XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azt kérdezném, hogy xboxhoz hogy csatlakoztathatom a vezetéknélküli routert?
pls valaki válaszoljon
deep
Õ nem tudom ezt honnan veszi, én a tapasztalatomat mondtam el.
Megvettem, hazavittem, bepötyögtem, nem fogadta el, csináltam UK accot, elfogadta. Ennyi.
PoisonChihuahua
Oké, de akkor mi a helyzet Alwares-szel a #44488-ban?
deep
Most írtam le, hogy nem. Legalábbis nekem nem fogadta el, az US regem a UK pontkártyát. Feltételezem fordítva is így van. Azért van két féle...
PoisonChihuahua
Most csináltál egy új acc-ot vagy az elõzõt állítottad?
PoisonChihuahua
Nekem UK regem van, akkor az elfogadja a US LIVE Gold prepaid card-ot?
deep
Tegyük tisztába a helyzetet. A regelésnél beállított országot nem lehet megváltoztatni. Késõbb csak a régiót lehet, hogy milyen nyelven lásd a játékokat, stb.

Ha amcsi reged van, a UK feltöltõ és LIVE kártya kódját nem fogja elfogadni. Nekem US regem van, US-es kártyákat, kódokat fogadja el csak a gép.
bexinho
AHam, értem. Köszi

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

Alwares
Az hülyeség amit ott írtak. Akár EU-s reghez is vehetsz USA live kódot. Mûködni fog. Fordítva nem tudom de mindegy is mert az USA-ás amúgy is olcsóbb.

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

bexinho
1 kérdés, hol lehet utólag átállítani az országot? Régen reggeltem,és usát állítottam be. 1 hónapos live-om megy gond nélkül, de azt hallottam , h az a 12hónapos gold elõfizetés csak nyugateurópai országokban mûködik. VAgyik 576-on azt írták megjegyzésként:S

DanielT
HUNMarcus
ok, hogy nincs warez, nem is kérdezek csak annyi, hogy akkor melyik topikban tehetem meg?????

PS3 ID: marcogi zsírkutya

ööö sikerült eljutnom odáig hogy megcsinálta végre a Live ID -t és elfogadta az email címet de amikor odáig jutok hogy "Terms of Use and Privacy Statement" és rányomok arra hogy Accept akkor egyszerûen lefagy az xbox ,nemtudod mért lehet? és köszi az eddigi segítséget is
PoisonChihuahua
Akkor az lehet a baj. A regisztráció során kellett találkoznod egy üzenettel, hogy nem vagy nagykorú és szükség van szülõ vagy gondviselõ jóváhagyására, vagy valami ilyesmi (nyugi, nem ellenõrzik le<#vigyor3>). Na ott két e-mail címet kellett beírni, egyik a gyereké, a másik a szülõé. Gondolom ugyanazt adtad meg, mert a hibaüzenetben az a baja. Öcsém most 16 éves, neki 2 évet hazudtunk....<#wink>
Ezért nem kell újra regisztrálnod a LIVE-ra, biztos lehet valahol állítani a szülõ/gondviselõ e-mail címét, mert különböznie kell. Szerintem a Marketplace fülön > Account Management alatt be lehet állítani. Azt, hogy milyen különbségek vannak a "normál" regisztráció és a kiskorú regisztráció között, sajnos nem tudom, lévén se nekem se öcsémnek nincs ilyen.
15 :D
PoisonChihuahua
Nagykorú vagy már?
:D annak a segítségével csináltam de leírom hogy milyen hibát ír ki az xbox az emailre "The Windows Live ID e-mail address you entered is the same as the address for the child account. Please enter a different e-mail address." ezt írja szó szerint a végét azt értem hogy próbáljak meg más emailt viszont már rengeteg emailel próbáltam de mindegyikre ezt írja..
Alwares
Van aki játszik Endwar bétával? Nekem holnap lesz meg. Áhhh de kíváncsi vagyok már! <#vigyor2>

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

rastaman
olvasd el DreamPage FAQ-ját az biztos segít. ott van a banner alatt

oks, köszi am test connection -nál minden rendben van és az internet is mûködik xboxon és xboxon is regisztráltam de utána amikor a belépéshez kéri az adatokat akkor nem fogadja el valamiért :S
rooney8
Ja de most jövök rá, hogy dvi-vel csak képet lehet "átvinni" akkor hogy lehetne megoldani, hogy dvi legyen az egyik vége és még hang is legyen?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

rooney8
De ugye nem csak a drágább példányokon mint pölö premium? Mert majd azt akarom, hogy hdmi-dvi-d kábellal a monitoromra kötni.

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

cenobite
E-bay-en nézz szét. Lehet, hogy 1600-os nincs, de 2100-es szinte mindig van jó áron.

gamertag: kenobita

avengir
1600 pontos marketplace kártyát szeretnék venni, tippek, hogy hol tudnám olcsón beszerezni? Amazonrol kb 3000 HUF lenne, de onnan csak szeptemberbe rendelek legközelebb.

https://hotshu.wordpress.com/

rastaman
küldtem pm-et

bexinho
KÖszi a segítséget. A rooteresnél az a probléma ,hogy amikor live connection-ra megyek, akkor ugye várni kell, és kiírja a hibát. Igazából jó minden, mert modemre dugom, úgy tudom használni a netet az xboxon, de ha rooterre dugom, akkor viszont nem tud az internetre csatlakozni. Ezt viszont port forwarding.com-on kell beállítanom. De nem tudom h hogyan oldjam meg... úgyértem h milyen portot adjak neki, hogy xboxra is átmennyen a net.

PoisonChihuahua
Nekem és öcsémnek is Gmail-es e-mail címünk van, tehát mûködnie kell.
"utána gépen is regisztráltam a livera de az se volt jó"
Tudtommal számítógépen NEM lehetséges az XBox LIVE-ra való regisztráció, szal valamit elnéztél...
PoisonChihuahua
Az 1 hónap ingyenes Xbox LIVE Gold elérést új Gamertag létrehozásakor automatikusan kapod. Ha "kaparós" kártya, azaz kód formájában kaptad meg akkor azt a Marketplace fül, Redeem Code alatt tudod aktiválni, majd ha lesz internetkapcsolatod. Ilyen un. prepaid kártyákkal tudsz LIVE Gold elérést (1, 3, 12 hónap), illetve MS pontokat szerezni amit különféle letölthetõ extra tartalmakra költhetsz (HDD ajánlott). A prepaid kártyás módszer mellett az Xbox LIVE-ról közvetlenül is vásárolhatsz Gold elõfizetést és MS pontokat, ha van arra alkalmas bankkártyád. Azt, hogy éppen milyen tagságod van az Xbox LIVE rendszerben a Marketplace fül > Account Management > Membership alatt tudod megnézni.
A Routeres problémánál milyen hibaüzenetet ír ki Test Connection alatt?
Sziasztok, a segítségetekre lenne szükségem. Most vettem XboX premiumot és amikor rákötöttem a netre akkor regisztráltam a live-on de az emailt nem fogadta el valamiért, megpróbáltam gmailessel is de az se mûködött.S utána gépen is regisztráltam a livera de az se volt jó:S ha valaki tudja mért lehet akkor pls segítsen vagy ha regisztrálna valaki nekem egy fiókot és elküldené az adatokat emailbe nekem akkor hálám örökké üldözni fogja. [email protected] :D
bexinho
hát szerintem vmi portot kell megengedni neki, hogy mûködjön... csak kérdés h melyiket.....?

rastaman
nem tudom mi lehet nálad a gubanc mert nekem is ugyanilyen routerem van és csak bedugtam a kábelt és ment is minden rendben...

bexinho
igen, az a live, amit eredetileg a vásárláshoz kaptam. csak most szeretném felhasználni pár hónap elteltével. Amúgy maga az internet kapcsolat nem mûködik rooteren keresztül. Nem enged fel. Viszont ha modemre kapcsolva rögtön jó minden. Viszont Rooterrel akarom használni, és azt be kéne állítani. Sok helyen utána olvastam, de nem jött be... :S

james69holden
ledobott rakétát az analóg karokkal tudod irányítani

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Evogordon
huh baszus az a gömb nem is tudom már mi pedig mondták már nekem :S

A légitámadást meg az analóg karokkal tudod irányítani csak nem a legjobb ha a kijelölt tárgy mozog mert akkor nehéz eltalálni..

PoisonChihuahua
Pontosan mi nem mûködik, nincs LIVE, hibát ír ki?
Te arra az ingyenes 1 hónapra gondolsz, amit a regisztrációkor kapsz vagy prepaid card-ra?
bexinho
Sziasztok!Pici segítség kéne! SMC 7004VBR rooterem van. van rajta 2 asztali gép meg 1 laptop a rooteron, és ugye az Xboxom. Csak sajnos nem mûködik, mert nemtudom hogy állítsam be a portot(amúgy modemen közvetlen megy a net). A torrenthez beállítottam a gépeken a portot, az rendben is van, de xboxra egyszerûen nem tudom :S Valaki segítsen, fontos lenne :S Amúgy T-online-om van. Meg egy utolsó kérdés a live-val kapcsban. Van egy hónap ingyen GOld elõfizetésem... azt a gamertagom segítségével kell lekérni a kódot ? VAgy h van?

Live-ba picit kezdõvagyok, szal boccs az értetlenkedésért ...

Srácok az alábbi játékok eladóak
Flatout UC
Black
Saints Row
GTA trilogy
Postán utánvétel, vagy Sopron környékén személyesen
Ps3-as játékokat beszámítok
Érd, privi
Az újabb szériákon van HDMI is, a régebbieken meg csak "spéci xbox" csatlakozó.

PoisonChihuahua
BF:BC multi, valaki...? <#nemtudom><#gun>
rooney8
Üdv!

Az x360nak hdmi a "csatólófelülete"? Vagy valami spéci xbox kábel kell hozzá?

rastaman
oksa köszi

PoisonChihuahua
A BF:BC multiban a mesterlövész tárgyai között van egy "gömb", az mire való? Illetve, ha megnyitom a Laser Designatort akkor a légitámogatás által ledobott rakéta milyen gombokkal irányítható, vagy hogyan tudom a célon tartani, mert soha nem oda eik ahova szeretném.
deep
Jól. Csak ilyenkor nehogy másik gépen töltsd be a profilodat, mert azt az állapotot fogja leszedni, ami a legutóbbi netre kötött állás. Aztán szívhatod a fogad a pár száz bukott acsi után:)
rastaman
jól gondolom azt hogy ha nincs a gépem 1x a netre kötve és közben csinálok achievementeket akkor a gamerpontokat az X elküldi a központnak amikor legközelebb a live-ra kapcsolódom?

Evogordon
Nálam a single meg a multi rész is üt csak ajánlani tudom.
Új engine van már legalább nem egy agyon modolt BF2 engine.

Istencsászár
Olyan mint az összes többi buckafild... Xedszerre eladva.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

a múltjára való tekintetel játszottam ki és nagyon kiváncsi voltam a story végére...
még a megjelenés elött arról szóltak a hírek, hogy ez az utolsó alone in the dark
és erre kaptunk 1 ilyen befejezést... szerintem szemétség
majd ha kijátszod tudni fogod mirõl beszélek

playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360

butyokanime
<#wow2><#hehe> Ja akkor jó :D, akkor mondjuk ugy h nálam nemigy van.

PSP & DS RULEZ!

Stefibaba
Ez nemteljesen igaz, a Driv3r is szar mégis kijátszottam :P :D

Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas