176895

-
Ignore -
18-25...
... Hány évesnek kell lenni ahoz, hogy megértsük az világmindenséget, mester? Annyira értelmetlen dolog mást a korával csöndre bírni. -
valamit okosat mondasz is? -
Nézd, nem bántásból írtam. Egyszerűen véleményem szerint fiatal vagy még, hogy megértsd, miért nincs igazad [vagy csak kimaradt a felsőoktatás ami nem feltétlen hátrány]. Leegyszerűsítve olyan amit írsz, mintha én akarnám elmagyarázni a harangöntést laikusként egy olyan embernek akinek ez a munkája. -
írjál te is pár ostobaságot, vagy ne szólalj meg -
És akkor a wii mit csinált? -
Nyilvánvalóan ostobaságokat írsz. -
"ha kell még fizet is érte, mert van miből"
Oké Én kérek elnézést!!!!
-
Ez a megközelités meg értelmetlen,hogy csak a BR miat fogy 45-ér olyan BR playert kapsz hogy megszolal.Tehát ki az a marha aki,ha csak filmet akar nézni vesz 1 2 szer drágább dolgot.Tényleg legyetek már a realitások talaján ne akarjatok már minden áron ellent mondani. -
De a lényegen ez se változtat!
-
Mert még mindig drága a Blu-ray hardver benne amit legelöször irtam. Persze valóban ha még az se lenne benne, csak a kutya venné. :)
Vagy pedig csak távol-keleten ahol fontosabb a film nézés rajta mint a játék. -
Miért? Egy online ligafutam izgalmával semmilyen singleplayer nem tud felérni számomra. -
autós játékot csak úgy érdemes :( -
Mert drága az előálltás és képtelen az MSel versengeni árban és nem is fogy úgy ahogy kellene. Majd ha jön a slim és egy GT5 vagy GoW3 akkor az eladások is fellendűlnek. A Sonyt pedig eléggé érintette a válság, és amúgy sincs rózsás helyzetben, az MSnek meg mindegy, naki az a lényeg hogy a Sony előtt legyen, ha kell még fizet is érte, mert van miből. -
Vegyük alapul a ps3 -at ha ennyire haldoklik ennyire nem fogy miért ennyire drága????Mert idióta a sony???Szerintem nem. -
Gondolkozatok reálisan kérlek azért,mert olcsobban tudja előállitani azért nem létfontosság olcsobban adni,hisz azt elteheti haszonnak.De,ha van konkurencia azt nem haszonként teszi el hanem árcsökkentésként,esetleg jut a fejlesztésre is belölle.Ha nincs kényszerítő tényező soha a büdös életbe nem fognak a hasznukbol engedni.Senki nem a pénze ellensége!!! -
Hát ezaz és veszik is a DS-t mert jelenleg nincs neki konkurencia.PSP-t ne emlitsük 1 lapon! -
És persze a technológia és avul, ami ma már nem ér annyit, ez alól csak a Nintendó a kivétel ők az előző generációs géüket és a kvrac DSt is, képesek horror áron adni. -
Gyártási költségek csökkennek idővel, kevesebb anyag, átdolgozott belső, vagy egy újratervezett kisebb gép pl Slim. -
De 1 dologban igazad van hogy nem csak a konkurencia miatt lehet árcsökkentés,hanem mert esetleg szar a termék.Ezen kivül nincs más lényeges árcsökentő tényező.Csupán kedveségből nem fognak árat csökenteni,ha még ráadásul konkurencia sincs! -
Ez lol!!!! 1 szimpla adathordozó rendszereket,amit mind elkülönitve más dologhoz feljesztettek,és több százezer cég gyárt pont ugyan úgy pont ugyan azzal a technologiával, sok értelme van hösszehasonlitani a komplex rendszerrel.Plusz a saját szavaidal irtad le a lényeget elöbb jött az árcsökkenés MIVEL VAGY 100000 CÉG GYÁRTJA"tehát tényleg nincs konkurencia.Végül is pont ugyan az a 2 dolog.
Na nagyszünet ülj hátra
-
Csak egy picit gondolkodj....nem szeretnék minden egyértelmü dolgot megmagyarázni. Pl. a DVD lemezt nem a konkurencia miatt találták ki és akkor még adhatták drágábban mint a VHS kazit. A DVD nem a HD és BR lemez miatt lett ennyire olcso az árcsökkenés elöbb elkezdödött, mint hogy ezek megjelentek volna!!! A fejlesztés pedig a jobb, könnyebb, gyorsabb, nagyobb kapacitású,...(mint a régi) jegyében jön létre nem szükséges konkurencia.
Na kicsengettek...szünet! :) -
Te valamit nagyon félre értettél!Én nem megbántottam itt senkit magárol a konzolrol alkottam véleményt!Forzárol nem tudok mit mondani,mert nem is érdekel,igy véleményem sincs róla,Azt hogy meg kinek,hogy és miként van meg valamiről a véleménye,magánügy bár mit is teszel mondasz rá csak olaj a tüzre.Nem az a lényeg,hogy ők mit gondolnak hanem hogy te mit tudsz vagy miben hiszel. -
Biztos a kereskedelembe dolgozol,és azért gondolod,hogy ez igy van.Ha drágább akkor is megveszik,csak kevesbben ergo 2 szer annyi lenne az ára fele akkora értékesitésnél pobnt ugyan annyi a hasznuk.Na most akkor,hogy is van "Ujitás meg mindig is fog lenni"ltehát a cél az olcsoság,de ha fejlesztenek akkor adhatják drágábban.Nem érzel ebben 1 kicsi sántitást.
-
Van olyan
aki
dolognak nevezi a forza festő módját?
Érdekes...
-
véleményt lehet mondani.
és az atyaúristen is tudja, hogy az elméleti teljesítménye 2x akkor a ps3-nak.
de nehogymár én meg a többiek igénytelen parasztok legyünk, mert az xboxot választottuk elsősorban én az olcsósága miatt.
nem is azt mondtam, hogy te meg mindenki bunkon mondja el a véleményét, hanem csak néhány ember van, aki brutál témát csinál ebből.
most mond meg őszintén miért láma dolog a forza 2 ben vagy majd a 3-ban festeni a kocsikat.
mert ez szerintük lúzer dolog, és igénytelen parasztoknak van igénye az igénytelen konzol igénytelen fejlesztők álltal készített igénytelen játékokra...
nah ez a lowság, mikor eszméletlen butaságokat hordanak össze, de ezt is csak azért mondják, mert a gt5-ben még nincs törés meg festés...
szóval ezek már nem szubjektíven nézik a dolgokat, hanem mint a ffidesz....történik valami olyan boxon ami egyedülálló, és náluk nincs akkor az igénytelenség.
Ha meg kijön a hevi réjn meg a hasonlók, amikben csak interaktív filmet nézhetsz, akkor meg fél évig arra verik a csöcsüket...
LOL -
Az árcsökkentés nem csak a konkurencia miatt lehetséges. Ha drága, hiába az egyetlen konzol, a nép nem veszi (annyira).
Ujitás meg mindig is fog lenni mert azt drágábban tudja adni a cég na meg mert a fejlödéssel nagyobb a közönség igénye.
Ha pl. a szájat emlited az talán szalonképesebb lett volna....abbol is 1 van. :) -
Nemtudom mit akadsz ki ezen mindenki a mundér becsületét védi,itt is ezen a forumon!Rajtam kivül,még senki nem fosozta le a boxot,pedig nekem is az van és igen is vannak hibái,és engem is megakartak kövezni miatta.
A másik dolog meg,hogy a vélemény bármiröl,olyan mint a seglyuk,mindenkinek van belölle 1.
-
Megyek :-) -
Lehet nyugodtan fikázni a ps 3-t,meg ugy minden más konzolt ami nem a NAGY XBOX,és várni a halálukat.Mert mennyivel jobb világ lesz,ha csak a box marad.Nem lesz konkurencia,minden játék csak erre az 1 re lesz, igaz arany áron,mert nincs versenytárs.Nem lesznek ujjitások,hisz minek ugysincs aki jobbat csinálna.Lehet majd várni az árcsökentést,ugy semikorra sőt!Szal hajrá haljon minden más konzol.
-
ezt itt ne! -
Nézz be ide és döntsd el vagy kérdezz:) -
Ajjaj, erős tévúton vagy.
- dehogy fogy jobban a PS2
- Blúréj kellett bele, hogy megnyerje a formátumháborút, nem volt más választás
- a multiplatform fejlesztőknek okoz gondokat, mert a 360hoz képest macerásabb
- ha a Sony kijön a mozgásérzékelőjével akkor a Natalt kb lemossa a porondról, a Natal féle vonal erősen kérdőjeles, a Sony féle Wii koppintás hájtek módra pedig előremutató lehet, persze a Natalaé is, de ez eddig nem látszik
- az előny a kezdetektől fogva megvan, ha fejre áll a Sony akkor sem tudja még csak drasztikusan csökkenteni sem, egyszerűen ez fizikai képtelenség
-
A Race Pro-t érdemes megvenni, ha még csak single-ben használnám? -
Hát persze....nem a tulajok tehetnek róla hogy a PS2 még mindig sikeresebb mint a 3. Sajnos a cég elbaltázta most ezt a szériát (mint játék gépet). Egy játék konzolba beleteni annakidején még méregdrágának számito technológiát (Blu-ray), persze hogy drágán kellett adniuk. És még most sem olcso mulatság. No meg a nehezen ráirhato gémek ami nem a szinvonalasabbat jelenti hanem csak a portolást.
Ha meg az MS kijön a Natal-al ami még netán jol is müködik, akkor behozhatatlan az elönye. -
bocsesz dávid ez nem neked akartam címezni csak snaszba mindenkinek.
szóval ne vedd válasznak a kommentedre.
sorry. -
nem kell azért bántani a ps3-at illetve a tulajokat.
bár...
egy bizonyos topic-ban, nem nevezném meg, ahol néhány tag többekközt a témanyitó is a nap 24 órájában kockul, és szapulja 10000komment árán az x-boxot, az x-box játékosokat (általuk megnevezett igénytelen parasztok) és ugye a forza 3vs gt5 marhaság is döbbenetessen hülyeség.
És csak lovagolnak rajta, legalábbis gondolom, mert kb 1 hele nem néztem fel...
meg a sok idióta hozzászólás, ami übernevetséges már szinte...
pl olyan dolgok, hogy a forzában a törés, meg a kocsik festése mekkora iszonyat gagyi lowság.... meg hogy az avatarok mekkora szarok...stb.
most őszintén vajon ki nem szarja le nagy íveben az ien brutálkocka embereket????
egy értelmess szót nem lehet váltani velük, mert sötétek a ps3-muktól...
nem tudják elfogadni, hogy van élet a pisi3 után is.
aztán engem tilt ki a taplo gyerek, mert 3 hozzászolást beirok 1 héten ellenben az ő 8000-vel és monnya hogy összeoffolom meg szemetelem a topicot....én mondja ezt úgy hogy pár haverjával akik a seggét nyalják 2000hozzászólást úgy ir meg, hogy bunkó másra nézve sértő képeket linkelget be....nah ez aztán a nagyképűség... -
De az SG-nek még nem. -
hát igen.. manapság az igényességet elég erősen elítélik. -
baca01 #68901 Én szerintem igen. Megvárom a kritikákat hogy milyen, de ha olyan jó mint a Return to castle... volt, akkor tuti befutó.