176912

-
Van külön US és UK 1vs100, a helyi időkhöz igazítva. Itt van az éppen aktuális UK műsor.
-
"E68: Hard Drive Error... It could be a problem with the Hard Drive itself or a problem with the internal connection to the hard drive, Try removing the hard drive and playing without it, This can also be caused by a Hard Drive Eprom Error. Some also believe this might be caused by a problem with the fans." -
MS pontok LIVE előfizetések eladók!
(európai profilhoz)
EU 2100MS pont - 6.490ft
EU 4200MS pont - 11.590ft
(amerikai profilhoz)
US 1600MS pont - 5.290ft
US 4000MS pont - 11.190ft
(minden profilhoz jó)
Xbox Live 12 hónapos gold előfizetés - 8.900ft
Xbox Live 3 hónapos gold előfizetés - 4.390ft
Xbox Live 1 hónapos gold előfizetés - 1.990ft
MOST MÉG KEDVEZŐBB ÁRAK! -
baca01 #68274 Kész az új profilum, UK lett végül.
Légyszi javítsd ki Landor a gamercardom bBeco névre!
Köszi :) -
baca01 #68273 Tehát röviden és tömören nem lehet, csináljak másik e-mail címet!
US vagy UK reget csináljak? Szerintetek melyik jobb? Amit eddig használtam, az UK volt.
Például az 1v100 játékok gondolom amerikai idő szerint lehetnek, legalább 6 órával később, tehát itt olyankor éjjel van. -
misiizsai #68272 Sziasztok
Ma bekapcsoltam az Xbox 360-am
És egy E68 nevű hiba kódot kaptam
újra indítottam az Xbox 360 -ant és minden ok
Ez a hibaüzenet mit jelent?
Előre is Köszi a Válaszokat -
Hát akinek ennyire fontos hogy ugyanaz legyen a neve, annak fizetnie kell
-
Landor #68270 vagy megváltoztatja a régi profilja gamertagját és az új porfilájnak is megváltoztatja erre 
kicsit drága mulatság, de megoldható :DD -
Nem lehet! Az a profil már fekszik, nyugszik. Ha törlöd is, akkor is csak a gépről törlődik, az Xbox LIVE adatbázisában megmarad. Az offline profilból persze csinálhatsz LIVE-osat, egy másik Gamertag-gel, másik Windows LIVE ID-vel. -
ktomi22 #68268 en ugy tudom hogy ugye van xbox accountod.. mindegyikhez van 1-1 profilod (gamertaggal)... accountot törölni nem lehet... csak maximum xbox gépről törölni..de akkoris megmarad a hozzá tartozó account.. meg a profil is..csak gépeden nem lesz rajta... -
baca01 #68267 Jelenleg 2 profilom van, az egyiken van live, másikon nincs.
Azt szeretném törölni amin van live, és amin nincs azt egyedüliként meghagyni, és arra ráoperálni a live-ot.
Kérdésem, hogyha törlöm a profilom, akkor a másiknál tudom ugyanazt a live id-t használni, vagy mindenképp kell új e-mail címet csinálni?
Ha nem kell, akkor így is kapok 1 hónap ingyen goldot? -
fifába hogy lehet bicikliset rúgni?:D -
ktomi22 #68265 hy.. en 2 hete vettem xbox promat... (mar uj dashboard volt ugye ekkor) es nem kellett megadnom a lakcímemet... :)... -
szajmon87 #68264 Valaki használta már ezt az oldalt jatekcsere.hu
Megbizható lehet? -
felettünk lakónak is megvegyem? mert eléggé fasz szegény, nem csodálkoznák rajta ha valamikor magára gyujtanák a lakást, kijönnének tüzoltók öltani, és ittohn elázna minden, boxtól, laptoptól kezdve minden :DDD -
usb billentyűzetet is rácsatlakoztathatsz -
Kösz, de Msn ezni csak ha veszel chatpadot?, vagy vna más módszer is a mikorofonon kívül? -
FuryAlpha #68260 elso: IGEN!
Masodik: IGEN!
harmadik: UK,FR,DE.. -
Heló, Lehet a liveon MSNezni ugye? És pl. úgy lehet, hogy én boxon MSN-ezek, és a haverom pedig számítógépen? És a másik kérdésem, hogy a LIVE ugye Mo-n nincs kiépítve, se itt nálunk Sk-ban. Melyik országot kell beállítani? Vagy hogy működik ez? -
Amúgy a tiedé jó a passzív védelmre, ahhoz kell még MELLÉ egy jó aktív UPS. -
Áramingadozások ellen passzív módon nem sokat lehet védekezni (max. a durva tarnzienseket levágni). Ahhoz, hogy valami kiegészítse a hibákat a hálózatban, mindenképpen aktív beavatkozás kell. Ezért kell jófajta UPS, aktív szűréssel. AZ simán szűr, javít, ha kell végképp leválik a hálózatról, míg szerinte nem normalizálódnak a dolgok. Természetesen programozhatóak/finomhangolhatóak, infókat lehet statisztikázni a gépre róluk, meg lehet vizsgálni, hogyan viselkedett a hálózat stb.-stb.
Pl.:
-
Landor #68256 ment a válasz -
Landor #68255 Ilyenem van egyébként, de ezekszerint az áramingadozás ellen nem véd. (vagy az xbox érzékeny túlontúl erre) -
Az nem elég ami a falicsatiban van. Venni kell külsőt is. Mindamellett a telefont, LAN-t, kábelTVt, sima TV antennát stb. is védeni kell! -
Nézz be communityba nálunk mi volt az éjjel :s -
Hát én már nem tudom minek higgyek, de az elosztóm mindenesetre túláram-védve van
Egyszer volt csak, hogy aki alattunk lakik (panelház) a TVje ugyahogy van felrobbant és az egész lakás leégett, mert a villám valahol itt csapott be..
-
Nem otthon vok jelenleg :/ -
rudymester #68250 Éjfél környékén érkezett hozzánk is a vihar és egyből abbahagytam a játékot. Inkább nem kockáztatok.
OFF történet:
Tavaly egy szép nyári napon, szó szerint "derült égből a villám" volt. Nem messze csapott be az egyik villanyoszlopba. Persze elment az áram, az én szívem meg majdnem megállt...
Mentem sorba: tv, ps2, xbox, erősítő: minden rendben. Monitor: sötétség. PC. elindul és bootol. Olcsón megúsztam, mert egy nagyon öreg crt megjelenítő volt. Hozzá kell tennem, hogy a monitor be sem volt kapcsolva, csak a tv meg a pc ment.
Azóta, ha vihar van, mindent kihúzok inkább. Volt olyan is, hogy a Gran Turismo 4-el játszottam és már volt benne közel 100 órám és a mentés után (ami jó sokáig tart nála) kb 10 másodperccel ment el az áram. -
Még be sem raktad a RB-t? -
Na hamarosan meglesz az első 1 év Live-m :)
Az underground zone-ba kik tartoznak?:D -
Jó UPS, jó villámvédett aljzatok és eleve jó villámvédelem a házon az csodákra képes. Persze jobb óvatosnak lenni, de manapság annyi vihar van, hogy leszarom és semmit sem kapcsolok már le emiatt (kb. sosem tudnék melózni/játszani). Ha Isten úgy döntött, hogy a gépnek mennie kell, akkor mennie kell... :DDD -
oké ups az ingadozást kivédi, de a villámcsapás akkor is szétvágna mindent, kibírom játék nélkül azt a fél órát amíg vihar van -
Ahelyett, hogy vennétek egy korrekt UPS-t... :D -
hát vigyázunk, én már akkor kirángatom a pc-t meg az xbox-ot is amikor az első villámot meglátom a távolban :) -
Landor #68243 na lol, pont most fogok pólót rendelni usából, erre mire akadok? :D
-
Landor #68242 nah, nekem éjszaka megvolt életem első 3 ledes szívstoppja 
épp a livon fellelt prodidzsáj intejút néztem, mikor elkezdett már a közelünkbe is villámlani, aztán egy közeli nagyobb villám, TVn megjelenik a vészjósló Nincs jel feirat. Odamegyek, erre látom hogy:
Gép gombbal kikapcs - semmi efekt.. táp kihúz, vár 5 másodpercet, visszadug, box ismét zölden vigyorog
Aztán néztem tovább az interjút :D
A poén az egészben hogy ezt a kics áramingadozást (mert másnak nem lehet nevezni) csak a box érezte meg, a tv, a légkondi, az erősítő vigan ment tovább a villámlás után is.
Na ennyit az éjszakai izgalmakról, vigyázzatok a villámokkal! :))
-
Mit vársz így hajnali 3 után... -
mi ez a nagy csönd? :D -
terminator39 #68239 sikerült minden beállítanom, de ugyan azt a hibaüzeneted dobja ki=/ szerintem én csesztem el valamit ha ugyan azt írja ki. -
Ezeket a portokat nyisd meg.