XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Macccy
XD

papa, te úgy csinálsz mint ha nem nindzsáztál volna itt az elmúlt hónapokban is ugyanígy ... látszik nem olvasol, vagy nem értelmezel

Igen. Minden x360 cuccod, de főleg a digitálisak és -mielőtt megkérdeznéd - különösen az ingyen kapott goldos cuccaid, mind játszhatóak ONE -ról!

Más: gyerekek, nekem ez az új dashboard eddig bejön, fenetudja, végigmentem mindenen, minden logikus csak darknak nem, mindent megtalálok, egy hangyányit még talán reszponzívabb is és mintha gyorsabban töltene be róla a game legalábbis a HALO MCC menüje most gyorsabb volt! visszakompatibilis Gears 1 nagyon tetszik, fasza ez na ...

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

darkSectorxxx
Digitális címeket is elő lehet varázsolni Xone-on?

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TDC Geronimo
jéé volt gears 2 nekem digitalba nem is tudtam <#fejvakaras>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

darkSectorxxx
Én fényképeket csináltam, de mi kell ahoz hogy kiszedjem pc-re a png-t?
Telepítsem ezt az OneDrive-ot?

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TDC Geronimo
Mentés nekem is megy, megosztás nem megy twitterre, feedre stb

darkSectorxxx
6. Képen az a villámlás nekemis tetszett.

Totti5
No komment.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

darkSectorxxx
Rosszabb 😊

darkSectorxxx
Fasza! Tegnap még nem ment a 2-3.

darkSectorxxx
Ezután már elhiszem.
Jó élességben tudtam hogy nem 1:1 meg a 30 fps videó nem tudja mutatni az élő 60-at. 😊

Moby
Dehogy...darksectorral bartereltünk 😊

Adversus solem ne loquitor

Totti5
Gears of War 2 lemez betesz, letöltés indít.

Csekpointnál meg-meg akad 1-2 pillanatra ( passz már nem tudom milyen volt 360on ).

Nagyon korret, szépen fut 30 fps is megvan. Graf hibát vagy akármi mást nem tapasztaltam, Gyorsan betölti, minden rendben van vele.

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.11.13. 08:54:52

Harlekin
<#nevetes1>Beteg vagy....
Harlekin
Lemezen vetted meg?

OFF! dobj pár árat 32,64,128 as sd cardról,Ami gyors és olcsó is viszonylag...Kelleni fog pár darab,mert ez az egy amit hoztál semmire nem elég...
Moby
Ja. Fasza lenne valami prémium minőségű youtube! Fizetnék is érte. A játékok felét meg sem kéne vennem 😄

Harlekin
Nem tudom mi lehet nálad,mert nálam is mindig megy a dolog van,hogy kicsit később enged megosztást(max fél óra múlva) de megy...
Moby
Az első fél óra alapján bőőven fel van adva a lecke a nótinak. A jáccatok-at csinálnám feszt. De nem a TR-t, hanem a battlefrontot. Mint játék olyan nagyon nem dob fel, és erre, emiatt elég a fél óra. Konkrétan az uncsi4-et meg sem venném már HA lenne sokkal jobb minőségű yotube, mer ez az egybites nyomdelőre-koversúter kb annyira köt már le, mint egy brazil szappanopera. Ez is olyan lesz, azért fogom tolni a kart előre, hogy láthassam a köv. helyszínt. A látvány érdekel, a többi az már....meh.

Harlekin
Nem véletlenül mondtam eddig is mindig,hogy a YT egy fos!!!Egy teljesen irreleváns képet ad vissza MINDENRŐL!!!Most tapasztalom igazán,hogy vettem a motorozáshoz kamerát.Az 1800p 60 fpsel rögzitett MP4 et ami a tv-n lefolyik!!!Közvetlenül vágatlanul YT ra feltöltve moslék minőségként jeleníti meg (és akár mit csinálok vele akkor is)...YT ALKALMATLAN 1 játék Grafikai megjelenés frém és minden vizuális VALÓSÁGOS releváns megítéléshez...Nem véletlenül basztattalak mindig amikor YT ra hivatkozva alkottál véleményt...Köze nincs a valósághoz!!!És akkor itt még mindig csak ugye a vizuális dologról beszélünk,mert a hozzá társuló játékélmény meg más tészta...
Tehát aki YT videó alapján mond le 1 játékról vagy alkot véleményt az szépen kitölti a saját szegénységi bizonyítványát!!!<#vigyor0>
darkSectorxxx
Annyi igaz hogy felvételt x1 store-ból néztem Halo5 oldalán és már ott is mintha nagyon durván élénkebb színeket láttam volna mint a neten, télleg ilyen élénk a játék?
Mert ezekhez képest a Youtube szerintem egy fakó valamit mutat. Vagy a jelenet miatt érezhettem szebbnek színekben?
Bár köze lehet a tv-mnek is talán, mert a monitorom ugye kicsit sincs közel színekben meg feketében a tv-hez.

darkSectorxxx
Én is akartam fényképezni, ezt egy saját weboldalra lehet csak kimenteni?
Mi a folyamat lényege?
Mert rámentem a képnél hogy share, de azt írja próbálkozzak később, csak a mentés gombra tudtam nyomni.

Totti5
"Korábbi videókon nem tűnt akkorának a ugrás"

Ónóóó. Már megint? ez már a 4. játék 2 héten belül 😊 lassan csak megtanuljuk hogy a TVdnek higgy, ne az internetek. ( ez úgy mindenkire igaz amikor yutub videóról megy vagyis rohadtul nem megy a kurrgen gfx szagértés :I )
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.11.13. 06:48:14

Totti5
Tegnap kimentettem 6 képet minden gond nélkül. xboxdvr.com <#wave>

darkSectorxxx
Ja bocs a látványra értettem meg a hangulatra, első tr nem volt ennyire "vad". Mármint a környezet. Szerintem.
Írtam hogy tartalom ezután kerül véleményezésre. 😊

ja hogy SZEP a TR. akkor azt irjad gyerek, ne azt hogy "baszott jo"! 😄10 perc utan... 😄 elsö fel ora kb. annyi, hogy nyomod elöre a bal analogot meg neha A-t hozza.

de amugy tenyleg fasza, csak na... jaccatok!
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.11.13. 01:34:15

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

darkSectorxxx
Technikailag az öszkép brutális, én írtam hogy azért a noti U4-e részletgazdagabb, de mint egy Tomb Raider hát és X1-en, hát.
Nem gyenge, ebben a genben ilyen nincs de még hasonló sem ebben a stílusban....😄

Érdekes, lehet ennek köre van az új rendszerhez?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.13. 01:32:17

azert jo, hogy 30 perc utan mar megmondjatok, hogy fel van adva a lecke a notinak, meg "baszott jo a TR" (by Dark 40 perccel ezelött, de most jar a jatek 20. perceben kabe (Twitch alapjan) 😄)

hihi

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

darkSectorxxx
Basszameg mikor kimászom a vízből.
Lara lehúzza a coffjáról a vizet a kezével!!!!!!!!! Mivan? 😄

darkSectorxxx
Próbálgasd, nekem már megy a twitch, lenti linken....

TDC Geronimo
Nekem engedett képet, de megosztás megint nem megy... Ugyanaz van mint pár hete amikor hónapokig nem ment megosztás, utána magától megjavult, de most megint szar. Boxon ez kurva körülményes.

darkSectorxxx
Videókon azt vettem észre hogy semmi nem adja vissza az élőt, pl a Halo 5 vagy a QB amit néztem képeket x1-en hát a videóknak semmi köze hozzá, itt is ezt élőben kell látni mindenkinek, nincs mese...akartam csinálni képet de nem lehet még.....S

Lehet mert stream-elek....

darkSectorxxx
Pontosan technikai csoda, és ezért nem szabad lebecsülni a "gyengébbik" hardvert, ez már így upgrade nélkül is mehetne pc és ps4 szerintem.

darkSectorxxx
Egyetértek eszméletlen a minőség, persze amit mutattak uncsiban az azért már kapásból a karakterek minősége jobb, de ugye még nem jött ki.
De egy biztos ha nem is a legszebb géming, de x1-re eddig tutira!
Annyira éles minden és nem spóroltak a környezettel hogy már vicc kategória.

Most énis meglepődtem de kurvára hogy miből lesz a cserebogár.
Bár a Quantum Break-em is fog majd hasítani.
Nekem eddig annyira nem dropol nem veszem észre, laggot sem észlelek, pont mint a 2013-as.

De hogy ez a képélesség a táj a fények, sokszor mikor mondjuk esik-kel annyira durva az öszkép, ez minden ft-ot megért szerintem, és egy ideig a kalandjátékok királya lesz szerintem, bár még látni kéne a tartalmat mit rejt összesen de a hangulat brutális...na ilyen játékokat kéne.

De ez hogy a faszomba megy xbox-on? Szerintem ezek is sámánok lehetnek, ezt nem gondoltam volna.

TDC Geronimo
Korábbi videókon nem tűnt akkorának a ugrás 2013as TRhez képest, de ez a PBR render csodákra képes. A jeget az elején percekig néztem 😄

Moby
A többit majd hétvégén. Tényleg kikúrt jónak tűnik a TR, és egy kisebbfajta technikai csoda, de a helyzet az, hogy az agyam semmi máson nem jár, csak a Battlefronton...

Moby
Na majd ha meglátod a cutscene-t, ami inline render...áztábüdöskurvaélet!

Moby
TR gyorsjelentés:
Legszebb játék a generációban eddig. Persze a frém a fos, de....geeeez. Nemhiszem el, hogy ez egyáltalán kijön ebből a mancikakompjúterből. A rendezés fergeteges, áncsártidebb az áncsártidtől. Fő van adva a lecke a nótinak.
Inputlag: valami van, de hol van, hol nincs, és amikor van, akkor sem inputlag, hanema kamerakezelés van elbaszva. Engem ebszolájte nem zavar, nemigen kúrelom a kamerát. A sztori, a helyszín, a kalan, úgy minden őrültjónak tűnik.
Dehogybazmeg...élve kúrja meg a fogtündéreket látványban (untildawn), az szimplán örjítő. Nemtudom hogyan csinálták.
Ma csak kapkodom a fejem. Videógémingmágia van ma kérem.
Mindenestre jó lesz újratolni tavasszal remaszterelve, faszafrémen.

darkSectorxxx
Baszott jó ez a TR.
Szerintem jót tett neki hogy elsőnek csak egy platform! Szerintem kihozták amotorból amit lehetett....szép nagyon, és én nem érzem laggosnak.

TDC Geronimo
ááá 40% letöltésnél engedte hogy toljam, de a kurvája 20 perc után pont mikor siklottam lefele kötélen lavina elől kiírta hogy installál várjam meg lol.

What a tease <#idiota>

Mindenesetre hólisit ez is hogy néz ki...

darkSectorxxx
Indul a Rise of the Tomb Raider. Nem tudom mikor fogok aludni. 😄

darkSectorxxx
Ja ezaz, csak oks megvolt a véleményed, most vagy holnap nézd vissza én mai napon mit szóltam hozzá, jó a stílus nem lágy, de leírtam kb mi a gondom vele. 😊

w77d
nekem az eredetit is szokni kellett 😄 Ez sem tűnik sokkal bonyolultabbnak...

darkSectorxxx
Endor Survival 15 wave -> 38 perc

n000rbi
Ez a speeder bike chase is az Endoron <#wow1> Kikészülök <#bdead>

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

darkSectorxxx
😄
Jo a menüben én is tudok lépkedni, de minden kézreáll, menüpont, elrendezés, menük, küllem?

w77d
bammeg délutáni gamelésnél még a régi volt a felület... kikapcsoltam a konzolt, megnéztem a meccset, majd most hogy újra elkezdtem csapatni már teljesen más a felület 😄

Bankszámla/bankártya nélkül is lehet a goldot "aktiválni" vagy az mindenféleképp kell hozzá?
Macccy
<#vigyor>

Téged most olvasztottak ki, Han? <#banplz>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

w77d
nem tudom még, nekem elég kezelhetőnek tűnik

Macccy
Bár szeretném a multit ... hmm hmm ...

darkSectorxxx
Most ezt tolom 10 órát, de ja amúgy nem, bár nekem nem a látvánnyal van elsőrre problémám.