XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS3 ID: ghost_hun
Nem tudom milyen hosszú ez a játék de nagyon megéri az árát szerintem. Huh.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Mert így azt sem tudom, hogy egy xy demo-ban benne lehet-e a teljes játék autóinak fele, vagy nem...
Már megtörtént kb. 2 hete 😉
Mondana nekem valaki 1-2 példát? Pl. Vmi autós játék hány pálya, hány autó?
Köszönöm<#lookaround>#lookaround>
Segítséget szeretnék kérni tölletek...
Valami rátelepedett a gépemre,iszonyatosan lassú lett a böngészés,úgy hogy a torrent nem is fut!
A nod nem talál semmit,spybot sem....
Van valakinek vmi tippje?
Honnan tudom meg,hogy mi fogja vissza a netet?Eddig ilyen problémám nem volt 😞
Ez az oldal is kb 1,5perc alatt jött be,és ez még a gyorsabbak közé tartozik...
Opera-t használok,próbáltam a ffox-ot,iexplorer-t,ugyanolyan lassú mind...
Mégegyszer bocs a hatalmas OFF-ért,válasz,segítség jöhet privátban is 😉
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ha a fedezék elött állsz csak gugolj le asszem akkor nemkell y...😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Ftp/torrent -et azért kérdeztem, mert pl blizzard játékok frissítéseit torrent-szerûen (nem csak a kiszolgálóról) lehet szedni. Így feltölteni is kell.
Na mindegy, akkor ez így zsír! Köszi
Már nagyon benne lennék egy premium gépben. Kezdetben GTA4 + demok.
Késõbb meg ami még megtetszik jönne hozzá...<#vigyor2>#vigyor2>
Az internetkapcsolatod sebességétõl függ. Ha arra gondolsz, hogy Gold-dal gyorsabban jön akkor tévedsz.
"Amugy milyen technologia a letöltés? Torrent, ftp?"
Nem értem, mirõl beszélsz? "Sima" fájlletöltés szerverrõl.
Xbox live SILVER -rel milyen gyorsan jönnek le nagyságrendileg a Demo-k, Video-k?
Amugy milyen technologia a letöltés? Torrent, ftp?
Köszke
pc-n katt és nézed jó minõségben... és a pc-t ugyanugy rá tudod kötni a tévére... és közben a box legalább nem zabálja az áramot a pc mellett 😊
Forza.
Aki átbasz, az basszon b-t is!
Forza.
ON
Tudtok valami jó kis karaoke játékot? American idol-t nézegettem, az jónak tûnik videók alapján. Az lenne a legjobb, ha lenne sing star xbox-ra😄 de az egy bizonyos ok miatt soha nem lesz.......
melyik érdemes meg venni?
Elöre kösz !!!
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G