XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

james69holden
van single és multi része is
én az egyjátékos mód után majdnem leraktam annyira nem jött be, de mondom kipróbálom online
és nem csalódtam, nagyon hangulatos tud lenni ha a játékosok tényleg azt csinálják amit kell!
próbáld ki

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Gideon Wieth
ami fennt van Live-on Bad Company demo az multi vagy single ? és mennyire hangulatos ? mert látom itt a forumon elég közkedvelt 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

tiszta bug
az utolsó pályán majd idõre mész szerintem ez nem spoiler
nah és ott volt olyan hogy beszorúltam
érsd úgy hogy beakadt az ember nem egyszer 😊 elég lol
szép grafikája van a tûz úgy terjed a tárgyakn hogy beszarok rajta, de majd ha eljutsz a 7.-ik pályára rájössz ,hogy mirõl beszélek

playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360

deep
Nem szarabb a 4-ben, csak szerintem nem játszotál vele eleget. A 4-ben pl. a Lamborghini Diablo-t tényleg nehéz megcsúsztatni, de egy Mustangot alig tudsz úton tartani. Azzal lehet driftelni, mint a szél...

Különbözik az autók viselkedése, ellentétben a PGR3-ban tapasztaltakkal...
CSOCSO
"ha neked a PGR4 fizikája rosszabb mint a 3-é"

gat nem gyengen............ ulj mar le jatszani az 3 al a 4 utan oszt rajosz mirol beszelek. grid fizikaja nem nagy cucc de nem is azert jon be.. ahogy a pgr3 sem a fizika miatt tetszik.. de a pgr4 ben szarabb az autok viselkedese mint a 3 ban.
Rockstar Social Club presents😊

Rockstar Games has released patches today for Grand Theft Auto IV for the PlayStation®3 and Xbox 360™. These patches fix the issues we have identified for each system, specifically multiplayer connectivity issues including freezes during certain modes, continuation when players leave matches, and bugs within races and race lobbies.

We sincerely apologize for any inconveniences and thank you for your continued support. For any consumer still experiencing issues, please contact support.

1.Fixed an issue where players were unable to enter or exit vehicles in GTA Race.

2.Fixed an issue where scripted vehicles were causing games to unexpectedly crash.

3.Improved reliability and frequency of PS3™ online leaderboard updates.

4.Fixed a rare hang some players encountered when moving from a Race or GTA Race lobby into gameplay.

5.Fixed a hang that would occur when players were switching teams during the countdown in the lobby.

6.Fixed an issue where players were able to get ridiculously high scores from Cops 'n Crooks matches.

7.Changed GTA Race and Race so that the last player remaining always receives a reward of $250.

8.Fixed an issue where spectating players would prevent the game from finishing.

9.Fixed an issue where players were unable to spectate in Round 2 of Cops 'n Crooks games.

10.Changed countdown timer in lobby so that it no longer resets when new players join a game.

11.Changed the kick option so that kicked players are no longer brought back to single player.

Evogordon
Grat, vedd meg majd a BF bad companyt és majd játszunk 😊

butyokanime
Ha valamit kijátszol akkor az nemlehet szar szerintem....

PSP & DS RULEZ!

Hát szerintem ellenkezõleg, nekem nagyon tetszik.

MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P

én kijátszottam ne vegyétek meg

playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360

Gideon Wieth
pedig nagyon hangulatos jó játék 😞 PC-s alone topikba leírtam a véleményem olvassátok el

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Istencsászár
Egyenlõre nem túl népszerû az Alone, szerintem mindenki a demóra vár, nemakar olyan játékra beruházni ami kapott meleget hideget...

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Gideon Wieth
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Annál a résznél amikor a múzeumba kell bemenni mit kell csinálni ? mert átjutottam a szörny is eltünt de a WC-be egyszerûen nem enged be a játék. Valaki valami megoldás ? A tetõre meg nem visz fel a lift

trogerzsiger
én is felveszlek ha nem gond

Gideon Wieth
alone in the darkba pls help 😊

Hollnap felveszlek azt megyünk multiba =D

DanielT
Igénytelen vagy. De komolyan, ha neked a PGR4 fizikája rosszabb mint a 3-é, a GRiD-del meg 5 percnél képes vagy többet eltölteni, akkor egyszerûen ez az igazság 😄
Pacal17
lilpac17 - live XDD

ááááá bocs de most olyan vagyok mint egy nyócéves

CSOCSO
jatszottam mindket jatekkal szvsz a negyedik reszben elbasztak az iranyitast a 3 hoz kepest PONT

kezdve ott hogy 2 masodpercig is loghatok a kezifeken akkor sem fog kicsuszni.. szar fika.. ezert sem jatszok a pgr4 el
Pacal17
Uhh, ne is mondd, néha hangosan fel anyáztam a látottak alapján! Ja és Kibaszott furcsa volt a Test Drive unlimited demo sima framemateje és gyönyörû grafikája. (PC-n egyik sem volt meg)

- Vegyetek fel livera!! 😄 -

Pacal17
Köszönöm szépem my friend. Kár hogy te nem tudsz liveozni =( Nyomhatnánk 1 kis GTAIVet..

Pacal17
Na, aki akar lécci vegyel fel Live-ra 😄 Jelenleg GTAIV-el multizok csak. De nagyon fasza ez a Live cucc.
Izé most kapcsoltam ki a gépet, gondoltam felállitom (nem a farkamat hanem az xboxot) a cuccost, és a stokedlivel érintkezõ része... hát elég meleg volt... Tegyel alá valamit hogy magasabban legyen?

Istencsászár
Aztmeg végkép nemértem hogy minek kell a visszajátszásokba ez a mutatom a kocsit 2 cmérrõl minden nézetbõl, mert értelme nemsok... nemhogy kidolgozták volna a pálya széli kamerákat hogy mutassa végig az, vagy leglábbis legyen választható... de ez már a Forza2ben is ilyen okádék volt, nemértem ez kinek jó vagy miért jó... én reális visszajátszásokat, tv közvetítéseket akarok nézni, akarom nézni hogy mentem és gyönyörködni benne nem pedig mást...

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
A PGR3 árkéd, de a PGR4 fejlõdött, a kocsik ugy viselkednek mint ahogy kell nekik, persze ettõl még a játék árkéd. Ebbe megadott egy jó motor, egy jó verseny hangulat, pocsék belsõ nézettel ( egyátalán nemértem mi abban a logikus hogy kidogozzák a belsõket a vezetõi animációkat, de zéró G hatás, a kamera olyan fixen áll a chockpitbe mint ha muszáj lenne, a kormány mozgása meg röhelyes... )egészet elbaszták az alapoknál mint pl a pocsék irányítás, de ez is olyan hogy van amikor jól regál de van amikor szarul, mert érzõdik hogy a motor tudnak jobbat, reálisabbat... ettõl még nem rossz gém, de nem is jó.

CSOCSO
lehet en csinalok valamit rosszul, de nemtom milyen bloom effektrol beszelsz.. nem vettem eszre hogy nalam akarmelyik palyan is vakitana a feny. az iranyitast fikazni meg pont akkora faszsag mintha az nfs meg a pgr szeriat fikaznad. egy szint az egesz.. arcade "fos"
CSOCSO
az utcso ket nfs rohadtul nem erdekelt.. nem vartam oket es nem is jatszottam veluk... csak arra akartam ravilagitani hogy ha tetszik az arcados nfs akkor a grid is be fog jonni...

ha gt5 meg forza2 re buksz akkor ne probald ki a gridet
kill3r21
jaja könnyen :d
Istencsászár
Szerencsére könnyen.

DöflingR
Ember a gta4-et hogy lehet eladni?>😄

SpeedXHUN
Vegyétek jó ár!😄

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

kill3r21
GTA4 eladó még mindig nálam. hibátlan 8000huf 😄
DanielT
Jaja. Hihetetlen elkúrt mocsok lesz. Codemasters a leglaja. Kurvajó grafikai enginet szétb*sznak bloom effektel, az irányítást meg úgy ahogy van.
Istencsászár
Nem pecsselt ez semmit.

arty
felpecselted? kicsuszásokon sokat tweakelgettek allitolag 😊

a rövid féktáv amugy valoban az, ami megöli az egészet 😞

Forza.

Istencsászár
Aszonták az okosok hogy a full jobb😄, amint alkalmam lett bepattantam egy Formula autóba! hát az érzés... az valami hihetetlen😊 rfactor ezmellett riõl drájving szimulátor, a leg ótvarabb moddal is😄D hogy ebbõl milyen szar F1es játék lesz jövõre))))

Fido4life
apropó ha valakinek lenne eladó vinyója és esetleg egy KOTORja a prevgenbõl privizhetne, htx

Fido4life
Welcome in the Xbox World !

DanielT
A szó amit keresel: Undorító.
Istencsászár
Játszogatok ezzel a Griddel... hogy lehet ennyire elbaszni valamit a fékezésekkel és a kigyorsításokkal? nagy sebességnél állat az irányítás, amint a kanyarba ér az ember megbolondul, ragad mint a ragasztó, kigyorsít mint a rakéta, ha megcsúszik akkor olyan sután viselkedik az egész hogy leírhatatlan stb... kár érte pedig jó játék lenne.

Gideon Wieth
Alone in the dark-hoz kérnék segítséget, az lemaradt 😊

Gideon Wieth
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sziasztok!
Annál a résznél amikor a múzeumba kell bemenni mit kell csinálni ? mert átjutottam a szörny is eltünt de a WC-be egyszerûen nem enged be a játék. Valaki valami megoldás ? A tetõre meg nem visz fel a lift

arty
<#eljen>

GTA hogytetszik? gondolom már nyomod 😊

Forza.

A box hátulján.

Pacal17
kofi XD

Pacal17
Hol lehet megnézni hogy mi a gyártás pontos dátuma? Szerintem 1 hetes sincs a gép..

Bogdogege
Jó a sámlid<#nevetes1>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Pacal17
Távolabb raktam kicsit. Kösz a tippet.

Istencsászár
Rakd távolabb a faltól, vagy fordítsd át az egyik oldalra hogy a levegõ távozni tudjon.

Pacal17
Nem árt az neki. Leaglább jobban érzem magam játék közben. Mondjuk itt a fölsõ szinten tényleg szauna van 😄 Persze megy a ventillátor, plussz háték közbe 2 szor is megnéztem és végig hideg levegõ jött ki a boxból. A jéték után a Dashboarban hagytam még kicsit hülni. Pro vagyok.

guardian hero
Lehet, hogy ez már új modell, de én azért nem a szaunában használnám... 😊

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero