XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A PlayStation 3 topikban van egy oldal ahol véletlenszerûen kiad egy címet,nevet stb.
AntiHero
Szeretnék segitséget kárni hogy most akarok csinálni egy UK profilt. De ahoz hogy kell beírni ezeket: - Irányítószám (ZIP-Code):?
- Telefonszám (Phone number): ?

EU-hoz tudom mert levan írva dreampage oldalán.

elõre is köszi.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Evogordon
ÁÁ a picsbe a PS-eseknek van BF BAD COMPANY demó ÁÁÁ <#ijedt>

arty
350mb, még cédére is kifér :D

Forza.

Hát az AC minden csak nem a legjobb gém boxra...sztem te még nem láttál jópár címet :D...nekem is tetszett, hisz megvettem kitoltam 1000-re, de ennyi, számomra semmi HÚDEE GECIJÓ dolog nem volt benne, a történeten kívül. Ez a mászkálás, minden interaktivitás nem nagy szám, Prince of Persia stb. gémek után...pedig azzal reklámozták a játékot.

Alone in the Dark-ra kivi vagyok, videók faszák...kérdésem ezzel kapcs.-ban, hogy mivel nem toltam az elözõ részeket, lemaradok vmirõl ? vagx ez teljesen új sztori rész, hiszen nincsen számozva sem.

Persze mikor beirtam nem mondta senki, nekem meg eszembe sem volt...FAKK, tegnap hallottam Guardian Hero-tól, mikor megkérdeztem, h hát õ hogy nyomja a demót, az még nekem is új volt, h akár sima lemezre is kilehet irni ha rámegy a demo...

Hehe, én is sokszor használom a KMPlayert, számomra az 1ik legjobb lejátszó...nagyon profi, rengeteg mindent tud, amit én spec nem használok v nem értek annyira hozzá...

Kandurex
SEGGítségrõl már nem is beszélve :D

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Na szóval megtalálni, megtalálni, egy kicsit sokszor írom le, de tudjátok be annak, hogy reggel van.:)

Ne haragudj tegnap már nem tudtam válaszolni,de sikerült megtalálni:)Valóban nem volt nehéz megtalálni:)Köszi a seggítséget neked meg Silverstone nak is.

Csákó

Lehet még 24h-s live-ot szerezni?Ha igen akkor hol és hogyan?

Van 2 ugyanolyan a többinél kisebb gomb.1-ik a gépen másik a kontrolleren.
Ezekre ha rámész egyszerre akkor...

Istencsászár
Kis kerek gomb, nem nehéz megtalálni:)

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

kntroller hatuljan? a gepen?
Ne haragudj de nem vagom:(

Istencsászár
meg a kontroller hátulján is

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
a gépen is megkell nyomni a gombot...

Sziasztok!
Segítsetek légyszi ha tudtok.Ma vettem egy plusz kontrollert a box-hoz de amikor csatlakoztatnam (megnyomom a kozepso X-et)csak villog, nem erzekeli a gep, nem csatlakozik.mi lehet a problema?vagy egyaltalan ez az jelenti,hogy nem csatlakozik?vagy vmi mast?
Elore is koszi a segitseget.

dienesoft
Én meg sajnos az Assasinba csalódtam de angyon...semmi ötletességet nem látok benne, semmi eredetit. Csak van egy nagy fagyi, ami csomagolva van és ha kinyitod, nincs benne semmi, pedig jól néz ki.Bár ez szubjektív talán..

dienesoft
Csak a tömörítése jó...Ha kibontod, akkor 7 és fél giga.

Gideon Wieth
A ninja Gaqiden 2õt most néztem. Csak 4 giga a játék. Vagyis akkor sima DVD-re is ki lehet írni ????

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Gideon Wieth
nekem azért a bourne bejöm :) Vártam is tetszik is . Alone in the Dark-ig leköt a GTA 4el és a Dragon Ballal együtt. De a legjobb game boxra még mindig az Assassin Creed, Nagyon Eredeti Nagyon Ötletes Nagyon gyönyörû és Nagyon Imádom :D:P

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

arty
demot szedd le torrentrõl és ird ki egy ujrairhatora :)

dienesoft: sztem az irányitást csunyán elrontották/elbonyolitották. feleslegesen kell sokszor sokféle bill-t használni, nameg amit irtál, h mennyit kell lõni egy embert :( pedig a gfx 10/10, játékmenet is tetszik, de igy ez nekem felejtõs :(

Forza.

DanielT
Pc, KMPlayer.
Xenu
min nézed a filmeket?

Sometimes life hurst like hell

DanielT
Gyakori? Elég finoman fogalmaztál :D Az én filmjeim több mint 99%-a mkv :D
dienesoft
Végigvittem a The Bourne: Conspiracy-t. Érdekes kis játék volt. Nagyon tetszett benne a verekedés (pedig nincs olyan sok mozdulat, de nem lehet ráunni), nagyon jók a belassítások, effektek (van, hogy megáll a kép és ritmusra rá kell nyomnod az adott szituációra) is benne. Aránylag elég szép grafikája van, bár jobbat is ki lehetett volna hozni. A lövöldözõs részek is izgalmasak voltak, bár azért zavaró volt, hogy a 2 tárnyi golyó kellett a testre míg szegény-szerencsétlen ellenfél belehalt.A realisztikusság nem igaz a játékra, inkább "filmszerû" (eminens, mert a Bourne elsõ résézt dolgozza fel). Összeségében egy izgalmas, erõs akciójátékot kaptunk, amit érdemes végigvinni a nagy játékdömping közepette...az már nem biztos, hogy mégegyszer elõlröl végigviszem, de lehet, hogy esõs napokon azért elõkerül. 90%

Xenu
igen, az mkv eléggé gyakori!

DanielT
mkv-t nem, ez gondolom kapásból érzékenyen érint :) Szinte minden egyebet visz, de csak lemezrõl. avi, wmv, mpg, satöbbi.
Xenu
Az lenne a kérdésem, hogy az X360 milyen HD videókat játszik le? Milyen kiterjesztésûek lehetnek a filmek? Van valami felsõ határ (bitráta), aminél már szaggat a kép/hang?

sziasztok az lenne a kérdésem hogy mi külömbség van a premium és az elite pack között.És megéri az xboxot hütés modolni?(avval ell lehet kerülni a 3ledes hibát?)

PoisonChihuahua
DanielT
Van multiplayer, miközben te nyomod, a haverok szurkolhatnak neked akár több ezren is egyszerre.
Gideon Wieth
Olvastam dolgokat meg láttam videót de mégis. Mennyire jó ez a Ninja Gaiden 2 ???? ránézésre elmegy kategória, de demo hijján nem tom kipróbálni. A DMC 4 pl tetszett de fõleg a környezete miatt. Ez is tetszik de nemtom kéne valami támogatás :P Van multiplayer??

Minstrel
méred valamivel? tudjon szellõzni normálisan és játssz vele, nem kell hûteni meg leállítani dashboard-ra meg ilyen marhaságokat.

http://topgearhungary.blogspot.com/

Az jó hogy nincs probléma az új gépeknél de sajna nekem még a régi fajta van és sztem nem vagyok egyedûl:)
deep
Nem olvad az meg. A forrasztása szakad fel, az is a hõingás miatt, nem a túl magas hõmérséklet miatt. De az újabb gépeknél már nem ál fent a probléma.
Mennyi a bisztonságos hõmérséglet a boxoknál ha van egyáltalán bisztonságos hõmérséglet aminél nem olvad meg a gpu játszás közben.
arty
inkább a tévédet állitsd be rendesen...

Forza.

Egy-két játéknál nekem sem sikerült rendesen belõni a képbeállításokat, a halálom a sötétben játszódóaknál... Új tévémen találtam játék üzemmód alapbeállítást, így már nincs gond szerencsére.

1000/1000-200/200: 161 Folyamatban: Williams Collection, Carnival games, Dead Island, Angry Birds, WDSI,, Zombie Attack 2, The Oregon trail

DanielT
Dinamikus kontraszt maxon, fekete beállítás szintén :DD
Miért?Amúgy köszi a segítségedet ;) <#fejvakaras><#taps>
------------------------------------------------------------------------
Más.
Haverom egész délelõtt a box-omon gyakorolt...És döntött :D
Ma akart venni vinyót+nemtudommilyenvideókártyát+ram-ot!
De xbox360 lesz belõle ;)
deep
Huha, ott érdekes beállítások lehetnek:D
Sziasztok!
A Grid-ben lehet vhogy fényerõsséget állítani?A monitoromon nem lehet már tovább állítgatni,a játékban meg sehol nem találom...Belsõ kamerát használom,nagyon tetszik a játék...Csak jön egy két árnyékosabb,sötétebb szakasz,én meg megyek neki mindennek <#falbav><#fejvakaras>
Valaki tud segíteni?Elõre is köszi!
Minstrel

http://topgearhungary.blogspot.com/

Na NG 2-t letettem Chapter 3-ig elvittem...öszintén megmondom, hogy maga a játék jó, csak nem az én világom (és ezt nem a mûfajra értem term.)
A chapter 1-2 be jók voltak a helyszínek stb. viszont a 3 fejezetre megváltozott minden...vhogy nem éreztem azt, hogy játszanom kell vele (1.2. fejezetnél ez még megvolt) fõleg azért, mert vhogy a szörnyek zavartak engem, meg fõleg a helyszín, lerombolt város, szakadó esõ, éjszaka...aztán csatorna :S

EZÉRT AKARTAM AZT A ROHADT DEMOT KIPRÓBÁLNI ELÕSZÖR :S

A játékot rögtön Warriorba kezdtem és ameddig vittem végig csak a Dragon Swordel haladtam (acsi ugye) szóval az se mondható, hogy nem adtam bele mindent, azt se mondom, hogy unalmas lett volna amiatt, hogy csak 1 fegyvert használtam (max kicsit nehezebb)

Nehézségi szintrõl meg annyit, hogy már 2. on (Warrior) is jópárszor megmurdál az ember (nem idegesítõ, szerencsére a Save pontokat jól adagolja a játék), de inkább csak a Bossoknál volt ameiknek neki futottam vagy 15x mire meglett...fõleg a chpter 2 végén (nevét nem mondom) na ott kõkemény 1 1 elleni harc, TÖKÉLETES blockolást, reakciót kíván...ennél pl nem lehetett nyomatni, hogy hosszan Y és akkor SZÉTGYEPÁJA mint egy gép , mert kitér a támadás elõl(persze neki van 1-2 olyan kombója ami lekapja majdnem az egész életed, de ezt sem róttam fel hibának)
Dashboardra kilépés után fogtam és kitöröltem a vinyóról még a mentéseit meg ami volt, hogy még véletlenül se jöjjön elõ a kényszer vagy legalábbis hiába :D

Jó játék, csak nem az én világom -.- (habár majd aki már sokáig elvitte majd bökje ki, hogy késõbb milyenek lennének (számomra:D) a helyszínek és akkor még talááán...<#hehe>)

Alwares
Áh nem súlyos, csak a gusztustalan szaggatás és a rohadtnagy fps ingadozás...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

CSOCSO
jatszottam ma ket orat... olyan kurva homalyosan lattam a betuket utanna meg szemuveggel is hogy nemigaz............................ most ilyenkor mivan? ket meterrol uljek negyre? vagy plazma tv kene projektoros helyett?
PoisonChihuahua
"vaciláltam mikor a boxot vettem hogy flash vagy tiszta lap de aztán gyõzött a józan ész"
Akkor most melyik?
Akkor várj az akciókra jó sokat hidd el én is vaciláltam mikor a boxot vettem hogy flash vagy tiszta lap de aztán gyõzött a józan ész egy tény vadi új játékot a megjelenéskor még 10 ért sem fogsz megkapni amiket meg 5-6 ért lehet venni azok meg régieki
PoisonChihuahua
Van a hátulján ethernet port...
A boxot is lehet netre kötni és lehet demókat, videókat, stb (hadd ne soroljam fel) letölteni. <#vigyor3>