XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ma egy kicsit átrendeztem a szobám, s széthúztam a konzolt is. Mire összedugtam és bekapcsoltam, a konzol elején körbe világítottak pirosan a kör alakú LED-ek. Széthúztam, visszadugtam, ismét. A képerõnyt nem dugtam még rá, azóta be sem kapcsoltam. Gondolom nagy a baj.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
A új xbox-os kábel jó a régihez is? :D Tehát ha veszek egy vga kábelt, akkor az jó lesz a régi x-hez is?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Úgyse minden játékkal tolja az ember online,ami érdemes rá célszerü megvenni.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
nemtom, mennyire warezemlítés ez, remélem nem az, de a kérdésem: most vettem új xboxot, flashelve. ezekután XBOX live-ra már egyáltalán nem jelentkezhetek be, anélkül, hogy bannelnének?
vagy igen, de csak eredeti játékkal?
vagy esetleg igen, akár backup-kópiával is? :)
köszi a válaszokat!
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Az uj Lost Planetrol mit tudtok, ez a folytatása az elsõnek, vagy csak ilyen Multiplayeres rész lessz?!
www.gamer365.hu
1000/1000-200/200: 161 Folyamatban: Williams Collection, Carnival games, Dead Island, Angry Birds, WDSI,, Zombie Attack 2, The Oregon trail
Ja, és nem zúzok 300-z(!)al a Burnoutban. Majd kipróbálom. Lehet, hogy akkor máshogy fogom látni a világot. <#wow3>#wow3>
Forza.
Forza.
Le szeretném cserélni régi Xbox360-om egy HDMI-s modellre. Gondom a következõ: hogy a fenébe tudom a régi konzolon lévõ elmentéseim meg mindent átmásolni az újra? Mert pl nem nagyon szeretném újra megvásárolni a különbözõ add-onokat a játékokhoz drága Microsoft pontokért!
Elõre is köszi!
Üdv
Akkó szaladok HDMI kábelt venni,de nemtom hogy 1.1-est vagy 1.3-as kell vagy hogy jobb,az LCD-s tv-m sehol sem irja milyen kell hozzá!
Igazábol nemrég vettem a tv-t meg az xbox ezért vagyok tapasztalatlan :)
Ez meg gondolom a kiszállítás ára: Shipping at US$ 3.40
Köszi
Great game with a great metal box.And also bonus disk and bonus features are really entertainement.Fully English and so cheap!!!!JUST GET IT!!!" - szal szerinte totál angol...
Forza.
Forza.
Ha hdmi-s boxot veszek, akkor elég ha hûtésmodot, és hûtéskésleltetést rakok bele? Valahol olvastam, hogy az új HDMI chip-el bajok szoktak lenni.
meg ha ez van oda írva akkor megy a PAL-os gépemen? No Region Protection more choices
tévéd felbontása: 1366x768
játékok felbontása: 1280x720 (általában)
1080i komponens beállitás esetén:
- 1280x720as játék box által felskálázva 1920x1080ra
- az 'i' miatt ezek csak félképekként mennek át, tehát az 1080 soros kép átalakul két 540 sorossá
- tévéd megkapja a két félképet, deinterlaceli (félképek visszafésülése 1080sorossá)
- az igy létrejött 1920x1080as képet a tévéd leskálázza 1366x768ra (saját panelméretére)
A sok átalakitás miatt jonagy fost kapsz kép helyett, amit megfejel a komponens átvitel tömöritése/analog zajérzékenysége, stb.
Mi történik HDMI esetén?
a.) box felskálázza a képet 1360x768ra és 1:1-ben átkerül a tévédbe, minden konverzio nélkül
b.) box kiadja 720p-ben, és a tévéd alakitja 1360x768ra
Minimális belenyulás a képbe, digitális átvitel érzéketlen a zajra.
Remélem érthetõ... ahogy te használod jelenleg a cuccot, a lehetõ legrosszabb. Nemértem miért sajnálod a pénzt egy ezerötszáz forintos hdmi kábelre ...
---
Skyline & goldnarmz:
amikor pécén forumozok, ahol 1 pixel széles a betük vonala és akár orákig is nézem, sokkal zavarobb az analog átvitelbõl eredõ szellemkép, szinpontatlanság, mint amikor burnoutban 300al zuzok ... ;) Ha ti ezt birjátok, hajrá. De erre biztditani bárkit: felelõtlenség.
Forza.
Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun
A minap vettem egy Samsung 2032 MW moniort.
Komponens kábellel rákötöttem a boxot ,a konzol beállításánál 720p-t adtam meg,de a játékok nagyon "recéssek".
Kérdés:Milyen kábelt használjak hogy simább legyen a kép?Hdmi?
Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun
a játék amúgy nagyon bejött anno
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!