XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
demot torrentrõl szedni, kiirni és játszani abszolut etikus dolog sztem, nem látok benne semmi kivetnivalot... abban már inkább, h a monopol multi megszivat vele, h ne szedhess silverrel azonnal demot, nameg h nincs lájv itthon és persze azzal is h régionként tesz elérhetõvé valamit vagy sem
ezen logika alapján nyugodtan nyomhatod a demokat az árkádodon :)
Forza.
+
= 
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
ASUS P5B, Intel core2duo 1,8Ghz, 2GB RAM, Ati Radeon x1650 DDR3 256MB RAM
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Na most megint kérdés:
Netrõl PC-vel letölthetõ legálisan DEMO?
Mert azt olvastam, hogy így, meg úgy kell kiírni DVD-re, és akkor simán lejátsza a flash-mentes xbox....
Igaz ez?
(torrent keresõkben láttam csak elvétve 1-1 demo-t)
Aki átbasz, az basszon b-t is!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
PSN: berghold
Szal, azt hallottam, hogy az Xbox-on megnyitható achievmentek játékosképeket és extra tartalmakat is megnyithatnak. Eddig ezt nem is tudtam. Azt vágom, hogy a marketplace-en lehet venni gamer picture-t (akarok is majd venni párat), de ha játékban is ki lehet nyitni akkor azokat is szívesen használnám. Mondanátok pár játékot amikben meg lehet nyitni ilyeneket. Illetve miket lehet még kibontani, témákat pl?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Jah, hogy ez egy fej? :D
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Nem kötelezõ a vinyó,de célszerü,én is eleinte arcade-ot akartam venni,de premiumra lett stexem azt vettem,nem bántam meg mert live-ról töltögetek,nincs gond a mentésekkel...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
De viszont egy Warez csapat oszlopos tagját is kérdeztem, õ azt válaszolta,hogy mind1 milyen géped van,ha eredeti játékkal tolod akkor nem lesz gond.
lehet annak hozzá valami köze h amcsi reggem van? szal ilyenkor amcsi szerverre csatizik és azért ilyen lassú vagy ez hülyeség? :D
GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650
http://topgearhungary.blogspot.com/
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"