XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

El.

PSN: berghold

hello
XBox 360 Arcade System el indul a GTA IV?

Elõre kösz!

Kokesz02
ok köszz az "infot":)

kokesz

trick daddy
én igen q-rva jo co-op game a graika is high és a játékmenet is ,és single-ben is naon jó

Istencsászár
játszottunk

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Kokesz02
Játszotatok már az army of two-val?

kokesz

Alwares
Moddolni felesleges. Fõleg a garancia miatt. A flash pedig magányügy...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Istencsászár
Nemtudom mit írt bele, de ott már a törlésen volt a kezem hogy szidta azokat akik vesznek játékokat...

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Sziasztok

Van egy 1024x768-as felbontasu HD-ready plazma TV-m, amihez vettem egy HDMI kabelt, de nem adott kepet. Gondolom amiatt mert a 720p-hez ugye minimum 1280x720-as felbontast kene nyomatni. Na most az lenne itt a kerdes, hogy VGA kabellal be lehet allitani ezt a felbontast, vagy ott is csak az 1280-astol kezdodik, szoval inkabb ne is vegyek?

ui: bocs az ekezetek miatt csak nem magyar billrol irok

elore is koszi

elég gyorsan törölték az elõzõ üzidet <#nevetes1>
"megbaszhatják magukat a játékfejlesztõk"- akkor nézd majd meg magad ha a te kicsiny boxocskádra nemlesz semmilyen játék az ilyen felfogású emberek miatt amilyen te is vagy <#ejnye1>(lásd PC)

Istencsászár
Ha semmi nemjön be akkor mi a faszért játszol? keress más hobbyt... de a warezlámák mindig is ugyvannak vele, hogy minden szart leszednek 0day, és nemtudják mivel játszanak, és mindenbe beleunnak, aztán fikázzák és eljátszák a hõsi halált...

egyébként azt még hozzátenném hogy eddig max 3 darab játéknál éreztem azt hogy ezért érdemes lenne tényleg kicsengetni a 16k-t ebbõl egy eredeti a többi meg még 5k-t sem érne meg nekem mert vagy túl rövid vagy túl hamar ráunok vagy csak egyszerûen nem jön be.
tomi890125
ez ilyen külsõ hûtõ saját áramellátással? szóval nem a boxba kell dugni vagy valami hanem konektroba azt pörög is?

The Only One!

tomi890125
hát nem fûtõtestre vagy amellé kell helyezni a boxot <#bee1>, amugy meg az uj hdmi-s gépeknél se sokkal kisebb az esély a 3ledre
nekem a boxom moddinghûtéses és overcool is van benne és egy jól szellõzõ helyen van
én bízom benne hogy nem lesz vele probléma, legalábbis eddig nem volt (kop kop)

The Only One!

Kokesz02
A monitooknál mit jelent a dinamikus és az általános kontraszt?

kokesz

arty
hjaaa, ha azt lebillented, úgy könnyûûûûû...

Forza.

Minstrel
gondolom a tokból nehéz kivenni, tényleg beleszorul, de azért nem szenvedés <#fogmosas>

http://topgearhungary.blogspot.com/

Én annyit tudok mondani módosított gépem van, eléggé nyúzom.. még melegbe is. :) Ja és ahol csinálták ugye adtak fél év garanciát magára a flashre valamint a (kis fényes matrica) garancia jel is rajta maradt az elején, megmentették rajta. Szóval.. a lemez meg jelentõsen olcsóbb. Egyedül a Liveról kell lemondanod, de egyébként hallom sok embertõl, hogy éjjel-nappal fentvannak tört gépekkel is és semmi bann nincs.. szóval az ezekszerint szerencse kérdése. Én magam még soha nem csatlakoztam. Viszont a hûtésmódosítást nem tennék a gépembe, ismerõsömébe van egy XCM rendszer, hangra óriási, de egyébként eddig más haszna nem volt, majd késõbb lehet jóljön. :)

MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P

Istencsászár
Benyomod a gombot és kibillented az elemet tartó tokot:) durván hangzik, de megutod csinálni! :D

Minstrel
Hát igen, a nagy szenvedések közé tartozik az xbox controllerbõl kivenni az elemeket. Támogassa adója 1%-ával azokat akik ettõl szenvednek, egy élhetõbb xbox controllel elemcserélõ világért! Köszönjük..

http://topgearhungary.blogspot.com/

deep
<#idiota><#banplz><#idiota>
arty
nekem szarrá volt moddolva a gépem és mégis meghalt (akkor én is ugy gondolkodtam mint te) - az uj hdmi-s gépeknél olyan kicsi az esély a 3ledre, h nem éri meg szétmoddolni

Forza.

Ráhúzol egy nejlonzacsit és suhintassz vele egy kurva nagyot (értelemszerûen ne engedd el se a zacskót, se a tartót). Alternatív megoldás ugyanez egy paplan/takaró alatt, zacskó nélkül.

Ha nagy kerted van akkor szabadtéren segítõeszközök nélkül is csinálhatod, külön point/click adventure utánérzést adhat az elszállt elemek keresgetése a bokrok alatt.

1000/1000-200/200: 161 Folyamatban: Williams Collection, Carnival games, Dead Island, Angry Birds, WDSI,, Zombie Attack 2, The Oregon trail

BONO
Sziasztok! Lehet, hogy hülye a kérdés de megtudná nekem valaki mondani, hogyan lehet kiszedni az elemet könnyen a box wless kontorllerébõl, mert nekem nagyon nehezen jön ki mindig sokat szenvedek vele. Vmi egyszerû módszer kéne amivel az elemet is könnyödén kitudom szedni meg a joy elemtartóját sem baszom szét?<#confused> Elõre is köszi!

LordAndrew
Annyira kicsi eséllyel, hogy semennyire nem :) Valamit valamiért...

Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit

deep
Viszont szarrámodolva sokkal kisebb eséllyel javítja az MS, he mégis behal.
LordAndrew
Vagy nem hal meg és boldogan élsz, amíg meg nem halsz. Sokkal kisebb eséllyel hal meg, mint gyári hûtéssel vagy moddolt hûtéssel.

A turbiahang sajna stimmel.

arty
aztán amikor a vizhûtés alatt vagy a turbinaként pörgõ venti mellett meghal a box 3 LEDdel, akkor rájössz, h felesleges volt a csodamodokkal szarakodni :( és csomo pénz/idõ elment a moddolásra, szétment a fejed a zajtol, félelemtõl h behal, stb ...

Forza.

http://www.konzolokszervize.hu/product.php?id=318

Nem a táphoz kell csatlakoztatni,de egy csak 1 ötlet
LordAndrew
A külsõ hûtõvel lehetnek bajok. Láttam képeket összeégett csatlakozókról, amiket a külsõ hûtés tett tönkre.

Ha nincs zsé vízre, akkor fordulatszámemeléses hûtésmod és plusz hûtõbordák néhány helyre. Ezt 4000 forintból meg lehet úszni.

LordAndrew
Vízhûtés. Drága, de a legjobb hatásfokkal rendelkezõ hûtés a már nem szûz gépekhez...

deep
Én még pozitív visszajelzést (a tieden kívül) még nem láttam netszerte. Mindenhol tesztekben lehúzták és sok esetben elégette a box tápcsatiját. Szóval inkább az ms szervízre bízom, ha tönkremegy...
Ez érdekes mert nekem egy dragon külsö hütöm van amiben állitva van a box és semmi bajom nincs vele!Söt!!!Mióta megvan a hütö azota egy hosszabb játék után semmi probléma nincs(nem forró a kiáramló levegö,nincs szaggatás ...stb)Ja és 2006-os a box lehet nagyon szerencsés vagyok kitudja<#wink>
deep
Nem javaslom a módosítást. A külsõ hûtõt meg pláne nem! Ez többnyire épp az ellenkezõjét teszi a géppel, mint szeretné a kedves vásárló.

Az xbox360 annyira lutri a minõség szempontjából, hogy gyakorlatilag öngyilkosság garanciát bukni.
Fido4life
Nos elõreleszögezem a nem tetszik irományom szó nélkül lehet törölni, ha elfér akkor viszont a sgítségeteket szeretném kérném egy apróbb döntésben. A helyzet az hogy miután szinte mindenemet odaadtam a GTA 4-ért (egy joy, 4 játék+2500 ft -.-) és ezekután csak két hétig kötött le, és mivel nem dísznek vettem az xboxt hanem játékra, ezért meghoztam a döntést: elveszem játékkonzolom szüzességét. Mivel netem sincs otthon, és most megannyi jó játék részese lehetek fikarcnyi pénzért, egyetlen problémám van: a garancia elvesztése miatt a 3 led miatti aggódás. A gépem HDMis Arcade a kérdés az hogy a madaras tescoban vagy a "hülye azért nem vagyok"ban látott külsõ hûtõt (6000 huf) érdemes e megvenni hogy óvva legyek a 3 ledtõl fõleg hogy meleg van és a sok játék miat hétvégén szinte egésznap tolom, vagy felesleges. Köszi a valaki válaszolna.

Kokesz02
a goldal tudsz játszani, de akkor a silver mire jó?

kokesz

kakaoskalacs
de azért vehetsz hd-tv-t :DD

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

#43379 - ebbe ugyan ezt írták le. <#levele>

MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P

SIKERÛLT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PUSZI A HASADRA!!!!!!!!!!!!!!
VÉGRE VALAKI A ÉRTETTE MIRÕL BESZÉLEK...
ÖRÖK HÁLA<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#taps><#taps><#taps>

"Scart csatlakozója van és hiába dugtam jó helyre (pirost-pirosba stb) nem jött be a kép bár hangot azt ad ki"

A Scart-nak nincs piros csatlakozója... Az a kompozit "átalakító" lesz a 3 RCA dugóval. Kapcsold át a kis kapcsolót a csatlakozó tövében, ott ahol a Box-ba dugtad!

Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D

testerlnx
De, ne flash-eld és lesz 3 év garanciád a 3led-re. Szerintem megéri, +még a live-on is tudsz majd játszani, már ha veszel gold-ot.

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

kakaoskalacs
vegyél HD ready tv-t az a tuti

ha új tv-t veszek honnan tudom hogy megy vele az xbox?

150ezer forintos tvn

kakaoskalacs
akkor egyértelmu hogy rossz a tv-d FAIL (egyuttérez)

legalább is egy 150000 lcd samsung tvn ment :)

más tv megy...csak nálam nem

kakaoskalacs
Viddvissza, probaldk i masik tv-n, monitoron

Ha bárkinek van ötlete vagy egy kósza gondolata üzenje meg...
Köszi

mucsácsó
Szerintem is hihetetlen jó, nagyon el van találva. Vannak jó kis rejtvényes részek is - Onimushát idézi számomra (meg úgy stílusilag is valamelyst) - meg ugrabugrás részek is, nem csak a hent. Kombók hihetetlen látványosak, és mindezt megfûszerezi a töménytelen mennyiségû fröcskölõ vér :) Még ilyet, így van! (én szeretem a hack 'n slasht)