XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Örm
Kösz a választ! De, hogy tudom, hogy kik a buzi fiúk? A lányoknak nem tudok virágot adni, mert csak a csók ikon jelenik meg.

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

james69holden
a virágokat add oda a buzi fiúknak, azzal együtt csókot is lophatsz tõlük...
ha kifogy az inventorydból a sok virág, akkor a nõi kolesz elõtt meg a könyvtár elõtt tudsz felszedni magadnak
hát így hogy a végére hagytad, jó hosszadalmas lesz õket megcsinálni 😊

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Istencsászár
Statisztika, a játék kimaxolása, összehasonlítási alap... másra használhatatlan.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Minstrel
ezeket az achievement pontokat be lehet váltani valamire?<#lama> vagy csak úgy jó nézni, hogy sikerült összegyûjteni?

http://topgearhungary.blogspot.com/

Örm
Hello!
A Bully 2 archievementjének a megszerzéséhez szeretnék segítséget kérni. Az egyik az amikor össze kell gyûjteni 50 virágot, a másik meg az amikor meg kell csókolni 20 fiút. A virágokat nem tudom felszedni, mert az invertorymban foglalt mid a 10 hely és nem tudok senkinek virágot adni. Kösz a segítséget már csak ez a kettõ kellene az 1000 ponthoz.

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Istencsászár
Aki akar felvesz, kár ezen erõlködni.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Kaplan
De ezt már asszem Daniel a második HSZ után is elmondta neked, te meg itt téped a többiek idegeit. Nem szép dolog ám 😛

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

kisgabo
mit nem értesz? szerintem kérdésemre egyszerû a válasz, arcade házilag nem bõvithetõ, csak MS gyártotta vackokkal.

ennyit kb 50 hsz után leszûrtem, de egyértelmûen senki nem irta le.

van asztali gépem, azt remekül bõvitgetem ám. <#beka3><#idiota>

kisgabo nem értem mit variálsz? Tök értelmetelnül fogalmazol, elõször inkább ülj be egy nyelvtanórára. A lényeg az, hogyha még mindig nem világos, hogy hiába érezzük mindannyian lehúzásnak hogy 20 gigás vinyóért ennyi pénzt elkér az MS, attól még az xbox360 csak és kizárólag MS vinyóval hajlandó eggyütmûködni. Tehát nem tudsz rápattintani vagy rábarkácsolni más fajta külsõ vinyót csak azt amit az Ms direkt hozzá gyártott!!! Egyébként nekem Arcade-om van és nemrég vettm bele használtan vinyót 12k-ért és nagyon jól megvagyok vele, de megvoltam nélküle is amig 256 megás memcarim volt pedig az tényleg kurva kévés!
Kandurex
ezzek a second mondattal meg kifejezetten vonzani fogod a magyar scene -t

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Okami Amaterasu
akkor felvesztek??
aztán ha gondoljátok gearsofba tolhatunk egyet megmutatom hogy kell játszani😛

x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18

s73
Nem arra célzott, hanem hogy vehetsz nyugodtan vinyót, de nem fog akármilyen, akárhogy mûködni a 360-nal.

kisgabo
tudom menyi a 20 gigás, de nem az a kérdés, 12é nem 20 gigás van, ha nem MS cuccot erõltetsz.

kisgabo
neked mi lenne jó? <#beka3>

james69holden
ebay-en szállítással együtt mennek 12K-ért újonan a 20gigás vinyók

Hol lehet 15ezerért venni 20gigásat?
DanielT
Inkább vegyél egy jobb videókártyát a gépedbe, jobb lesz mindenkinek...
james69holden
nagyon el vagy te tévedve...

AntiHero
<#rolleyes>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Minstrel
de vegyél MS-tõl 20gigást,az 15ezer

kisgabo
istenem... de nem mindegy, hogy ms termék 40k-é, vagy simán veszek egy wd laptopvinyót 10é, és beszerelem.

AntiHero
Ki mondta hogy van? venni kell külön.

kisgabo
aszonta 576 bótban arc, hogy arcadeba házilag nix vinyó. ezesetben ms, suck.

haligallér!
van rá lehetõség, hogy pendrive-ról frissítsem a Box fimrware-ét? avit akartam nézni, de kiírja, hogy cuppanjak fel online, de ez sajna nem lehetséges... jó lenne pc-vel leszedni.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

arty
www.sini.hu

Forza.

és hol lehet 2 rugóért venni? pls linket

ASUS P5B, Intel core2duo 1,8Ghz, 2GB RAM, Ati Radeon x1650 DDR3 256MB RAM

AntiHero
20gb vinyó sztem elég. 12kból megvan! (használtam persze)

Ha van minimum HD Ready-s tv-d akkor vegyél hozzá egy HDMI kábelt.2ezer forint és szinte összehasonlíthatatlan a sima SDTV-vel.
kisgabo
hehe, a gyári 40k. bótba meg max 15-20, márkától függõen.

akkor nem túl nyerõ az arcade... <#rinya>

hd kábellel mennyire szebb a kép mint RGB-vel? érdemes venni hd kábelt?

ASUS P5B, Intel core2duo 1,8Ghz, 2GB RAM, Ati Radeon x1650 DDR3 256MB RAM

Minstrel
de csak gyárit lehet

Minstrel
lehet!

lehet.

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

kisgabo
urak

akkor mondana valaki egy állásfoglalást, x360 arcade-ba lehet utólag vinyót tenni? nem a gyári 120-as 40k árú modellre gondoltam...

Istencsászár
Márint a tévé beállításokkal, én adtam neki egy ki kontrasztot máris jó lett, azóta is ütöm a falba a fejem hogy miért komponeneset használtam fél évig hdtévén...

DanielT
Felbontás beállításnál "Expanded" re kell kapcsolni a 360 menüjében, ha VGA kábelt használsz. Valóban "fakóbb" kicsit, de ezt tudod ellensúlyozni beállításokkal.
Srácok van egy észrevételem. Hétvégén szabad volt nálunk a nappali egyedül voltam itthon igy a nappaliban nyomtam a boxot hd-tv-n. Eddig is volt már ilyen de még nem probáltam meg hogy milyen VGA kábellel. Na most nálam a VGA kábel képe sokkal élettelenebb és fakóbb volt mint a componeten és nem tudtam ugy állítani hogy egyforma szép legyen a kép bár az is igaz mintha a VGA felbontása kicsit jobb lett volna mert élesebbnek tûnt néhány dolog de lehet csak beképzeltem!!!
Sland
hát akkor megszoptam 😄

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Alwares
Én is erre gondoltam...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Ezzel a második mondatoddal szerintem mágnesként fogod vonzani a magukat normálisnak tartó magyar játékosokat.

1000/1000-200/200: 161 Folyamatban: Williams Collection, Carnival games, Dead Island, Angry Birds, WDSI,, Zombie Attack 2, The Oregon trail

AntiHero
<#gonosz1>

Istencsászár
Szerintem már nemfog elõjönni, vagy ha ujra beadja akkor soká valamikor miután kitoltad a gémet és még tovább nyomod, legalábbis PGR4ben igy van, de hogy ott ujra beadja majd a meghívásos versenyeket amiket elbuktam nemtudom... szívás.

Sland
Hali!

PGR4-ben a 3. seasonban Rank 1-be kerültem, de az FXX-et nem nyertem még meg, mert nem volt invitational.
Elkezdõdött a season 4, megcsináltam pár versenyt és hopp, jött az invitational.
3 kör oválpályán és meg kelett dönteni egy idõt. Elsõ körben meg is volt, gondoltam akkor driftelgetek, hogy kudot szerezzek. 9ezer kudonál jártam már és elkezdni visszaszámolni, hogy time out. mondom picsába, úgyhogy kinyomtam gyorsan az xboxot. Visszakapcsolom és látom hogy átugrott az invitationalen és persze a kocsit nem nyertem meg.
újhotthogy ki is kapcsoltam a boxot mert jól felbaszta az agyam...

Na most akkor mi van? Mikor jön elõ legközelebb invitational-ként az FXX?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Okami Amaterasu
RepliedCloud..ezen a néven vegyetek már föl friend listbe 360-on ..
unom má a külföldi csicskákat faszom..

x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18

Katun
Most akkor azt akarjátok mondani, hogy akkor nem is láttam még a szép képet? Fasza😞

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Istencsászár
Aha😊, legaláb nem lesz fûrészes és fekete körvonalas mint a hdmin😊, én HD tévémen is VGA kábelt használok mert szebb a kép, tisztább, simább... a színek rajta nem olyan erõsek alapból, mint pl komponensen, de a kijelzõn ezt állítani lehet igy semmi veszteség az eredmény meg magáért beszél...

MaSzKa
amugy nekem ilyen volt kb 1800Ft

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
D-sub-ra ha kötöd a digitális jel analóggá alakul át és a monitorelektronikája az anaglog jelbõl csinál digitálisat

ezért rosszabb lesz a kép pl életlenebb homályosabb

Katun
ÉS a hang hogy megy át?
méghogy szar lesz a kép...

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

MaSzKa
ilyen kábelt nevegyél szar lesz a kép

ha van DVI vagy HDMi a mocsidon és HDmi-s az xfosod akkor 2500Ft-ért ezt kell megvenned: