XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
2. HDMI-nél úgy nézett ki a gém, mintha nem lenne élsimítás, mostmár szép sima.
3. Tök fölöslegesen vettem aranyozott végû HDMI kábelt 3,5k-ért, mert componensel szebb.
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Vagy mihez lehet hasonlítani?
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Õ szintjükre,és legyõznek a rutinjukkal!
http://topgearhungary.blogspot.com/
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Õ szintjükre,és legyõznek a rutinjukkal!
Nehéz AZ éleT!
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
2008 második felében pedig jönnek a Jasper alaplapos darabok, ezeknél már valószínüleg semmi gond nem lesz a hûtéssel.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Szeretnék venni X-box 360-at, van már olyan verzió, ami nem hibásodik meg, vagy várjak még?
köszönöm.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
A feladat az, hogy egy házat kell megvédeni-ezt rendben megcsináltam. aztán írja, hogy a ház mögött még több locust van. oké, odamegyek, kinyírok mindenkit. aztán kimegyek a házból, megint egy csomó locust, és elkezd visszaszámolni 30 másodpercet! itt a feladat az, hogy menyjek az APC-hez. ha lejárt a 30mp, egy natgy szörny megsemmisíti az APC-t, és vége a küldetésnek... gondolom akkor nem nyírok ki mindenkit, hanem odafutok az apc-hez. de eltorlaszolja az utat egy locust lyuk...
Ha esetleg tudna valaki segíteni, nagyon örülnék neki!!:D
Katun: miért irigyelnék bárkitõl is egy 10.000 Ft-os valamit? Ez inkább neked jutott eszedbe...
Én ezt szoktam nézni, de van egy csomó.
PSN: berghold
Olyan oldalt tudtok mondani ahol le van írva, hogy a játékoknál az Archievement-ekért milyen feladatokat teljesíteni?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
http://topgearhungary.blogspot.com/
Kinõttem én már ebbõl a gagyiból.
ha kell vállalom :D
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Szóval nyugodt szívvel vehetek boltban új konzolt?
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
sztem már ez is megér 1000Ft-ot
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Na off vége.
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3