XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én az egyjátékos mód után majdnem leraktam annyira nem jött be, de mondom kipróbálom online
és nem csalódtam, nagyon hangulatos tud lenni ha a játékosok tényleg azt csinálják amit kell!
próbáld ki
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
az utolsó pályán majd idõre mész szerintem ez nem spoiler
nah és ott volt olyan hogy beszorúltam
érsd úgy hogy beakadt az ember nem egyszer 😊 elég lol
szép grafikája van a tûz úgy terjed a tárgyakn hogy beszarok rajta, de majd ha eljutsz a 7.-ik pályára rájössz ,hogy mirõl beszélek
playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360
Különbözik az autók viselkedése, ellentétben a PGR3-ban tapasztaltakkal...
gat nem gyengen............ ulj mar le jatszani az 3 al a 4 utan oszt rajosz mirol beszelek. grid fizikaja nem nagy cucc de nem is azert jon be.. ahogy a pgr3 sem a fizika miatt tetszik.. de a pgr4 ben szarabb az autok viselkedese mint a 3 ban.
Rockstar Games has released patches today for Grand Theft Auto IV for the PlayStation®3 and Xbox 360™. These patches fix the issues we have identified for each system, specifically multiplayer connectivity issues including freezes during certain modes, continuation when players leave matches, and bugs within races and race lobbies.
We sincerely apologize for any inconveniences and thank you for your continued support. For any consumer still experiencing issues, please contact support.
1.Fixed an issue where players were unable to enter or exit vehicles in GTA Race.
2.Fixed an issue where scripted vehicles were causing games to unexpectedly crash.
3.Improved reliability and frequency of PS3™ online leaderboard updates.
4.Fixed a rare hang some players encountered when moving from a Race or GTA Race lobby into gameplay.
5.Fixed a hang that would occur when players were switching teams during the countdown in the lobby.
6.Fixed an issue where players were able to get ridiculously high scores from Cops 'n Crooks matches.
7.Changed GTA Race and Race so that the last player remaining always receives a reward of $250.
8.Fixed an issue where spectating players would prevent the game from finishing.
9.Fixed an issue where players were unable to spectate in Round 2 of Cops 'n Crooks games.
10.Changed countdown timer in lobby so that it no longer resets when new players join a game.
11.Changed the kick option so that kicked players are no longer brought back to single player.
MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P
playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kezdve ott hogy 2 masodpercig is loghatok a kezifeken akkor sem fog kicsuszni.. szar fika.. ezert sem jatszok a pgr4 el
- Vegyetek fel livera!! 😄 -
Izé most kapcsoltam ki a gépet, gondoltam felállitom (nem a farkamat hanem az xboxot) a cuccost, és a stokedlivel érintkezõ része... hát elég meleg volt... Tegyel alá valamit hogy magasabban legyen?
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
ha gt5 meg forza2 re buksz akkor ne probald ki a gridet
a rövid féktáv amugy valoban az, ami megöli az egészet 😞
Forza.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Annál a résznél amikor a múzeumba kell bemenni mit kell csinálni ? mert átjutottam a szörny is eltünt de a WC-be egyszerûen nem enged be a játék. Valaki valami megoldás ? A tetõre meg nem visz fel a lift
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯