176892

-
37" fél méterről pont jó. Néha közelebbről. ÉS gondolkodom nagyobbon (de arra meg igazándiból ott a vásznam, meg a kivetítőm). -
Landor #69498 A tisztán látás végett, mert látom képzavarban vagy: :D
40"os fullhd tv-m van, amit jellemzően 2m-ről használok. És nem írtam sehol olyat hogy fél méterről használnám, hanem a 4 méteredre írtam hogy hülyeséget beszélsz, mert olyan távolságról élvezhetetlen lenne az egész. -
Natal újdonságok itt az sg.hu-n. -
NEM -
RYO21 #69495 Annak a 2 méteres full HDTV-nek milyen felbontása van? Mert az én 17" colos CRT monitorom 720p-felbonttást elviszi, és gyönyörű rajta a kép. -
Attól függ mire akarod használni a Boxot csak játékra vagy más dolgokra is (multimédia, online) -
Unreal1942 #69493 Milyen jó kérdésed van 
Neked kell tudnod. Te tudod mi a fontos neked. -
milanking100 #69492 Üdv mindenkinek!
Azt szeretném kérdezni hogy megéri ps3-at lecserélni xbox360 elit-re? -
Figy jelen pillanatba még HD ready-d sincs(ne sértödj meg,csak a rálátás végett irom igy)!!Tehát igy könnyen állitod azt,hogy jobban megéri a Full hd.Majd ha ott álsz a boltba,és a +60e-t oda kell adni a Full hd-s lcd-re a boltosnak(ugyan az márka ugyan az tudás mint a hd ready),akkor kicsit elgondolkodsz.Mindamelett,hogyha ki akarod használni a full hd-t a te koncepciodat kovetve még minimum 100 e-t majd beruházol,és igy se 100 százalékos a kihasználtsága a full hd-nek.Ergo???? -
nem volt NAGYON...már probáltam... egy bazi nagy tv-t meg ugye azért nem akarsz fél méterről nézni? vagy annyira szar a szemed? másrészt a full hd tvk ára lement, bluray filmek pedig 1080p-sek nem? nem felskálázottak, rendes full hdsek... szóljatok ha tévedek! na most akkor melyiket vennéd, a full hd-set, vagy a 720-asat, ha az árban nincs nagy különbség?+ ha esetleg ps3at is veszel azért az már tudja a rendes fullhd-t nem? nem????:D csak pár érv hogy miért éri meg jobban a full hd... -
Landor #69489
-
Torry #69488 Kb 4000Huf.
Én még a rendes story-t sem játszottam végig, elveszett az 40%-os mentésem, aztán nem volt kedvem nekiülni megint. -
Heti "Deal of the Week": GTA IV: The Lost And Damned
1600 helyett 1200 MS pont, csak Goldosoknak.
Szeretem ezeket a heti akciókat, nekem egy csomó DLC-m ezekből van féláron(!), negyedáron... -
Basszus, hihetetlen, hogy még itt is ezt csinálják. Ennél az online világban nem sok gecibb meg idegesítőbb dolog van. Elbasszák egyszerre 20 ember játékát is, csakmert nekik nem megy. Ilyeneknek kéne a gépét elbaszni, abból hátha tanulnak. -
Ezek mindenhol ott vannak.
Killzone: Liberation-t is így tették tönkre, anno 100-200-an játszották (!), ma meg alig vannak 1-2-en. :( -
Látom, hogy már nem működnek, de akkor is aggasz szerintem. -
Ez miez, már xboxon is vannak csíterek?:S -
Landor #69482 oké, ez egy része a technikai háttérnek. de a az egész onnan indult hogy 'elég a hd-ready tv'.. elég tényleg, mint a hogy leírtad. de jobb is?!
-
Nem az a hely, szolasszabadsag van ugyhogy be is irhatom, golemkonzol.
Nem volt annyira veszes amugy, korbekerdezve megbizhato a srac elvileg, nem is akarom annyira lehuzni, de erted o rakja ki a hirdeteset + o akar eladni valamit ami azert nem csak par szaz forintos dolog es ezek szerint csak azt varja hogy nyomjuk a webshopos gombot vakon es ne kerdezzunk semmit semmirol?
Tobbi mas helyen mindenhol tok normalisak voltak az eladok, pedig 2-3* tobbet kerdeztem. -
Köszi!
Én valami másik oldalon néztem mik vannak, és ott csak szimplán fel voltak sorolva. -
"az 1080i az a 720p felskálázása 1080-ra...és ha 1080p van a dobozon, akkor az még ha neked nem is tetszik, akkor is natív 1920x1080-ba megy..."

Te tudod egyáltalán mik ezek a betűk meg számok?
A számok sorokat jelentenek, a betűk pedig a megjelenítés módját.
i = interlaced (A hagyományos váltottsoros, azaz félképek (páros-páratlan sorok) követik egymást, innen a jellegzetes TV-kép "remegés". Ilyet használ minden hagyományos TV.)
p = progressive (Csak egy teljes képet jelenít meg, így minden nyugodtabb, csak az mozog a képernyőn aminek mozognia kell, ilyenek pl. a PC-s monitorok.)
Az Xbox360 1280x720-as felbontásban hozza létre a játékok képét, kivétel ezalól a lent említett 2 játék. Ez a boxos játékok un. natív felbontása. Ettől a felbontástól csak fölskáláz a gép (scaler chip) pl. 1920x1080-ra vagy amire be van állítva. A játékok dobozán a támogatott felbontások szerepelnek, nem pedig azt mutatja, hogy miben rendereli őket a gép.
Magyarul amit Moby leírt szórol-szóra igaz, szal neked kéne utánanézned picit (Wiki, Google). -
Landor #69478 skull szóra keres rá, majd:
-
és úgye még megkéne csinálni a másik befejezést a játéknak. ahhhhahahaah -
Hát ezen nincs mit csodálkozni!Ezért vallom azt,hogy inkább tanulok a saját hibáimból mint szenvedjek más igaza miatt.Soha nem szabad senki szavát szentirásnak venni max irányadónak.
1 fehér oldal volt ahol lefelé haladva elég nagy léptekben voltak a dolgok felsorolva,és csak felül 1 zöld tel szám?
-
Ha már acsiszerzés, láttam Halo3-ban, hogy valami koponyákat kéne gyűjtögetnem, de gőzöm sincs milyen az, mert még egyet sem láttam. Ezekről van valami info? -
basszus, aloneinthedark megint: csinálom az acsiszerzést, le kelle lőnöm egy halat valahol a játék elején. oké ugyis ki lehet választani melyik epizód legyen, menjönk rá. majd véletlen rámentem a new gamera. törlődött az összes elmentés. nem baj, mert választható az epizód, kivétel az utolsó, mert csak akkor lehet ha megölök újra 50 evil rootsot, meg teljesítek 18 "részt" 

-
Torry #69473 CoD4-hez és CoD5-höz keresek partnereket.
Aki szereti valamelyiket, gamertag: Barkaipe -
Nem csak tv szinten brutalis a helyzet.
Xbox temaban lama voltam/vagyok es korbekerdeztem ismertebb, "jobb" boltokat/szervizeket (+forumokat) es mondjuk 10 kerdesben/temaban nemhogy kicsit tertek el a valaszok, de kb a feleben total az ELLENKEZOJET mondtak egymasnak sorban.
Hutesmodositas/alaplapok/garancia/flasheles/live/kabelek/stb.
Hihetetlen.
Peldaul egyik temaban azt mondja, hogy ez igy van tutira es biztosan, erre azt valaszolom hogy pedig kb 20+ ember fixen irta forumokon hogy amugy van...kicsit vart es azt mondta, hogy akkor lehet tenyleg, pedig elotte eskudozott hogy igaza van.
Masik elado majdhogynem elkuldott a picsaba amikor 7-8 kerdest "mereszeltem" kerdezni tole 1-2 perc alatt, azt mondja nezzek utana valahol.
Ezutan rakerdeztem hogy ha tole rendelek kb 80ezeret egy boxot akkor megtudhatom-e a nevet legalabb, mivel nincs boltja sem es a honlapon csak egy mobil telefonszam szam, erre "nem", es ha nem tetszik vasarlojak mashol...
Kiraly, fizessen ki az ember kb 100ezer forintot ki tudja kinek es hova es kapjon egy ures kartondobozt a vegen.
Szoval vannak "erdekessegek" ebben az uzletagban (is). -
JÓÓÓ sajnos ezt is tudom,de az emberibb megközelités mégis csak az amit leirtam.
-
Nem is ez az ok, ettől sokkal prózaibb, vagy gyakorlatiasabb: a vásárlók nagyrészének foggalma sincs mit vesz meg. Ha közel ugyanabból a kategóriából választ (ami nálunk jószerivel az alja), ugyanaz fullhd-ben jóeséllyel 1 fokkal kulturáltabb panelt+belsőt kap (amit nem 6 éve vontak ki a gyártásból, csak 2...) kicsit többért. -
Egyébként épp most botlottam bele (pedig nem is friss) ODST cikkbe ugyanerről, a különbség annyi, hogy (talán okulva a halo3 körüli cirkuszból) most előre szól a bungie. -
Viccen kivül majd a Full hd akkor éri meg ha a Mónika show és a Barátok közt is 1080-ba jön. -
Ebbe meg veled nem értek 1et az elöbbiekben leirtak miatt! -
Irhatnám azt,hogy igen jelen állapotba tök felesleges,és ez most Boxtol függetlenül is igaz.De ugy is leoltanak érte szal mindenki azt vesz amit akar!Mire teljes mértékbe és valojában kihasználhatóak lesznek a fullhd lcd-k,addigra a mostaniak kukajáratosak lesznek!
-
"akkor meg tök felesleges a fullhd-tv.... "
Egen, pont ezt mondta szegény tom235, erre lehülyéztétek :D
Egyéként nem felesleges, több szempontból sem, viszont xbox játékok miatt valóban az. -
Minthogy az is. -
vagyis ezekszerint az 1080p-s jelzés, meg az összes többi jelzés egy félrevezetés, és tök értelmetlen figyelni őket...
akkor ezekszerint full mindegy, hogy 720p-s játékot nyomok vagy 1080p-s jelzésűt...
akkor meg tök felesleges a fullhd-tv.... -
amúgy lehet buta vagyok de nem értem...
mert ha 2 pixelle töltesz ki 1080-at, akkor kockás lenne a kép...nem? -
"csak ez full logikátlannak és butaságnak hangzik"
Az, mint megannyi más, nekem viszont sokkal inkább döbbenetes az a téény, hogy egy xbox360 totyikban, a fosdoboz megjelenése után majd 5 évvel ilyen evidenciákat feszegetünk, hogy akkor most képes-e 1080p-re, vagy mi az egyáltalán. Nem azért, mert ez iskolai anyag lenne, de pl. én jól emlékszem azokra a szitukra is, amikor óriási viszhangot váltott ki, hogy a halo3 megjelenése előtt telefosta a bándzsí a médiákat 720p-n renderelt shotokkal, aztán megjelent a jaték ahogy megjelent. És ez csak 1 a millióból, ottvolt a pgr3, és megannyi más. Ha valaki nem is technokrata szemléletű, pusztán csak olvas, azért ennyiből csak illenék tudni, hogy hanyadikán is van elseje. -
Igen, és nem. Bontsd ketté a dolgot, könnyebben érted meg. A Hi-Def szabványosítás a megjelenítés mikéntjére vonatkozik alapvetően, nem a tartalomra. Mégegyszerűbben: akár 1080p-ben is meg tudsz jeleníteni 2 hatalmas pixel-t. Akkor most 1080p-t jelenítettél meg? Formailag igen, hiszen valóban 1920x1080 pixelnyi információt közölsz a megjelenítővel. Tartalmilag nem, hiszen összesen kettő darab pixelt teszel ki, azaz 1920x1080/2 pixel tökugyanazt az információt tartalmazza, akárcsak a másik 1920x1080/2. Tonképp ugyanez a helyzet itt is. Az 1080p csupán arra vonatkozik, hogy a játék képes FORMAILAG 1080p-t megjeleníteni, és ezt is azért teszik már,mert még erre sem képes minden játék (mert pl. annyira szétzabálja a ramot, hogy nem marad elegendő terület az 1080p-s framebuffernek sem). Ilyen is van sajnos (bár ritka).
Itt egy oldal, ami sajnos elég rég frissült, de nagyjából képet ad az 1080p-s játékokról.