176892
banner
  • Miley Cyrus
    Igaza van a gyereknek aki mondta h amikor idejött, nemtom mennyi idö kihagyással, veszekedtetek.
    Most is mindig találtok valami vitatnivalot...
  • Harlekin
    Szerintem itt senki nem gyözködött,hogy vegyél,miért tenné.Semmi másrol nem volt szó,csak,hogy jobb az lcd mint a crt.Elötte nem a pénztelenséget irtad vásárlási szándék hiánynak hanem idézem(jelenleg annyival nem tartom jobbnak hogy vegyek egy normális minőségű Hd-ready vagy FullHd tv-t.)Meg amihez igen csak sok pénz kell!(Mert amikor venni fogok akkor nem tucatgagyit hanem minőséget akarok venni.)Ezekre irtam a hszem meg szerintem mindenki.De ha még igy is bántónak találod akkor sorry.
  • carterx
    Üdv.

Hát nem lett jó,nem indul,valamit csak elcsesztem.
    Melyik könyvtárat kúzzam be a burning romba?

köszi
  • akyyy
    de hol? mert olyan van hogy vezetékes kontoller. meg van vezeték nélküli. de hogy az utobbira vezetéket venni...
  • Ironmask
    majd veszek:D
  • DarkSector
    túlspirázod....ezzekkel ne foglalkozz...csak megzavar...it nem arról van szó, amire te gondolsz, hogy azért csinál egy 1080p-s játék neked az 1440x900-ra 2 csíkot, mert 1280x720-ban fut...:D
    Hanem max az végett, mert a monitorok 16:10-es képarányúak (tisztelet a kivételnek), míg a konzolok HD-TV-re vannak beállítva, amik 16:9-es méretaránnyal rendelkeznek.

De ha bemész a beállításoknál asszem a Display opcióba, akkor ott lesz a 2 legelterjedtebb felbontás is a 16:10-hez minimum...az 1440x900 és az 1680x1050 (uttóbbit használom én...)
  • Miley Cyrus
    Már müködik a box:D
  • bardocz
    És azt elfelejtettem, hogy a zene nagyon sokat hozzáad a hangulathoz, megint végigvittem, és ez is eszembe jutott
  • bardocz
    Fú, hát nemtudom:D
    Lehet benne térden csúszni, falon futni, meg ugrani, illetve vannak létrán csúszások, meg kötélen, és mindeközben lőheted az enemyt. Demoban 4 féle dolog van, sima lövöldözés, és mész előre, aréna, itt a nyitott kapukat be kell zárni, és a maradékot kiírtani, van olyan, hogy minden fekete-vörös-fehér, meg duplahp, és így kell végigmenni a pályán, illetve van autópálya, ahol a kocsikról ugrálsz, lősz, és itt vége is lett sajnos a demonak.
    videó lövöldözés, aréna, pirosfehérfekete

videó2 autópálya
  • bardocz
    http://www.platinumshop.hu/index.php?data[mid]=11

Itt javítják.
  • Miley Cyrus
    e 74es hibakodra valami fix van?
  • Ewergo
    Nem kicsit bövebben.....?
  • rooney8
    Nekem van fekete csík, de egyáltalán nem zavaró. És 1440*900-at állíts be felbontásra, ne 1280*720-at.
  • Grizzly4x4
    Figyi nem lesz gázos a kép de ezt már elmondtuk egyszer. Nekem is ilyen monitorom van (vagyis öcsémé Asus19Wsorozat)és kurvasokáig ezen nyomattam. lesz fekete csík de nem vészem mert kb 5 perc után megszokod és nem is foglalkozol vele. A fekte csík azért van elbaszott a 16:10-es a monitorod képaránya és ezért ha nem tenné ki a két csíkot akkor nyujataná a képet teljes képrenyőre de ugy meg torz és gyengébb lenne a minőség. Ha két csík nem tetszik végy full hd monitort vagy hdready tv-t, ha viszont nem akarsz költeni viszont hd-t akarsz akkor el kell viselni
  • bardocz
    Váá, ennek a demoját még vagy 10x végigviszem, az biztos:D Ekkora mókával rég játszottam már, akrobatikus killingspree, meg kardozás^^
  • DarkSector
    nem
    nekem nem ien
    max talán a dashboadnál fordulhat elő ez, de játékokban nekem ienek nem voltak vagy nem vettem észre, én monitorom asus wv222s
  • rötymedék
    Sziasztok!

Előszőr is szeretném minden forumozónak megköszönni az eddigi segítségét!

Másrészt viszont még mindíg nem vagyok teljesen biztos, hogy a monitoromon (ASUS VW195U 1440*900) jól mennének a gamék, ezért lenne még 1 kérdésem.

Azt olvastam egy korábbi hozzászólásban, hogy a gamék 90%-a 1280*720-on megy.
    Namost, ha átállítom a monitoromat erre a felbontásra akkor 2 nagy fekete csík lesz alul és felűl.
    Várható tehát, hogy az XBOX-ra kötve is így fog kinézni?
    Mert ez akkor elég gázos.:(
  • bardocz
    Fú, ez a WET tényleg nagyon mászhev játék.
  • akyyy
    jaja :D és hol szerzel kábelt? vagy majd fektetsz magadnak?
  • sapkafej
    vga kábellel!
  • Ironmask
    egy kérdés tudom le leszek tolva!
    Ha szerzek egy kábelt az 360-am controller-jéhez akkor ha bedugom az USB-t akkor pc-n működik?tudok játszani vele?
  • Prody
    Nekem van dobom
  • akyyy
    nálunk is pontosan ugyanilyen a helyzhet. nemrég találkoztam régi oszttársammal, ő mondtga ismer valakit akinek szintén van xbox360-a, és szóljak neki nyugodtan ha bármilyen játék kell, gondolom kiírva, mondtam neki max eredetit elcserélni mert nekem nem moddolt a gép.
  • Mr Olimpia
    Ha nyál kell, de nincs, jól jön egy csaj is. :)

Most nekem is egy 18 éves kocsim van, amit 200.000-ért vettem. Egy tulaja volt, aki rendszeresen karbantartotta. Motorilag, működésileg tökéletes. A műszaki vizsgáztató is azt mondta, hogy nehogy eladjam, mert olyan állapotban van. Ezzel csak arra akartam rávilágítani, hogy olcsón is lehet megbízható autót találni.

A topichoz visszatérve: még mindig cserélném Dead Space játékomat RE5-re, GoW2-re, CoD5-re vagy Ninja Gaiden 2-re.
  • Sir Quno Jedi
    Én is tanultam+melóztam mióta az eszemet tudom, szal. ez nem nagy ügy. Aki meg apuanyu eltartott hülyegykerek azt én sem szeretem, dehát ezekkel van teli a világ. Köpnék is ha lenne nyálam... :D
  • Bogyi007
    Csak hogy tudd 12 éves a kocsi és azt is részletre tudtam megvenni.
    Közel a harminchoz meg talán már ne legyen az gond hogy van valakim jó? :D
    Egyébként részemről sem megy el piára, cigire, bulizásra - ezekből én már kinőttem rég.

Éppen ez az hogy számomra nem probléma a kijelző, de sokan meg akarták nekem magyarázni hogy az mégiscsak probléma. Én szimplán kikapcsolódásként használom a boxot amire igyekszem költeni. De ellenben az rohadtmód irritál mikor elkényeztetett ficsúrok akik alá mindent odatolnak pampolnak nekem hogy így a Hd meg a játékok meg a satöbbi, de persze tenni érte, dolgozni alkotni meg már persze büdös nekik. A warezmókusokról meg ne is beszéljek, nem úgy kell példa okán villogni a játékospontokkal hogy mindent lemásolva van és úgy pörgetem ki az adott játékot. Úgy nem nehéz persze.

Én is szeretnék minél több játékot és pontot kipörgetni, de egyrészt annyi játékot megvenni sem kis pénz meg hát én nem az állandóan otthon heverészek a kanapén és játszok típusba tartozom. Nekem ehhez a hobbimhoz (és még sok más dologhoz) mindennap melózni kell.

No de nem akarok én itt panaszkodni, de most már muszáj volt teljes képet adnom. És persze tisztelet a kivételeknek.
  • Sir Quno Jedi
    Látod, nekem pl. nincs részletre a kocsim, mert beérem a párszázezer froncsis 20 éves roncsokkal is (amin ha csak egy karcolás van, máris totálkárra veszi a tetű biztosító :D), nem költök perpé barátnőre stb.-stb. (jelzem nem iszom, nem dohányzom, nem kávézom, nem drogozok, nem veszek újságot sem, nem bulizok, nem veszek ki szabit, nem nyaralok, nem járok meccsre/koncertre és még sorolhatnám). Mindenki arra bassza el a pénzét amire akarja, hiába sajnáltatod magad, mert te is számos dologra költesz, amire NEM KÉNE feltétlenül és voilá, máris lenne másra. Szal. nem kell a rizsa, azé nem etiópiából írsz szvsz.

Nézz körül hogy milyen töméntelen pénzt baszol el havonta értelmetlen dolgokra és meglátod, találsz majd csapokat amiket el lehet ZÁRNI! :D

Term. megértjük, hogy neked valójában kurvára NEM FONTOS a TV/kijelző és ezredleges dolog az életedben, de akkor ugye meg mi a probléma tulajdonképpen?!?! Akit érdekel, az költ rá (részletre egy mezei segédmunkás is MEG tudja venni simán az LCD TV-jét és örül neki, hallelujja).
  • DarkSector
    45ezer egy ien monitor mint nekem
    bőven megteszi, és nekem szebb a kép is mint 120ezres hdtv-n.
  • Bogyi007
    Egyébként most próbáltam ki a Dirt 2 demót, egész pofás kis game, egyszer ez azt hiszem be lesz szerezve majd. Bár ha jól tudom a későbbiekben megjelenő F1 game is a Dirt engine-el lesz megcsinálva s ha ez így lesz akkor inkább arra ruházok majd be.

Meg volna egy szakmai kérdés. Elviekben már menüből is elérhető a catch memória kezelése, ez pontosan hol található meg?
  • Bogyi007
    Ti nem Magyarországon éltek vagy valami zsíros állásotok van? Egyenlőre annak is örülök hogy havonta egy-egy játékot meg tudok venni eredetiben.
    Szimplán anyagi okai vannak a HDTV vásárlásnak. Gagyibb Lcd-k persze vannak most is olcsón meg ott vannak a monitorok is persze, de ha veszek már valamit akkor azt hosszabb időre akarom venni. Most másra is kell a zsé. Kocsi törlesztés, barátnő kaja és némi szórakozás, kikapcsolódás. Sajna ezen felül egy készülék vásárlása nem fér bele. A kocsi is részletre van s a mostani helyzetben meg nem akarok még kölcsönt felvenni hogy legyen egy HDTV-m amit eleve csak napi 2-4 órára használnék.

Örülök hogy sokaknak vélhetően itt nincs ilyen problémája, de itt a szerb határ mentén kicsit másabb a helyzet. Itt már az is furcsa egyeseknek hogy miért nem moddolatlan a boxom és sokan írigyek hogy eredeti gamákra van pénzem.

Bocs ha untattam valakit, de ez most nagyon kikívánkozott belőlem.
  • DarkSector
    WET demo:

iszonyatjó.
    nem egetverő a grafika, de mindenképpen 8/10-et érdemel...
    és a fő ereje a játéknak a játékmenetben relylik!!!

aki lenyomta a dmeo-t az tudja mire gondolok...a sima ugrabugra időlassítás csak a jéghegy csúcsa...

a kemény rész utána jön a véres mod + az autos üldözés!!!! :D
  • DarkSector
    7 nap...
  • bardocz
    Azt hiszem 1 hét múlva.
  • Laci08
    Hali
    A goldos game demok mennyi idő múlva lesznek elérhetőek a silveresek számára is? tudja valaki
  • DarkSector
    háát értékelése 4.5/5 ....:P
    már a videók alapján bejött:P
  • bardocz
    Azt holnap kipróbálom, a csaj jól néz ki benne :-D
  • bardocz
    Esetleg 2?
  • DöflingR
    Van valakinek Budapest környékén jó árban eladó CoD4?
  • DarkSector
    Ma kaptam GOLD-ot.

És lám jön a WET demója!!!! :D yippiyá-yé :D
  • DarkSector
    thx emlékeztem ien opcióra, csak havernak fejből nem tudtam megmondani
    :D