XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaSzKa
asszem a PROJECT GOTHAM RACING 4 -hez le lehet tölteni E30 és E90 M3-as BMW-t is :D

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
FIGHT NIGHT ROUND 3
HALO 3
+PROJECT GOTHAM RACING 4

SpeedXHUN
kössz all,na mostmár csak filóznom kell<#worship><#worship>

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

butyokanime
Guitar hero 3
Dead Rising
Devil May Cry 4
Dead Or Alive 4 (doa4)
Naruto: Rise of a ninja
(és a Burnout Paradise)

A sorrendet nenézd, mind rohadtjó<#wink>

PSP & DS RULEZ!

trick daddy
toplistám nincs :) de a jo game pl a grid,ninja gaiden, nba street,army of two,dark sector , és még a nfs-ps és a (GTA4) <#alien>

MaSzKa
gta4

SpeedXHUN
Kinek mi az elsõ 5 top kedvenc játéka?
Csak mert kéne vmi jó játék,de nem tudom melyik legyen az.

Istencsászár
Nem:)

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Valóban, de a full is a kezem közé fog keveredni a jövõhéten... kiváncsi leszek, de nemvárok nagy változást.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

trick daddy
amiota ezek a next gen konzolok vanak sokk az unalmas game nemtoom de mikor clasics-x-em volt ott több game naon hangulatos pörgös , és a többségét nem csak 1-szer nyomtam végig ( lehet hogy hülyeségeket irok <#wow3>) de veletek nem igy van ??,

CSOCSO
probaltad a full-t vagy csak a demorol beszelsz? :)

mivel a fullben szerintem mas a fek ero hatas... nyomni kell a feket rendesen...
Gideon Wieth
valaki tudna linket adni ahonnan régi xboxos játékot lehet letölteni?? Nekem a revenge of the sith kéne, meg a yu gi oh-s játék. :)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Istencsászár
Csak, csak, csak ott a fizikai motor amivel lehetne normális gémet gyártani erre csinálnak egy olyat hogy nemlehet normálisan fékezni meg gyorsulni, mert ugy tapad mint a ragasztó... Tc meg ABs nélkül sem nehéz, csak irreális.

PGR3al kár hasonlítgatni... az árkéd a javából, Burnout meg nemis autüs játék, csak autó modellekkel való eszetlen ökörködés... a PGR4 az autós és árkéd...

Gideon Wieth
Nah és tapasztalatból jó játék ? :)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

CSOCSO
GRID nekem is rohadtul bejon... arcade jatek mint a pgr3 de meg annal is jobb.

a versenypalyan valo reszvetel nem hat meg de a varosban nyomulni kuuurvajo... mindenki szanaszet tori magat a drift meg eszmeletlenre sikeredett a jatekban... eddigi legjobb drift mod az osszes jatek kozul

rohadtul elvezetes... aki nem birja.. kapcsolja ki az osszes segitseged es ugy fogsz kicsuszni meg megpodulni ahogy pgr4 ben sem tudsz.

fizika valoban nem a legjobb... de nemtom minek fikazza a sok barom... pgr3 ban sem volt jobb fizika..burnoutban sem volt jobb fizika es meg sorolhatnek masik 10 autos jatekot ami fasza.. megsem volt jobb fizika.
SpeedXHUN
Azért fikázzák a PC-sek mert szar az irányítás jó ezért ellehet lenni vele,de a gázt sokszor szabályozni kell kanyarban.Driftre egyáltalán nem jó.(saját tapasztalat)

Na,adok egy esélyt a PGR4-nek...Bevallom,alapból rajta volt a box-on a demója,már töröltem...Sima SD tv-n próbáltam ki,egy darabig azon játszottam minden játékot....Aztán jött az lcd monitor,amin majdnem minden játék egy álom ;)
Ha sikerül kijutnom kb. hónap végén Graz-ba melózni,akkor jöhet az lcd tv ;)
Kicsit elkanyarodtam......
istencsászár:Igérem kipróbálom a PGR teljest(youtube-on megnéztem,nem tünik rossznak ;) )
Jelentkezem majd a PGR élménybeszámolóval,de addig nekem a GRID az isten!
DöflingR
Nincs mit,sok sikert!<#vigyor4>

Istencsászár, privi-ben válaszolj plz!

Oké...A colin dirt nekem sem tetszett...
De a PGR4 sem.
Autós játék listám:
1.GRID
2.Forza2
3.TDU+FlatOut UC
Peace ;)
Istencsászár
Ugyan az mint a Colin Dirt, csak aszfalton, ami még szarab... PGR4él nincs jobb.

Ok.
Ebbe nem megyek bele....
Sztem meg a legjobb autós játék box-ra....
Csak tudni kell vele játszani <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
ui:Játszottál a teljessel,vagy csak a demóval?Demóra én is azt mondtam,hogy hááááát,elmeeegy....
Istencsászár
Az a Grid mindenre szar... millenium falcon szimulátor.

Lehet hogy jó,de én meg nem bírom abbahagyni a GRID-et!
Egyszerüen fantasztikus!
Belsõ nézetbõl tolom,most értem el a Nissan Skyline-os részhez....fúúúúúú de várom már az F1-es játékot is.
ui:nem tudjátok hogy a pc-sek miért fikázzák annyira aa GRID-et?
Az AI-val van valami kínjuk,hogy mindig kilöki õket,meg hogy agresszív,meg kicsúszásnál megvárják az ellenfelek hogy utolérjék õket....
Tényleg ennyire rossz pc-re?<#miaz><#wilting>
Jó az a Ninja Gaiden, csak nekem az a bajom vele, hogy minden ellenség egyforma és alig van pár különbözõ típus, viszont százával jönnek.

Köszi nektek!
Próbálkozok ;)
DöflingR
videószerkesztõ prog: Sony Vegas 6 (csak ajánlom)

james69holden
virtualdub v. nandub pl.

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Ninja Gaiden nekem sem jött be.....Nem lenne annyira rossz,de engem idegesít....miért nem lehet belassítani a verekedést,azt sem látom hogy ki kivel van...
Battlefield demót is kipróbáltam....nekem az sem tetszik,nem ilyennek képzeltem el.
Nem baj,jön majd az AloneITD,addig a Griddel+GTA4-el jól elleszek<#vigyor2><#taps>

ui:tudom,nagyon off,de szinte csak ide írok,egy kis <#help>-re lenne szükségem....
Avi fileokat mivel tudok a legegyszerûbben összefûzni?(fényk. géppel felvett mozgókép)
A választ elõre is köszönöm.
Jó 7 végét mindenkinek!
Mindenképpen, csak egy megfelelõ méretû ágyú kell hozzá...

BTW elég hülye kérdés, mivel "LCD képernyõ" lehet TV és monitor is, egyébként mindkettõre jó minõségben, könnyen megoldható.

PSN: berghold

Vinsanity15
Szasztok csak azt akarom kérdezni h XBOX 360at rálehet lõni LCD képernyõre ?ha igen hogyan , és minoseg milyen lenne, koszi

Vinsanity is back!!

Pacal17
izé, az új gép már nem 3 ledezõdik hanem csak fekete képernyõzik, akkor az MS 1 év után má nem csinálja meg?

DöflingR
Vannak erre megfelelõ warez fórumok!Ne rontsuk már el ilyenekkel az sg-t!

EmThor
minek az neked? nincs warez, oda van írva felülre nagy piros betûkkel :)

ps: conan csörte jó volt :wink: :wink:

sith7
oké, köszi

MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház

DanielT
Valószínûleg nem. Kihagynám. Ezt a 2 játékot fillérekért megkapod pl a jatekaim.hu -n, nem éri meg emiatt venni egy régebbi gépet.
sith7
Ez is új, HDMI - s ?

Xbox 360 Premium + Forza2 + Viva Pinata

MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház

dienesoft
Szerintem meg a DMC4 keresztbe-hosszába lenyeli. Nekem egyáltalán nem tetszik annyira, mint az. Nem nekem találták ki ezt a ninjás dolgot...:]

sith7
köszönöm, akkor ezt a boltot hanyagolom...

trick daddy
hát az , de bejön ( igaz kicsit az ujaimbol kiment egy kis engie XD )

DanielT
Lehúznak.

Nem marad garis.
Alwares
Hát ez a játék hardcore. Ennyit tudok mondani.

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

sith7
sziasztok

A minap felhivtam egy konzolboltot, hogy szeretnék egy premiumot venni, erre közölte a srác az árát, + hûtésmódosítás, ami mindenképpen kellene , mert különben 80 %, hogy tönkre fog menni
új HDMI - s, premiumról volt szó
Ez igaz, vagy csak plusz pénzt akarnak ?
Ha megcsinálja marad - e a garancia ?

Köszi

Off:
Viszont ps3-on kipróbáltam Gran Turismo 5 Prolog-ot.
Állam földön volt.Nagy játék ps-re...
On

Pff:(
Hát ez a ninja gaiden 2 nekem nem jött be(pedig vártam nagyon).
Olyan gyors minden,azt sem tudom milyen kombot hajtok éppen végre mintha magától csinálná.
Átvezetõ anim jó azt annyi:(

Istencsászár
Minden játék tönreteszi:), Dead Rising jövetelekor is keringtek a hülyeségek h ettõl meghal a gép... van akinek igen, mert potenciális 3 ledes volt és pont az alatt a játék alatt jött ki. Most van 1-2 ember akinek GTA4 alatt elromlott a gépe, és van ezer ember akinek nem, GTA4 a hibás?

DöflingR
"Tönkreteheti az Xboxot a GTA IV" ez mennyire igaz?

(Sry ha már kitárgyaltátok)

PoisonChihuahua
Már a második aki megkérdezi ezt a marhaságot...<#szomoru2>
Tapasztalatból mondom, hogy tökéletesen fut.<#eljen>

DöflingR
Én mondjuk itt néztem ezt az arcade-ot

http://www.konzolstudio.hu/index.php?action=1&product_akt_pt_id=2782

HDMI kimenet van, HDD-t meg utólag is tudok hozzá venni, de majd eldõl melyik csomagot veszem meg:) Kösz a helpet majd még kérdezek:D