XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Johnny23
a dashboard update tartalmazza az elõzõk tartalmát is?

szal ha most felrakom a legujabbat akkor az elég, ugye?

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Kétlem, mert xbox1-es HL2-rõl beszél, nem az Orange boxról...

Xbox kompatibilitist lehet kéne updatelni, ha az sem segít, legjobb venni egy orange boxot 😄

PSN: berghold

LordAndrew
Ha update kellene neki, rajta lenne a lemezen

Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit

Tényleg, de azzal nem is olyan fun 😄
(GH-t nagyon sokáig azzal nyomtam, de Gitár sokkal jobb)

Örm
Hello!
A Rock Bandel tényleg nem lehet játszani hagyományos kontrollerler?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Egyetértek. 😉
hali nekem megvan a half life 2 gamma sima xes és nem játsza le kell valamit uptatelni?mert nem akarja lejátszani! a lemez bizt.másolat

Nállam analógon a szgép is,a box is szellemképes picit....Mivel boxnak hdmi-dvi-al jóval szebb lett a képe mint vga kábellel így maradt az (fõleg hogy pc-n pangás van) hogy pc ment analógra..😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

"PC-n a pixelpontos betük olvasása esetén..."
Aha. Biztosan így van. Nekem most is VGA-ra van kötve a PC-m, és nem (azaz NEM) látok pixeleket a képernyõn. És IGEN, kipróbáltam DVI-on is...<#wow3>
arty
milyen tévéd van? hdready? akkor 1080 szóba sem jöhet
komponensen 720p-t kell allitanod és HDMI-n szintén azt kellene

"© goldnarmz
Én pont fordítva ajánlanám. Ha már megveszed a HDMI-DVI kábelt, akkor a DVI-D-re mehet az X, és a D-SUB (VGA) csatlakozóra a PC. "

Az jonagy butaság lenne. PC-n a pixelpontos betük olvasása esetén a VGA analog átvitelébõl adódó problémák sokkal zavaróbbak, mint mondjuk a burnoutban 300km/h-s száguldás közben.

Forza.

Eladó Eredeti Gamék
x360 PGR4 5k PAL, vagy cserélném --> Stranglehold -ra
x SplinterCell-ChaosTheory 1,5k PAL
Posta van! PM.

http://atessz.atw.hu

Én pont fordítva ajánlanám. Ha már megveszed a HDMI-DVI kábelt, akkor a DVI-D-re mehet az X, és a D-SUB (VGA) csatlakozóra a PC.
james69holden
amik rajt vannak a kompatibilitási listán, azokat le

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

grebber
xbox 360 lejátszza a sima xboxos gameket?

Next PC upgrade: 2022

hdmi-dvi...Nállam ez megoldott mindent,tökéletes lett a kép 20as monitoron,a vga kábelhez képest (azzal is szép volt de szellemképes,bár nem annyira észrevehetõen,de pl a gta4 sokkal randább volt vga zsinórral..)

Blekk Síp
Ha augusztusban szeretnék boxot venni az új szériából, mibõl tudom majd, hogy az már új? Fel lesz vhogy tüntetve?
Illetve addig várható árcsökkenés? (nem tudom eddig mennyit csökkent az ára)

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

De ha lcd tv max 1080i a felbontása komponensbe akkor HDMI be mennyivel lesz szebb?ugyanugy 1080i e fogja vinni...mert a tv nem támogatja a 1080p-t!
De biza,sõt Ninja Gaiden 2 társaságában.
Alone release Június mert eltolták pár héttel.Várjuk...

Illetve csak hogy biztosra menjek.<#lama>

15-pin D-Sub, DVI-D with HDCP - ezeket tudja a monitor, akkor a DVI-Dbe kössem a pc-t, és a D-subra pedig a konzolt, igaz?

Waczkor
Ezt kifejtenéd bõvebben?Milyen felbontáson használod a boxot a monitoron?
Mert nekem egy 22-es samsung van és itt írta vki hogy a 16.10 es felbontás miatt nem volt vmi fényes a gta grafja,meg úgy a Fight Night 3-at leszámítva semmi sem.Pár gém volt szebb mint a 15-ös szintén samsung monitoron amin most használom.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Nekem sima VGA kábellel is tökéletes a kép a Samsung 223BW monitoron. A hangot a Logitech X-230-as nyomja tehát azzal sincs problémám. Most váltottam erre a monitorra a régi TV-rõl és tényleg eszméletlen különbség van. De mint írtam nekem nem tûnt fel szellemkép vagy hasonló dolgok minden éles és gyönyörû.

Battlelog: kvantahun

Köszönet a sokhelpet,összeraktam a HDMI-DVI megoldással + hanggal a boxot a monitorral...
Azt kell mondjam (nemtom sima tft-n,egyéb monitoron ugyan ez -e a helyzet,ez egy hdcp-s 2ms-os moncsi😊 ) a microsoft vga kábele és a HDMI közt ezen a monitoron ÉG ÉS FÖLD a különbség..😊
Végre nincs szellemkép,nincsenek elmosott arcok,tûéles képet kaptam!😊
Vga kábel felejtõs nállam ezekután😊

Kösz, már tiszta minden! 😊

Gideon Wieth
Sziasztok!
Nem mostanság jön valamikor az Alone In The Dark Demo ? 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Tucker Case arra gondol hogy a monitorján mûködhet-e két cucc(gondolom én).
A válasz persze: DE kell lennie a moncsin 1DVI és 1D-Sub csati és akkor a gép a DVI-on a Moncsi a D-sub-on.

hali!
Persze ez megoldható, de venned kell hozzá egy vga kábel:
http://matrix68.hu/shop/components/com_virtuemart/shop_image/product/0085820e48f3b35c4acad94399f3545e.jpg
Ami így vég mindig semmit se ér(kép van hang nincs)és még párszáz forintba venned kell 1 RCA-Jack átalakítót(azt a két színes RCA-t alakítja át):http://edifier.ca/eshop/images/L221MF.jpg
és ha jó hangot akarsz akkor ezt a hangfalat ajánlom (10000ft nekem ilyen van):http://imgs.inkfrog.com/pix/jimmyguan/Genius1000w2.JPG
és látod ott van a 3jack 2hangszóró-ism2, és a center meg a mélynyomó rész(na abba kell dugni és szép hangzás lesz) ENNYI!

arty
- igen
- vga kábelt kell venned
- egyszerre akkor lehet rákötni, ha a pc másik bemeneten lóg (dvi) -> ez komolyan ennyire nem egyértelmü ? vagy mire gondolsz? hogy befér-e egy vga bemenetre két kábel? öö... 1 konnektorba be tudsz dugni két dugaljat? és 2 konnektorba?

....

😮

Forza.

hali!
Persze ez megoldható, de venned kell hozzá egy vga kábel:

Ami így vég mindig semmit se ér(kép van hang nincs)és még párszáz forintba venned kell 1 RCA-Jack átalakítót(azt a két színes RCA-t alakítja át):http://edifier.ca/eshop/images/L221MF.jpg
és ha jó hangot akarsz akkor ezt a hangfalat ajánlom (10000ft nekem ilyen van):http://imgs.inkfrog.com/pix/jimmyguan/Genius1000w2.JPG
és látod ott van a 3jack 2hangszóró-ism2, és a center meg a mélynyomó rész(na abba kell dugni és szép hangzás lesz) ENNYI!

Sziasztok, gondolkodok xbox vásárlásán, de nem tiszta pár dolog. Van egy 22"-os dell flat monitorom, arra szeretném rákötni a konzolt, ez megoldható? Ha igen akkor milyen kábellel? (plusz ügye külön hangfal)

Az is megoldható, hogy a monitorra egy pc is rá legyen kötve? Persze csak ez egyik üzemelne egy adott idõben.

PoisonChihuahua
Kösz!<#wave>
Kaplan
Magát a gépet bannolják a gamertag megmarad.😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

PoisonChihuahua
Egy kérdés:
Ha bannolnak LIVE-ról akkor a Gamertag-em is ugrik? Tehát ha vennék egy új gépet és regelek ugyanazzal a névvel vagy nyomok egy Recover Gamertag-et vagy pl. memkarin átviszem az accoutot az nem fog mûködni? Csak azért kérdezem, mert ha igen akkor kétszer is meggondolom, hogy a LIVE-on barangoljak. 😊
arty
ilyen távolságra tökmind1

Forza.

Akkor sztetek ez:
http://www.edigital.hu/product.php?productid=28749&cat=611&page=1 vagy amit elöbb írtam?😄

Bár, számít a kábel minõsége. Én úgy emlékszem, 7e körül vettem...
Ez az. Ilyet használok én is. 😉
Még1 utsó kérdés!
Ez jó nekem,vagy nem mind1 a kábel sem?
http://www.220volt.hu/HDMI+-+DVI+kabel+3m
Thx!

Oksa thx az infókat!😊

Helyesbítés: a csatlakozója a sokkal vékonyabb, így elfér a HDMI csati felett úgy, hogy mind2 kábel be van dugva.
Ha nem akarod szétberhelni a csatlakozót, kapsz csak audio kábelt, ami sokkal vékonyabb, mint a 6 csatlakozós. Én is olyat használok.
Kandurex
stheal banhammer -hez firmware update

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

1. warez téma
2. így írva leginkább semmi 😄

greyfox
nem fér be a hdmi és a másik egymás mellé 😊

Steam: greyfox

Na akkor ha monitorra kötöm HDMI-DVI kábellel a motyit és hangot is akarok,elég bedugni a szélesebbcsatis káûbelt a boxba a hdmi fölé,és azt rádugni a hangtechnikámra? Vagy valamit molyolni is kell hogy íghy mûködjön?
Thx!

Soldiers
mi az a stheal patch??

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Nekem a gép karácsonyra megvolt ezért nincs pénzem box-ra és nyerni akarok, majd a oénzemet meg box-gémre költöm😄

??

Pacal17
én is azt akarok nyerni, és akkor ballagásra nem boxot veszek hanem gépet 😊

arty
VGA nem szerepelt a felsorolásban.

Forza.

Elméletileg igen, de csak ha leszeded a szürke burkolatot a komponens kábelrõl 😄