XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
ha kifogy az inventorydból a sok virág, akkor a nõi kolesz elõtt meg a könyvtár elõtt tudsz felszedni magadnak
hát így hogy a végére hagytad, jó hosszadalmas lesz õket megcsinálni 😊
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
http://topgearhungary.blogspot.com/
A Bully 2 archievementjének a megszerzéséhez szeretnék segítséget kérni. Az egyik az amikor össze kell gyûjteni 50 virágot, a másik meg az amikor meg kell csókolni 20 fiút. A virágokat nem tudom felszedni, mert az invertorymban foglalt mid a 10 hely és nem tudok senkinek virágot adni. Kösz a segítséget már csak ez a kettõ kellene az 1000 ponthoz.
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
ennyit kb 50 hsz után leszûrtem, de egyértelmûen senki nem irta le.
van asztali gépem, azt remekül bõvitgetem ám. <#beka3>#beka3><#idiota>#idiota>
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
aztán ha gondoljátok gearsofba tolhatunk egyet megmutatom hogy kell játszani😛
x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
van rá lehetõség, hogy pendrive-ról frissítsem a Box fimrware-ét? avit akartam nézni, de kiírja, hogy cuppanjak fel online, de ez sajna nem lehetséges... jó lenne pc-vel leszedni.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
ASUS P5B, Intel core2duo 1,8Ghz, 2GB RAM, Ati Radeon x1650 DDR3 256MB RAM
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
akkor nem túl nyerõ az arcade... <#rinya>#rinya>
ASUS P5B, Intel core2duo 1,8Ghz, 2GB RAM, Ati Radeon x1650 DDR3 256MB RAM
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
akkor mondana valaki egy állásfoglalást, x360 arcade-ba lehet utólag vinyót tenni? nem a gyári 120-as 40k árú modellre gondoltam...
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
1000/1000-200/200: 161 Folyamatban: Williams Collection, Carnival games, Dead Island, Angry Birds, WDSI,, Zombie Attack 2, The Oregon trail
PGR4-ben a 3. seasonban Rank 1-be kerültem, de az FXX-et nem nyertem még meg, mert nem volt invitational.
Elkezdõdött a season 4, megcsináltam pár versenyt és hopp, jött az invitational.
3 kör oválpályán és meg kelett dönteni egy idõt. Elsõ körben meg is volt, gondoltam akkor driftelgetek, hogy kudot szerezzek. 9ezer kudonál jártam már és elkezdni visszaszámolni, hogy time out. mondom picsába, úgyhogy kinyomtam gyorsan az xboxot. Visszakapcsolom és látom hogy átugrott az invitationalen és persze a kocsit nem nyertem meg.
újhotthogy ki is kapcsoltam a boxot mert jól felbaszta az agyam...
Na most akkor mi van? Mikor jön elõ legközelebb invitational-ként az FXX?
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
unom má a külföldi csicskákat faszom..
x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
ezért rosszabb lesz a kép pl életlenebb homályosabb
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
méghogy szar lesz a kép...
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG