176892
banner
  • Alwares
    Notifikésönszben kell bekapcsolni.
  • Harlekin
    Bingo
  • Moby
    Hát b+ most frankón elbizonytalanítottál, de én még ződnek a badge-t nem láttam sosem
    A "nem jön elő" mit takar? GP-t megkapja, acsi kinyílik, minden gurul, csak épp nem informál?
  • Harlekin
    3 dolog
    1.Megbizható
    2.gyors
    3.Nem ingyen,de olcson.
    Amúgy meg 1 köszönöm nem minősül nyalásnak.
  • DarkSector
    ez a zöld csík:
  • Aschil
    Gyerünk meccset nézni, HAJRÁ LOKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Örm
    Hello!
    Leszedtem Live-ról a Falout 3 Operation Anchorage DLC-t. A problémám az, hogy hogy tudom elindítani? Ha a menűben a folytatásra megyek akkor az utolsó mentést tölti be.
  • Aschil
    Egy kis ismertető:
    HD Ready és HD Ready 1080p:, avagy mit takarnak a logók?
  • Moby
    ööö...hogykiazakimitakar?
  • bardocz
    Sima tv nálatok a crt?
  • DarkSector
    csőtök haveromnak egy ideje nem jön elő az a zöld információs ablakocska....
    miért lehet ez.
  • sapkafej
    ingyen osztogatja vagy mér nyal ennyire mindenki?
  • DarkSector
    Régebben nem nagyon szerettem az előre utalásos dolgokat...most gondoltam teszek 1 próbát és tökéletessen korrekt módon lezajlott minden...
    ICEAKOS-tól vettem gold kódot, mert amúgyis itt sokat olvasgattam már, hogy tökéletessen megbízható.

És úgy is lett.
    Ahogy megérkezett az utalás, már kaptam is a kódot és működött is.

Nagyon köszönöm ICEAKOS-nak ezúton is.....
  • Unreal1942
    Örülök, hogy nennyit beszélgettek az lcd ről.
    Nekem is kéne már valamit vennem és egyáltalán nem mellékes, hogy mennyibe kerül majd. Eddig kerültem a hd ready készülékeket, de már hajlok rá, hogy jóval kevesebbért azt válasszam majd.
  • Mr Olimpia
    Üdv mindenkinek!

Xbox360-as Dead Spacemet cserélném Resident Evil 5-re, Gears of War 2-re, Ninja Gaiden 2-re vagy Call of Duty 5-re. A Dead Space eredeti tokban, magyar kézikönyvvel és felirattal van, PAL verzió. A cserepéldénynál is megkövetelem a tokot, kézikönyvet és hogy ne legyen agyonhasznált a lemez.
    Érden lakom.
    Email: [email protected]
  • Harlekin
    Igy a Te életed 1 nagy várakozás!Amikor én vettem a mostani Lcd-t akkor adták ki és igen csak felső kategoriás volt 3 éve 1 Samsung LE40S81B-T!Rá 1 évre már nem is gyártották.Szal várj nyugodtan!
    A másik,hogy a sima tv és a HD ready lcd között képminőségbe oriási a külömbség.
  • Sir Quno Jedi
    Tök értelmetlen dolog. Ez most egy annyira gyorsan változó és fejlődő technikai kütyü kb., mint a mobiltelók. A csúcsszuper giga LCD TV-d egy fél év múlva szart sem ér, mert sokkal jobbak jönnek ki ócsóé és a használt gépedet már-már el sem lehet adni.

Így egy megoldás marad, a jó árú, de még minőségi cuccok vétele-adása. Kár várni, mert MINIDG lesz jobb, akár egy hét múlva is. Így akár élete végéig várhat az ember.

Inkább szórakozz most, mint várd a SOHA, meg nem jelenő tökélyre.
  • Bogyi007
    Én azt egy szóval sem mondtam hogy ugyanaz, hanem arra céloztam hogy jelenleg annyival nem tartom jobbnak hogy vegyek egy normális minőségű Hd-ready vagy FullHd tv-t. Mert amikor venni fogok akkor nem tucatgagyit hanem minőséget akarok venni.

Ezt a mostani Sd tévémet is sokáig kerestem míg megvettem és nagyon meg vagyok vele elégedve. Hasonlóan járok el amikor HdTv-t fogok venni.
  • Tomazoe
    Akkor felejtős! :-)
  • Sir Quno Jedi
    preowned=használt

Épeszűnek megéri? NEM!
    Hülyének megéri? IGEN!
  • Tomazoe
    Hali emberek!
    Egy kérdésem lenne, hogy érdemes-e külföldről venni xbox 360-at?
    Mert láttam ezen http://www.game.co.uk/Xbox360/Hardware/HardwareBundle/~r342706/Preowned-Xbox-360-Premium-60GB-and-Fight-Night-4/ az oldalon egész jó áron!
    Várom a segítséget!

• carterx
    Köszönöm szépen!!
    megpróbálom.

üdv
  • Sir Quno Jedi
    A nőtlenség valszeg. tényleg feltétel! :DDD Öröm é' bódottá!
  • Totti5
    Írd ki DVDre vagy ha ráfér CDre.

Így nézzen ki ( ez Resi 5 )

• Moby
    Jah, csak a normál "fiú" szoba létezésének vannak kritériumai:
    a.) Nőtlen vagy.
    b.) Min. kettővel több szobával bíró építménnyel rendelkezel, mint ahány tagú a család.
    Sem (a)-ba, sem (b)-be nem tartozom, ergo az említett okok miatt egy darabig még marad a 26 col :)
  • carterx
    bocs az előbbi kérdésemért most látom hogy ez valami tv topic
    majd megoldom segítség nélkül
    különben nekem 3db 106cm.es lcd és plazma tv-im vannak 1 fullhd és 2 ready,semmi extra külömbség nincs a ready és a fullos felbontása között 360-al.
    filmeknél viszont van,főleg ha nem 100hz akkor a mozgások elég elcseszettek,na pá
  • Sir Quno Jedi
    Ugyan. Pár év alatt ezt bárki összeszedi aki tisztességesen melózik (mást nem részletre). Én is évek alatt apránként, soxor cserélgetve rendeztem így be. A sok PC meg a melóm része, inkább szabadulnék tőlük, de a meló-, az meló.
  • baca01
    Egy "normál", elég vastag fiú szobája az én olvasatomban. :D
  • Sir Quno Jedi
    Csak van 4 falatok. Egyikre a 37"+sanyi hangfalak PC-hez, x-hez, ps-hez stb., másikra a 3 méter széles vászon filmekhez+nagy hifi elől-hátul, harmadikra és a második mellé 32"-es casual TV-zésre, a negyediken a kivetítő, néhány moncsi és az egyéb PC-k, konzolok, marokkonzolok stb. Ez egy normál "fiú"szoba az én olvasatomban.
  • Moby
    Ejj b+, jó sok helyed van. Nem adsz kölcsön falat?
  • Totti5
    Annyi a különbség hogy amikor a Resi5öt feltoltam FULL HDra, elkezdett szétesni a kép egy elég erőteljes akadás feelingel karöltve:) persze szebb volt valamivel, mert nagyobb felbontás, de semmi drámai különbség.
  • ThugEdge
    én erre annyit tudok mondani,hogy 19-es samu wide moncsin kezdtem és mikor beugrott az ablakon a samu 32"-es hdready lcd tv éppen a bioshockot kergettem és hát leesett az állam
    pedig nem sd tv-ről váltottam,hanem lcd moncsiról
    úgyhogy nyilván nincs igényed a vizuális dolgokra-ami persze nem baj,de messze túlzás kijelenteni,hogy sdtv ua,mint akár csak egy hdready tv
    hdready és fullhd közt pedig már lehet boncogatni a létező avagy nem létező különbséget de az már egy másik téma
  • Totti5
    SD és HD közt hatalmas a különbég, ezen kár rágódni, persze aki nagyképernyős SD tévén konzolozoik annak az is élmény mert az, de LCD/Plazma mellé téve a külnöbség leírhatatlan.

Full HDt felesleges venni, bár már lassan csak olyat kap az ember és az áruk is folyamaotsan mennek le, de pár éve HD Readyk voltak emberi áron, az erre a konzol genra tökéletes, mivel full HD nincs vagy csak nagyon ritkán használható, ahol ez előny a 720hoz képest, viszont a köv genre már érdemes lesz FULL HDra beruházni, mert persze a Blúréj miatt is.
  • Sir Quno Jedi
    Valszeg. mert vak vagy.
  • Sir Quno Jedi
    Én a 26"-est anno jópízért eladtam, de a 32"-eset már megtartottam másodiknak a 37" mellé. TV-re jó.
  • Bogyi007
    Nem tudom mit vagytok annyira oda. Láttam normál Hd-ready készüléken a Lost Planet 2 demót szép volt jó volt. A készülék 72cm-es átmérős.

Hazajöttem havertól és én is leszedtem és a 70cm-es Sony Trinitron képcsöves Sd készülékemen kipróbáltam, persze gyengébb volt az előadás, de azért nem haltam bele nekem így is bejövős a dolog.

Cseppet sem érzem úgy hogy jaj de mennyire kellene akár egy Hd-ready tv itthonra (Full Hd-ról nem is beszélve) főleg nem bivaly nagy átmérővel. ez a 70 cm körüli bőven elég. Nem beszélve arról, hogy a boxon kívűl ki sem használnám, az IPTV sem néz ki túl frankón Hd készüléken (néztem pár helyen már) a DigiTv műholdas csomagról meg ne is beszéljünk.

Szal én fölöslegesnek tartom a HdTv vásárlást egyenlőre.

• Moby
    Ez a veszély nem fenyeget, a nappaliban nálam nem lesz sem tévé, sem xbox soha, mer az olyan kitüntetett helység a lakásban, ahol, nos soha nem vagyunk :D Kirakatnak, meg státuszszinbólumnak meg nem kell. Monitornak meg nekem nem jó, nem is érzem létjogosultságát.
  • Totti5
    kis szobába vagy pécé mellé monitorként egy 26os perfekt, nekem is az van, persze egy nagyobb helységben pl nappaliban már elveszik oda már dupla ekkora kell minimum:D
  • Moby
    De kurvára irigyellek benneteket. Én meg nyomorgok a szaros huszonhatoson. Múlt héten addig méricskéltem, amíg csak rájöttem, hogy valami extravékony-kávás 32-es cipőkanállal még befér, gyorsan néztem is egy 32-es fullhádét, 1 a bibi: 26-os tévé gyakorlatilag eladhatatlan (pedig reméltem, hogy valami gecinagy lakással rendelkező köcsög megveszi mondjuk...fürdőszobatévének ). ígyjárás van, marad a nyomorgás amíg el nem halálozik a huszonhatos.
  • carterx
    Hy.

Letöltöttem a netről a Lost Planet 2 Demot.Azt akarom kérdezni hogy a legeggyszerűbb kipróbálni ahogy el is indul?
    Kiirni cd-re,dvd-re,pendrive?