176617
banner
  • Totti5
    Dobd be a temat ha nincs akkor nem kell masikat baszogatni mert annak aztan semmi ertelme nincs. Elfer minden normalisan hisz nincs arrol szo h egymas szavaba vagnank. Nem volt a topikban sosem kikotes hogy csak xbox.
  • Harlekin
  • QuippeR
    jól van, mindenki érzi, hogy nagyon kemény vagy, jól odamondtál. esetleg még valamit? nem? most akkor visszatérhetnénk a topik témájára, amiért mindannyian itt vagyunk? képes leszel a facebookra live-blogolni az életedet ehelyett a topik helyett?
  • Harlekin
    Nem a címemre vette ezt letisztáztam és mint írtam is a levélben az én címem csak a SZÁMLÁZÁSI címként szerepel!
    Dehogy pattan le onnan ŐK a felügyeleti szerv.Feléjük az ügyintézési menet panasz ment!Nyugodj meg nem ez az első eset amit így intézek.Kitaposott úton járok nagyon is tisztába vagyok azzal,hogy mihez van jogom...
    A rendőrségre meg majd akkor megyek amikor a T-t feljelentem zaklatásér!
    Az,hogy ki miként pityereg nagyon hidegen hagy,intézze érdemben elsőre az ügyemet és nem jutunk el eddig!
  • Harlekin
    Oké köszi,hogy így idetévedtél!És elnézés,hogy ketté törtem a topik folytonosságát.Ráadásként azt,hogy a te hozzászólásaidat így háttérbe szorultak.Mennyi is volt az elmúlt fél évben egy se!?
    Ott volt az off kiemelve HG neve törlés gyanánt.
    Tehát így a te hszed még inkább topik idegen mint az enyém volt!
  • partizan182
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Ha tényleg a te címedre "vette" az előfizuját akkor 2 eset lehetséges:

- Kamu lakcímkártyát mutatott, ez ugye közokirat-hamisítás
    - Ügyintézővel összejátszottak, ez meg csalás

Mind a fogyasztóvédelemről mind a hírközlésiről úgy pattan vissza mint a pinty, ezek rendőrségi ügyek. De anyázz csak a telefonos kislánnyal biztos segít, neki is csinálsz egy remek napot.

@Ulthane: Ott voltam, tudom, miért hazudnék. 15 nap a PSZÁF szerint a panaszfeldolgozási idő, hogy-hogynem a parasztokat a 14. nap délutánán kerestük először és utoljára aztán ment a sablonlevél. Call-center: igazad van, de az idiótákat a Team Leadek is ismerik, senki sem várja el normális helyen hogy az Agent elviselje ha ordenáré módon beszélnek vele, szal minden vezetői jóváhagyással ment (konkrétan én is mondtam ilyet a csapatomnak hogy hagyja a francba a beszélgetést).

• Ulthane
    OFF
    Hiszel, amit akarsz, 3 évig voltam felsővezető egy befektetési bankban. Aztán kivonultak hazánkból, és még másik 21 országból.

Mi ebben olyan hihetetlen, nem értem.
    ON
    Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.02.09. 10:50:28
  • QuippeR
    büszkék vagyunk rád. esetleg akkor visszatérhetnénk a topik témájára.
  • Harlekin
    Na nyugodjál meg nálam eddig mindig bevált és csak ez a stílus vált be,ha nagyon szeretnéd berakom ide a leveleket meg az azonnali intézkedést és bocsánat kéréseket a szolgáltató részéről.És nem csak t nél ugyan így OTP nél főgáznál is!Ők vannak értem nem én őértük és joggal várom el azt,hogy intézkedjenek.Úgy,hogy semmi közöm nincs ehhez az egészhez.Ráadásként ez az 5. megkeresés feléjük ezért így jogosan küldtem el a levél másolatot megtűzdelve a panasz még részletesebb leírásával.A hírközlési felügyeletnek és a fogyasztó védelemnek.
    Így garantálom neked,hogy velem ezt nem tehetnék meg,mert rájuk húznám a vizes lepedőt.Nem az a fajta vagyok aki szó nélkül hagyja ezeket a dolgokat fülét farkát behúzva...Nem kell féltened...Nyugodj meg nem véletlenül kértem ki a telefonos beszélgetést sem nem ő lesz az első akit elküldenek a T-től az miatt,hogy nem úgy kezelte az ügyemet ahogy az elvárható lenne.
  • vg
    Dehogy voltál te vezető bankban, szóval elég merész lehazudozni másokat ezek után... Azzal egyet értek, hogy aki pedig elmegy kávézni, miközben valaki leveri az asztalt a kedves korrekt, bíróság által is kimondott tisztességtelen bankoknál, az szarja össze magát és nézzen a tükörbe. Just sayin
  • Ulthane
    Akkor valami nagyon mezei bankban dolgoztál, akire nem vonatkoztak a PSZÁf előírásai...Én magam dolgoztama telekomnál is, meg bakoknál is lenyomtam közel 10 évet, és nem panaszkezelésen, hanem vezetőként, illetve még a telekomnál tartottam ügyfélnapanasz.-kezelési tréningeket is.

Mindezek alapján állítom, hogy egy szolgáltatónak NINCS módja ilyen jellegű hátrasorolásra, és a callcenterekben még azt is logolják, ha valaki szarni megy, nemhogy azt megtehesse, hogy tartásba tesz egy aktív hívást, és kávézni megy. Azonnal kibasznak minden valamire való helyen ilyenért, nagyon komoly minőségbiztosítási előírások vannak, bankokban meg pláne.

Szóval amit állítasz, az hazugság, szándékos csúsztatás.

Ettől függetlenül egyetértek, hogy az ilyen paraszt stílus nem vezet célra.

• partizan182
    Protipp: ez a stílussal magaddal cseszel ki, anno 6 évet lehuztam panaszkezelesen (bankban), aki így beszélt velünk azt mindig hátra soroltuk, egy idő után már mindenki ismerte a tagokat a call centerben és konkrétan ha telefonált kitették tartásba és elmentek kávézni. Volt akivel egyoldalúan szerződést bontottunk mert akkora gyökér volt, és annak milliói voltak nálunk nem szaros mobil elofizetese.

Just sayin
  • Harlekin
    Tenném én is,de sajna nincs itt jobb jelenleg.Ahol ezeken a szarakodásokon kívül mindent ugyan így megkapok.Itt most a legnagyobb szívfájdalmam az,hogy ez a dolog eljutott ismét eddig.Mindig ez van mindig addig ameddig nem anyázok,mert addig leszarják az embert és ez nem csak a t-re jellemző.Pedig itt a levélbe még vissza fogott is voltam a telefon beszélgetéseim sokkal sokkal szókimondóbbak.És az is célra vezető szokott lenni,de most sajna nem...
  • Totti5
    Tén már túlvagyok, harcoltam, baszogattak ( nem fizetett számlák, felszólítások amikor minden fizetve volt időben s én járkáljak be bizonygatni azt.... ) Fogtam és megszüntettem, mobilokat és netet, tvt is. Sohatöbbé.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.02.08. 21:38:29
  • Rage47
    ez mehetne a homar blogra
  • Harlekin
    Na egy kis csámcsogni való!

Totti töröld ha sok,de ez érinthet szerintem bár kit!

Levél a TELEKOMNAK tőlem!

OFF!

Üdvözletem!

Előre szeretném leszögezni,hogy panasz levelem pontosan annyira lesz bicskanyitogató mint az önök ügyintézése.

A problémám tavaly ősszel kezdődött 1 olyan levéllel a postaládámban ami NEM az én nevemre szólt és nem is olyan nevére akit ismernék vagy ismerhetnék!

Ez a név Hosszú János MT:818698457 aki önökkel szerződést kötött és "vett" őő inkább behúzott önöktől egy samsung s6 telefont!És ez a kretén a mi címünket adta meg számlázási címnek.Maguk meg a nevetséges ügyintézésükkel ezt nem ellenőrzik,hogy esetleg majd nem e másokat fognak zaklatni kéretlen levelekkel!Ennyi erővel kérhetném az Üveghegyen túl Kerek erdő közepén 13-ba is a számlákat!És minden további nélkül elfogadják!
    (Ezt az információt az önök telefonos ÜFSZese közölte,de erről majd később.)
    Rendre havonta jönnek a számlák!És most már elérkezett a plusz ejnye-bejnye levél időszak is meg a hab a tortán egy ajánlott levél (gondolom ez a most már aztán nagyon nagy baj lesz)amit alá kellene írni,hogy felvehessem,de nem írhatom alá pedig én itt lakom a saját házamba!!!
    -Pontosan ezért van nekem digitális fizetés beállítva,hogy NE keljen a levelekkel foglalkoznom,erre megkapom másét...

Erre van erőforrás a T... nél arra viszont nincs,hogy kicsit ésszerűbben intézzék ezeket a dolgokat és ez ne fordulhasson elő.Kezdve azzal,hogy ne tudják lenyúlni a telefont és maguk ezért ne másokat cseszegessenek.

Eddig 4 telefon beszélgetést és ebből következőleg rengeteg idegeskedést és időt pazaroltam már erre.
    Mivel jönnek az agyoniskolázott telefonos ügyfélszolgálatosok és a jobbnál jobb tanácsokat közlik.
    -Ne aggódjak hamarosan nem jönnek a levelek a T...-töl,mert átkerül végrehajtásra az ügy.
    Nagyon szuper tehát majd már nem a T baszogat,hanem valami behajtó cég.Hiszen ezt a címet adjátok nekik.

A legjobb az volt amikor közölték
    -Hívjam a számlán szereplő számot!!!!
    (Eleve az hogy én hívjam!!!!)
    Mondom azt amit már 2 hónapja kikapcsoltatok,mert nem fizették,azt ami soha be se volt kapcsolva ,mert első levélnél még megpróbáltam felhívni sikertelenül és ezt már akkor közöltem az első T... vel folytatott beszélgetésnél...
    SZÁNALOM!!

De azt kategorikusan kijelentették,hogy a SZÁMLÁZÁSI CÍMET NEM LEHET MEGVÁLTOZTATNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VICCCCCCC!!!!!!!!!!!!

Nem tűnik fel senkinek,hogy évek óta több szolgáltatás van maguk felé ezen a címen és azok rendre késedelem nélkül fizetve vannak ez meg nem!
    Viszont egy dolgot garantálhatok,hogy ez nem sokáig lesz így,mert én nem akarok 1 ilyen céggel mint a T... kapcsolatba lenni.
    És itt szeretném megjegyezni,hogy most vált világossá a T... logó mibenléte.Ezért nyugodtan a továbbiakban kiírhatják a Töketlen esetleg Teszetosza és lenne még bőséges hasonló elnevezés erre a cégre...

Amennyiben ez tovább fojtatódik,hogy mások levele ide érkezik hozzám úgy,hogy én ezt 5x jeleztem a Töketlen v.Teszetosza cég felé!Feljelentést teszek zaklatásér és nem érdekel,hogy a posta a közvetítő,mert maguk valósítják ezt a dolgot meg.

Ugyan így feljelentést teszek,ha a címem ezzel az üggyel kapcsolatban bár milyen módon behajtó céghez kerül és itt engem ezzel zaklatni fognak!

Amit már most biztosra vehetnek,hogy minden létező fórumon ezt az ügyet publikálni fogom,hogy egy ekkora nagy multi cég mennyire leszarja a rendesen fizető előfizetőit és védi azt aki viszont megkárosította!

Továbbá követelem,hogy az utolsó telefonos beszélgetésemet részemre biztosítsák ami 2016 január 20.-án 15:17 kor rögzítettek!

Remélem belátják,hogy a maguk töketlenkedése nem célravezető és minimum 1 bocsánatkérő levéllel és több zaklató levél nélkül élhetem az életem!Gondolkodva azon,hogy felbontsam e a magukkal kötött 4 szolgáltatást!
  • Snexi
    Már ideje lenne.Bár én pont tavaly poroltam le miatta a ps3at szóval én csak 1 éve várok a folytatásra :D De ugyanez a komor,szatirikus hangulat jöhet a gta 5 engine-jével
  • Selminar
    Rendben, adok neki esélyt még! #thumbsup
  • eje75
    De értem hidd el...csak... no offence, de Xbox és úgy általában a gaming volnalon is sokkal érdekesebb dolgok történnek annál, mint hogy mindenféle Jóskapista leírja, hogy xy játék mekkora xar, vagy Ő itthagyja ezt a forumot, vagy felhagy a játékkal... so? Mért kell ezt mindenkivel tudatni? Ez egyéni szoc. probléma: hagyd itt, hagyj fel, csak csöndben.... Nincs azzal baj, ha valaki leírja, hogy NEKI egy játék, vagy úgy általában a gaming iparág 2016-ban nem tetszik... De vitázni valakivel, akinek meg bejön: mi értelme ennek? Az ÉPÍTŐ jellegű hozzászólás (értsd: valaki rájött, hogy lehet olcsóbban megvenni valamit külföldi store-ból (thx. orichalcos) , vagy leírja, hogy egy bolttal póruljárt, mindenki kerülje el, stb.) mindenki számára hasznos, a fikázás meg csak az orrotokat tisztíccsa... Mind1, hagyjuk...elmondtad a véleményed, jogod van hozzá... Csak fárasztó, hogy az értékes, javítani próbáló hozzászólások gyakran elvesznek a fikatengerben....
  • Totti5
    Titanfall 2

Respawn Entertainment: a játék vezető írója, Jesse Stern a Forbes-nak elárulta, hogy lesz sztori kampány.
  • Totti5
    Pedig top kvaliti minden téren, ráadásul nagyon ötletes. Attól hogy nem lemezen jelenik meg ez AAA játék.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.02.08. 18:27:47
  • Totti5
    Nincs. Mindenkinek a magánügye hogy mennyit játszik és mivel. Az viszont már kérdéses amit te írsz, kvázi lenézed őket. FPS is ugyan olyan játék mint az RTS, vagy a puzzle. Én a DOOM-on nőttem fel és még itt vagyok. Anno középsuliban CS 1.5 - 1.6, Quake 3, COD 1 ment orrba szájba, LANok, versenyek stb... s itt vagyok, túléltem, érettségiztem, főiskoláztam, máig képzem magam mint ahogy a sokan akik abban a közegben voltak.

Nagyon rossz ahogy gondolkozol, de hát te tudod...
  • ppista
    Szóval nem érted. No mindegy.
  • Totti5
    Már mért kellene rákenni a gémerekre a szart? meg hol érdekel engem hogy ki mit olvas és hogyan ír? teszek én rá, hogy 10 évesen vagy 30 évesen sem tud értelmesen kommentelni. Aztán ennek semmi köze a gémerekhez meg a játékokhoz. Gémerek igen kis %a él a fórumokon, ahol meg igen ugyan az a közeg van jelen mindig. Itt is, hisz én nem látom hogy naponta 10 új júzer jön ide.

Ha nem érdekel a játék, akkor keress mást, ami érdekel. Minek nem igazán izgat a dolog, hisz játék rengeteg van, nagyon jól elvagyunk.
  • darkSectorxxx #165937
    Nekem miért nem küldtek sajtóközleményt? :D
  • orichalcos
    Legjobb az egészben hogy ezt már mióta tudjuk. :D

Megkaptam én is amúgy a sajtóközleményt, méghozzá január 18-as dátumozással. :D
    Utoljára szerkesztette: orichalcos, 2016.02.08. 17:57:34
  • darkSectorxxx #165935
    "Tom Clancy's The Division - magyar felirattal érkezik

A magyar forgalmazó PlayON Magyarország megerősítette, amit egy ideje már sejteni lehetett. A tervek szerint március 8-án érkező Tom Clancy's The Division minden platformon magyar felirattal kerül majd a boltok polcaira, így csodás anyanyelvünkön is élvezhetjük majd mindazt, amit a poszt-apokaliptikus New York nyújtani tud."
  • darkSectorxxx #165934
    Ez a zene baszottjó régen hallgattam párszor. :D
    Minden szupi-szuper. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.08. 17:49:31
  • orichalcos
    Unravel értékelések

Vannak itt fura számok. Mindegy a játékot megvettem én élvezni fogom.
  • TomStorm
    Csak úgy 3 Lara Shot:

• Selminar
    Az Unravel nem tűnik nekem többnek langymeleg középszerű platformernél, néhány kiemelkedő pillanattal, hogy aztán pár óra múlva már el is felejtsük. A grafikája szép, de az sose volt minden. Plusz túl van árazva. Nem értem a hype-ot, sokak zsebéből a vélt cukisággal kiszedték a 6 ropit.
  • eje75
    Hűha... Te aztán nem xarral gurigázol....Most, hogy az egész világot informáltad arról, ami a szívedet nyomja biztos jobb neked... De tényleg, ezt most tudni akarom: bemész a CBA-ba is, hogy elmond, hogy a Tescós párizsi neked jobban ízlik? Veszed a fáradtságot, hogy közöld a henteseddel, hogy mekkora xar a sertéshús íze mostanában, ezért áttértél a humuszra, mert az minőségi élelmiszer? Vagy mi a tosz? Komolyan úgy érzem, hogy sokan csak a frusztrációjukat kiélni jönnek ide... Valaki leírja, hogy tegnap remekül szórakozott xy játékkal, erre tuti, hogy 5 percen belül reagál valami észlény, hogy az xy játék mekkora egy xar már, a posztoló nyilván egy "kőbunkó" lehet, és inkább olvasson, ne azzal a xarral játszon már! Hát ezt komolyan fel se bírom fogni.... mint1..megyek játszani a bunkó 80%-al egyetemben... Te nyilván egy virágos réten fogsz egy Ady kötettel a kezedben elfelhősödött tekintettel a múltba révedve a régi játékokra recskázni...
    Utoljára szerkesztette: eje75, 2016.02.08. 16:34:39
  • eje75
    Nálad is ez a helyzet? Szegénykém, a szívem szakad meg érted. :( Hát ja: régen minden jobb volt...még a sósperec is...
  • Harlekin
    Jo legkőzeleb meg fígyelem ís és érdekkel is malyd tallán!de igy tallán Te se a marhaságal foglalkozól hannem malyd inkáb Engem lyavitasz
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.02.08. 14:26:14
  • Ulthane
    Meg olvasod is, meg nézed is...

Meghallgatod. Jegyezd meg. Így írják helyesen. Az igekötő az igével együtt.

• Harlekin
    Még mindig a lényeg a minőség meghatározásán van!!!Csak,hogy tisztán láss!!!A nyugalom tengere vagyok....nekem nincs okom aggódni minden heppy!
    Naponta egyszer meg hallgatom! :-D
  • n000rbi
    Higgadj le, túl vagyunk rajta :) (egyébként 1.12-nél járunk ;))
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.02.08. 13:34:18
  • Harlekin
    Ugye erről a W3 rol beszélünk csak a biztonság kedve miatt!!!???

1.03 ahol a ps4 19 fps-t is tudot produkálni!!!

határozott a javulás 1.08 ra mert itt már 20 fps is van igaz percekig!!!

• n000rbi
    Az öcsédet ismerve lesz is még rálátásod ps4re ;)
  • Harlekin
    Itt nyilván a minőség összefüggés a lényeg és nem az,hogy mit hogyan kalapáltak össze.Mást se lehetett olvasni ps 4 en mint a savat a játékról.Itt meg most arról megy az agymenés hogy még MEG se jelent a játék,de már fos.De a már meg jelnt játék amit valahogy valamikén rengeteg áldozattal kikalapáltak az a minőség ez az etalon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Valóban nincs ps 4 em és nem is lesz soha,mert nincs rá szükségem,de van egy öcsém akivel napi szinten tartom a kapcsolatot és idestova 1x edik ps-ét adta el így hidd el van némi nemű rálátásom...
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.02.08. 13:17:07