XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Telefonszám (Phone number): ?
EU-hoz tudom mert levan írva dreampage oldalán.
elõre is köszi.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Alone in the Dark-ra kivi vagyok, videók faszák...kérdésem ezzel kapcs.-ban, hogy mivel nem toltam az elözõ részeket, lemaradok vmirõl ? vagx ez teljesen új sztori rész, hiszen nincsen számozva sem.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Csákó
Ezekre ha rámész egyszerre akkor...
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ne haragudj de nem vagom:(
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Segítsetek légyszi ha tudtok.Ma vettem egy plusz kontrollert a box-hoz de amikor csatlakoztatnam (megnyomom a kozepso X-et)csak villog, nem erzekeli a gep, nem csatlakozik.mi lehet a problema?vagy egyaltalan ez az jelenti,hogy nem csatlakozik?vagy vmi mast?
Elore is koszi a segitseget.
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
dienesoft: sztem az irányitást csunyán elrontották/elbonyolitották. feleslegesen kell sokszor sokféle bill-t használni, nameg amit irtál, h mennyit kell lõni egy embert :( pedig a gfx 10/10, játékmenet is tetszik, de igy ez nekem felejtõs :(
Forza.
Sometimes life hurst like hell
http://topgearhungary.blogspot.com/
1000/1000-200/200: 161 Folyamatban: Williams Collection, Carnival games, Dead Island, Angry Birds, WDSI,, Zombie Attack 2, The Oregon trail
------------------------------------------------------------------------
Más.
Haverom egész délelõtt a box-omon gyakorolt...És döntött :D
Ma akart venni vinyót+nemtudommilyenvideókártyát+ram-ot!
De xbox360 lesz belõle ;)
A Grid-ben lehet vhogy fényerõsséget állítani?A monitoromon nem lehet már tovább állítgatni,a játékban meg sehol nem találom...Belsõ kamerát használom,nagyon tetszik a játék...Csak jön egy két árnyékosabb,sötétebb szakasz,én meg megyek neki mindennek <#falbav>#falbav><#fejvakaras>#fejvakaras>
Valaki tud segíteni?Elõre is köszi!
A chapter 1-2 be jók voltak a helyszínek stb. viszont a 3 fejezetre megváltozott minden...vhogy nem éreztem azt, hogy játszanom kell vele (1.2. fejezetnél ez még megvolt) fõleg azért, mert vhogy a szörnyek zavartak engem, meg fõleg a helyszín, lerombolt város, szakadó esõ, éjszaka...aztán csatorna :S
EZÉRT AKARTAM AZT A ROHADT DEMOT KIPRÓBÁLNI ELÕSZÖR :S
A játékot rögtön Warriorba kezdtem és ameddig vittem végig csak a Dragon Swordel haladtam (acsi ugye) szóval az se mondható, hogy nem adtam bele mindent, azt se mondom, hogy unalmas lett volna amiatt, hogy csak 1 fegyvert használtam (max kicsit nehezebb)
Nehézségi szintrõl meg annyit, hogy már 2. on (Warrior) is jópárszor megmurdál az ember (nem idegesítõ, szerencsére a Save pontokat jól adagolja a játék), de inkább csak a Bossoknál volt ameiknek neki futottam vagy 15x mire meglett...fõleg a chpter 2 végén (nevét nem mondom) na ott kõkemény 1 1 elleni harc, TÖKÉLETES blockolást, reakciót kíván...ennél pl nem lehetett nyomatni, hogy hosszan Y és akkor SZÉTGYEPÁJA mint egy gép
Dashboardra kilépés után fogtam és kitöröltem a vinyóról még a mentéseit meg ami volt, hogy még véletlenül se jöjjön elõ a kényszer vagy legalábbis hiába :D
Jó játék, csak nem az én világom -.- (habár majd aki már sokáig elvitte majd bökje ki, hogy késõbb milyenek lennének (számomra:D) a helyszínek és akkor még talááán...<#hehe>#hehe>)
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Akkor most melyik?
A boxot is lehet netre kötni és lehet demókat, videókat, stb (hadd ne soroljam fel) letölteni. <#vigyor3>#vigyor3>