176892

-
igen teljesen ingyenesek és vannak nekem kiírva 5-6 db pl resi 5, fifa 09 mind futnak lemezről csak helyesen kell ráírni őket -
Akkor nem szóltam :) -
igen lehet -
Azért egy demo letöltéséért ne kiabáljunk rögtön warezt, főleg, hogy az ingyenes silverrel is le lehet tölteni. -
Nem alaptalan amit mondasz, de szerintem hülyeség warezzel foglalkozni, amikor tényleg csak demokról van szó. Annyi egyedül a kérdés, hogy lehet-e demót lemezről futtatni. -
Ez inkább elite. Nekem meg van hozzá 60GBs vinyó meg vezetékes headset. Előző Xről maradt meg :) -
Hát ez igen csak feszegeti a warez sávot hisz hiába ingyenes a demó,de maga a live ahonét elérhető már nem!Tudom hogy silverel is tölthető,de álltalába késöbb ,meg ugye másak a tartalmak regekhez képest is,szal vékony jég,de lehet tévedek.
-
Nekem is arcade van!Igaz van hozzá 120 giga vinyó meg vezeték nélküli headsett,hdmi kábel + kontroler meg minden szar.Akkor ez most arcade++ v. elite?Na ezek a nagy kérdések!
-
Ez engem is érdekelne:) -
Amúgy én sem hiszem, hogy lehet ilyet. Szerintem mindenképp telepíteni kell a gépre. -
voltak direkt xbox 360 demo oldalak csak elfelejtettem a címüket -
Itt soha semmi nem világos
Szerintem erre nincs lehetőség Én erröl még nem hallottam.
-
gondoltam világos lesz hogy az arcade 256 megás és nincs hova letölteni ezért kell netről leszedni és kiírni dvd re majd be gépbe:D erre kéne link ha valaki tud megköszönném -
Tényleg live tartalmat lehet letölteni?? -
Oh miközben postoltam már én is kaptam választ, akkor amit irtam lényegtelen
-
Van HDD-d? Vagy mire mondja hogy "Nem tudja hová letölteni."? -
jah igy már értem!
-
Csak memkártyája van az arcade-hoz, arra meg nem fér rá. -
Tiltja a vallása a letöltést vagy mi?
-
Nem tudja hová letölteni. -
MI MI MI?Arcade nem teszi lehetővé!?!?
-
így van, akkor én se kérdezem meg tőle hogy miért és akkor ő nem folytatja a felsőbrendű szövegét -
Na most erre is mi szükség volt?tottus megtudja védeni az érveit,bár nagyon nincs mit,mert nem reagál rá az aki"megbántotta".Azzal,hogy te olajat öntesz a tüzre nem lesz jobb!Most én is irhatnám kötekedésből,hogy ird le miért noob!!!DE NEM KÉREM!!! -
Tudod ebben az egészben az a borzasztó,ha a hszem(#68933) után ez lett volna."Nyilvánvalóan igazad van"akkor most nem lett volna kb 20 értelmetlen hsz. -
Vannak bizonyos helyzetek ahol megáll amit mondasz, de itt nem erről van szó, mivel visszakérdeztem hasonló kedvesen ahogy ő írt, erre ő folytatta és jött a korával, meg dolgaival, ahogy ez szokott lenni a felsőbrendűeknél, de érv az egy szál sem. -
Hogy te mekkora egy n00b vagy, sznobor -
Nem látom hogy hol válaszolt neked, hogy azzal ért egyet, csak azt hogy beesett ide kötözködni, de egy árva érv nem hangoztt el felőle. -
Ha tőled 2 ember beszélgetésben 1 szimpla kérdésre választ vár,és te csak 1 nemet mondasz v. igent akkor már kötekedő paraszt vagy.Attol mert nem idoklod meg a véleményed 1 adot témába ahol elhangzot már jó pár érv,és csak 1 szimpla nemet mondasz,még nem vagy paraszt.Ha csak te irtad volna hogy a "fű zöld" és ő erre irta volna azt hogy "Nyilvánvalóan ostobaságokat írsz."Akkor tényleg kötekedő paraszt,de nem ez történt! -
Mivel az én hszemre irta amit irt,igy akkor az a véleménye amit én irtam vagy azzal ért 1et.Remélem igy már érthető a dolog,és nem csak szimplán kötekedő paraszt. -
"Attol,mert esetleg nem ért veled 1et nem kell,hogy legyen konkrét véleménye"
Ja hogy ezt így is lehet?:) akkor csak szimplán kötekedőparaszt, és még finom voltam...
-
sziasztok segítséget szeretnék kérni az IL-2 Birds of Prey demóját szeretném kipróbálni csak a gépem ezt nem teszi lehetővé mert arcade tudnátok adni egy oldalt ahonnan le lehet tölteni? -
Attol,mert esetleg nem ért veled 1et nem kell,hogy legyen konkrét véleménye,és azt meg végkép nem kell,hogy te meg arogánsan lépj fel vele szemben.
De végül is pont ezeket a dolgokat szoktam leirni,hogy azért olyan a forum amilyen.Ezért nincs soha normális xbox vs ps;kontroler vs egér+bill;warez vs no warez;stb érdembeni hozzászolás.Mert mindig anyázásba;sértődésbe; torkolik a dolog!És itt igen is a kor,és v. a műveltség az ami számit.AKINEK NEM INGE NEM VESZI MAGÁRA!!! -
mások az elképzelési a témával kapcsolatban, de nem sikerült megtudni hogy mi is az, csak kötekedik -
szóval ennyi? akor ne pofázz, hanem érvelj, mert ennek aztán semmi értelme nem volt hogy ideböffentettél 2 mondatot -
Érdekes, hogy a korral jösz, mikor igencsak gyerekesen viselkedsz. -
Valami baj lehet a készülékemmel.Visszaolvastam, de isti-bizi nem sikerült rájönnöm, hogy pontosan min is megy a vita :) -
Valóban, mert nem akarom csöndre bírni, hanem azt akarom, hogy más emberek előtt személyesen ne égesse le magát a sárga földig. -
Ignore -
18-25...
... Hány évesnek kell lenni ahoz, hogy megértsük az világmindenséget, mester? Annyira értelmetlen dolog mást a korával csöndre bírni. -
valamit okosat mondasz is?