XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

deep
Media Markt-ban van 60ért, de az régebbi fajta, nem HDMI-s. Megveheted nyugodtan, csak ne nyúlj bele, mert valószínû szükség lesz a garanciára:)
Kandurex
Ha hozzábabráltattál, akkor olyan 10-15e Ft kerül a javítás, ami természetesen, ha 3LED volt, akkor félévente megismétleted a mûveletet.

Ha tiszta a konzolod, akkor ingyenes a javítás, a futár házhoz jön, hozza - visszi, ippen csak, hogy fel kell kellned a karosszékbõl, természetesen minden ingyenes!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Akkor mondjatok egy boltot ahol xbox max 60-ért van. több pénzem sajnos nincs rá.

Megkérdeztem pontosan milyen a gép amit el akar adni.
Flashelve van,minden ami a Premium -hoz jár , 1-hónapos a gép.

ennyit mondott

kuka
ha beszarik akkor kb mennyi az ár kb amennyiért megcsinálják?

Zsoltika 007
Nyugodtan vegyél hûtésmodot! Aztán mikor beszart a gép fizess még jól. Vagy megveszed rendesen és van 3 év garid. Na mi a jobb? ;)

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Zsoltika 007
Miért? Azt hiszed hogy a hideget fújó gépek nem döglöttek még meg? Hányszor hallottam ezt :) Aztán gatter.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

természetesen jobban jársz ha megveszed boltba
minek hûtésmódosítás???Teljesen felesleges hülyeség
Van egy ismerõsöm aki tud nekem 60-ért szerezni Premiumot hûtésmódosítással.
Ezzel jól járok vagy egyszerübb ha tisztán megveszem egy boltból?

Skynet
Nekem eddig 1etlen problémám volt,a csodálatos playcharge ki annyira méretpontos volt hogy benyomta a fémlapokat a joyban és nem érintkezett,kb másfél órát tököltem hogy visszahajlítgassam õket joyszétszedés nélkül...:)
De azóta jó:)
Skynet
AKi fél a túlmelegedéstõl,stbstb...1 hete vettem új premium csomagot 13 óra játék után is oldalt hüvöset hátul langyosat fújt,nemhinném hogy túlmelegedne a régiekhez képest...
Sajna én 3 nap alatt a második boxot használom. 2. napon elszállt a HDMI csati. Remélem, ezzel már nem lesz ilyen gond... 2008.04.06 gyártású modell volt. A mostani is áprislisi.
boltba
Sziasztok! Hol érdemes most boxot venni?
greyfox
Az új széria már jóval kissebb meghibásodási rátával bír!
Ha meg meghibásodik a microsoft 3 évig ingyen javítja, hozza-viszi futárral, és még ajándékot is kapsz...

Augusztusban elvileg jön a még újabb széria, már kevésbé melegedõ gpu-val, ha gondolod várd meg..

Steam: greyfox

sziasztok! én a nyáron fogok venni egy x360-at de kicsit félek töle mert rengeteg roszat hallotam rola föleg a 3 ledes hibáról meg hogy rosz a hütése. kösz az infokat
Zsoltika 007
Amúgy az alaplapi hangkarikra visszatéve miért van az hogy ha feldobok egy linuxot vagy egy mac os x-et a gépemre akkor 1000x szebben szól mint win alatt?! Pedig van x-fi hangkarim is. (Jó persze azért közel sem olyan jó mint az x-fi, de mégis már bõven az élvezhetõ kategóriában van)<#fejvakaras>

arty
skyline+csocso: pont ez a lényeg! xboxon kimegy a játék 5.1-e dolby digitalban, a pc-s szutykokon (ideértem a fos x-fi-t is!) pedig nem, kötheted össze kõkorzsaki modon 6 analog szar kábellel... akkro pedig bejátszik a 3forintos D/A, amit ezekre a 'hangkártyákra' tesznek és kapod a fos hangot a füledbe :(

a konzolok ezen a területen továbbra is durván lenyomják a pécét

Forza.

greyfox
A ranked matchekhez csak 3 achi kötõdik, ha jól emlékszem (nyerj meg 1 rankedet, kettõt egymás után, hármat egymás után)

a többi player matchen is kilockolható, persze 6 játékosnak jelen kell lennie.

Steam: greyfox

Örm
Hello!
A Vegas 2-ben az online megszerezhetõ archievementseket csak ranked meccsek után adja vagy a player után is?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

deep
Arcade játékokban 200-at lehet. Kiegészítésképp annyit lehetne még mondani, hogy a gamerscore arra is jó, hogy nyomon kövesd melyik játékból mi mindent csináltál már meg. Legtöbbször remek feladatokat ad, melyeknek segítségével többszörösére nyújtható egy-egy játék szavatossága, hiszen van "jutalom" amiért érdemes izzadni:)

Meg aztán haverral is jól össze lehet mérni, ki hol tart.
PoisonChihuahua
Igen, microsoft pontot vagy "lekeparható kártyával" veszel itthon valódi pénzért, vagy bankkártyával online.
Azok a "zöld izék" a Gamer pontok (Gamerscore). Minden 360-as játékban 1000 pontot, illetve arcade minijátékban 400 pontot (ez nem biztos, nem emlékszem pontosan)lehet összegyûjteni. Ez a régi árkád masinák High Score tábláinak modernebb változata egy másfajta felfogásban.
Nohát akkor egy ehhte ámátõr kérdés a népnek:D
Xbox pontot amit lelehet vásárolni live-on csak venni lehet?:)
Avagy mi a rák az amit kiiriogat a box játékok közben (5g /15 g blabla a képealján zölddel..)...thx!:)

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

ok köszi szépen :) 2008-04-06 :) ennek örülök :)
ja nem, hanem a hd kábel felett

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

hátulján, a tápkábel felett.

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

Sziasztok hol tudom megnézni hogy mikori gyártású a boxom? Köszönöm
Lehet de ettõl még konzolokban tökéletesen teljesítenek és nem szólnak úgy mint a jelenlegi pc-s alaplapi szarok:)

rambuu
Érdekes dolog, nem lenne rossz, csak hát sajna én félek ettõl is elõre, ha persze IGAZ!

CSOCSO
x-fi.... nekem nem volt bajom ezzel a hangkarivak.. otszor jobban szolt mint az alaplapi hangkarim vagy a turtlebeach hangkari...
meg is van az ara es battlefield 2 beszaras jol szolt.
emlexem mikor radion azt kerdezgettek hogy nalam mar hogyhogy hallhato a kozeledo tank. ok meg semit nem hallottak:D
Istencsászár
Dehogy... 2006.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

CSOCSO
175wattos?

tudok legelso szerias boxot is ami meg mukodik..............
arty
egészen pontosan melyik az a hangkártya, ami kiadja a játékok hangját dolby digital 5.1-ben és nem bugzik EAX 1-2-3-4-5 alatt? :)

régesrégen volt ilyenem, nvidia soundstorm (nforce2 lapok déli hidjára volt integrálva), azóta nem hallottam hasonlóról

a dd meg dts lájvos cuccok általában félnoname gyártok csoda vagy épp alap kártyáin vannak, iszonyat bugos driverek kiséretében :(

Forza.

A Gridhez pc-n hogy olyan képélmyént és látványélményt nyújtson majd mint 360on vagy ps3-on egy olyasmi konfig,mint a leírásomban szerepel,nem árt,ebbõl ha kivágod a giccshûtõket 100 alatt akkor sem állsz meg...Persze vga,memória,proci alaplap...nameg vinyó és ha ilyen hangzást akarsz egy hangkártya is dukál (xfi) az alaplapi szarságok közel nem produkálnak konzolszintüt...
HUrrá 100 környékén összevan rakva a technológia fut a grid 1680*1050be vmi kijelzõn fullon...Ezalatt a konfig alatt...hát fullon ebbe a felbontásba megnézném...de hogy 50 pénzért nem fogsz olyan látványt és olyan sebességet kapni mint boxon az is biztos..:)

Istencsászár
Akkor jó mert enyém már 1 éves.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

CSOCSO
en nem is mondok semmit.. majd meglatjuk ha eltelik egy kis ido.. a regi szar gepek se 1-2 honap alatt fuccsoltak be.
DanielT
Te se :)
CSOCSO
mi nem szar??? a 175wattos?? majd varjal ezzel a kijelentessel 1-2 evet es rajosz hogy elkezdenek hullani a 175w-s gepek avagy nem.. most ne akarjal meg konkluziokba esni pls. htx
CSOCSO
nagyjabol ugyan ezt gondolom a halo3 rol.... egy kurva nagy hype volt.. semmi mas :D
Kandurex
kapitalista világunkba azt hiszem már rég nem él a kufárokba a becsület, úgy sózzák a portékát, ahogy nem szégyellik

arty
nem 'átbaszás' 50-60ezerért adni a 20-25ezerért gyártott hardvert? sztem aki ért vmennyire a dologhoz, az joggal érzi átbaszásnak. nyilván a közgazdaságtanban nincs olyan, h átbaszás ... :)

aleksz: az max egy 'x360 slim' lesz ...

Forza.

Kandurex
dehogy az, csak egyszerûen nem 16+ korosztálynak készítenek rá játékokat, és a legnagyobb vásárló erõ még mindig a gyerekek, hisz õk bármit kizsarolnak a szüleikbõl :)

nem baj, hogy van egy szó szerint kis játékmasina, csak nem szabad összehasonlítani a felnõtt kategóriás gépekkel

DanielT
A Wii nem nextgen, hanem egy átbaszás iszonyat drágán.

A 360 meg a legjobb teljesítményt nyújtó konzol.

Elég egyszerû a döntés.
SD456
Értem. Még mindig gondolkozom mit vegyek most. PS3 mellé vagy egy X360 vagy Wii. De egyre jobban az X360 felé húzz a szívem, mert több olyan játék jön rá ki amit szeretek. Wii-re meg alig jön ki igazi Next-Gen játék. Van egy pár amit ki próbálnék Wi-n de ha megvenném úgy is meg unnám szerintem hamar.

PS3 ID: SDani456

DanielT
Tökugyanaz a 2 gép csak a szín más, meg a nagyobb vinyó az Elite-ben. Persze mindegyikbõl van újabb és régebbi széria, de az egy idõben megjelentek teljesen egyformák.
Hy!
Szerintetek érdemes lefrissíteni a Dashboard-ot arra a verzióra amivel lehet Divx videókat nézni?És honnan lehet letölteni, csak a live-ról?

KILLER2
Szerintem nem.

Töltsük le az internetet!

jön az xbox3? link

ASUS P5B, Intel core2duo 1,8Ghz, 2GB RAM, Ati Radeon x1650 DDR3 256MB RAM