XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
A reklámokat is kéretik mellõzni, megvannak a megfelelõ topikok a gép adás-vételre...
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
a scartos tévédnél sokkal jobb képet fogsz kapni (boxot allitsd 1280x720 vagy 1280x768-ra: amelyik jobban tetszik képileg)
az árkádhoz kapott kábel kompozit jelet ad, a lehetõ legszarabb, ami csak létezik. ha a tévén akarod használni, vegyél RGB (vagy SVIDEO) kábelt a boxhoz - attól fügõen a tv melyiket támogatja
Forza.
Egy teljes hátas tetkónak nem lenne egyszerû:
ilyen játék még a GRAW1 :D és sztem hasonlo a R6 Vegas 1-2 is, csak más a környezet
Forza.
Nem,csak kiszámoltam hogy egy évben mennyi pénzt cigizek el....
Hmmmmm,nem kis összeg,és másra is elkölthetem :D
Na,én léptem,a GRAW 2-t meg ki ne hagyd,HATALMAS!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
TPS amúgy, igen, ezt tudom róla én is. PC-n FPS nézetû a GRAW, 360-on meg TPS. Hát még meggondolom...lehet belekezdek én is :)
Ez amúgy tps?Mert nem fps,azt látom!
Ha tps(majd valami hozzáértõ jelezze ha nagyon lámulok),akkor rájöttem valamire....Jobban bejön mint az fps!
Pfffffffff,mára offolom magam,már össze vissza írkálok,lehet elvonási tünet(5 napja nem cigizek,jöhetnek a gratulációk<#wow1>#wow1><#nyes>#nyes><#taps>#taps>)
Habár így a GTA 4 elõtt nemtom mennyire érdemes... :)
ui:Húúúúúúúúúúú,de nagy ez a játék is!
Ilyen stílusú játékokat tudtok mondani?A GOW is naggggyyon bejön,de ez a GRAW 2..... Beszarás!
Imádom hogy box-ot vettem!És még mennyi játékot nem láttam!
És még mennyi jön!
Yeah <#vigyor2>#vigyor2><#papakacsint>#papakacsint>
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
én pont a bioshockban voltam,amikor lcd monitorról(ami szintén nem volt egy fostaliga) váltottam tv-re és azt hittem bekakkantok, annyira más, akkor egy sdtv-hez képest hejjj
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Nemtom, nekem azzal a kártyával nem volt gondom. Állj pontosan oda a térképen és vagy feletted, vagy alattad lesz.
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
(magyarul a játék szar)
Hallottam, hogy egy kis patch a LIVE-ról orvosolja az imént leírt problémákat, csakhát itt a LIVE luxus.