XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amugy 46ert kapnam a premiumos garival hdvel mindenel ezt az xboxot😊
Lehet, hogy még 5 évig is bírnifogja, de lehet, hogy csak pár napot/hónapot. Szerintem nagyon jó áron vannak a használt arcade-ok/HDMI-s premiumok. Újonnan 65-70-ért lehet találni premiumot.
Amúgy a pop up, csak tört verziónál jelentkezik merevlemez NÉLKÜLI xbox-oknál. Néhány embernek nagyon kicsi, elenyészõ mértékben jelentkezik merevlemezzel is.
amúgy is kell valami elfoglaltság, mert ma gipszelték a lábam, két helyen eltört 😮
A függõ kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy elsõ, vesztettél Száguldó Donor
am http://www.golemkonzol.hu/ van valami velemenyetek?😊
de en csak annyit szeretnek megkerdezni, hogy rakothetoe, es erdemes e megvenni 😄 es warezolni vagy mennyi az eseje hogy ugy is tonkre megY!
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

am a regi xboxon(amin nincs hdmi) akkor megeri vagy nemeri? 😛 46penz 😊
Amúgy régi típusú Xboxot(amin nincs HDMI) VGA-n tudsz a monitorodra rákötni.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
meg egy kerdes, ujfajta lcd csatlakozoju lcdt ra lehet dugni a xboxra?😊
Plazma vagy mittomén.
amugy meg milyen tv-d van???
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
halo3 érdekes, értetleül álltam a hype elõtt, elsõ és második részt unalom miatt hagytam abba ... a 3.at két nekiülésre letoltam, nagyon magával ragadott 😊 Helyenként szép a halo3 és a HDR pedig az eddigi talán legszebb, amit láttam. Sztem amig árulod cserére, adj neki esélyt.
Forza.
az amikor elotted jelenik meg valami a semmibol.. pl egy haz vagy a kerites vagy egy ember.. auto.. stb.. abrmi lehet az al enyeg hogy elfelejti odatenni az xbox es csak azutan rajzolja ki miutan mar odanezel...
valaki válaszolna? Köszi.
halo 3 meg szvsz gagyi jatek volt...
turok jobban tetszett 😄😄😄😄
Köszi elõre is a válaszokat
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
az oszlopokkal nincs bajom.. sokkal faszabb hogy igy kitorik minthogy mindig azert fogna meg a rendor mert nemtok elhajtani az oszlopba ragadva😞
a grafika neha fasza tud lenni.. nem kristalytiszta de sok objektumv an de grizes a hatter meg homalyos meg csikos 😞((
zenektol annyira nem vagyok oda.. szvsz a san andreas jobb volt ilyen teren.. valtozatosabb zenek voltak.
multirol nemtok nyilatkozni
a kamerakezeles igenis neha idegesito.. fordulok az autoval es nem latom hova fordulok.. ugy kell egyszerre fordulnom es tekernem a kamerat hogy lassam mibe fordulok bele.. megszokhato de ettol nem pisilek be oromomben mint ragnar baratunk
a jatek kircsi amugy
szvsz 9/10 est megerdemel.
a kurvazas meg mar unalmas szvsz......... legalabb kapna el a csajtol valamit vagy mittom en😄
-szal jobb lesz a kép VGA-n egy ilyen tv-vel??
köszi, és sry, csakhát 10k egy ilyen kábel és nemszivesen dob ki az ember ennyit,ha nem éri meg.
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
you fail.
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
szeinrtem jó AL, taktikázni kell, vagy hirtelen halál
kiegyensúlyozott játékmenet, nincs túlozva egyik rész sem, a jármûvek jol vannak adagolva
látványos izgalmas harcok, hatalmas csaták
porfi zene
egy trilógia befejezõ része, ami egyedi és utánozhatatlan
miért ne lehetne 9.5 pontos?