176895

-
edguy87 #69822 sziasztok.Azt szeretném megkérdezni,hogy most vettem egy xboxot és hol kell érvényesítenem a live csomagot? -
hmm tényleg most mivan? GTA IV-et pl engedi multiba viszont UFC-nél és Soul Calibur IV-nél kiírja h nem vok rá jogosult. -
RYO21 #69820 nincs meg a dvd-je, töltögetni meg nincs kedvem. -
biohardware #69819 ok h nagyobb memkártya vagy vinyó....deh mivel régebben működött régebbi frissítéssel a codec ezért kérdeztem valami alternatív megoldást. -
Landor #69818 igen, vegyél egy vinyót :D -
Landor #69817 tedd be egy sima dvd lejátszóba és rögtön megtudod hogy van-e rajta video_ts :D -
biohardware #69816 Sziasztok!
Van egy Xbox 360 Core-om.
64 megás memkártya van benne...szeretnék rá codecet varázyolni de mivel kicsi a memkártya ezért nem tudja maga a frissítést letölteni és telepíteni...van rá valami megoldás? köszi mindenkinek -
RYO21 #69815 Am hogy néz ki pl a gta iv dvd root-ja? Mert láttam egy hülyeséget a neten ahol vmi backup creaorra megmutatta az xbox-os gta könyvtárait, és olyasmi volt ott, hogy video_ts, és autio_ts -
Már vettem is 3-at! Egyet a szobámba, egyet a konyhába hogy ne maradjak nélküle táplálkozás nélkül, és egyet a WC-be. Bár a WC a szobámban van, de nem baj! Mivel másik szögbe néz a wc kellett, hogy a fejemet ne keljen annyira forgatni :( , tehát s*arás közben MIRCOFOST XBOX360!!!!!!!!!! -
RYO21 #69813 nah ez a HD.... kurvanagy képernyő, kis felbontás. -
Valóban. Alig éri el a 17 millkát. Ha elöbb szólsz,......
-
Ez a monitor jó lesz Xbox-ozáshoz? Ez sztem túl olcsónak tűnik, de megéri nem?
http://www.argep.hu/product_1000703.html
-
misiizsai #69810 Ja igazatok van 
Ea meg
be
Nem tudom hogy kapkodhatnak igy el egy játékot.. -
Az írás alatt a fejlesztők lustaságát, vagyis az igénytelen programozást értem... Duhh. -
látod mondtam... -
misiizsai #69807 Utána olvastam nem jól van megírva és a Liveon amikor indítom letölti a Patchet és megoldja a problémát még nem szedtem le de le fogom -
misiizsai #69806 Az 576-ban
Itt a link
576 akció -
most újra elővettem a bad company és kurva jó :D -
Landor #69804 intézek neked 1 hónap goldot, cserébe csak a nővéredet kérném hasoló távra
-
"Egyébként ezen a hétvégén ingyenes a live multis rész" Hát én BFel próbáltam, de nekem nem tűnt annak -.- Vagy csak a Dirtnél van ez? -
(Azé annak mindanyian csak örülhetünk hogy mostanában több a warez téma mint az hogy "Jajj piros ledes lett a gépem....")
-
Grizzly4x4 #69801 Sajnos még így sem elég hatékony az ms bannolás szempontjából. Nekem például már 2 éves a boxom és még mindig megy a live pedig az eleje óta flashelt gépem van és nem kevés írott játékkal nyomtam online a trial hónapokban plusz azóta már vettem egyszer 3 hónap plusz goldot. Egyébként ezen a hétvégén ingyenes a live multis rész ugyhogy hajrá én már küldöm a Dirt 2 demoját multiba és naggyon állat. -
Amugy meg,ha ő arra gondolt volna mint amit te taglalsz,akkor nem igy fogalmaz!
A másik meg,hogy ez a baj ezzel a "labilis forumol",hogy rajtam és pár emberen kivül senki nem objektiven látja a dolgokat,és nem,hogy leirná az igazat,hanem még bele se mer gondolni!
Attol,mert az igazságot elhalgatod,még igazság marad!Lavina ide vagy oda+grál lovasság!Tehát nyugi mindig átgondolm amit irok,és sajnálom,hogy ez fájdalmas,de akkor is igaz!
Csak nézd meg ezt az ugymond tiszta forumot mennyi warez van benne,arrol meg nem is beszélve mennyi állszent!Tehát lehetek én olaj a tüzre,mert még mindig érdekesebb(nem sértő nem bántó) témákat feszegetek mint a kábel,monitor vs lcd stb és testvérei dolgok!
-

-
hasznáűltba még ez is sok ezért a nfs epizódé.... -
vagy a játékkal van probléma... -
Igen ez engem is érdekelne, hogy hol kapsz te annyiért eredetit
-
Ott van a bannerban. -
AggroZ #69794 cs ha tud nekem valaki győr közelébe olyan helyet mondani ahol lehet xbox-ot flashelni az kérem szóljon egy telefonszám nagy segítség lenne THX előre is -
Szerintem ő arra gondolt, hogy ilyen szarul van megírva Xbox-ra. (A kérdésből következtetve.)
De akár erre gondolt, akár nem, fölöslegesen kelted a feszkót az ilyen grál lovagos hülyeségeiddel, már nem először! Az, hogy te nem szállsz be közvetlenül a vitákba az még nem azt jelenti, hogy nem vagy felelős annak kialakulásában. Az ilyen és ehhez hasonló (#69789) burkoltan offenzív kijelentéseiddel ebben az igen labilis topikban igazi "lavinákat" indíthatsz el. Légyszíves gondolkodj mielőtt írsz, ne légy olaj a tűzre! -
Hol vetted meg ennyiért? Érdekelne a bolt címe. -
Hehehe
-
Pl azóta dugába dőltek az akkori elképzelések, hogy mi alapján bannol a nagytezsvír. Lettek újak, majd dőlnek ezek is. Stay Tuned. -
Igen még előrébb járnak a henkelésel az ms elött szal még kisebb a lebukás veszélye!
-
pl? :) -
Ez két éves leírás, azóta pár dolog változott már. -
Nm. -
misiizsai #69785 Igazad van csak mosolygok 
-
Köszi, meglesem. -
Killer: http://www.xboxklub.hu/xbox360_live_hasznalat_moddolt_geppel