176894

-
És az a system link, de ha számítógéppel akarod összekötni, ahoz valami másféle kábel kell ha jól tudom. -
Hogy érted, hogy lanként? 2db Xboxot össze lehet kötni az ethernet kábellel. -
Kiss Danca #69017 Üdv miden konzolosnak!Csak egy kérdésem van, mivel nem nagyon értek a gépekhez csak azt kérdezném hogy az internet kábelt lehet lan kábelként is használni? A válszokat örömmel fogadom.
-
Most ugye jött ez az új games on demand dolog. Viszont nálam ott dollárt ír ki. Nem lehet valahogy pontokkal is fizetni mint eddig az extra tartalmakért? -
Kuss te kanadareg... :D -
Belépsz Xbox.com-on, azután itt a Country/Region-nál találod. -
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
nem baj az! a dob-omban van mikrofon port. majd hallgathatod hogy ütöm a padokat ;)) -
Talán, de még mindíg szétkapcsol a gitár:D -
Holnap RB? DOBOLOK! -
-
enyim mien reg lehet???
USA? -
Iceakos #69008 Eladó X-Box LIVE kódok, MS Pontok...
XBOX Live 1 havi előfizetés (Worldwide) (XBOX360)
2000,-
XBOX Live 3 havi előfizetés (Worldwide) (XBOX360)
4499,-
XBOX Live 12 hónap előfizetés (Worldvide) (XBOX360)
9000,-
Microsoft Xbox Live 800 Points Code (Csak EU/UK reghez!)
3500,-
Microsoft Xbox Live 2100 Points Code (Csak EU/UK reghez!)
6499,-
Microsoft Xbox Live 4200 Points Code (csak EU/UK reghez!!)
11600,-
Microsoft Xbox Live 1600 Points Code (Csak USA reghez!!)
5399,-
Microsoft Xbox Live 4000 Points Code (Csak USA reghez!!!)
11200,-
Microsoft Xbox Live 1400 Points Code (Csak kanadai reghez!)
4799,-
Microsoft Xbox Live 2800 Points Code (csak kanadai reghez!!)
9199,-
Playstation Network Card $20 (USA)
5800,-
Playstation Network Card $50 (USA)
11800,-
2000 Wii Pont UK reghez (UK)
5800,-
2000 Wii Pont USA reghez (USA)
5800,-
60 Napos WOW kód
6300,-
Érdeklődni a továbbiakról az [email protected] emilen vagy itt a fórumon priviben lehet..
-
baca01 #69007 Ja nekem kábellel van a routerhez kötve. Ez esetben tuti hogy a wlan miatt nem működik nálad. :( -
Kábelen?
Azt elfelejtettem említeni, hogy totál wlan a hálózat, és apró csavar a sztoriban, hogy a boxot nem a saját szarja, hanem egy AP illeszti a hálóra. Kezd éledezni a gyanúm, hogy ehhez valami protokollt kéne támogatnia az AP-nek, amit nem tud. -
baca01 #69005 Én múltkor próbáltam, és gond nélkül sikerült beállítanom kb 5 perc alatt. -
Egyszer már feldobtam régebben sikertelenül,de ma megint megpróbálkoztam vele,és 1 órát megint elrabolt a drága időmből, tehát ismétlés:
Sikerült bárkinek felvetetnie az ikszbokszot WIN7 MC-vel extenderként?
Tűzfallal, meg anélkül is az extender nem található üzenettel leáll a felismerés, holott a gépek látják egymást a hálón (a media sharing megy is). Lassan alágyújtok...
-
Jissi #69003 Jó játék ez a Call of Juarez BiB, sokkal kevesebbet vártam tőle. A single player kenterbe ver sok hülyére hypeolt "csodát"... -
Link -
Landor #69001 a tápcsatlakozóját nézd meg a gépnek. a héten linkelte be valaki a képet hogy melyik hogy néz ki -
erre valaki? -
Landor #68999 szerintem tudod migrálni őket
bár úgy sincs más választásod
-
Na én itt hagytam abba a játékot, egyszerűen már túl monoton, pedig az eleje nagyon bejött.. -
jaja. de amugy tetszik a játék, jó kis storyja van, bár lehetne magyar is :) -
Nekem az a szar Wii-re volt meg, persze végigvittem, mert kiváncsi voltam a végére. Természetesen le van butítva mint az állat a 360hoz képest... és volt egy rész ahol irányitani kellett egy kocsit fél órán át, menteni nem lehetettt és közben meg üldöztek...ha kicsit lelassitottál akkor meg elkaptak és újra az elejétöl...és mindenen kersztül kellett menni, erdő, szakadék, 90°os kanyarok és semmit nem láttál az eső miatt. és annyira szarul kanyarodott, hogy ha kicsit jobbra forditottam azt a Wiimote-t akkor kifarolt, ha meg már kurva ideges voltam akkor meg nem kanyarodott semerre és fejjel lefele állt már a remote... annál a résznél szétrobbant az agyam esküszöm annyira felbaszott hogy mekkora egy szar az egész rendszer... kb 100x-ra sikerált még most is idegesít.. -
tegnap este hogy felbaszott az az alone in the dark. menteni nem lehetett, és csak úgy jutottam új fejezetre, ha felfejlesztettem a látásomat valami 30 %-osra, amihez egy rakás "főellenséget" ki kellet nyirni, nem meghalni, aztán még folytatni az aktuális küldetést. máskor fél óra alattlezavarok egy fejezetet, most vagy 4 órán át tartott xD -
Valaki megvette a dobot Jissi-től ?:D -
az az Arcade verzio amihez a kungfu pande es a lego indiana jones jar az Falcon vagy Jasper? -
barmok sajna mindenhol vannak. fifába is kb minden 3. ember lelép ha vezetek 2-3 góllal, vagy csak nyerésre állok. nyomok egy mínuszt nekik én is, mást nem tudok tenni. -
rudymester #68991 Játsz japánokkal, ők általában korrektek. Nekem is volt negatív tapasztalatom ilyen téren, de annyit tehetek csak, hogy nyomom a negatív értékeléseket. Szerencsére azért nem olyan nagy az aránya az ilyen k*csögöknek. -
esetleg változik valami is abban, hogy egyetemre fog járni/most jár egyetemre/végzett az egyetemmel??? -
Megint új logó te antikőbányai?:D -
mert annak ellenére hogy fizetős, tele van kecsegekkel, akik arra élveznek hogy szembe mennek mindenkivel, direkt beállnak a kanyarba, elrontják a szórakozást stb -
Ezt hol irta"egyetemre fog járni mer felvették" ? -
ok! -
ok! -
Na úgy döntöttem, hogy nagyon rövid időn belül veszek 20 méter patchkábelt, és megcsinálom a liveot:D Kérdés, hogy a mostani account mentéseit, achievemnteket, és hasonlókat át tudom-e menteni majd a live felhasználóra? Itt erre nem találok semmilyen utalást. Nem szeretném a Forza2-t előről kezdeni, ha már eddig olyan szépen eljutottam benne. -
FoToS #68983 Sziasztok. Keresek Debrecen és vonzás körzetében olyan emberkét aki tud segiteni a regio lockedes tartalmak letöltésében. -
hú köszönöm szépen :D majd egyszer meghálálom -
Tessék. Hogy vajh élő linkek-é, aztatat nem tudom. -
pont ezt irtam az elején, hogy nem rólatok van szó, akik a véleményüket kultúráltam mondják meg szemmel látható, és ésszerű érvek alapján...
hanem a többiről.