XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Evogordon
Jól mondják ha egy gép hajlamos a RROD-ra akkor tehetsz bele vízhûtést is akkor is megdögli 😄

joshua
ragnar a világ ura...nem tudtad??<#idiota>

Kandurex
amikor átfutottam a hozzászóláson én is így értettem elsõre 😊)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

mucsácsó
Ilyen nagy sztár lett ragnar? 😄DD
jAsOn VoOrHeEs
Az öccsét küldi ragnarnak, a gépet meg wadarrnak. <#idiota>

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

james69holden
ragnarnak? 😊
nem wadarrnak véletlen?

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

CSOCSO
nah ocsem xboxja behalt............. RROD!!!! ha jol emlexm tobb mint 100 dolcsiba kerult az XCM hutes elore/hatra kuldessel egyutt es igy is megpusztult!!!!! igaz ocsem 5-8 orakat jatszik naponta bar ezt o tagadja hogy csak 1-2 jatszik 😄😄😄😄D yeah right! minden nap azon a buzi gepen ul.. nem is latom soha csak azt hallom hogy anyazik a neten a tobbi jatekossal.

gondolkodom hogy hazakuldom ragnarnak bar szvsz a kuldes tul sok lenne... 😞 mondjuk egyszerubb mint megint venni egy uj xboxot..

megha feleannyiba is kerul a kuldes + ragnar dija az is nagy megtakaritas
és melyik a "jó" ezek közül?

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

mondjuk akkor jellemzõ inkább ha meghalok, vagy visszatöltök mentést (de akkor elég durván)... ja igen, bioshock télleg durva és abban semmi ilyen nincs😄

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

james69holden

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Kandurex
szinte mindenkinek ilyen, UE3 motor sajátosság, bár annyira nem vészes...érdekes, hogy pl. a Bioshock -ban meg szinte nincs is popup, holott ua. a motor

BiG G
Köszönöm a felhomályosítást, mostmár mindent értek 😊

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

hali!
honnan lehet megtudni a gép szétszedése nélkül hogy milyen meghajtó van a gépben? és melyik jó minõségû?
nekem GoW sokszor pop-uppol, ez lehet szarabb meghajtó hiba, vagy mindenkinek ilyen?

arty
az xboxbol kijöhet:
-kompozit, rgb, svideo, komponens, vga és dvi/hdmi jel is. emellett digitális optikai és analog sztereo kimenete is van.

az egyetlen kérdés, h milyen kábellel kötöd be a megjelenitõdre 😊
a legolcsobb a géphez adott kábel (arcade pakk: kompozit (fos!!!!), premium: komponens), utána jön az utángyártott vga vagy egy bármilyen hdmi kábel

amit még tudnod kell, ha hdmi képet és optikai hangot akarsz, akkor vagy drága MS kábelt kell venned, amin ezek együtt vannak, vagy hdmi mellé csak ugy megy be az optikai kimenetes kábel, ha leszeded a müanyag boritást (fizikailag nem férnek jol el egymás mellett)

Forza.

arty
simán elég a memkártya

az 50mb bioshock mentés egy kiragadott, ferditett, rossz példa. akkor annyi, ha minden sarkon mentettél egyet és mindig ujat mentettél. más játékoknál pl. van h 100-200kbyte egy mentés ... pokoli sok játékot nyomtam már a gépemen, de a 256mb kártya a mentéseknek SIMÁN elég lenne. te pedig azt mondod pár játékot nyomnál live-on, sokáig. gta4en kivül eddig nem volt gond a popuppal sem, tény, h itt eléggé elõjött, ha a meghajtod már fáradtabb, de még1x: egyedi jelenség, más játékok nem nagyon igényelnek winyot (najo, van még 1 kivétel: pl burnout paradise multihoz KELL a winyo)

irány az árkád pakk, 46-47ezerért már rá lehet lelni konzolboltokban. ha a netes játékot komolyan gondolod, warez szoba se jöhet, mert bannolnak. a netes játék fizetõs, évi 8-16ezerért szerezhetsz elõfizut (ebay - mediamarkt, stb)

Forza.

galmat
vegyél akkor hdmi-dvi kábelt.

galmat
az xbox hdmi-s, nincs vga-s box.

BiG G
Köszi, de valamit nem értek. Most HDMI vagy VGA kimenete van az XBOX360-nak? A monitorom DVI csatis, szóval elvileg elég egy VGA-DVI kábel? Vagy HDMI-DVI? A hang az tiszta, köszi.

DanielT
Csak a PS3 követel HDCP-t, hogy dögölne meg. A 360-nak minden kijelzõ jó, az 50 éves tv tõl kezdve a mai csúcsmodelleken át az összes monitort beleértve.
SD456
Hi!

Vagy veszel egy VGA kábelt. Vagy egy HDMI-->DVI átalakító kábelt. Úgy tudom ha nem HDCPs a monitorod akkor nem fogadja majd a HDMI-->DVI kábel jelét. A hangot egy RCA-->Jack átalakítóval megtudod oldani, vagy digitális kábellel.

PS3 ID: SDani456

galmat
Asszem 2011-ben jön az újabb xbox, szóval addig biztos lesz rá játék. Az 1. generációs xbox 2001.nov-ban jött ki az USA-ban, az Xbox 360, meg 2005. nov.-be. Szóval a konzolok kifutása 5-6 év kb.

BiG G
Valaki valamit erre, htxvm 😊

Hát az attól függ kitõl veszed. Nem mindegy, hogy vigyáztak rá, vagy poénból lelökdösték a polcról...

Ha winyón vannak a fájlok, akkor gyorsabban be tudja tölteni õket a box, mint lemezrõl. Így nincs pop-up, és gyorsabbak a töltési idõk valamivel.

Firerock
és általában ezek a használt boxok milyenek?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Firerock
az micsoda?mármint az opcionális install

Kandurex
demók, egyéb multimédia anyagok (zene, mozi videók, stb.), kiegészítõk, patch -ek, de elsõsorban DEMÓK! (valamint várhatóan a jövõben megfog jelenni az opcionalis install játékoknál)

Firerock
ezt a vinyót mire lehet használni a boxban?

Kandurex
jó a 19"...na de,...nem kis átlóra lett ez kitalálva, na.. :/

Énvagyokazapád
akkor jóa :]

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

Hogy ne bántsa a szemed a kisképernyõ!<#idiota>

Hát ha van kedved játszani is, akkor a PC-t felejtsd el... Csak hogy pár példa is legyen: GTA IV, Star Wars Force Unleashed, Gears of War 2 stb. És persze hosszútávon olcsóbb is. Azt mondtam már, hogy megéri?

edios
Nyugi teljesen jóaz, csak arra gondolt, hogy nagyobb képernyõn jobban lehet élvezni. (Én 17-esen játszok, és abszolúte élvezhetõ így is.)

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Énvagyokazapád
19" lcd monitor nem jó? :s
vagy miért létszükséglet ez a 26"? :]

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

Firerock
Xboxot akarok mindenképp(persze ha a szüleim is úgy akarják és pénzem is lessz)
Van lenn egy nagy Hd readys Tv itt fönn nálam egy kisseb nem hd-readys.

edios
Ha még 486-ost használsz, akkor inkább pc-t vegyél, csak játék miatt viszont hihetetlenül fölös fejleszteni pc-t.<#vigyor4>

Ha a kék színt szereted jobban, akkor pc, ha a piros jön be jobban akkor box<#banplz>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Kandurex
attól függ, ha úgy döntesz, hogy minden új játékkal szeretnél játszani, és nem akarsz minimál grafika mellett haladni, vagy csak egyszerûren nem akarsz félévente gépet venni, vagy unoda kékhalált...õõõ...igen szerintem érdemes beruházni egyre.

az árak:

használt kategória:

20.000 Ft - 40.000 Ft - 60.000 Ft vehetsz PS3 és Xbox 360 -at is

új kategória:

PS3: 80.000 Ft XBOX360 65.0000 Ft

valamint vannak kisebb gépek is, arcade, vagy 20GB PS, de azokra nem éri meg beruházni, valamint fontos: minimum 26" LCD TV hd-ready KÖTELEZÕ!

Firerock
szerintetek megéri venni egy ilyet új pc helyett?

Firerock
nemtudom:S

Kandurex
használt vagy új?

Firerock
mennyiért kapok legolcsóbban normális gépet?

Doog
Köszi !

#41474 : Tudom, hogy hüly kérdés XD

...::::::...

MaSzKa
lol 😄

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

DanielT
4 évig MINIMUM jó vagy vele.
Doog
Az Xbox360 mikor került forgalomba ? És még kb meddig adnak ki rá játékot ?

Mert attól félek, hogy beleölök jó sok pénzt aztán már ki is dobták a legújabb boxot.

...::::::...

BiG G
sziasztok!

az lenne a kérdésem, hogy miképpen lehet egy x360-at lcd monitorra kötni? milyen átalakítót keressek? illetve a másik, hogyha a monitornak nincs beépített hangszórója, akkor a hangot hogyan tudom leválasztani és külsõ hangfalakra kötni?

Alwares
Nem ekkora de ez a legnagyobb amit láttam. GTA IV meg egyértelmûen jobban fut winyóval a mostani Xbox-okon.

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Énvagyokazapád
nemtudtam hogy ekkora egy mentés, így már érthetõ.
#41464: csak a gta 4hez kapcsoltam, hogy mindenki hdd-t akar mostanság venni, amikor megjelenik a játék

Énvagyokazapád
ezen mi a lol?

PoisonChihuahua
Azért nekem van a HDD mellett egy 64-es Memory Unit, biztos ami biztos.