XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De már nem sokáig. Fejlesztik azt boxra, csak még nem jelent meg.

Pacal17
nem is lesz. PC exklúzív.

Az még meg sem jelent boxra.

Fido4life
The Witcher-t megéri beszerezni?

PoisonChihuahua
Köszi!

amdrula: neked is THX!
arty
errõl asszem a jogértelmezõk száz évet is elvitatkozhatnának :)

demot torrentrõl szedni, kiirni és játszani abszolut etikus dolog sztem, nem látok benne semmi kivetnivalot... abban már inkább, h a monopol multi megszivat vele, h ne szedhess silverrel azonnal demot, nameg h nincs lájv itthon és persze azzal is h régionként tesz elérhetõvé valamit vagy sem

ezen logika alapján nyugodtan nyomhatod a demokat az árkádodon :)

Forza.

Istencsászár
Ez a szöveg annyira szép, hogy marad még pár órát elrettentésnek:)

+ =

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

iChTeCh
Nos, akkor ezt valóban benéztem :-)

<#wave>hihii
DanielT
Talán nem véletlen.
iChTeCh
Ha úgy érzed, nyugodtan, de nem találtam ezzel foglalkozó topikot.

dienesoft
Ájájj...ezt benézted :S..

kakaoskalacs
WAREZ = azonnali BAN! ???

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

lejátszni jelátsza a flashmentes box én is leszedtem pár demot és csak simán ki kell írni dvd5re

ASUS P5B, Intel core2duo 1,8Ghz, 2GB RAM, Ati Radeon x1650 DDR3 256MB RAM

thx (akkor marad a premium)
warass
Legálisan nem.

SpeedXHUN
Még mindig keresek eladó xbox360 vga kábelt!:D

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

warass
Nemtok felmenni Livera, mindig ez az IP Failed, pedig így próbálom: http://support.microsoft.com/kb/908885/hu#1. Közvetlen kapcsolat csak modemmel módon szeretném, dinamikus ip-m van, új (nem használt/bannos) boxot vettem kb 2 hete<#help>

Igazából winyót szeretném megspórolni, mert netre kötni a gépet csak nagyon macerásan tudom, így mindig hurcibálni a cuccokat, hogy demo-t töltsek elég kényelmetlen. (minden a házban wireless, így a router "hihetetlen" helyen van) <#hawaii>
Hali

Na most megint kérdés:

Netrõl PC-vel letölthetõ legálisan DEMO?
Mert azt olvastam, hogy így, meg úgy kell kiírni DVD-re, és akkor simán lejátsza a flash-mentes xbox....
Igaz ez?
(torrent keresõkben láttam csak elvétve 1-1 demo-t)
arty
sehogy

csak lemezrõl játszhatod le

Forza.

Hi all, megtudná nekem mondani valaki hogy egy dvd -n vannak wmv fájlok és azokat hogyan lehetne bemásolni a 20 gigás hdd -re? elõre is köszi
mennyibe kerül?

Aki átbasz, az basszon b-t is!

Figyu nekem is Arcade pack-om van és tökéletes a játék.(igaz van hozzá HDD-m)De csak a másolt szeméttel volt popup probléma.Szal vedd meg nyugodtan!

Gears of War legnehezebb fokozaton történõ végigvitele is ad gamer picture-t.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Amit konkrétan tudok az a PGR4, asszem 1 millióért vehetsz 1 gamerpicst+achievementet :D

PSN: berghold

PoisonChihuahua
Kicsit késõn írok, de mindenképp leírom, mert holnapra elfelejteném.... <#zavart2><#idiota>
Szal, azt hallottam, hogy az Xbox-on megnyitható achievmentek játékosképeket és extra tartalmakat is megnyithatnak. Eddig ezt nem is tudtam. Azt vágom, hogy a marketplace-en lehet venni gamer picture-t (akarok is majd venni párat), de ha játékban is ki lehet nyitni akkor azokat is szívesen használnám. Mondanátok pár játékot amikben meg lehet nyitni ilyeneket. Illetve miket lehet még kibontani, témákat pl?
DöflingR
xD

rooney8
Nincs agya :D

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

DöflingR
Igen, nico feje belülrõl :D

rooney8
Ez meg mi a xxx? :D

Jah, hogy ez egy fej? :D

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Minstrel

http://topgearhungary.blogspot.com/

rooney8
Jaja :D:D:D

DöflingR
Érted nincs meg Nico feje és nem tünne fel neki xD

Nekem megvan eredetiben is amikor vettem a boxot írva volt meg...Premium pack,vinyós...Ha vinyó ha nem vinyó,eltûntek a textúták az írott szeméttel...Eredetinél nem tûnnek el a textúrák,nem késik a textúra,kipróbáltam vinyó nélkül is nincs popup...
Nem kötelezõ a vinyó,de célszerü,én is eleinte arcade-ot akartam venni,de premiumra lett stexem azt vettem,nem bántam meg mert live-ról töltögetek,nincs gond a mentésekkel...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

rooney8
Most kérdeztem egyik havert (Neki is Arcade van és megvan neki a GTA4) és azt mondta hogy geci jó a grafika :D Úgyhogy neki gondolom nem tünt fel, hogy "hiányos" a textúra :D Mondjuk mondott valamit, hogy fura neki benne valami :D

DöflingR
Akiket megkérdeztem itt az sg-n mind azt mondták,hogy hdd kötelezõ hozzá. Nélküle eltünnek a textúrák stb..

De viszont egy Warez csapat oszlopos tagját is kérdeztem, õ azt válaszolta,hogy mind1 milyen géped van,ha eredeti játékkal tolod akkor nem lesz gond.

rooney8
Ez engem is érdekelne

kakaoskalacs
Vki akinek Arcade packja van nyilatkozna nekem hogy gta4-et megéri-e megvenni vagy jatszhatatlan Arcade packon?? thx

DöflingR
"hihetetlen tartalom = mész a p*csába"

LoL <#hehe><#hehe>

akkor baromi lassúak a szerverek mert én dög lassan töltök le demokat vagy bármit live ról pedig 8 megabites netem van. :S
lehet annak hozzá valami köze h amcsi reggem van? szal ilyenkor amcsi szerverre csatizik és azért ilyen lassú vagy ez hülyeség? :D

GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650

Minstrel
nem ismeri ezt a netnyelvet biztoooos, úgy kellene neki leírni, hogy 'hihetetlen tartalom = mész a p*csába' <#banplz><#idiota>

DöflingR
Mind1 ezt a pár offot majd Császár lerendezi :D De érted gci nagy betükkel ki van írva,de azért beírja:D

Alwares
Ráadásul nem is olyan jó az a tartalom :D

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

DöflingR
<#hehe>

Voltan
Hehe, ez aranyos próbálkozás volt :D

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

DöflingR
WAREZ = azonnali BAN!
Szerinted ez mit jelen?<#banplz>

kill3r21
ment a pm!
Minstrel
gta4 topikban hirdetnek egyet

kakaoskalacs
Ha vki tudna hasznalt gta4-et pm plz :) bye