XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
HALO 3
+PROJECT GOTHAM RACING 4
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Dead Rising
Devil May Cry 4
Dead Or Alive 4 (doa4)
Naruto: Rise of a ninja
(és a Burnout Paradise)
A sorrendet nenézd, mind rohadtjó<#wink>#wink>
PSP & DS RULEZ!
Csak mert kéne vmi jó játék,de nem tudom melyik legyen az.
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
mivel a fullben szerintem mas a fek ero hatas... nyomni kell a feket rendesen...
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
PGR3al kár hasonlítgatni... az árkéd a javából, Burnout meg nemis autüs játék, csak autó modellekkel való eszetlen ökörködés... a PGR4 az autós és árkéd...
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
a versenypalyan valo reszvetel nem hat meg de a varosban nyomulni kuuurvajo... mindenki szanaszet tori magat a drift meg eszmeletlenre sikeredett a jatekban... eddigi legjobb drift mod az osszes jatek kozul
rohadtul elvezetes... aki nem birja.. kapcsolja ki az osszes segitseged es ugy fogsz kicsuszni meg megpodulni ahogy pgr4 ben sem tudsz.
fizika valoban nem a legjobb... de nemtom minek fikazza a sok barom... pgr3 ban sem volt jobb fizika..burnoutban sem volt jobb fizika es meg sorolhatnek masik 10 autos jatekot ami fasza.. megsem volt jobb fizika.
Ha sikerül kijutnom kb. hónap végén Graz-ba melózni,akkor jöhet az lcd tv ;)
Kicsit elkanyarodtam......
istencsászár:Igérem kipróbálom a PGR teljest(youtube-on megnéztem,nem tünik rossznak ;) )
Jelentkezem majd a PGR élménybeszámolóval,de addig nekem a GRID az isten!
De a PGR4 sem.
Autós játék listám:
1.GRID
2.Forza2
3.TDU+FlatOut UC
Peace ;)
Ebbe nem megyek bele....
Sztem meg a legjobb autós játék box-ra....
Csak tudni kell vele játszani <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
ui:Játszottál a teljessel,vagy csak a demóval?Demóra én is azt mondtam,hogy hááááát,elmeeegy....
Egyszerüen fantasztikus!
Belsõ nézetbõl tolom,most értem el a Nissan Skyline-os részhez....fúúúúúú de várom már az F1-es játékot is.
ui:nem tudjátok hogy a pc-sek miért fikázzák annyira aa GRID-et?
Az AI-val van valami kínjuk,hogy mindig kilöki õket,meg hogy agresszív,meg kicsúszásnál megvárják az ellenfelek hogy utolérjék õket....
Tényleg ennyire rossz pc-re?<#miaz>#miaz><#wilting>#wilting>
Próbálkozok ;)
Battlefield demót is kipróbáltam....nekem az sem tetszik,nem ilyennek képzeltem el.
Nem baj,jön majd az AloneITD,addig a Griddel+GTA4-el jól elleszek<#vigyor2>#vigyor2><#taps>#taps>
ui:tudom,nagyon off,de szinte csak ide írok,egy kis <#help>#help>-re lenne szükségem....
Avi fileokat mivel tudok a legegyszerûbben összefûzni?(fényk. géppel felvett mozgókép)
A választ elõre is köszönöm.
Jó 7 végét mindenkinek!
BTW elég hülye kérdés, mivel "LCD képernyõ" lehet TV és monitor is, egyébként mindkettõre jó minõségben, könnyen megoldható.
PSN: berghold
Vinsanity is back!!
ps: conan csörte jó volt :wink: :wink:
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház
Xbox 360 Premium + Forza2 + Viva Pinata
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
A minap felhivtam egy konzolboltot, hogy szeretnék egy premiumot venni, erre közölte a srác az árát, + hûtésmódosítás, ami mindenképpen kellene , mert különben 80 %, hogy tönkre fog menni
új HDMI - s, premiumról volt szó
Ez igaz, vagy csak plusz pénzt akarnak ?
Ha megcsinálja marad - e a garancia ?
Köszi
Viszont ps3-on kipróbáltam Gran Turismo 5 Prolog-ot.
Állam földön volt.Nagy játék ps-re...
On
Hát ez a ninja gaiden 2 nekem nem jött be(pedig vártam nagyon).
Olyan gyors minden,azt sem tudom milyen kombot hajtok éppen végre mintha magától csinálná.
Átvezetõ anim jó azt annyi:(
http://www.konzolstudio.hu/index.php?action=1&product_akt_pt_id=2782
HDMI kimenet van, HDD-t meg utólag is tudok hozzá venni, de majd eldõl melyik csomagot veszem meg:) Kösz a helpet majd még kérdezek:D