XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SpeedXHUN
Akkor mint egy hajszárító?:D:D

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Denes888
Én akkor lettem rohadt ideges mikor Virtua Figtherben volt a szõke csávó akit nem tudtam legyõzni, mert õ simán leüt ha védekezek, én viszont a legerõsebb ütésemmel sem sértem meg mikor védekezik. Végül sikerült elvernem úgy, hogy olyan gyorsan rugtam p*csön folyamatosan, hogy védekezni sem tudott XD .

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

Istencsászár
Vga-val mégjobb, használd azzal ha tudod.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Denes888
Ma nagyon durva dologra lettem figyelmes. Vettem még annó egy hdmi kábelt x360-hoz, és olyan csúnyának tûnt a kép 1080iben. Talán még 720ban is szebb volt. És amikor vissza emlékeztem, hogy az MM-ben meg saturnban mennyivel szebbvolt, tettem egy kísérletet, és az alap hdtv/av kábelt kötöttem be. Hát jó nagy a különbség. 1. componens kábellel valósabbak a színek(nálam :) )
2. HDMI-nél úgy nézett ki a gém, mintha nem lenne élsimítás, mostmár szép sima.
3. Tök fölöslegesen vettem aranyozott végû HDMI kábelt 3,5k-ért, mert componensel szebb.

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

Istencsászár
Sugárhajtású vadászgép azért elnyomja:)

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

SpeedXHUN
de semmihez nem lehet mérni olyan hangos?

Istencsászár
Én neked egy 486os gépre is rakok olyan hûtést ami hangos:D, de egy highend pécére is:D tovább nem kell magyaráznom azthiszem ( pécénél döntõen a hûtéseks záma szabja meg hogy milyen hangos... procira olyat veszel amit akarsz... van nagyon drága ami halk, meg jó meg fél emelet magas:D és 4 kilós, de valszeg a VGA kártáykon levõ turbina a fõ zajforrás, bár nemtudom nekem nincs 200ezer ftps paksom.

Minstrel
irj a DOA supportnak <#vigyor2>

http://topgearhungary.blogspot.com/

SpeedXHUN
Egy 12V ra hûtésmoddolt xbox 360 hangosabb egy nagyteljesítményû sz.gépnél?
Vagy mihez lehet hasonlítani?

Istencsászár
És akkor mi a helyzet hogy földhöz vágtam a kontrollert és a bal felsõ gomb nem kattog? ( valszeg betört vagy valami:D, csak érintkezésre megy, de nehezen ):DDDD jah DOA-ztam az baszott fel ennyire, azóta már nem játszok vele:D

Ööööö....hát igen.<#ravasz1>

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Õ szintjükre,és legyõznek a rutinjukkal!

Minstrel
semmi bizonyitékot nemkérnek? akkor át is lehet verni õket simán...

Felhívod az MS supportot,hogy rossz a joy,kapsz egy újat,és a régit sem kell átadni,megmarad pluszba.

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Õ szintjükre,és legyõznek a rutinjukkal!

rayx
Hello nézétek meg ezt az oldat még új de Xbox360-as: http://xbox360jatekok.mindenkilapja.hu/

Nehéz AZ éleT!

edios
Igen, a legelsõ alaplap van benne. (ui. elsõ Zephyr-esek 2007 márciusban jöttek ki az Elite-el)

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Evogordon
Nekem 2006 végén gyártották a box-ot magyarul a legelsõ alaplap van benne? Ha 3 ledes lesz akkor már falcon alaplapot tesznek bele?

Silius
Mi a teendõ akkor, ha a joystick-nek a jobb oldali joy-a néha félrehúz jobbra, és mondjuk egy fps/tps játékban ez eléggé idegesítõ?

edios
2007 június után gyártott darabok már viszonylag használhatóak. (=Falcon alaplap)
2008 második felében pedig jönnek a Jasper alaplapos darabok, ezeknél már valószínüleg semmi gond nem lesz a hûtéssel.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

köszi
Az arcade már kevésbé hibásodik meg 3LED-el. De állítólag ezeknek az új gépeknek a HANA chip hibásodik meg sokaknál. De ha eredetivel akarsz játszani, akkor nincs semmi problééma, mert ha esetleg mégis elromlana, akkor a microsoft házhoz jön, elviszi, és aztán meg visszahozza javítva. pár héten belül.

Grove4
Köszike!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Sziasztok!

Szeretnék venni X-box 360-at, van már olyan verzió, ami nem hibásodik meg, vagy várjak még?

köszönöm.
tescoban lehet venni scart elosztót. Vagy ha ott nem, valamelyik mûszaki boltban biztosan.

Grove4
Esetleg valaki?#40616?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Köszi! csak elkellett fordulnom balra:D:D Azóta végigvittem, és nagyon jó játék!!! Remélem a második része is legalább ilyen jó lesz!

Katun
Látom nem érted.

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Grove4
Ki kell kerülni és futni.Fuss Freedy fuss!

Pacal17
Juhuuu!<#taps><#worship> Te szerencsés flótás!

Hi! Elakadtam GoW-ban, és egy kis segítséget szeretnék kérni. act4-ben járok már, azt nem tudom, pontosan, hogy azon belül melyik fejezetben.
A feladat az, hogy egy házat kell megvédeni-ezt rendben megcsináltam. aztán írja, hogy a ház mögött még több locust van. oké, odamegyek, kinyírok mindenkit. aztán kimegyek a házból, megint egy csomó locust, és elkezd visszaszámolni 30 másodpercet! itt a feladat az, hogy menyjek az APC-hez. ha lejárt a 30mp, egy natgy szörny megsemmisíti az APC-t, és vége a küldetésnek... gondolom akkor nem nyírok ki mindenkit, hanem odafutok az apc-hez. de eltorlaszolja az utat egy locust lyuk...
Ha esetleg tudna valaki segíteni, nagyon örülnék neki!!:D

Az igen! Grat! :D

Katun: miért irigyelnék bárkitõl is egy 10.000 Ft-os valamit? Ez inkább neked jutott eszedbe...

http://www.achieve360points.com/list/all
Én ezt szoktam nézni, de van egy csomó.

PSN: berghold

Grove4
http://www.xbox360achievements.org/games.php?type=Retail

Örm
Hello!
Olyan oldalt tudtok mondani ahol le van írva, hogy a játékoknál az Archievement-ekért milyen feladatokat teljesíteni?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Grove4
Sziasztok,az lenne a kérdésem,hogy ha van digitévém,akkor csak úgy tudom használni a boxot,ha állandóan ki meg bedugom a scart kábelt,mert a box és a digi is oda csatlakozik,van erre valami más megoldás?

guardian hero
Kerestem, de nincs neten, ami meg volt itthon, már rég megzabáltam <#idiota>

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Minstrel
képet róla, igy nemtudunk gratulálni<#idiota>

AntiHero
vagy nem.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

woodbear
ez inkább lámpa, mint kártyaolvasó :D

Ez egy aláírás!

DanielT
Elsõ gondolatom az volt amikor bedugtam, hogy azonnal szétszedem és kivágom a ledeket a p*csába... ezt mégsem tettem meg, de azóta nincs bedugva folyamatosan, csak ha kell.

Kinõttem én már ebbõl a gagyiból.
MaSzKa
érdemes szétsuedni és 10eFt-nyi hûtés módót belerakni azt jó is
ha kell vállalom :D

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

CSAK A RROD-re!!!! mindenre kiterjedõ csak 1 :(

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Alwares
Persze, hogy nyugodtan vehetsz. Különben is van 3 év garancia a gépre.

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

galmat
Hello!Most tervezek venni egy Xbox 360-t,de nagyon megrémítettek ez a rengeteg hibáról szóló cikk. Szal én azt hallottam ,hogy az újabb gépekbe 2007. õsze utána már javították a hibát és jócskán visszalett szorítva a meghibásodás.
Szóval nyugodt szívvel vehetek boltban új konzolt?

AntiHero
Aha, meg jó kis itthoni diszkóót csinálnie<#idiota><#banplz>

MaSzKa
tetszik a fénye

sztem már ez is megér 1000Ft-ot

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Katun
Karácsonyra?? Úgyis mindjárt "szezon" ahogy a multikat ismerjük.
Na off vége.

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

AntiHero
Uhhh genyó mifény..:) Hát megyek vezsek én is vagy hatot.

guardian hero
Teszkós 'brownie' keksz mindent visz, nem tudok betelni vele! Már nem merek elmenni teszkóba mert megint vennék egy kilót... (amit kb. fél óra alatt elpusztítanék :))

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Kandurex
<#eplus2>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Sir Quno Jedi
Öreg vagyok én mán ahhoz fijjacskááám! Nem lehetne ülve?! :D

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3