XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alwares
Ha teheted inkább használj routert, az csinál IP címet mindennek rendesen.

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

csá. ha t-onlined van akk az a baj. nekem se talál ipt

ASUS P5B, Intel core2duo 1,8Ghz, 2GB RAM, Ati Radeon x1650 DDR3 256MB RAM

dienesoft
Képzeld, semmi más ezen kívül. Azért normális hangnemen, köszi.

sziasztok!

egy switch-csel van megosztva a net XBOX és PC között. Eddig nincs is probléma, a net tökéletesen megy, ellenben az istennek nem bírom a PC tartalmát megosztani, folyton azt írja az X, h a DHCP nem adott IP-t a konzolnak. Windows Media Centerrel sem müxik. az IP-felismerés automatikusra van állítva.
Azért nem mûködik, mert sima switch-et használok, és soha nem fogom tudni megosztani a dolgokat ily módon (?), vagy vmi konfigurációs hiba? Ha az utóbbi, hogy tudnám mûködésre bírni?
Köszi a válaszokat elõre is.
PoisonChihuahua
Ehhhhh<#falbav>, képzeld ezt észrevettem de ezen kívül???<#oooo>
dienesoft
Olcsóbbak és a DVD tetején bundle copy felirat van.

PoisonChihuahua
Szevasztok!
A "Bundle Copy" feliratos játékok miben különböznek hagyományos társaiknál? Elõre is kösz!
Alwares
Egyébként nagy fasság, hogy a G25-öt nem támogatja a 360, mert szvsz az a legjobb kormány, ezerszer jobb mint a Ms-es...

Istencsászár
360hoz csak a hivatalos MS részing wheel

És a Formula Force 360as verziója dugható

Más NEM!

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Lambo fan
Sziasztok!
Van egy Logitech G25 kormányom. Nah, ezt szeretném ráköti erre a konzolra. Lehetséges mûködésre bírni? Pc és PS3 alatt autómatikusan felismeri, de itt sajna nem megy. Valakinek volna valami ötlete esetleg? Elsõsorban Forza 2-höz kéne
Köszi
Ádám

KILLER2
Eladó XBOX360 tartozákok:
- 256MB memkártya
- Tápegység
- AV kábel (sárga, piros, fehér végû, nem HD)
- Wireless Joy
A tartozékok új Arcade géphez voltak, azért eladók, mert feleslegesek, már van belõlük. Mivel a gép mellett voltak, ezért dobozuk nincs, de a zöld zacskójuk rajta van, bontatlan mind, egyszer sem voltak használva.
+ eladó egy keveset használt flashelt Samsung X360 drive PC-s olvasófejjel. Minden lemezt beolvas, ez a legjobb olvasófej, amit rakatni lehet egy ilyenbe.
Érdeklõdni PMben vagy az [email protected] címen lehet, árakat megbeszéljük.

Töltsük le az internetet!

Minstrel
tökéletes

http://topgearhungary.blogspot.com/

Hy!!!
egy ilyen monitor jó lesz a box-hoz?

Kész is vagy.Veszel vga kábelt hozzá azon van hangkimenet beállítod a felbontást monitorodhoz bekapcsolod játszol kikapcsolod ha nem játszol:)

Hali
PC-rõl térnék át Konzolra, de még satu vagyok mindenhez konzol terén...:S
Van egy 22"-os Samsung szélesvásznú LCDm 5ms-válaszidõvel. Hogy tudom rákötni az XBOX-360-t? Remélem nem gond hogy szélesvásznú, befolyásólna valamit is?
dienesoft
Mondjuk engem? Gyerekkorom egyik nagy kedvence.
Amúgy a video, hááát...érdekes. :]

Kit érdekel ez a xar gém?
Annó játszottam vele pár órát asszem mind1-ik részével..
Splinter odaveri simán még az elsõ része is.Na mind1 tolják csak PS-re:)

ThugEdge

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Nekem 360 Elite-em volt, semmi problémát nem tapasztaltam. Véleményem szerint a Falcon motherboard-al szerelt box-ok rendben vannak. Kiváncsi vagyok a Jasper-re (már ha lesz) :) Egy HDD viszont biztos jót tesz mellé szóval azt célszerû beszerezni.

Sziaztok.Az lenne a kérdésem hogy Arcade falconos 175wattos géprõl mi a véleményetek?
mármint az avi filmeknél nem játsza le:)
Üdv.
Lenne egy kérdésem. Xbox 360on szoktam dvd és avi filmeket nézni.. viszont a feliratot nem játsza le.. megpróbáltam bele égetni a feliratot a filmbe (virtualdub) de ezzel ha megcsinálom a film szaggat, vagy vmi olyan formátum lesz amit már nem tud lejátszani..
Van valami megoldás?
morgomedve
bocs az offért csak nem szoktam nagyon máshová írni:
van egy filmem 3 fájlból áll:
egy 4 gigás mdf fájl
egy 270 megabájtos mdo fájl
és egy 5kb-os mds fájl

kiírtam Neroval a legnagyobb fájlt, de így nem lett rajta a film vége?...

jó én is azt akartam venni már csak tv kéne:D

Istencsászár
Nekem volt MS amit eladtam, késõbb vettem utángyártottat, de különbséget nem látok, vedd az olcsóbbikat jólesz az.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

arty
a legdrágábbat az MS csinálta, a többi utángyártott
az aranyozás vszeg kamu, ahogy az lenni szokott ezen a szinten ... :)

Forza.

Én azt nem értem h mi a különbség ezek között és mér a nem aranyozott a legdrágább:
http://www.uberkonzol.hu/index.php?data=2&data=312
http://www.uberkonzol.hu/index.php?data=2&data=1314
http://www.uberkonzol.hu/index.php?data=2&data=1196

Stefibaba
öhh bocs de azért köszi akkor maradok az ûberkonzolnál :)<#smile>

Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas

Minstrel
uberkonzol.hu

mediamarkt 50eFt az Arcade, 576shop 55....stb
hívd fel microsooftot mond meg beszarta kontroller és küldenek másikat.

arty
banner alatt a link nemjo?

Forza.

Stefibaba
Hülyek érdés tudom, de tudnátok egy olyan Pesti boltot mondani ahol OLCSÓN lehet kapni Xboxot? (lehetõlek 80 000Ft alatt :P)

Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas

Én azt mondom vegyél még egy Controllert 9-10 körül van az ára az eredetinek is úgyhogy nem vészes, de csak akkor érdemes venni ha van játszópajtás is akivel sokat nyomsz fifát, Fight-night-ot vagy hasonlókat amiket lehet egymás ellen vagy egymással. Egyik haver pl ugy járt hogy megvette a plusz kontrollert mert majd az öccsével jó sokat játszik csakhát öcsike nemkicsit leszarta a játékokat én meg kénytelen voltam megvenni tõle áron alul:) hogy játszahassunk vele tesómmal mondjuk nekem eredeti árba is megérte volna mert ténylegesen ki is használjuk azóta a plusz kontrollert most pl az EB meccseit nyomjuk le egymás ellen
Örm
Kösz szépen. Ebayrõl még soha nem rendeltem. Fogalmam sincs,hogy kell.

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Alwares
Meg kell.

mama2
Értem. Akkor csak azt lehet hogy venni még egy X360 controllert?

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

mama2
De hogy kell csinálni két prfilt?

Minstrel
pc-hez való kontroller nem mûködik xbox-al, hiába usb-s, nem ismeri fel

OFF:de a napokba ráérek majd játszani:), mivel motorbalesetem volt és a térdeim megzúzodtak alig birok lábraálni:(:(:( !egy majom autós befordult elöttem!:( a motorom totálkár!:(

mama2
ami a géphez van az nem vezetéknélküli. Csak ami a boxhoz van az a vezetéknélküli. Így is az a menete?

arty
mindkét kontrollert fel kell ismertetni a boxal (ha wireless)
kell kreálni két profilt a dashboardon
utána mehet :)

Forza.

deep
Lehet.
deep
Igen és igen, dombornyomott hitelkártyával lehet. Mindazonáltal nem ajánlom, mert nem lehet lemondani, minden évben automatikusan le fogják vonni a pénzt. Illetve le lehet, telefonon, az amcsi adminoknál. Szóval szerintem jobb, ha e-bayrõl veszel egy kódot.
mama2
Van a Géphez gamepad. USB-s, és beszerenénk dugni az xboxba. Ha bedugjuk, akkor lehet ketten játszani a dead or alive-al?

Örm
Hello!
Live-on keresztül lehet elõfiztést venni? Ha igen akko olcsóbb mint itthon?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Istencsászár
Azért a biztonság kedvéért minden topikba benyomtad hogy meghalt egy box:)) most ird szépen h te voltál az lama:):)

Lambo fan
igazatok van, én voltam a hülye. Mivel a régit elpakoltam a garázsba, ott nem volt monitor vagy tv, így csak tápkábellel kapcsoltam be és vettem ki belõle a DVD lemezt. Így megvan a hiba, köszi, leellenõriztam, tényleg csak ennyi volt a gond, úgyhogy most örülök :) Valakinek nem kell áron alul esteleg? Én már nem használom. Siófokon-Balatonszabadin és Budapest 11.kerületben is elérhetõ vagyok változó intenzítással :D

Szerintem Te nem 3 pirosról beszélsz. Kábel nincs bedugva rendesen..

MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P

DanielT
4 piros led vagy 3?