176893
banner
  • misiizsai
    hát elégé karcos a lemez lehet majd ki poliroztattom
    De most voltam a városba és egy Forza 2-vel tértem haza
    Most fogom majd kibontani
  • misiizsai
    hát elégé karcos a lemez lehet majd ki kipoliroztattom
    De most voltam a városba és egy Forza 2-vel tértem haza
    Most fogom majd kibontani
  • Totti5
    :)))
  • Prody
    25k+condemned 2 (gitár,dob,mikrofon)
  • Prody
    akkor csak lihegést hallottatok volna és lusta vagyok fel tölteni jutyubéra!
  • DöflingR
    Amúgy ez most így mennyibe is fájt összesen? A játékkal együtt stb...
  • bardocz
    Nincs videó a kibontásról, szóval így nem teljes:D
  • Prody
    na gyerekek mostmá örültök???
  • DöflingR
    Tudtam, hogy lesznek ilyen jellegű hsz-ek:D
  • Prody
    van az is nyugiiiiiii:DDDDD
  • deep
    :DDD
    Fontossági sorrendet fel kell tudni állítani:D
  • Sir Quno Jedi
    Ennyi pénzből először egy ágyat kellett vón venni, meg némi bútort, nem?! :DDDD
  • Prody
    NA ITT VAGYOKK KECIEEEKKKKKK MWUHAHAH!!!!!!!!!!!!

• Neogan
    Avatarnak nagyjából ennyi a lényege, no meg ott vannak az avatar gamek, mint pl. 1 vs 100, vagy a később megjelenő Joyride. Kodekeket meg csak a LIVE-ról lehet leszedni, amit a box automatikusan meg is tesz, ha videót akarsz lejátszani.
  • lucifer9393
    Hewló! azt szeretném kérdezni, van e vmi nagyobb jelentősége az avatárnak, mondjuk a live-on? gondolok itt olyasmire, mint a PSN home. vagy csakis ott illegetik magukat, és használhatod a profilod képéhez?Még vmi: lehet PC-s netről kodekokat húzni, mint mondjuk hogy menjenek a PC-ből kiírt DivX filmek, vagy hasonló? Kösz
  • warass
    Jó rég játszottam vele, akkoor még nem volt hdd-re instal, de úgy tudom a Crackdown most is csak lemezről megy, ha nagyobb karc van rajta az is okozhat ilyen gondot, milyen állapotú?
  • Ewergo
    Hagyd a pitlibe azt a Crackdownt csak baj van vele a minösége meg nem éri meg a veszödést. Ha már régiek közzül,...akkor nyomj el egy Shellshock 2-t vagy PDZ-t "parányit" izgalmasabb cuccok!!
  • misiizsai
    Senki nem tud segíteni?
    én arra gondolok hogy 3-ledet fog kapni a Box de csak a Crackdownál fagy
    Hívjam fel a Microsoftot?
  • DöflingR
  • TDC Geronimo
    egér+pad nekem benne volt 30ba majdnem
  • Prody
  • CharrDen
    Prodyval majd csinálunk "unboxing" videót
  • Unreal1942
    Pedig nincs is annál szebb amikor 180°-os fordulattal headshot a másodperc tört része alatt.
    Megszoktad a butított formáját az irányításnak. Nincs ezzel semmi baj.
    Sok embert szórakoztat így is vagy csak így az fps játék.
  • Unreal1942
    Ez e te ügyetlenséged
  • Bogyi007
    Hozzátenném, hogy hamarabb tudtam fps játékokban headshotot elérni konzolon mint Pc-s játékokban.

Meg hát vicces hogy az igazi profi fps guruk akár 10e forint fölött is képesek kiadni egy nyamvadt egérért akár. És akkor még hol van a röccenésmentes képért felelős gép a monitor a hangrendszer stb.

Én maradok a konzolnál. :D
  • Landor
    na, mesélj majd hogy milyen! :)
  • PoisonChihuahua
    "Tősgyökeres" konzolosként nagyon ritkán játszok PC-s játékkal (két kezemen meg tudnám számolni, hányszor ültem le PC elé játék céljából), egyszerűen nem alkalmas rá a gépem, költeni meg nem akarok rá, nem ment el az eszem. Épp a múlthéten vetemedtem arra, hogy egy kölcsönkapott SWAT4-et kipróbáljak és ekkor jöttem rá, hogy én egyszerűen nem tudom megszokni a bill+egér párost. A billentyűzeten folyton mellényomok, ha még be is tanulom a gombokat, akkor is le kell vennem a szemem a monitorról, hogy jó helyre nyúlok-e. Ez olyan mint vakon gépelni. Még a mozgás (WASD) gombokra is oda kell néha figyelnem, egyszerűen túl sok a gomb és nagyon szűken vannak egymás mellett, látszik, hogy nem játékra tervezték. Az egeres célzás számomra meg egy rémálom, vitathatatlan előnye a pontosabb rámutatás, de mozgatáskor össze-vissza cikázik, még a legapróbb mozdulatoknál is és itt nem az érzékenységre gondolok, mert az állítható volt, hanem gondolok itt pl. a 180°-os fordulatra, ami egy hirtelen egérmozdulat, míg kontrollerrel ez valamivel lassabb, sokkal átláthatóbb, nem olyan kaotikus rángás. Ráadásul nekem nem kényelmes, mert a kezemnek játék köben egy egérpadnyi (kb. 25 x 35 cm) helyet kell állandóan bejárnia, és ilyenkor mindig azon kapom magam, hogy ide-oda hadonászok, plusz a kezem is elfárad. Rémálom volt az egész, hisz az a lehangolóbb egy játékban, ha nem tudod irányítani. :(
    Egy szó, mint száz, mindenkinek más jön be, van aki a kontrollert szokta meg, van aki pedig egérrel meg bill-el játszik jobban, és akárcsak én, képtelen a másik irányítási formát megtanulni.
  • KILLER2
    Szerintem felesleges költeni bill+egérre X360hoz. Nem sok jót hallottam eddig róla és ha már konzolt vesz az ember, akkor szerintem ne szarakodjon egérrel (bár én is sokat játszok PCn is), nem nehéz megszokni azt a controllert, pláne, hogy azért durva előnyt is jelent multiban a többiek ellen az egér. Meg aztán szerintem konzolon egy FPSnek van egy sajátos hangulata, ami PCn nincs és ezt nem jó elrontani egérrel, mert pont annak hiánya adja ezt. Jó az az analog kar hidd el, csak meg kell szokni.
  • bardocz
    Nekem élményem a konzolos fps-el max annyi, hogy mivel nem nagyon megy, ezért halo3-ban én odaugrálok az ellenfelek közé, és inkább ütöm őket közelről:D Sokkal hatásosabb, meg környezetbarátabb is.
  • Smithwarden
    Nincs kerdes.
    Csak leirtam egy nezopontot xbox/pc ugyben.
    Ha valakinek van valami valamilyen hasznos tanacsa, tippje vagy velemenye a leirtakkal kapcsolatban akkor szivesen elolvasom, ennyi kb.
    Legfeljebb talan egy kerdes, hogy valaki hasznal-e eger/bill atalakitot multikhoz (foleg BF-ekhez) es mukodik-e normalisan, vagy nem erdemes ra penzt pazarolni.
  • Ewergo
    És most akkor mi a kérdés?
  • Smithwarden
    Erdekes tema ez az xbox / pc dolog.

Sztem az lenne az igazi ha mindegyik lenne mindenkinek, folyamatosan fejlesztett PC + az eppen aktualis konzol(ok).
    Mondjuk egy PC + Xbox360 + Wii.
    Persze penz kerdese a dolog es az jelenlegi magyar atlagfizetesekkel...hat nem egyszeru (finoman szolva).
    En a PC-s vagyok, no konzol es csak multiplayeres dolgok erdekelnek, single jatekokat kb 4-5 eve nem jatszok vagy nagyon gyorsan megunom es nagyon ritka hogy le tud kotni a gep elleni jatek.
    Eddig nem is volt semmi problemam ezzel, de mostanaban viszont elkezdtek konzolra jonni a multis dolgok es ami a legnagyobb gaz, hogy bizonyos dolgok direkt kesleltetve jonnek ki PC-re, sot ki sem adjak oket, pl Battlefield: Bad Company...
    Egy uj Battlefieldet tobb eve varok mar, erre a BF:BC-t nem adtak ki PC-re es pont mai hir, hogy a 2 honaposan kesleltetett PC-s BF 1943-at is bizonytalan idore elhalasztottak.
    Nagyon idegesito a dolog.
    Van egy jo gepem es amivel talan legjobban szeretnek jatszani azt ki sem adjak, illetve huzzak-halasztjak.

Szoval most erosen patt helyzetben vagyok, nem tudom hogy csak 2-3 multis jatekert aldozzak kb 100ezer forintot. (xbox, tartozekok, eredeti jatekok, live gold)
    Ismerosnel probalgattam a BF:BC singlet es nagyon tetszett foleg a fizika miatt, a gamepad sztem megszokhato bar zavaro azert hogy nem tudok olyan sok gyors, pontos es kombinalt mozgast osszehozni vele mint eger/bill-el (es ha profin begyakorolnam akkor sem jonne ossze az amit mar megszoktam ebben biztos vagyok).

Ugy tudom van xboxhoz atalakitora csatlakoztathato eger/bill, de gondolom valamiert nem mukodik tokeletesen a dolog, mert csak keves helyen olvastam es azok sem zengtek odakat rola.
  • Prody
    ÉS IGEN LESZ ROCK BAND DOBOM ÉS GITÁROM KECIEK!!!!!!!!!!!!!!!!MWUAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
  • Prody
    Már holnap talizok egy sráccal akitöl megveszek egy másikat:)
  • Totti5
    A Topik dobosának

"Rock Band Instrumental Edition (Fender Stratocaster gitár, dobfelszerelés, mikrofon): 33000 Ft. Rock Band 1 szoftver hozzá + 7000 Ft"
  • Harlekin
    Nem valószínű a mai receszios világba a drasztikus árcsökkenés.Ezt A.Szilárd is titkon elmondta a reggeli vizállás jelentés közben.Szal nyomás boxot venni.Ha tévedtem és A.Szilárd is hazudott max tökönszúrod magad!
  • Moby
    Nos, a mai este eredménye:
    Ahogy azt mindig is sejtettem a médiákok alapján, ez a PDZ egy fosch. Az nxe meg gondolt egyet és megjavul (mármint a guide active downloads).
    Megoldottam? Hátperszeahogymindigis
  • Bullitt
    Nem lesz véletlenül mostanság árcsökkentés? Csak azért kérdezem, mert be akarok ruházni egy boxra, de ha előreláthatóan a közeljövőben (értsd.: néhány hónap) lesz drasztikus csökkenés, akkor várok, másképp meg rohanok venni egyet.
  • Harlekin
    Nem nem a HDMI a tuti!
  • misiizsai
    Sziasztok
    Kénne egy kis segítség
    A kővetkező a probléma ma akartam játszani a Crackdownal beteszem a DVD-t
    elindul a játék töltés közbe kiírja hibás a mentés.Utána irja hogy egy előző mentéssel cserélem e rányomtam igen .Utána ment az elején kiléptem és vissza.És akkor kiválasztottam hol a mentés és lefagyott.Kitöröltem a mentést és akkor legközelebb indított akkor a HDD-t jelöltem és utána jött elindult a játék eleje kiléptem kiválasztottam és megint lefagyott a Box
    Fontos lenne a segítség
    A Válaszokat előre is köszönöm