XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TBTPumpa
Boldog karácsonyt!

És a X360-as verzióval mi van kedves marketingesek? <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

darkSectorxxx
Nem mindig ilyenek, általában eléggé objektivek, csak most valamiért undorral ült le tesztet felvenni a Zola.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Hát ennyire nem szoktak parasztok lenni, de most ballábbal kelhetett fel a gyerek.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TDC Geronimo
Hát ez a TR nekem nem lesz egy egyszerű játék. Valami oknál fogva késztetést érzek, hogy kitakarítsam a mapot, ahol épp vagyok. 4 órát toltam, de szerintem storyba még lófaszt se haladtam. Na még az a tomb, na még az a cave, na még megcraftolom ezt meg azt. Aztán 1 óra elment és semmit se haladtam előre storyba <#idiota>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
BChez nem kell gold, elvileg simán le tudod szedni

Na akkor megkérdezem megint. És nem akarom itt megzavarni a TR kibeszélőt de gyk-n meg egyéb fórumokon csak trollok vannak....
Na szóval ugye ha megveszem a gears of war ultimate ed-t akkor ahhoz járnak az előző prevgen-es gears részek is és az lenne itt a nagy kérdésem, hogy azokat én letudom majd úgy is tölteni, hogy nincs gold tagságom? Thx
TBTPumpa

Moby
Belenéztem a videóba. Kár volt. Ez a youtube efyik rákfenéje. Tonnaszám termeli az ilyen értelem nélküli balfaszsenkiket.
De amúgy mér néztek ilyen szart?

Adversus solem ne loquitor

TBTPumpa
Overwatch <#idiota>

Moby
Ki a faszom ez az OW?

Totti5
Nyugi, majd menni fog minden, miután lement az update és beáll a rend. Használd azt amit mondtam...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
"ez az OW szerint egy ujabb 2013-as TR"

Vicces is lenne ha autóverseny jött volna ki TR név alatt. Tipikus, egy kitalálja a többi 100 fújja. Reméle ezután minden számozott ( vagy éppen nem ) sorozat új részénél elmondja hogy olyan mint az előző. Kíméletlenül meglepő dolog. <#wilting>

Kongy
OW-nél köztudottal utálják a TR-t, az Underworld-öt meg a Legend-et is lehúztak, pedig azok elég korrekt játékok voltak.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TBTPumpa
Pedig van előrelépés, nem csak Lara modelljét illetően (mondjuk ez a legszembetűnőbb). Elég összehasonlítani a TR Definitive Edition-nel, elég sok különbség van (pályadesign, részletesség), csak a vak nem látja. Az előző részben hol és mikor voltak olyan szintű átvezetők, és kidolgozott Tomb-ok mint itt? És Lara is mennyivel emberibben, reálisabban néz már ki itt. Na ugye...

Kezdem azt hinni, hogy direkt trollkodnak.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.11.13. 17:48:16

darkSectorxxx
Ja értem. 😄

Te én elviselek mindent, de most baromira nem értek egyet Zoly-val....MIAZ hogy az első TR után látványban semmi meglepőt nem fogunk tapasztalni, most vagy ő játszott képcsöves tv-n vagy nekem van valami superior TR-em.....
Ez BAROMSÁG.

TDC Geronimo
Nekem se megy, nem is fog, miértjére válasz nincs. Egyszer majd talán megjavul, mint nekem múltkor

TBTPumpa
Nem ebbe a topikba való.
De amúgy az Otherworld a PS4-es és PC-s játékosokat. Ezért is írtam, hogy lehet menni anyázni! <#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.11.13. 17:39:55

darkSectorxxx
Ki aláz kit?

TBTPumpa
Mindegy, mert a végén a PC-s tábort is alázzák, csakhogy érezze a PC-s tábor, mennyivel alsóbb rendű. És a PS4-et is, hogy hogy mert rinyálni az exkluzivitás miatt.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.11.13. 17:34:03

darkSectorxxx
Srácok.
Ez az én egyik gondom most.
Már kipróbáltam pár dolgot, mielőtt itt kérdeznék, hátha hiányzik valami, le kell töltenem, de Onedrive is megvan stb és nem enged....
Profil vagy játéktól független semmit nem oszt meg!

darkSectorxxx
És? Csak mert más a véleményük?
Nekem nem baj ha ők lehúzták.

Egy baj van ezzel hogy pár ember, mint egyik haverom is megnézte a videót, egy gameplay-t nem látott még a játékból és azt mondta:

Hú ez az OW szerint egy ujabb 2013-as TR....ez akkor nem éri meg....

Mondom ki ígérte hogy még1x rebootolnak?
Mert hogy ő azt hitte akkora modolás lesz mint a 2013 és az előtti Tomb-ok között....Mondom jó beszélgetést megszakítom MOST!

A végeredmény az hogy áthívtam hogy játszon vele és nézze meg inkább.

TBTPumpa
Lehúzzák, szóval lehet menni anyázni!

darkSectorxxx
Én is most nézem hogy felkerült. 😊

darkSectorxxx
Hát fing jött. Bezacskózta nekem Moby nehogy elszáljon. 😄

TBTPumpa
Rise of the Tomb Raider - Otherworld Zoly megmondja a tutit <#idiota>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

TDC Geronimo
Ezek a cavek meg tombok nagyon jók <#eljen>

Hello, a gears ultimatehez ugye jár az összes eddigi prevgen-es gears is de azt akkoris letölthetem ha nincs gold tagságom?
n000rbi
Korábban jött a Mikulás?

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

darkSectorxxx
KÖSZÖNÖM MOBY!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

darkSectorxxx
Ja bakker most olvastam hogy azért nem láttam még ezeket, mert ez csak állítólag ma reggel valamikor lépett életbe, tegnap mégé csak simáán pár játék ment, nem jelent meg senkinél a könyvtárban semmi, ez állítólag mától van csak, így akkor már érthetőbb.

darkSectorxxx
Ja hogy autómatikusan megjelennek, az is poénos hogy van 120 játék ami már megy a lista szerint, nekem meg egyiket sem hozza be, na mindegy majd most ránézek hátha reggel óta frissült valami.

Köszönöm amúgy.

darkSectorxxx
Dehogynem tudtam, mivel szó is volt DLC-kről az pedig nem dobozos....csak valaki írná már meg hol találom ezeket, erre akartam kilyukadni, csak mikor eddig egyértelműen rákérdeztem, senki nem válaszolt. 😄

Moby
Tippeket kérnék a Battlefron beszerzésére, merhogy ez kis sneci 71,91S$ <#shakehead> A 100 dodó kártyát meg nem venném meg.
Tik hol/hogyan veszitek?

Kongy
Ment a válasz. Nem tudom mikor csinálják már meg, hogy kijelezze az sg ha üzenetem jött...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Moby
<#rinya>

Kongy: PM.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.11.13. 15:44:13

Kongy
Na toltam 2 órát a TR-t, eddig nagyon tetszik, az eleje fenomenális volt. Most viszont attól félek, hogy Szibériában le fog ülni a dolog, és egysíkú lesz ez a havas helyszín. Egy pillanatig a Szíriai résznél az elején reméltem, hogy kicsit változatosabbak lesznek a helyszínek, mint az előző részben. Kicsit vissza is jött az a régi TR-feelingem, nagyon jó volt pedig.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.11.13. 15:42:10

TDC Geronimo
Csak megjelenés után

Moby
Battlefront: ha megveszem, akkor is vége a dalnak, ha lejár a 10 óra, és csak megjelenés után tolhatom megint?

Moby
PIXELENKÉNT elemzem és csodálom a játékot

(DATASS) <#banplz>

TDC Geronimo
Hát fél óra alatt már oda kellett volna érned 😄

Moby
Ha odaérek, igérem jövök fröcsögni! <#idiota>

TDC Geronimo
Hát Szíriába már nagyon durván látni, kint is meg benti résznél is.

Moby
Lehet előrébb vagy mint én. Az első fél órájában egyetlen számomra durván zavaró zsizsmerákolást nem láttam, pedig eléggé pécés vérpistike vagyok néha. Olyan...hogyismondjam. Currgenes. 😊

Se starwars se multigame fan nem vagyok de alig tudtam leszakadni a Battlefront-rol...

Mirrors Edge-et probaltam, leszedtem elindul de mikor kérdezi hova mentsen, a 2gb-os felhő tárhelyet ajánlja csak fel. Tehát az x360 jatekok a one-on nem tudnak a vinyora menteni? Mer ugy a 2giga felhő keves lehet.

TDC Geronimo
Nagyon szép, de a képminőséget nagyon elkúrták. Én nem tudom mit csináltak, de olyan zsizsegős meg recefice, mintha 900p se lenne. Jobban jártak volna 900p-s felbontással és valami normális AAval, mert kinti területeken rengeteget ront az összképen.

"There's no need to hunt around for instructions. Just navigate to your Xbox One games library and any supported digital titles you own will be there. Hit manage game, then install"

Mint az ecceregy. Gondolom amit hiányolsz az még nem BC kompatibilis.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

Harlekin
Dehogy tudtad!<#vigyor0>
Érthetően igen!Beteszed a lemezt majd x1 leszedi a netről a neki megfelelő verziót!Érthetően a lemezen lévő nem megfelelő neki,mert ha megfelelő lenne akkor eddig is használhattad volna!A lemez betéttele csak a játék meglétét igazolja,hogy jogosult vagy a használatára.Tudom,hogy ez így számodra kicsit bonyolult,de a lényeget talán leszűröd,ha legalább eddig eljutsz az olvasással!<#vigyor0>

Csak,hogy ott nem lehet!!
Talán azért,mert nem is ott kell!!Mivel minden digitálisan megvásárolt tartalom bekerül HOZZÁD a profilodhoz rendelve.A régi dashon a MY game felület legvégén volt!Tehát láttad a feltelepített játékaidat és utána 1 vékony nem túl vastag szürke vonallal elválasztva a feltelepített játékoktól sokkal kisebb ikonokkal 5 ös oszlopokba rendezve láthatóak voltak.Majd oda érve egy határozott stick jobra mozdításával odaléptél és nyomtál 1 A gombot tudod azt a zöldet ami közvetlenül a kék X től jobbra lent található és a piros B gombtól balra lent.Tudod a jobb kezeddel kell nyomni a hüvelyk újjal Nah szóval valahogyan így.A jobb kezed meg az amelyiken a kinyújtott kéznél a hüvelyk új balra mutat...Gondolom most is hasonlóan van az új dash felületen!De ha nem hiszel akkor keresgélj tovább nyugodtan a xbox.com-on!<#kacsint>
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2015.11.13. 13:19:39
darkSectorxxx
Én tudtam, a kérdés költői.
Hol érem el, xone-on be kell tenni lemezt.
Digi meg feltételezném max xbox.com-on, csakhogy ott nem lehet.

Totti5
Kiváló<#eljen>

Leszedtem majd két kör Tomb Raider és Fallout 4 között belenézek, ha már 10 órát tolhatom ingyér.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.11.13. 12:48:47

TDC Geronimo