a gémek amelyek az én gépembe soha nem fognak bekerülni... gyenge eresztések, pénzt nem érnek.
Na végre sikerült befejeznem az Ace Combat-ot!
Jó lett sztem, igaz nem szimulátor, hanem arcade, de nekem nagyon bejött, a graf csodás, igaz a tájon ez nem látszik meg, de a repülõk rohadtul ki vannak dolgozva...
De nem tudom mi az utcso repülõ?! Me megvan az F-22 Raptor, de utánna van még 1 de azt nem tudom mi, ha valaki megcsinálta plz. írja le hogy mi az, meg akarnám nézni. THX
A következõt csak az olvassa el aki végig játszotta!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Meg közben megcsináltam az Army of Two-t, sztem jó lett, a hangulatot tetõzte az én szememben a tökélettessen megcsinált átvezetõ videok, na azok ütöttek!!!
Igaz sok pálya nincs rajta, kicsit rövid... de a játék élmény kárpótolja az embert.
De azé még Co-op-ba szeretném kipróbálni, ugy milyen lehet!
Az NFS PS-t is kijátszottam, jó jó, bár azé a régebbi NFS-ek nekem jobban tetszettek, mondjukrá itt a Drag meg a Drift pofon egyszerû, ha jó kocsid van a kör versenyek is egyszerûek, na ami tetszett meg nehéz volt a játékban az a Sprint, ott azé a Nevada-i sivatagban szívtam ám egy jó párszor, lett egy pár totál káros autó...
<#buck>#buck>
Ja és megcsináltam a Turning Pointot is. Hát az sem rossz, bár rövid, meg elég bugos szegénykém...
De azé egynek elment.
UI: Ezeket azé írtam le, me 1 hete kaptam vissza az x360-at javításból és még csak most sikerült ki tolnom õket...
Még hátra van a Turok, Vegas 2, Frontline Fuel of War, Conflict Denied Ops meg a Burnout Paradise.
Kicsit lemaradtam muszály behoznom a GTA 4-ig, me akkor csak azzal fogok foglalkozni!! <#taps>#taps>
Javítsatok ki ha tévedek.
gamertag: kenobita
Ha konrkátan érdekel, google.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
OFF-on:Ja,és HAJRÁ DVTK!(bocs,de még mindig a tegnapi gyõzelmi mámorban úszok<#taps>#taps><#vigyor4>#vigyor4><#circling>#circling>OFF-off
Szép napot mindenkinek!
Valaki letöltötte már,kipróbálta?
Xbox-ra mikor jön?
ui:remélem ez nem warez-es kérdés.
ui2:Tudom csak nekem új,de ez a Gears Of War valami kib...ott ÁLLAT!!!
gamertag: kenobita
De én még mindig azt mondom, h inkább Überkonzol v Platinum ,ha 15k ért akarod és gyorsan.
(mondj olcsóbb helyett a co.uk -nál, várom és ott veszem!)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Drágább lesz az hidd el, fõleg a game.co.uk ,legdrágább hely, meg ez a garantálás ,h megjelenésre ideér hulyeség, hol láttad ezt? Logikusan gondolva még ha 1-2 nappa is hamarabb megkapják és feladják akkor se ér neked ide 29.-re , meg sztem 28-29.-énél elöbb nem adják fel. 😞
Ja és az miért van, hogy amikor filmet akarok lejátszani, akár eredetit, akár másoltat, akkor azt írja a box, hogy "secure HDCP link ...." és nem jön be a film?(projektoron HDMI-vel)<#help>#help>
XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD
(nem beszélve arról, hogy ott (co.uk) 13.900 a játék +PK ami 800 pénz)
Azért gondolkozom a galaxistol rendelni, mert nekik tuti PAL-os lesz és nem mindenféle régio free buzisag ,mert hamár GTA akkor meg kell adni a módját 😄DDDDD Ük nak meg szinte tuti NTSC -s lesz. Azért szinte minden 14 990 ,sõt van ami még olcsobb is.
Szal nyugi.
Én erõsen gondolkozom, h CDGALAXIS-tól veszem meg, jól nyomják ,megbízhatóak stb. meg normális futárcéget alkalmaznak (GLS) 990 pézé másnapra ott van neked a csomag 😛