176910

-
:D:D Bizony:D -
mi a...PÓZÓLJ KAKASSAL!!! :das:dsa:das:d:as:daaSDADSASD:adas -
MaT #68313 En most jottem haza 2 hetre kicsit nyaralni a nagy melegbe ugye a hideg Skociabol es megkell hogy mondjam, megdobbentettek az arak. Bementem peldaul a westendben az 576-ba es olyan jatekok, mint pl Ghost Recon Advanced Warfighter 2, 16000 forintert... Azt hittem az allam leesik. Odakint az uj 20 fontba kerul, namost ha azt atszamitjuk legrosszabb esetben is 7000 forintot kapunk. A hasznalt meg 8 fontba kerul. Ez most csak egy pelda volt es tudom, hogy nem ilyen helyeken kell venni a jatekokat de ez egy eleg nepszeru bolt ugye idehaza es ez a 20 fontos GR:AW2 meg a Gamestation-ben van Skociaban ami szinten az egyik legnepszerubb. Na lenyeg ami lenyeg, hogy valami nevetsegesen dragak itthon a jatekok... -
Vegyél belőle az avatarodnak csicska ruhákat a frissítés után
-
Miért kell elkölteni, tarsd meg, jó lesz az még valamire -
szerintetek mire költsem a maradék zsíros 900 ms pontomat? -
MaT #68309 Ezt remelem te sem gondoltad komolyan... Lsd CoD peldaul. Ertem itt a Modern Warfare-t. A pc-s verzio 1. reszet meg ne is emlitsuk... -
általában csak friss játékkal játszanak. Ha vminek kijön a második része akkor az első dobva van.. kivéve: GOW -
én ugy találtam csak kiskacsafürdik Lengyelországba lesz Live. -
Az interjú több mint 1 éves!! Az idei E3-on meg már beszéltek az új országok bevonásáról az MS-konferencián, és azt szerettem volna tudni, ott van-e az Országunk is. Ez a linkből nem derül ki... -
Egy ilyen riport joó lenne akár tegnapi dátumozással is 
-
Landor #68304 fiúk, fiúk.. nagyon nem vagytok képben..
-
Szerintetek érdemes megvenni most a Left 4 Dead-et, vagy inkább várjak a 2re? Attól félek, hogyha most megveszem, és kijön a 2, már nem fognak vele játszani, vagy legalábbis ismerősök nem. -
ammegkijatököm amugy egyébként? -
Ezt nemegészen értem.... Mi volt a gond ezzel a kérdéssel mert ez nem warez.... Kössz a válaszod... -
Landor #68300 szerezd meg nekem Joó Ildike számát, aztán majd értekezek vele (többek között) erről
-
Landor #68299 a Tengeri teknős Tengerpart mindig segít ha baj van
-
köszi, ez nekem is sokat segített!!! ezzel tudok másolt játékkal liveozni!!!:D -
Landor #68297 ne is figyelj a szemét xboxosokra! :D
itt találtam neked egy cikket erről
-
Sziasztok! Nemtudjátok véletlenül,hogy az Xbox Live lefedettségbővítésnél beveszi-e Magyarországot is? Mert láttam az E3-n,hogy lesznek új támogatott országok. -
Na de senki nem fog
-
Itt senki se fog segiteni ebbe,még az se aki tudja.Használd az eszed,meg google a barátod,és 2 perc alatt megtudod.Ezért itt azonnali főbelövés jár,de minimum megkövezés!!!Ennyi idő alatt mint amit ide irkáltál,már meg is lenne!
-
Menj be a boltba, szedd le a polcról, fizesd ki, menj haza, bontsd ki, örülj neki, és játsz vele liven másokkal! -
gaboo20 #68292 NA de valaki segítsen!! -
-
gaboo20 #68290 :D köszi szépen XD -
Landor #68289 miután kibontottad a játékot, nyisd ki a tokot, nyomd be a tok közepén lévő két bütyköt úgy már ki kidod venni a dvdt -
gaboo20 #68288 Sziasztok! Valaki tudna segíteni h ha szedek le egy xbox-360 as játékot és kibontom akkor a dvd fájlt h leket kép fálba átalakitani?? előre is kösz -
Freedy #68287 Összekevertem egy másik webshoppal. A www.konzolokszervize.hu-n rendeltem. Személyes átvételnél csak az a gond, hogy kb 120km-re van tőlem a bolt. Én is szívesebben vettem volna át személyesen, de nem ér meg nekem csomó utazgatást. -
Pontosan emiatt vettem én személyesen.. Ráadásul hamarabb is használhattam
-
Freedy #68285 Amúgy konzolvilag.hu-n rendeltem 6000Ft-ért+ 990Ft a futár. A garantált időn belül megkaptam, csak éppen blokkot/számlát vagy bármiféle igazolópapírt NEM kaptam. Ezzel kapcsolatbn még rájuk írok, mert ha valami baja lesz a gitárnak, akkor lehet, hogy gondok lennének a cserélésével... -
Les paul-os hangosabb :D
igen az xplorer kicsit kényelmetlen.. -
Freedy #68283 Végre lett gitárom guitar hero-hoz:D X-plorer-t vettem, mert az volt a legolcsóbb:DSzívesebben vettem volna les pault, de mivel spórolok autó jogsi miatt, ezért kénytelen voltam ezt megvenni, meg a les paul nem is volt sehol sem raktáron, ahol néztem.
Rövid jellemzés: könnyű, gombok elhelyezése megfelelő, hangos kattogó hangot ad a pengető, és nem oylan szép, mint a les paul, vagy akármelyik újabb gitár:D
Összességében tökéletesen meg vagyok vele elégedve. -
Na most indították el Németországból az RB dobot, mivel Angliából át kellett még szállítaniuk... szerintem pénteken itt van. -
vennem kéne MS pontokat -
Landor #68280 meg kb 2 hete van ip szűrés is, csak angol ip-vel lehet játszni, szóval bekaphatják.. :/ -
Na megvan első '1 év gold live'-om :) , köszi Iceakos-nak a korrekt és gyors üzletet! -
Én igen és sikeresen cseréltem játékot egy másik sráccal. -
Van külön US és UK 1vs100, a helyi időkhöz igazítva. Itt van az éppen aktuális UK műsor.
-
"E68: Hard Drive Error... It could be a problem with the Hard Drive itself or a problem with the internal connection to the hard drive, Try removing the hard drive and playing without it, This can also be caused by a Hard Drive Eprom Error. Some also believe this might be caused by a problem with the fans."