176617
-
#166044 Ha valaki nem akar vpn-ezni (de miért nem? :D ) azoknak még mindig ott az szingapúri store-ban a játék 14-ért, oda meg lehet venni gift cardot. -
#166043 Lehet vakoknak jó, nekem nem -
#166042 Az én vak szememnek ez tökéletes. :) -
#166041 Rendben akkor köszönöm ezesetben. :) -
#166040 screen tearinget, néhol esetlen animációt/csúszásokat javítsák és boldog leszek.Ja meg visszavehetnének kicsit a kamerarángatásból is lövöldénél :) -
#166039 Nem bízni kell benne hanem használni!
14 vásárlást csináltam már így 7 különböző storeon hol van itt a bizalmatlansági tényező.Ez a vpn nem xbox os találmány évek óta működik számos más területen... -
#166038 Köszönöm. De ennyire nem vagyok naprakész. :D Nem tudom ez a VPN dologba kevésbé bízom. :)
Közbe látom erről lenne szó. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.13. 13:07:24 -
#166037 Nem nem lehet gift cardal megvenni,de az amúgy is csak 1 felesleges dolog volt eddig is sokkal egyszerűbb vyper VPN el megvenni semmi szarakodás nincs.10 perc alatt 3 különböző profilra 3 különböző storeban vásároltam ugyan azzal az OTP-s kártyával.
A másik milyen gamer vagy te,hogy nem tudod hol a legolcsóbb a digitális játék nem használod az xboxosok szentgrálját vagy nevezd aminek akarod!?Ébredés után ez az első amit meg kell nézni ez nélkül nem indulhat a nap!
Mindent tud pontos,megbízható,napra kész minden storet figyel és azt rakod be láthatónak amelyiket akarod!
-
#166036 Majd élőben. :) -
#166035 Itt ebben a jelenetben hallhatjátok, ahogy dinamikusan változik a hang,zene,ahogy az időburkot használjátok" , aha édes, a hangodtól nem hallok semmit :D -
#166034 Atyaég ezek az animációk! -
#166033 Ezt nem mondod, ott meg lehet venni ilyen gift kártyával? :) -
#166032 -
#166031 oroszoknál meg 12500
argentin meg 28000
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.02.13. 10:28:47 -
#166030 Most nééztem Szingapúrban 14k. :) -
#166029 Sejtettem. :) -
#166028 Nem sajnos: D: -
#166027 Ja azt csak érdekességképpen írtam, elhiszem hogy kapsz redeem-et.
Gondolom visszafelé nem működik hogy PC-n megveszem. :) -
#166026 Okké, és ezt most miért is írtad? :D
Vagy azt gondolod, hogy ez azt jelenti hogy accountra jön a játék? Mert az nem igaz, nem tudom hogy honnan van a fordítás.
Itt a hivatalos infó:
"Anyone who pre-orders the Xbox One digital version of Quantum Break through the Xbox Store, purchases an Xbox One digital token at participating retailers, or pre-orders an Xbox One Special Edition Quantum Break bundle, will receive the Windows 10 version of the game downloadable at the Windows Store via redemption code.
Windows 10 game redemption code will be sent via Xbox system message around the week of April 5, 2016." -
#166025 :D
"Már biztos, hogy lesz cross-buy Windows 10-en és Xbox One-on
Az utóbbi időben csak találgathattunk, hogy a Microsoft komolyan gondolja-e a cross-buyt, de most minden kétség szertefoszlott.
Még reggel írtunk róla, hogy a Microsoft egy rendhagyó eseménnyel készülődik, ahol a Windows 10 és az Xbox One is szóba kerül majd. Azonnal arra gondoltunk, hogy a cég végre bejelenti a két platform közötti cross-buy lehetőségét, viszont akkor még nem tudtunk erről semmi biztosat mondani.
Természetesen nem ez volt az egyetlen gyanús nyom, hiszen a napokban bejelentett Quantum Break PC-s változatáról is kiderült, hogy cross-buy és cross-save funkcióval érkezik majd az Xbox Store-ba, viszont most a Microsoft egy tweetben erősítette meg, hogy komolyabban is foglalkozni akarnak ezzel a lehetőséggel: "Platform szinten is szeretnénk bevezetni. Szerintünk ez nagyon jó a gamerek számára."
Habár úttörőnek nem számítanak a feature bevezetésével (a Sony platformjain már egy-két éve működik egy hasonló rendszer), valóban nagyon jól járunk egy ilyen lehetőséggel, már csak azért is, mert a Quantum Break mellett a cég még olyan játékokat szeretne elhozni PC-re, mint a ReCore, a Sea of Thieves vagy a Fable Legends." -
#166024 Igen az viszont akkor durva. :D Mármint ha télleg ad kulcsot és nem a profilhoz köti azonnal. -
#166023 Nem accountra kapod a win10-es verziót, hanem letöltőkulcsot kapsz. (Win Store-ban is lehet kódokat beírni) -
#166022 Nem látom a logikát benne, miért lenne olcsó. :)
Megveszed digibe és a profilodba win10-en letöltheted a store-ban ugyanúgy a pc-s változatot nem tudsz semmit eladni. :)
Vagy lemaradtam valamiről és store-hot lehet serial-okat külön beregelni?
Max úgy olcsó, hogy más régióban amit nyersz lóvét vele, de semmi más. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.12. 15:19:04 -
#166021 Egyébként ha már Quantum Break. Azon gondolkozok, hogy akik megveszik a játékot, egész olcsón kijönnek majd vele. Kérdés ugyan, hogy az ukrán MS Store mennyiért rakja ki a PC-s verziót (Rise of The Tomb Radier 3 ezerért volt kitéve premier másnapján), de ha a szokásos árazás lesz akkor kb 10k-ért eladható lesz az ajándék PC-s kód amit kapunk. Oroszoknál 12k a One-os kiadás, szóval az év legolcsóbb premier játéka lesz ez úgy érzem. :D
Utoljára szerkesztette: orichalcos, 2016.02.12. 14:53:43 -
#166020 Most ezt úgy írtam mintha nem tudnám milyen lesz. :) -
#166019 Kevés játék érdekel de az nagyon. A legtöbb játék gagyi ez nem ;)
Minden játékba legalább ilyen animációt szeretnék. -
#166018 Kissé eltúlzottnak érzem én is a rajongást :), de különbözőek vagyunk, Dark meg különösen egyedi eset -
#166017 -
#166016 X1-en tudtommal nem fogja elérni az 1080p-t. -
#166015 Atyaúristen!
Kibaszottjó! -
#166014 4 hónapot késtek csak. Most hogy már mindenki végigvitte meg megunta meg kiadják -
-
#166012 Trials HD, Sam & Max, Alan Wake’s AN & LEGO Batman are now playable on your Xbox One via BC -
#166011 -
#166010 A tearing-et ezen is látni, ami nagyon nem jó, remélem kikalapálják... -
#166009 Elég tré a YT videók minősége ahogy látom, én megvárom szerintem a gamersyde-os videókat. -
#166008 Imádom, 2 perc elég is volt. Többet nem akarok. -
#166007 Túlzásba vitték kicsit a kamerarángatást is lövéseknél. SMGvel mikor darál úgy remeg a kép, hogy majdnem rohamot kaptam -.- -
#166006 Ez a csatornája
Mondjuk jó balfasz a játékos is -
#166005 4 db linket!!!