176890
banner
  • Landor
    Mivel amerikai, nem szállítanak...
    ez hülyeség :))) utoljára mult héten rendeltem amerikából :)

De minek rock band2-es dob? annyi hogy wireless-es és lehet rá 3db utángyártott cin-t csatlakoztatni, amit drágán meg kell venned.

meg is válaszoltod :D
    illetve jobban tetszik :D
  • Landor
    RGB ugyan ilyen minőséget ad.
  • DöflingR
    Hát akkor passz, ha van vinyó és a listában is bennevan a játék (ami ugye eredeti) akkor mennie kéne.
  • Bence94
    igen azt elfelejtettem:60 gb-os vinyó van és benne van mind két játék a listában(black,Burnout 3) van.xbox supportja pedig egy rakat...
  • DöflingR
    Szükséges hozzá egy hdd, de gondolom van szóval nem ez a probléma.. Olyan játékról van szó amit támogat a 360?
  • Bence94
    Üdv! Olyan problémánk van barátommal, hogy a box nem akarja elindítani az xbox 1 játékokat valam hibaüzenetet ír, hogy can't play this game...karcos a lemez vagy valami hasonló.xbox 1 update rajta volt mert nem telepített a lemezről semmit.mi a probléma? (nem a lemez nem karcos,zsírpöttyös..)
  • Sir Quno Jedi
    Mezei HMDI kábel/csati:

X360 Komponens kábel/csati:

X360 VGA kábel/csati:
  • Sir Quno Jedi
    HDMI bemenetes monitorra mégis hogy tudnál komponens kábelt dugni?!?!? Ha nem HDMI-s az x-ed, akkor buktad a dolgot, marad a VGA kábel. De az sem a sima PC-s VGA kábel, hanem a direkt x-hez készített típus kell (mivel az x-en ugye nincs szabvány VGA kimenet).
  • Sir Quno Jedi
    NEM 1280x1024, hanem 1280x720. Afelett és az alatt próbálkozni x-szel dőreség.
  • Gideon Wieth
    és van még egy VGA kábelem is :) hát ha az jobb esetleg:) Hang az 2.1es rendszerre menne. Elvben arra is lehetne kötni a Box-ot :) HDMI kimenet meg nincs rajta :) öregecske a gépecske :D:D
  • Gideon Wieth
    pont ilyenem van :D
  • Gideon Wieth
    sziasztok
    Sajnos nem müködik az X360 kijelző FAQ.

Ma fog megjönni a monitorom, Samsung 2333HD amely rendelkezik HDMI bemenettel. Az eladó azt mondta, hogy az xbox360-nal nem lesz problémája a monitornak. Én azt kérdezném, hogy akkor most erre a monitorra, ami full HD-s, akkor a gyárilag kapott componens kábelt ///aminek 2x 3 vége van :D premium csomagba volt///
    kell használni, és akkor tudok teljesen HD-ban játszani ? ///tudom h a legtöbb játék 1280*1024es felbontás de vannak HDsek mint pl Gears of War. Szóval ?

Köszönöm a segítséget
  • Moby
    Shame on me. Ott a pont, a dobozon HDMI 1.2 van, azaz mennie kell az AC3 passtroughnak.
  • DöflingR
    Abe papa kalandjai jöhetnének 360-ra is:D Annó imádtam.
  • HooDoo
    Tudtok ajánlani x360-ra Oddworld: Munch's Oddyssee szerű játékot? Xbox classicon nagyon tetszett.
  • akyyy
    De most amugy a leírtak szerint hdmi ad hangot is, ergo ha veszek egy hdmi-s kínai ócsó dvdlejátszót, amire rákötöm hdmi kábellal, akkor 1. lesz 5.1-es hangom.
    2. sima tv-n is tudok játszani, mert a dvdlejátszó a képet már tv-n jeleníti meg, igaz, ovlashatatlanul szar lesz, de legalább van 5.1....:DDDD
  • akyyy
    De jó hogy felteszek egy ártalmatlan kérdést, és most azt se tudni hogy a kenyeret eszik-e vagy isszák, mert van folyékony kenyér is...
  • Ray Z
    persze! amugy szerintem az optikai kábellel keveritek, azzal is át lehet vinni a hangot, de az optikai, és a hdmi mind a kettő jó minőségű, ugyanis nem kell digitálisból analógra, majd vissza alakítani a jelet.
  • GP2100
    A hdmi tudja a dd5.1-et is.
  • akyyy
    Pont nemrég jutott nekem is eszembe, lehetne időalapú a gold, mert most én is előfizetek liv-re, mikor néha alig tudok leülni játszani, mert nem jut rá időm, nincs kedv, stb. Majd ha haveroknak is lesz boxa, ill. lesz sok-sok-sok multis játékom, akkor talán értelme van annak, hogy vegyek Goldot, addig nem sok (bár ha lesz pénzem cod megjelenésekor, lehet hogy veszek, de sajna úgy néz ki a rászánt pénzem megy a trafira
  • Moby
    De. Ha 5.1 kell vehetsz hozzá kábelt, amin van toslink, azon megy ki 5.1 (elithez a dobozban kapod). A HDMI-n nem.
  • GP2100
    Nem csak a sztereót viszi át. Akkor kell buherálni(vagy adaptert venni), ha hdmi-s megjelenítőre csatlakoztatjuk, de a hangredszeren nincs hdmi.
  • Moby
    Eeegen, ezért is marad nekem szürke gradiens a gamertagem háttere...
  • Moby
    Átviszi, de csak "sztereót" (2ch, PCM), Dolby Digitalt nem, ergo HDMI csatis házimozi dekóder/receiverhez nem jó (ill jó, de prologic lesz a vége). TV-hez megfelelő. Nálam is így megy, van hang, hidd el :)
  • Ray Z
    soha nem lesz használat alapú a live, nem érné meg nekik
  • akyyy
    Akkor miért is kell szétbuherálni a kábeleket egyeseknek?
  • Moby
    Én is emiatt rágom a kefét, hogy sorvadnának el... Pedig megnézném. Ill. a baj nem is ez, hanem ez a tetű, fix időablakos előfizetéses módi, én meg nem fogok havi 2 rugót kib.szni az ablakon azért, mert heti 1 alkalommal van időm leülni játszani kicsit. Nem, nem és nem, ellenállok, bármennyire jó is volt a gow2 nyílt hétvége :) Majd ha lesz használat alapú Live ... addig meg így jártak ök is, én is (meg a batman demo is :D )
  • Prody
    sztem olcsobban lehet szerezni ilyesemit fából akár amit iskolákba visznek :D de ez a legkisebb dolog most...
  • Ray Z
    istenem... bementek egy hangszerboltba és vesztek dobszéket kb 6000 forintért, annak mondjuk a minősége pont olyan mint ennek az rb-snek....
  • Prody
    ja és amerikában ~6000FT a rock band 1-es dob, ami európában 15000FT
  • Prody
    Mivel amerikai, nem szállítanak...
    Nekem sem tetszik a GHWT dobja és sokat játszottam azon is régen. Rock band-es dob az jobb szerintem
    De minek rock band2-es dob? annyi hogy wireless-es és lehet rá 3db utángyártott cin-t csatlakoztatni, amit drágán meg kell venned. jobb az rb1-es és 20000FTból kijön amazon.co.uk-ról szállitással és áfával. és 1-2 hét mire kihozzák. ráadásul 2-es nincs európában sehol...
  • Moby
    HDMI-vel. Jelen esetben nincs pro, sem kontra, egyszerűen a digitális jelátvitel tisztább, szárazabb érzés (és jó esetben zajt sem szed össze, bár erre egy megfelelő komponens kötés is képes) :D

"szerintem ezzel kéne, laptopot is erre kötöttük, szép képe volt, bár nem volt az a tyűű de éles, tátva marad a szám.... bár ez sztem már tv függő:D" - sajna nem. Az vanik, hogy a hdmi ugye nem hitelesített a HD érában custom felbontásnak számító, a "HD ready" készülékek esetében natív 1366x768-as felbontásra. Emiatt a tv felé (1280x)720-as sorbontás megy a laptopból, ergo nem teljesül az 1/1 pixelmapping, tehát emiatt nem volt az a tűéles kép, amit mondjuk egy monitoron tapasztalsz (vga-val bekötve term. elérhető lenne). Még1x mondom: ez az box esetében amúgy sem érsz el soha ilyet, hiszen a játékok nem renderelnek 768-at (nem egyszer 720-at sem), sz'al ott mindez praktikus okokból totálmind1 :)
  • CharrDen
    Ahh erről a rock band store-ból nem szállítanak magyarországra?:(
  • Harlekin
    Ha a boxon van hdmi akkor nincs min gondolkodni.
  • Landor
    azért vicc, hogy a dob szék drágább mind a RB1es dob.
    Őszintén megvallva a GH:WT dobja nekem kevésbé tetszik mint a RB dobja.
    mondjuk azt hozzátenném, hogy nem szállítanak magyarországra.. :(
  • rooney8
    hdmi hangot is küldd :)
  • Prody
    RB2-hez a Rock band 1es dob is jó. És természetesen van 2-es dob is, de Európában sajnos hiánycikk...ezért csak Amerikában van...
  • akyyy
    hát jah, hdmi-vel sztem nem lenne hang, meg szét kéne buzerálni a másik kábelt, amit 1 nap használatra nem tennék:D
  • Landor
    RB2höz is van dob?
  • Landor
    RGB tuti jó lesz és az megy 1080p-t