176898
banner
  • Miley Cyrus
    Milyen ignor?xD
  • Istencsászár
    Ignore On!
  • Waczkor
    Csak a hozzád hasonlókat kéne kitiltani és máris minden szép lenne.
  • Totti5
    :)) így van
  • Waczkor
    Idióta barom.Az ilyet mint te élve temetném el.
    Nem értem miért nem bannolják a hozzád hasonló selejteket,neked is jobb lenne,meg mindenki másnak.
    Ugyanez megy majdnem minden topicban,páran nyitják a sok hülye topicokat,mások meg osztják az észt.Egy évre kéne őket kibannolni,nem egy hétre,aztán akkor meggondolnák kétszer is mit hogyan.

• Miley Cyrus
    Kuss a neved még mindig!
    És nem nemmegy, csak egy szar az egész konzol..
  • Totti5
    Nem megy a wárezjáték?
  • Totti5
    Kormánnyal kell játszani és elég komolyan lehet érezni az autót és az FFBt.
  • Harlekin
    Aki a talált pénzt nem veszi fel az...!
    Akkor ha őket nem érdekli ez akkor a legálisan vásárlokat miért bántja a warez!
  • Harlekin
    Jah hogy az aláirásomba minden szerepel ami a konzolhoz amugy ugymond tiltott dolog(egér meg billentyüzet),mert számomra elviselhetettlen ez az irányitási forma + henkelt a vinyom mert a box vinyo szar meg drága!Tényleg agyon istenitem a konzolt ugye tehát nagy a zavar!
  • Miley Cyrus
    na most basztam szét ezt a kibaszott hugy konzolt...
  • Forza Italia
    Helló
    Mitől lehet az h játék közben lefagy az xbox????
  • Harlekin
    loool!
    Itt magán a dolog mibenségében van a lényeg,Én is halál nyugodt vagyok mert kibaszom és lesz másik.Itt csak annyi a lényeg létezik ez a dolog,mert 1 rakás szar!Tehát igy a lényeget értelmezed ebböl!Ne az legye,hogy a fátol nem látod az erdőt!
  • Moby
    "hát ebbol az ég világon semmit ne mértettem...
    de sztem jo lett nekem teccik a fizikával sincs semmi baj és a belso nézettel sem!"
    Maradjunk annyiban, hogy az esetedben ok-okozati üsszefüggés van a két megállapítás között :)
  • piamania
    hello.A kérdésem az Euro 2008-ra vonatkozik.Hogy lehet achievementeket gyűjteni a játékban?Tudom,hogy már egy kicsit régi játék,de egyenlőre ezt kaptam kölcsönbe.Várom a Forza3-at.köszi szépen.
  • Sinyo70
    szerintem !!! még ez sem éri el a gran turismo 4 fizikáját !!!
    én többet vártam tőle !!még mindig nem érzem az autók súlyát !!
    érezni fejlődést, de valahogy messze nem olyan mint a GT4 !!Ott érezni ,hogy uralod az autót de itt csak megyek vele.... hiába a belső nézet !
    pl nagyon kiváncsi voltam milyen a pore (R4)be csövezve ,hát elég silány lett .. de ez csak az én véleményem !! Mindenkinek más az igénye , én is várom a megjelenést épp úgy mint mindenki ,de egy két fejlesztéstől többet vártam.
  • sapkafej
    ha nem babráltad volna feleslegesen a boxodat, akkor nem paráznál ezen
    érdekes, nekem eszembe se jut ez amikor bekapcsolom
  • Ewergo
    Tanulság: az autós képeknek sohase higyj.
    Egy autos stuff, föleg ha belsö nézetböl irányitjuk (mert igy a legélethübb illuzio), nincs is esély a magas szintü grafikai megjelenitésre mert minél kevesebb "holmi" van köritésnek, annál jobban kilátsz. Nincs idö bámészkodni mert itt csak az elsö hely a lényeg vagy az hogy mennyire megy oldalt a kocsi. Max. a visszajátszásban van valami látványosság, de akkor meg ugye nem te irányitod a verdát, csak egy szimla video.
    Ha a kocsik olyan élethüen reagálnának mint a valós életben, rögtön az elsö nekifutásra végig vinné az ember a gémet és az nem tesz jót a szavatosságnak...Imigyen gondolkodnak a fejlesztök.
  • Ewergo
    1. Mindenki maga dönt.... "felveszi e az utcán talált lóvét vagy sem"
    2. Ha az MS-t zavarná a warez, már rég betették volna a dashboard updatebe azt az "Ultravisort" :) De a Live bevétellel meg MS pontokkal simán pótólják a veszteséget.
    3. Az, hogy rettegsz bekapcsolásnál, egyéni szocprobléma. Én is üzletböl vettem a gépemet mint mindenki más, de halál nyugodt vagyok probáld ki valami csoda érzés. :)
    4. A box agyon istenitéssel kapcs te tudod a válasz ha elolvasod az aláirásodat. Enyhe zavart érzek az erödben. :)
  • AntiHero
    Eladó: Dirt 2 - 9k
    (PAL, karcmentes, tokkal és kis füzettel)

Érdeklődni PÜ-be,
  • sztenli
    nem tudom ki hogy van vele, de én erre a vizuális orgiára gyúrtam, erre nagyon nem ezt kaptam, tanulság ne mindig higyj a képeknek :D

forza3 galéria
  • simon7108
    hát ebbol az ég világon semmit ne mértettem:Dcsak annyit,hogy szerinted szar...
    de sztem jo lett nekem teccik a fizikával sincs semmi baj és a belso nézettel sem!
    nálam érdekes modon a hangok is rendben vannak mert más a hangja a belso és kulso kameranézetben!
    lehet,hogy nem ugyanazzal játszottunk ahogy már mondták elottem?:D
  • Harlekin
    hááát!
    JAH!
  • Harlekin
    Ezt akár honnét nézem akkor is igaz,de ez csak 1 apro dolog!Még hogy nem kell ezt user oldalrol nézni,kérdem én akkor,miért van az,hogy örökös vita megy ebböl user oldalon(warez ,no warez).Pedig elsősorba nem a user tehet erröl!!!Lehetőséget adnak a csalásra.Mivel ha az 1ik képes volt a megoldásra akkor a másik miért nem?!
    De a hangsuly itt megint csak azon volt,hogy mindenki agyon istenitti a boxot holott....
    Miért van az,hogy minden nap amikor megnyomom a bekapcs gombot azon rettegek,hogy 3 piros led villan fel,és társai idestova 2 éve?!Akkor ezekszerint ebben is csak MÁS a box nem szarabb,és még szép számmal lehetne sorolni az érveket,de abbol megint csak vita van.Tehát legyünk objektivek és ne az legyen,ha a ps 3 pozitivumai kerülnek előtérbe akkor az csak csupán MÁS a box hátrányai meg nem is léteznek!!!
    Nincs PS3 itthon BOX viszont igen,tehát igy alkotom ezt a véleményt,még mielött ebbe kötnétek bele.
  • Totti5
    a fizikával az ég világon semmi probléma nincs benne, vagy ti mivel játszottatok?
  • Sinyo70
    hát igen !! ha csak fele annyit időt fordítottak volna a fizika fejlesztésére mint az r8 as modelezésére(poligon) ,vagy pl a hangokra !Akkor lehet ,hogy tényleg várnám a megjelenést... bár én a dirt2 demójában is csalódtam , viszont a teljes game nagyon jól játszható ,jó dögös hangokkal.Multiban (kai) minden este nyomjuk.Remélem a forza is kellemes csalódás lesz... de azt már láttam ,hogy nincs Lanci Delta
  • Prody
    Jó rendelj egy buszt
  • Ewergo
    Mindegyikben vannak olyan ötletek hogy mind a kettöt érdemes megvenni még a drágábbik üzleti árát is megéri. Talán ha a történettel akarsz "menni" akkor 1., 2. sorba érdemes.
  • bardocz
    Oké, köszi!
    Majd hétfőn felhívom őket, gondolom hétvégén nem működik a dolog.
  • Evogordon
    Vincseszter nélkül kell oda adni a gépet de ezt is a telefonba mondani fogják
  • Unreal1942
    Hát ez elég lehangoló vélemény. Én azért kíváncsi vagyok mások véleményére is. Illetve majd ki is próbálom.
  • Moby
    Most hogy már nekem is jár, kipróbáltam a forza3-at.
    Egy szó: ÚRISTEN! Ekkora szaradék foslékot összekalapálni, és ekkora vergődést rittyenteni köré, ez szinte már művészi. Nem az a baj, hogy a t10-es srácoknak senki nem küldött 1 példányt a "kinetika 21 nap alatt- kezdőknek" című kiskönyvből, nem az, hogy (grafikailag) sokszor semmilyen kapcsolat nincs a kerekek és az út között, nem a moslék belsőnézet, ahol is tokától-bokáig gipszben ülök, még csak nem is a szégyenteljes hangok, ami ráadásul csont ugyanúgy szól minden nézetben (ami tonképp mind1 is, úgysem akarok "beülni"). Nem. Mindezek mellett még majdnem élvezem is a játékot. MAJDNEM, de minden másodpercben bűzlik az egész attól, hogy azért nem olyan a belső nézet, azért nem úgy viselkedik az a szar alattam, ahogy kéne, azért nem olyan SEMMI, mert minden alá van rendelve annak, hogy telibe legyen verve az egész a csimbummcirkusz shaderekkel úgy, hogy mindez 60fps-el fusson (ami persze bitangjó is, 60fps for prezident, nem itt a baj), mer loholni kell a gétéöt után, ami így olyannyira nem ment, hogy az egész egy hónajlszagú erőlködés csupán, féknyomos alsógatyában, karikás szemekkel, nem több. De az legalább 60 fps-el...
    Ellenben teli lehet verni a médiákat a fotómódos tesszelált modellekkel. A 4-re talán játék is lesz mögötte (ha belátja a t10, hogy ők nem a polifóni, de ettől még lehet használhatót is csinálni).
    Rohadtul dühös vagyok.
  • Strip
    és ha csak a single-t hasonlítjuk össze?
  • Miley Cyrus
    GoW2-ben többen játszanak online...
  • Strip
    szerintetek melyik játék a jobb Greas Of War 1 vagy a 2 ??
  • Ewergo
    Ez akkor igaz ha a gyártó felöl nézzük....ugy valoban menö a cucc. De mi halandók ideát vagyunk. Hogy mekkora flash védelem van a szekérben, játék szempontjábol nem oszt nem szoroz...legalábbis annak aki nem warezol.
    Zúzós belsö ide vagy oda, most ez a széria (PS3) nem igazán tarol. Az okokat meg lehet elemezni.!
  • raven87
    Tatabánya :)
  • Prody
    merre laksz?
  • sztenli
    Mekkora jó vagy már. :D köszi.
  • bardocz
    Még egy kérdés, ugyebár most minden a HDD-n van tárolva, a mentéseimet átrakják majd az új gépre?