176892

-
Na de ezt, h tudom magamnak betenni logo-nak?!
-
asszem csak a shadowrun-t lehet (crossplatform multiplayer) -
cs pc-s accountommal is felvettelek jelölj mjad vissza pls.:D -
mien játékokat lehet nyomni live-on pc-x360????
vagyis ahová pc-s meg x360 is be tud szállni multizni?????
jo lenne resident Evil 5 de nekem azt irja, meg pc-n is hogy rakjam be a lemezt...
holott eredeti lemez bent volt az xboxban. -
xDD -
lol, tényleg :D
-
Ahoz nem kell oda regelni, automatán van. csak azért kell regelni, hogy kapjanak email cimet tőled és küldjenek rá spam.et:D
mint látható. -
benigusz #70611 Nekem ide a fórumba kell olyan,hogy a nevem helyén legyen a gamertagom.
pl.akyyyc fejléce. -
Te is tudsz csinálni magadnak amugy 
MyGameCard.net
Ott a jobb felsö sarokban Sing Up-ra katt és csináld amit kér
-
benigusz #70609 Üdvözletem minden Xbox360 usernek és fórumlakónak!
Landor mester, ha benézel légyszi csinálj nekem is Liveos fejlécet.
gamertagom:benigusz
Előre is kösz! -
sza a géped, format c. -
ktomi22 #70607 hy.. szerintetek az miert lehet hogy windows media center-t hasznalom xboxon akkor a menuben szinte minig a menuben valo böngeszesben kesik vagy nem reagalja ha pl azt nyomom hogy fel.. és késik vagy nem reagal.. a filmet kiavlasztom, akkor az már nem szaggat...szal nem a hálózattal van baj... a "tune up network"-t nem sikerül neki végrehajtani...
chello netem van.. és arra van rákötve egy wifi router..azon van 1 gép meg a xboxom... notebookon van a wifi..es azon van media centerem is.... media playerbol is megy..de akkor mindig frissitenem kell a filmek zenék megosztását gépen, ha valami ujat rakok gépbe.... ezert akarnám a meda centert... pls help -
Videókat nézegetek róla, ezt a várostbejáróst észrevettem, bár nem látom értemét. Imádtam a revengben, amikor a verseny végén kaptam trófeát, az egyik gyönyörűen nézett ki, amikor felrobbant egy autó, és az üveg/ezüst(nem emlékszem már rá, milyen volt) szétment a levegőben, majd megállt, áh, gyönyörű látvány volt:D -
Ezt vagy elnézted(mármint a topic-ot) vagy vak vagy o.O':D -
Nem igazán. A Paradise kicsit más mint a korábbi Burnout-ok. Ebben pl. bejárható a terület. A játék lényege azért ugyanaz. :) Olvass teszteket / review-kat, azokból minden kiderül. (IGN, Gamespot, GTTV) -
Burnout Paradise hasonlít a Revengre? -
Most valamit nagyon benéztél, avagy ezt inkább az xbox topikban kéne feltenned. -
bino512 #70601 sziasztok nekem olyan kérdésem van,hogy nem e lehet megoldani usb flash re menteni valahogy,találtam egy oldalt
EZ az
Lexar JumpDrive 128MB (Mine worked fine when after I formatted with the Xbox. But it could just be different chips. Working chips: Samsung K9F1G08UOA-YCBO and Lexar FC1693-TC-AD controller) ez az enyém,az a bajom h nem tudom hogyan kell leformázni magán a boxon,aki tudja pls irja meg előre is köszönöm:D -
hany amperes a Jasper? -
piamania #70599 Én már meg is rendeltem.Köszi,hogy beírtad ide. -
Landor #70598
-
Megoldottam. -
Miért van már megint Game Privacy Settings Enabled kiírva nálam meg másoknál is? -
Köszi, ezt még nem vettem észre sose :-D -
"Már csak azt kéne tudnom hogyan."
Egy "X"-et csak tudsz nyomni...
Vigyázz, bonyolult művelet!
Video tutorial: Link -
Na, a fifa pont ilyen. Már csak azt kéne tudnom hogyan. Majd holnap megvizsgálom. -
Azon játékokat biztosan lehet amiből még nem szettél ki pontokat, igaz a mygamercard attól még azokat is megjeleníti amit a dashboard már nem tart nyílván. -
Igazad van a bakkecske ugrabugrát kihagytam, de itt a vége, ettől többet nem érdemelsz
-
Ezen dolgozz még egy picit.
-
Valahogy a játékosprofilból ki lehet törölni játékot? Fifa nem kéne nekem oda, mert többet töltött a játék, mint amennyit játszottam vele, annyira érdekelt kb:D -
Lemaradtál pár taktussal apukém... :D -
baca01 #70587 Nekem a lehető leghamarabb meglesz, úgyhogy tolhatjuk majd együtt multiban! ;) Ha gondolod vegyél fel, a gamertagem látod, addigis FIFA09! :P -
Érzem a vizeletemen hogy a következö dashboardal filmeket is kezelhetünk rajta azért ez a nagy felhajtás. Vagy már a Natal-ra készülnek... -
FPS ismérvei: 50 kiló menetfelszerelésben konstans sebességel rohansz a végtelen időben, mindeközben 4 mérfördről kilövöd a tűből a cérnát, (közben néha leguggolsz, fogalmam nincs minek), kéznélkül nyitod az ajtókat, körülötted mindenki meghal, te túlész 5 hedsátot is (pedig azt biztosan tudjuk hogy FÁJ). Tök nevetséges, kb mint az idiotizmus, csak nettóban. Egér meg WASD kell hozzá (állítólag). -
Jön a 250-es vinyo!
Jeee!
-
Próba cseresznye:) -
Ha gonosz lennék aztmondanám bármi :D Igazából én is nagy lemaradásban vagyok, nem olyan borzasztó rég élek ezen a platformon (LO-t épp mostanság eszem), nincs még rálátásom a teljes palettára, de ha be kell dobnom egy címet az a Tales of Vesperia lenne, bár a LO is nagyon-nagyon jó. Ahány gamert kérdezel, annyi címet kapsz (Totti minnyá bedobja az Infinite Undiscovery -t, csak figyejjé...:D ) -
(A jRPG ismérvei ; a töménytelen mennyiségü video, átvezetö, dialógus, de annyi, hogy közben le is tehetjük a joyt. Nulla ügyességgel "játszhatjuk" csak számolnunk kell tudni, kinek mennyi numerikus élete van. Még a harcot is a gép végzi el helyettünk. És türelmesen meg kell várni, mig az ellenfél is ránk sóz párat. Pfff...eszméletlen igy jellemezve tök nevetséges kb. mint egy sakk játszma. Japán izlés kell hozzá.) -
Emberarcuhal #70580 ja és a live probléma megoldódott,nem kell már segíteni,műkszik faszán minden hsz:#70552 -
Nagyon bejövős ez a Fifa 10 a demo alapján, aki várhatóan megveszi és online tolja az ha akar lökjön nekem privibe gamertaget :D