XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

-Mi az Xbox Live..
-gta4 ugyanúgy elindul bármelyik xbox360-on csak a hdd nélkülin(ami neked is van) elõfordulnak grafikai problémák(nem súlyos).

kakaoskalacs
amugy kisertetiesen hasonlit a kérdésed a #43430-ra 😄

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

kakaoskalacs
x)) (lefordul a szekrol)

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

joshua
Multi a kenyérpirító segítségével van (persze h net)

Igen elindul...ez nem pc h ne induljon el. Attól h Arcade még ugyanaz a belseje (cpu,gpu)

xbox 360 on mivel lehet menni multipõlayerbe mert tudom hogy a pc játékoknál az internet segitségével, de az xbox 360 nal minek a segítségével lehet menni multiba?

És XBox 360 Arcade System el indul a GTA IV?

elöre kösz
üdv!
Alwares
Nagyobb nehézségen kelleni fog pár darab (és ezek kombinációja). Már a második fõbosszhoz se elég a szimpla elugrálás, védekezés. Elég sok kombót kell bevetni...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Atika :o)
en is premiumot akarnak venni turheto aron 😊

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Pacal17
Nana, én még láttam az árkádba 70 ezerér <#banplz>

Ezért kell neten rendelni. Golemkonzolba most a gányolás mentes Premium 58 ezer.

koszi

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

Hogyhogy milyen?
Miben milyen?
Nem is lehet már kapni;-)

Istencsászár
Banner: Xbox 360 kiszerelések

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

sziasztok megtudna nekem valaki mondani hogy a XBOX 360 Core Edition az milyen??

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

Jaja már nézem énis NG 2 elég fasza 😄DD bele kell jönni mert kurvasok kombó van...amit special fölöslegesnek tartok (ennyi minek) 1 fegyverre van vagy 100 kombó !

dienesoft
Én egyelõre még csak az elsõ chaptert vittem végig, remélem majd erõsen beindul...nem rossz, csak most rááltam Bourne-ra!

Sir Quno Jedi
Pedig de. Nagyon sok x-es gammát gyáriban 4-7k-ért lehet kapni (igen bótba), csak várni kell, meg kifogni akciókat, sokszor még azt sem kell.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Fido4life
hát szerintem új játékot 10 alatt sehol se lehet beszerezni..itthon persze, külföldrõl töredékért belehet szerezni csak ahoz ugye elöbb bekéne tölteni a 18-at, és kéne egy bankkártya is

Kaplan
Ezeket a tizenöt-tizenhat ezres játék árakat könyörgöm ne emlegessük már, fõleg aki neten mászkál. Mindenki megtalálja magának a megfelelõ árakon a játékokat itt. 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Alwares
Érdemes valahogy beszerezni az NG2-öt, akár demót is. Egy katarzis az a játék.

Fido4life
Köszönöm a válaszokat, szerintem marad a reménykedés hogyha ilyen negatív kritikákat kapok a külömbözõ modosításakról. Mondjuk most még örülök a fejemnek hogy ilyen játékokat nem hagyhattam ki mint a COD 4 vagy a Bourne Rejtély stb. amik igaz pár órás játékok, de végig szórakoztatnak. Bár azt eltudom képzelni hogy néhányan nem örülnek nekik ilyen elánnal ha 16000 forintért kap max két nap játék idõt. Valami kihagyhatatlan, vagy próbálkozást érdemlõ címet mondhatnátok, bár most épp elvagyok az Assasin's Creed-el.

fakk fakk fakkkkkkkkkk

ÁÁÁ éstényleg, most nézem :@@@@@@@@@@@@@@@ basss*ák meg az annyukat, már egybõl régiózáras :@@@@@@@@@ ekkora szemétséget, de legalább 1 napig ne lenne az ilyenkor mikor felteszik....ált. ekkor még gyorsan lelehet szedni

Pénteken lesz Europai NG2 Demo!

FRe4k
de sajna régiózáras

Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun

BRÉKING NYÚZ!!!

NG 2 DEMO LIVE!!!

Mikor kint dolgozom bármit megvehetek abbol a pénzböl amit ott kapok.
Játékot(pc-x360),bármit mert alig látszik meg.
Mikor itthon dolgozom?Ilyenre esély sincs,hogy játékszoftvereket vásárolgassak...

Pontosan.
galmat
Jaja. Ez az ország amúgy is a fejétõl bûzlik. Elõször ott kéne takarítani... Persze ez szubjektív vélemény.<#hehe>

LordAndrew
Bezony. Ez a lényeg. Arányait (magyar keresethez viszonyítottan) tekintve kb mintha 2-3 ezer forint lenne egy játék. Ennyiért már nem szarakodik az átlagvevõ. 12-15 ezerért már igen...

Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit

deep
Ez a warez dolog országtól és pénztõl független.

Azért ez nem teljesen így van ám. Ugyanis a legtöbb országban (talán mindegyikben😊) magasabb átlagkereset társul az alacsonyabb árakhoz.

És ez rohadtul nem mindegy, hogy kevesebb pénzbõl kell drágábbat venni, vagy többõl olcsóbbat...
Azé ps3, mert azon nyomom az eredeti cuccokat.

Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00

Ez a warez dolog országtól és pénztõl független.
Ez egy emberi tulajdonság.

Igen, nagyon jó érzés a 17eft-os játékot kezedben tartani, csak közben az asszony szétb*ssza a fejem meg a ps3-t, hogy "már megint erre a szarra költöd a pénzt" kijelentéssel.

Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00

deep
Ez lenne a lényege😊
Shan
Ezzel én is egyetértek. Az Xbox cuccaim mind legálisak, de már Pc-re is megvettem még a box elõtt azt, ami nagyon tetszett (GT Legends, CRC, GTR2)
Shan
Azért jól kell keresni hozzá...
Kandurex
ja, ja ezt leírom én is, 1,5 éve mióta átálltam a teljesen legál cuccokra, sokkal jobban megbecsülöm a játékokat, igaz, nem is játszok annyival, és nem is veszek meg mindent,..ez a második jóság a legálban, "sajnos" igényessé tesz, nem nézek meg minden szart, ezáltal nem rohanok, élvezem a játékot

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Látom sokan irják hogy milyen király a ninja gaiden 2 szerintetek lenne értelme megpróbálkozni vele azok után hogy a DMC4-et meguntam és félbehagytam? Nem tudom miért az nekem nem jött be annyira. Na most ez is ugyanolyan játék a játékmenetet nézve vagy van valami eltérés is?
deep
Nyilván ebben az országban az anyagi lehetõségek nem teszik lehetõvé, hogy az embernek az utolsó mp3-a is legális legyen, de próbálkozni lehet. Valahol mindent el kell kezdeni. Én az Xbox360-al kezdtem. Jólesõ érzés az eredetit birtokolni, sokkal jobban megbecsülöd, nem csak végigrohansz rajta és kuka, a gari sem úszik el, stb. JÓ AZ EREDETI JÁTÉK!<#vigyor4>
Oké.
De tedd a szivedre a kezed,és mondd:Én mindig csak az eredetit veszem meg,soha többé nem töltök le egy fél xbox játékot sem,a torrent oldalakat,és az összes file cserélõt nagy ívben kerülöm,és minden erõmmel azon leszek hogy a játék kiadókat támogassam!
És az összes másolt lemezt a kukába dobom,törlöm a gépemrõl az összes illegálisan letöltött filmet,mp3-at,programot.
------------------------------------------------------------------------
Ha ez így lesz akkor respect,de addig amíg bárkinek van csak egy kósza illegális file is a gépén,hááát tudod addig nagyon álszent dolog ez a nagy antiwarez,meg banhammer,meg törlés,meg a kérdezõk leoltása....
Gondolom nagyot zuhantam most a népszerûségi listán,de les...om.
Téma részemrõl OFF,remélem nem bántottam meg senkit...peace <#wave>
Online MMORPG várható X360-ra?

deep
Aki akar, varezol. Aki nem akar, legalább ne baszd már le érte, köszi...Én speciel megveszem, ami érdekel(igaz, nem rég óta, de az áttérésben az SG-nek is nagy szerepe volt, és ha csak én egyedül, már megérte a warezmentesítés), lehet cserélni, lehet adni-venni, igen. Nem kell milliomosnak lenni az eredeti játékhoz.
Küldtem neked privátot 😉
Itt ne warezolj,itt mindenki tele van pénzel és mindenki eredeti játékkal játszik,meg elad,vesz,cserélget,közben meg a torrent oldalak tele vannak a fórumról ismerõs nevekkel....de ez biztos csak véletlen<#banplz><#violent>
Álszent emberekkel van tele az egész ország,ez a fórum miért is lenne kivétel?

ui:Remélem tudtam neked segíteni...

deep
NINCS WAREZ!<#nezze>
Alwares
Hát ahogy mondod. Nem hiszem, hogy elromlana valami olyan a gépben amit nem is használunk. Na az azért már durva lenne.

Egy fontos kérdés:

Ez a hírhedt HANA chip, ami okoz sok meghibásodást, ez csak akkor veszélyes, ha HDMI-n használják a gépet? Csak mert ha VGA kábellel müködö, akkor egyáltalán nem is kell tartani tõle?!

Köszi!
(ez fontosabb kérdés, mint az elõzõ! 😊 )
Alwares
Ez kurvajó! Ezeken jót röhögtem azért!

galmat
Most olvasgattam az 576 Konzol játékkatalógusát. Egy-két érdekes mondat..
Assassin's Creed leírása: "...jött valaki, aki felbolygatta a méhkast. A NÉVTELEN BÉRGYILKOS, ALTAIR...." - hmm <#taps><#falbav> micsoda inkognitó..

The Bourne Conspiracy leírása:"A Matt Damonáltal megformált Jason Bourne új terepre merészkedik, elsõ alkalommal szerepelve videójátékban...úgy érezheted mintha te lennél maga Bourne..." - érdekes, mert Matt Damon se arcát,se hangját nem adja a játékhoz. <#nezze>

Vagy pl Gears of War: "Szívbemarkoló történetbe helyez..." - hm ha jól emlékszem a a GoW-nak pont a sztori hibái voltak a gyengéje..

No mind1. Csak jókat derülök az ilyen marketing szövegeken. ..<#eplus2>

mucsácsó
Tanusíthatom.. 😊 Beszarás gáma, istentelenül fasza lett. Tudtam hogy jó lesz, nade hogy ennyire.. 😊
Hali

Az a kérdésem, hogy a Live-ról leszedhetõ demo-k általában miket tartalmaznak? 1 pálya, 1 játszható karakter/autó, meg idõ limit, vagy esetleg többek ennél? El lehet lenni velük, vagy csak kipróbálom, és meg kell venni a teljeset, ha akarok valamit?

Köszike
Még nem találkoztam velük, de szerintem egy adag AA akksi jobb, mert ha 4-es csomagot veszel, az 2 gamepadhoz is elég, ha pedig csak 1-be használod, akkor tudod cserélni, és ez kárpótol azért, hogy játék közben nem tudod tölteni.

PSN: berghold

Alwares
Jajj emberek. Szerintem aki valamennyire is szereti a Hack'n'slash játékokat, az maga alá fog szarni mikor a Ninja Gaiden 2-vel! Már nagyon rég nem éreztem ilyet, hogy miközben játszom, azon gondolkodom, hogy lehet-e ennél még jobbat csinálni?
Nem is csoda, hogy a Team Ninja azt mondta, hogy részükrõl ennyi a sorozat, elég magasra tették a mércét, hogy még õk se tudják átugorni. Igazuk volt.

warass
Mik a tapasztalatok a Play&Charge Kitrõl? Mi a véleményetek? Azzal nyomassam a kontrollert vagy jók(jobbak?) a sima AA-s aksik?